Har haft en trevlig dag med Manda! :) nu ä...

dsc03380 (MMS)

Har haft en trevlig dag med Manda! :) nu är mamma och jag ute och går med hundarna, snart hemma. Gick den "halvlånga rundan" som vi kallar den. Nu blir det snart mat, mer matteplugg och sedan dusch. Sedan sova sova sova! Som jag har gäspat idag asså... E.


Sitter i väntrummet hos tandläkaren nu. Ha...

dsc03365 (MMS)

Sitter i väntrummet hos tandläkaren nu. Har tid om ca 5 minuter så. Mormor och morfar skjutsade hit mig, och sedan blir det att åka till skolan. Har inte varit där idag än, jag missade min buss och fick lov att stanna hemma under förmiddan. Jag pluggade både matte och engelska- o spanskaglosor, så lite nytta har jag ju gjort ändå! Efter skolan hänger ju Amanda med mig hem, och den stackarn är utan både mig och Agnes i skolan nu, för Agnes är sjuk. Jag provade ett par snygga gröna jeans på Lindex igår. Behöver ett par nya jeans och funderar på dem eller ett par svarta. Peace out.


30 augusti

Jag vet att det blir dåligt med uppdatering här nu, och det är inte så konstigt... Det är skola, det blir plugg, det blir mindre tid och tankar åt bloggen då med andra ord!

Skolan går bara bra, rätt kul också faktiskt, inte ALLT, men det mesta. :) Skönt med rutiner också, och att träna sådär efter skolan. Gött!
Jag har träningsvärk i magen, i musklerna mellan revbenen o.s.v. Jag körde nämligen igenom ett nytt träningspass, en ny sorts träning t.o.m- piltesboll- övningar. Testade på igår, körde igenom de övningar jag ska köra några gånger. Det handlar om allt från kontroll, balans, styrka och gud vet vad (eller nåt...) haha. Men kul med lite variation i alla fall. Får hoppas vi kan få tag i nån pilatesboll jag kan ha här hemma hos mamma och träna med, då vi bor utanför stan så skulle det underlätta om jag kunde köra här hemma.

Nog om träningssnack!
Imorgon blir det att fixa rälsen hos tandläkaren, spänna och byta grejor på den. Och sen efter skolan hänger Amanda med mig hem. Såå myyys! :D

Ska plugga lite mer på glosorna innan det blir läggdags. Går upp i hyfsad tid för att hinna duscha och greja innan bussen anländer här ute imorgonbitti.

Puss och godnatt, fred och kärlek.


I'm not a robot.

I Lindex senaste reklam spelas "I'm not a robot" med Marina and the diamonds.
Jag har lyssnat på några av deras låtar, men kanske inte just denna. Och då jag försökte söka på Spotify så fick jag för mig att det var Amy McDonald som sjöng, tyckte rösten var lite lik. Så sökresultet då blev 0 träffar.
Men sen nu när jag gick in på Lindex hemsida, så stod det att det var Marina and the diamonds som sjunger låten.
Fantastisk låt, tycker jag. Har nu också spanat in videon. Den var läcker. Here you are;


 


Formatet på videon passar inte riktigt in här, men ni får stå ut, bara en fjuttig liten kant som inte kommer med ju.


Hoffmaestro = Grymmast!

Stadsfesten under fredagskvällen var riktigt bra, tycker jag!
Jag dansade loss med Agnes och Jennifer till Orsa Spelmäns glada låtar och taggade ordentligt inför Hoffmaestro. :D
Vi mötte två tjejer, Elin och hennes kompis, och de gick med oss till Willys där vi köpte godis och läsk.

Lite senare sedan mötte vi Amanda, Jozzan och deras killar. :) Och när Hoffmaestro drog igång så stod jag med Amanda och hennes kille typ i mitten mitten, om man säger så. Fatta, eller inte... Haha!
Jag sjöng med så gott jag kunde, hoppade tillsammans med Amanda, svajade med armarna fram och tillbaka mot skyn och dansade loss. Fan vad grymt! Grabbarna i bandet levererade verkligen grymt bra och var så grymt coola! Älskar bandet. ♥

Salem, som var en av de första artisterna med att uppträda, var också himla duktig och cool! Han är/verkar så mysig och go också. :)
Takida, som spelade vid midnatt, var däremot inte de bästa. Jag tyckte väl att det var bra drag i låtarna och sådär, men asså deras låtar låter ganska lika som pappa och Bettan tyckte, vilket jag kan hålla med om. Och jag har dessutom aldrig varit så mycket för dem. Men sångarens röst är häftig ändå, tycker jag!

Vi hade tur med vädret, bara några lätta skurar i början, annars bara rätt kyligt. Men jag hade klätt på mig så. :)

Jag messar med Agnes som lyssnar på Melissa Horn ute i regnet. Jag skulle gärna också vilja höra henne, men rätt skönt att få slippa bli blöt (äger nog inget paraflax här, tror jag).
Istället blir det mys här hemma med papsen och lillebror framför TV:n om det nu går någon bra film eller så kanske, och gottis.

Puss







100825- Tagga fredag.

Tidigare idag, en liten stund efter att jag kommit hem från skolan, så ber pappa mig gå ner till Fiesta Eksjö och köpa biljetter till oss. Fredagsbiljetter. WOHO! :D
De bästa artisterna, som HOFFMAESTRO, Timo Räisänen och Salem Al Fakir är på fredagen så det blir nog kanon! KUL!

Skoldagen idag gick bättre än okej. Det flöt på bra helt enkelt! Matte, SO, fysik och kemi.
Knallade hem då vi slutade klockan 15, och en liten stund senare cyklade jag iväg och gymmade. :)
Sedan blev det käk + Scrubs. Och jag tycker det är KALAS (haha, härlig den där kalas- formuleringen är!) att Scrubs har säsongspremiär den 19 september, för då ska jag följa varenda avsnitt jag har tid och tillgång till att se, yay! :D

My hands are frozen... I promise- I'm not a smoker!
I think it's just because our apartment is pretty cool now.


Pöss

HOFFMAESTRO & Chraa
Jag läste att bandet är ett utav Sveriges bästa live- band!
Hur grymt?!
Inte illa isåfall, och de kommer ju dessutom hit, till den lilla trästaden Eksjö's stadsfest 2010!!!
Så fucking grymt! (Y)

Källa för bild.

Död tills mörkret faller.

Jag öppnade mitt fönster nyss. Och den kyliga, friska stadsluften är helt fantastisk! Jag älskar det. Det luktar visserligen lite kinamat för det mesta här, då vi bor precis över ett kök till en kinarestaurang här i stan.
Men då jag sticker ut huvudet genom fönstret så vill jag bara ut, promenera eller något.

Jag har filat naglarna och håller på att läsa bloggar. Det känns som att jag ska göra massor nu innan jag lägger mig, fast det är inte mycket mer än att ta en dusch, om jag nu inte ska göra det imorgonbitti, och kanske diska lite. Jag känner mig en aning stressad, typiskt mig att känna så kvällarna innan skolan. Men ja, nu har jag beslutsångest, om jag ska duscha nu eller imorgonbitti... Men det blir nog imorgonbitti, tror jag. Brukar inte duscha på morgonen, men så blir det. För brorsan skulle visst duscha nu ikväll. Det var skönt! Nu fick jag ett skäl till att ta det imorgonbitti.

Nog om det, typ.
Jag hade tänkt gymma idag ju, efter att vi, Amanda och jag, tittat på Scrubs och hon gick hem. Men efter ett så hårt idrottspass och sedan att det blev lite konstigt med målen (mat..), och dessutom hade pappa glömt lämna nyckeln hemma innan han stack ut på ärenden och sin träning. Så det passade inte riktigt idag, men det är lugnt för jag tar det bara en annan dag, imorgon kanske. :)

Vi gick till bokhandeln tidigare, och då köpte jag den första pocketen ur TrueBlood serien; "Död tills mörkret faller". Ännu mer höstläsning. Woho! :D
Vi hade det bra, så skönt att hänga med en vän sådär över en dag. Snacka och ha det kul! :)

Nu fortsätter jag läsa igenom inläggen på bloglovin, och sedan blir det att firra lite saker, vad det nu är... Men jo! Plocka fram kläder tills imorgon och sådär. Nåt var det minsann!

Good night, and sleep tight.

I'm excited over a thing. It will be very, very interesting! I hope for the best.



100824- Med Amanda.

Hej!

Idag slutade skolan klockan 14. Och idag hade vi det grymmaste idrottspasset ever!
Först joggade vi runt i hallen och sedan körde vi någon datten- aktivitet. Och Fredrik, idrottsläraren, frågade om det var någon som tyckte om att springa som ville va en som dattade. Och då var jag en av dem två han pekade ut. Men jag gav ju lite då jag sprang, faktiskt. :)
Sedan hade vi styrka. Då skulle vi välja att göra 3, 5 eller 7 stycken armhävningar/situps/upphopp i 10 set med vila emellan. Och jag valde 5. Gosh!
I slutet skulle vi springa från kortändarna i salen, och när man kommit över mittengränsen av salen så skulle man ge alltet och springa på. Och fyfasen vad det kändes i magen! Typ "nu-dör-jag-känsla"...

Efter skolan gick jag och Amanda hem till mig. Jag satt igång perkulatorn med kaffe, och sedan satte vi oss vid bordet med varsin kaffemugg och spelade lite kort. :)
Nu chillar vi mest vid datan, men jag tänkte kolla en sak på bokhandeln, så vi kanske går dit snart.
Senare ska jag nog gymma, och då går Amanda hem.

See ya later, alligator.
xxxo


Sötaste Amanda och jag. :) ♥

God dag! Just nu har vi rörelse i skolan, ...

dsc03309 (MMS)

God dag! Just nu har vi rörelse i skolan, under en halv mattelektion, vi har redan klurat på matteuppgifter. Jag köpte en kopp kaffe i fiket innan lektionen, så den gav mig lite ny energi, för jag var lite trött innan den. Vi satt ute i solen och drack. Så lite välbehövande D- vitamin fick vi också! Jag och Agnes hade biologi idag, vi har nämligen så att vi är i mindre grupper under NO- lektionerna nu. Och vi två kom i samma. :) Det blir att jobba om sex och samlevnad nu. Yay! Fast okej... Man vet ju det mesta redan och sådär :p Hehe. Vi har engelska efter det här och sedan slutar vi. Då ska jag lämna skivor på bibblan och träna lite senare. :-D Peace.


100822

Nu är jag hemma efter en helg hemma hos Agnes.
Det var en riktigt skön helg med härliga skratt och galna händelser! :') Behövs nu när skolan är igång, en helg som får en att tanka på annat kul. Det fick vi också, eller i alla fall jag.

Jag har fixat en hel del här hemma nu. Packat upp och ner (going to dad tomorrow) mina grejor och sådär.
Har inte så himla mycket att skriva faktiskt. Imorgon drar en hel skolvecka igång och efter skolan under dagarna blir det träning (yes yes! Gymmet och kanske blir det att simma med Agnes också, vi funderar på att ta en dag i veckan till det), säkert plugg och isåfall så drar Agnes och jag och pluggar på bibblan, vi har lite höstplaner tillsammans vi två. :) Sedan hänger jag säkert med vännerna, det vill jag i alla fall!

Hörs!


Jag på mormor och morfars uteplats i sommar.
Det var midsommarafton och vi var på en fika hos dem. :)

Härnäst blir det att rosta kvällsmackor oc...

dsc03303 (MMS)

Härnäst blir det att rosta kvällsmackor och fixa te, och slå på Borat. Mys! :-D


Då var vi hemma. Och jag har fixat en bild...

dsc03296 (MMS)

Då var vi hemma. Och jag har fixat en bild på mina nya boots. Jag är grymt nöjd med dem! :-D urfräcka! Från DinSko alltså, och de gick på 399 rikstaler.


Sitter på tåget och är framme på Nässjö C ...

dsc03286 (MMS)

Sitter på tåget och är framme på Nässjö C om drygt 5 min. Inget att oroa sig för nu, vi hade dessutom en väldig tur (när vi äntligen hittade Jönköping C, bra som vi är) då vi kom fram till tågstationen, för då hade vi ca 5 min på oss innan tåget till Nässjö skulle gå! Yay :-D Jag sover hos Agnes tills imorgon också, så när vi kommer hem vilar vi nog upp oss lite för att se film lite senare. Great. Kan säga att jag köpte ett par boots, de jag var ute efter, på DinSko. Det var något missförstånd först, för jag hade sett att de kostade 399 kronor på nätet men en som jobbade där sade att de kostade 499, så jag lade undan dem ett tag för av bestämma mig. Men när jag kom tillbaka för att köpa dem så blev priset tillslut detsamma som på internet. Yay! Hade blivit krisit med mat och hemresa om de kostat 100 spänn mer.. Jag kanske skriver lite senare, för nu rullade tåget in på Nässjö C.


För drygt en timme sedan så kände vi oss f...

dsc03289 (MMS)

För drygt en timme sedan så kände vi oss färdiga på köpcentret. Så vi försökte få tag i någon buss för att ta oss till tågstationen. Men problemet är att vi inte får tag i nån, så vi fick knalla bort. Men det största problemet av att ingen av oss hittar i denna staden, s.k Jönköping. Vi får se hur detta går. Mer om vad som hänt idag skriver jag senare. :) Peace out!


Sitter på tåget just nu. Vi var lite förvi...

dsc03284 (MMS)

Sitter på tåget just nu. Vi var lite förvirrade innan, för vi var inte säkra på om det gick att köpa biljetter på tåget. För på stationen var det typ stängt. Nu är vi i Huskvarna, snart framme alltså. :) Så kul att hänga med tjejerna <3 får hoppas jag hittar det jag är ute efter att köpa också! Vi hörs, puss.


100821

Morsning korsning.

Vi var uppe en halvtimme innan tuppen, och har duschat och fixat oss nu. Frukost nästa! Och om 50 minuter blir vi hämtade av Amandas schyssta pappa som kunde skjutsa oss till Nässjö C. Sedan bär det av med tåget mot Jönköping för lite shopping och sådär. :)

Vi kanske hörs via mobilblogg under dagen, vem vet?
Ha det bra!






Vi lagar mat, det ni! Det blir hamburgare,...

dsc03281 (MMS)

Vi lagar mat, det ni! Det blir hamburgare, Agnes steker och jag skär grönsaker. Jag var skeptisk till att ha olja på långpannan i ugnen där vi har kroketter. Tänkte ringa 118800 och fråga, men jag bestämde mig för att lita på Agnes ;) innan var vi riktigt överenergiska, rätt hungriga tror jag haha :p Nej men, åter till matlagningen! Kungar är vi :-D jkpg imon, kul!!! Fucking Peace.


Skolan är igång..

Just nu har jag ingen blogglust...
Jag är hemma hos min fina vän Agnes och ska sova här hela helgen. :) Men det är så att jag känner mig lite nere och halvstressad, eller kanske inte stressad, men ibland blir jag upprymd på ett ångest/stessigt/spänt sätt. Fast det börjar kännas bättre, kvällarna är den bästa tiden på dygnet, eller det beror på hur man ser det egentligen, men jag brukar känna mig bra till mods då, ganska ofta i alla fall. :)

Det jag tänkte berätta om skolan blir väl att schemat är helt OK! Vi slutar runt 15 på måndagar och onsdagar, de andra dagarna slutar vi klockan 14.
Vi slipper musik- och tekniklektionerna i år 9 och vi har nya lärare i fysik och nu ska vi ju ha hemkunskap också, så då har vi nya där också.
Men nej, nog om skolan, det är helg nu efter en VÄLDIGT lång skolvecka, haha.
Drar bara en snabb genomgång av gårdagen som var själva skolstarten. Vi fick en hel del info och ett gäng papperen med oss hem, och sedan fick vi se Ciao bella, som är en rätt bra dramafilm som jag sett förut.

Morgondagen blir nog väldigt kul, för då drar jag och tjejerna, Amanda och Agnes, till Jönköping för att shoppa lite. :D Jag är ute efter ett par skor, jag har siktat in mig på ett par. Hoppas de finns, verkligen!
Sedan äter vi någonstans och sådär.

Ikväll chillar Agnes och jag med någon film kanske.
Kan säga att jag har varit väldigt seg och trött idag, mitt huvud hängde som en vissen blomma med slutna ögon under spanskalektionen, och då jag tittade upp mot Monica längst fram i klassrummet som jag tyckte tittade på mig, så pressade jag upp ögonen och satt mig rak. GAH! Seg start... Drack ju inget kaffe på morgonen idag, för då blir jag bara så nödig under dagen, jag pallade inte vara det.

Det blir nog en skön och rolig helg som vi har framför oss!
xoxo

Test test. Funkar det att göra så här? Tro...

Test test. Funkar det att göra så här? Tror inte det, men OM :-D Vi har varit på bibblan och fått våra böcker. De verkar helt okej faktiskt :) _______________________________________________ Det skulle vara en video i inlägget, om det hade funkat att skicka video från mobilen genom videoblogg alltså.. Men det gick visst inte. Agnes och jag som var så spexiga och räckte ut tungan. :p


Det här är illa.. Vi bombaderar Jozzan o A...

dsc03263 (MMS)

Det här är illa.. Vi bombaderar Jozzan o Amanda med samtal som obesvaras + ett gäng röstmeddelanden där jag skäller ut dem; "hörrni det här är illa. Klockan är snart ett! Sover ni?!". Om de dissar oss och säger att de inte pallar hänga med oss, då blir det surt. :p Vi sitter på varsin pelare på ett staket utanför systrarana. Solen gassar rätt skönt just nu :) Cykelfärden hem till Agnes var rätt seg, min mage värkte och jag var varm. Vi drar väl snart till bibblan tror jag, och fikar själva. Palla sitta här o ruttna bort, illa ju... Peace out the world!


100818

Hej.

Om en timme cyklar jag till Agnes. Vi ska gå till bibblan och kanske ta en fika på stan, och sedan spela in fler scener till våran film (om nu Amanda och Jozzan kan vara med och hjälpa oss filma kanske)..
Jag ställde alarm klockan 8 idag, men råkade somna om till kvart i 9. Inte så farligt, men imorgonbitti ska man upp runt 6. Blah!

Ska käka frulle och fixa till mig lite nu.
xxx


Halmstad i juni '10.


Seize the day

Blev en väldigt bred size på videon. Minsta storleken det här typ. Men shit the same, ni kan i alla fall höra den grymma låten! Enjoy it.


17 augusti '10

Tjena! :)

Idag vaknade jag upp... Nej, jag pallar inte skriva samma visa varje dag. Haha!

Jag har nu läst ut den 8:e och sista boken. Så nu gäller det bara att lämna de två sista böckerna + recensionerna, så får vi se vad det är för en bok som man får... Nu väntar två olästa böcker i min bokhylla- Mietek Grochers "Jag överlevde!" och "Jag är femton år och jag vill inte dö". Höstläsningen kallar!

Det regnar ute just nu, det är mysigt, men jag är inte speciellt glad åt det just nu då jag ska cykla in till stan och gymma om en stund. Fast okej, det kanske blir rätt skönt ändå. Jag blir väl en aning blöt, men vad gör det. :)
Jag kanske inte känner mig speciellt gym- taggad, för min rygg är liksom uttröttad, någon muskel som känns sådär jobbigt trött så jag bara vill sträcka ut ryggen hela tiden. Jobbiiigt!
Men nu när jag kommit igång så vill jag fortsätta att köra på.

Jag kan säga att jag är riktigt sugen på att gå på årets stadsfest! HOFFMAESTRO & Chraa kommer ju!!! Jag är rätt pank, men pappa sa att han kanske kunde fixa biljetter. Och jag lär bli ganska deppig om jag kan inte kan gå. Då blir det riktigt surt...

Nu bjussar jag på några Lysekil- bilder (oredigerade, bara så ni vet). :)
POK








There's a spy by my window, I know it's you...


Shakiras album "She Wolf" var en av plattorna jag lånade från bibblan.

100816- Icecold shower.

Monday it is!
Tog en dusch för en liten stund sedan. En väldigt kylig sådan. Alltså, det var inte ljummet, det var verkligen kallt!
Jag plågades av de kyliga strålarna varje gång jag skulle skölja av schampo, balsam och tvål. Då var det obehagligt, men nu efteråt känns det bara skönt. Uppfriskande var vad det var!

Idag sov jag längre än vad jag brukar, även att jag la mig innan 1 inatt. Jag sov till 11. Skönt var det!
Åt fil med flingor, ett microägg och drack en kopp te till frulle. :)
Jag funderade på att gymma idag, men eftersom pappa jobbar och jag tror han har gymnyckeln så tar jag nog det imorgon. Han kommer i och försig hem snart tror jag, men idag ska vi ju till mamma så det kanske blir lite stressigt. Ja ja, jag har ju duschat och så nu, så jag får väl ta hojen in till stan imorgon, för då får jag ju uppvärmning på köpet! Det blir lite extra, för annars brukar jag köra på motionscykeln på gymmet i 5 minuter, nu tar det ju cirkus 20 minuter att cykla in till stan ifrån mamma.

Så idag blir det att packa mina kläder såsmåningom, och läsa i min sista bok av de 8, "Det brinner i mitt huvud", heter den. Great!
Ha en bra vecka, så lär vi säkert höras. :)


Inte mycket klet i ansiktet. Just some mascara. Chill!


4 wants-2-have.


1. Boots från DinSko, 399 spänn.


2. Mascara från Topshop, £8.00.


3. Svarta jeans, Åhlens 299 kr.


4. Klänning, Åhlens 349:-.


1. Ett par höst- boots skulle inte sitta fel, speciellt inte dem dära, de är grymt snygga!
2. Jag är i behov utav en ny och bra mascara. Den man fick i senaste FRIDA- tidningen var knappt OK.. Den här från Topshop verkar MER än OK!
3. Ett par svarta slim- fit:ade jeans är ett snyggt och bra plagg. Funkar till mycket.
4. Då jag tittade in på Åhlens hemsida, på klänningar, så såg jag detta magiska tygstycke. Så vacker!

Förnuft & Känsla.

Den största delen av dagen tillbringades hemma hos Agnes. Vi spelade "När & Fjärran" och åt vattenmelon (jag åt det för första gången för i år, men jag är inte så jätteförtjust i vattenmelon, honung och Galia är mina favoriter) :).
Jag promenerade hem runt 19.30, barfota i mina Converse. Det skavde på hälen av min högra fot, vilket resulterade i en liten blåsa. :p

Tidigare idag tänkte jag på att toast/varma mackor skulle sitta fint ikväll. Och vet ni? Min likasinnade pappa tänkte då likadant och hade varit och handlat tillbehör tills ikväll. Det är ruskigt vad lika vi tänker ibland, pappa och jag. Det är inte första gången denna helg som vi tänker likadant dessutom. Rätt coolt!

Vi åt mackorna ute i vardagsrummet, för jag ville titta på Förnuft och Känsla som jag såg första avsnittet av förra söndagen. Den serien är i en äldre stil, kanske 1800- talsstuk, där kvinnorna bär vackra klänningar och utstyrslar.
Så vackert, men ack så dramatiskt med dessa män som de unga kvinnorna förälskar sig i men blir svikta.

Peace


100815

Hej hej!

Jag sitter på Agnes rum nu. Hon messade mig, skrev att jag kunde gå till Lidl så jag kunde åka med dem hem om jag ville.
Jag åt tacosen som var rester sedan fredagens middag. När jag hade gjort det och fixat lite, så gick jag bort till Lidl och då var de redan färdiga med handlingen.

Vi var inte planerat något att göra direkt, men vi hänger och har det trevligt soft bara. :)

Har inte så mycket mer att skriva just nu. Men vi hörs kanske senare, om jag har något att blogga om vill säga.

Hårda kramar.



En bild från förra året, det var nog under hösten, då jag var med Agnes i hennes stuga i Kalmar.
Är på Ica Maxi på bilden, köper en fin mössa. :)

Hoffmaestro & Chraa- Young Dad.

Typ dagens mest lyssnade låt i min Spotify. Upptäckt Hoffmaestro nu också. Har ju hört deras låtar förut, men nu spelar jag liksom deras låtar på repeat och fått grepp om att "ahaa, är det dem som har gjort den här låten!". :D


Blir ett gäng mobilbloggsinlägg för denna ...

dsc03259 (MMS)

Blir ett gäng mobilbloggsinlägg för denna kväll känner jag, hehe. Jag körde nyss en omgång pasians, men det gick inge vidare som ni ser på bilden. Det som ska bli EN hög i slutändan blev till 21 stycken! Illa..:p Efter att ha ätit pappas goda kycklinggryta med purjolök och duschat av mig, så blir det strax en kopp kaffe med en bit mörk choklad till. I CD- spelaren här i köket spelas just nu en av de skivorna jag lånade på bibblan, med Melissa Horn. :) Ska kanske se någon film sedan, kanske en vi har hemma som jag inte sett, "Kärlekens Slöja". Ha en skön lördagskväll!


Nu har jag tränat + stretchat klart! Då ja...

dsc03249 (MMS)

Nu har jag tränat + stretchat klart! Då jag kom till ingången av gymnasiet här där gymmet ligger, så pep den där kod- grejen som man kan dra ett kort igenom istället för att använda nyckel. Så jag ringde upp pappa. Han sa att Securitas skulle komma om en stund och att det var bäst jag drog härifrån. Jag sa då "men det är ju inte mitt fel, jag har ju inte gjort nåt ju. Ska jag bara skita i att gymma nu?". Men då sa han att jag kunde låsa upp i alla fall och träna. Och än har inga larmnissar hittat och förhört mig. Haha. :p Nu ska jag cykla hem och duscha. Peace out.


Då var jag återigen på gymmet! Varannan da...

dsc03248 (MMS)

Då var jag återigen på gymmet! Varannan dag nu framöver and Ester goes muskelknutte! ;) Nej, men målet jag har med gymträningen är att få en stark kropp plus mer energi. Men lite synliga magmuskler t.ex. är ju inget jag motstår. :)


Får aldrig nog...

..av H&M's plagg! Då jag tittade in på fliken Nyheter, så hittade jag några tjusiga plagg. Ge mig!


Urläcker bustier!


Fin i satin.


Svartvita ränder i all ära!


100814

En lördag som denna beskrivs som solig och rätt kvav till väderleken. Det fick pappa och jag känna då vi promenerade runt sjön tidigare, puh.
Trion, pappa, Isak och jag, var också och fikade för en stund sedan, på Lennarts. Det blev en kopp kaffe med en fralla och en blåbärs mazarin för min del. :)
Eftersom tattoo höll på på torget så hörde vi orkestrarnas spel dessutom!

Vi har handlat lite gott till ikväll, som cashewnötter och mörk choklad med blåbär, vilken jag ville testa. :) Senare kanske jag kör ett pass på gymmet, och sedan chillar väl familjen vid teven vilket blir mys. :)

Kyssar på halsen. ;*

Fråga inte om posen... Just did something, haha

Taco Night

Det blev en väldigt bra dag idag tycker jag. :)
Det började med en fika på Princess. Jag tog en morotskaka och en kopp kaffe, och jag fick välja ut en kaka s.k Krispi till Agnes, då hon hade lite beslutsångest.
Efter en trevlig fikastund där så knallade vi till biblioteket. Jag lånade med mig 10 skivor med grymt bra musik! :D

Sedan gick vi hem till mig, spelade kort och hängde.
Lite senare så ville pappa att vi gick och handlade en del åt honom. Bl.a tacotillbehören till ikväll, Coca Cola och sedan köpte jag 5 chokladbitar; Bounty, Plopp, Twix, Mars och en sorts Marabouchoklad med krisp i. :)
När vi kommit hem igen så spelade vi lite mer kort, drack varsitt glas vatten som jag piffade till genom att hänga citronskivor över glaskanterna + att vi delade på min Twix till det. :)

Ikväll njuter jag av den sköna fredagskänslan. Fredag = bästa veckodagen! Friday feelings är så sköna, och då skolan är igång så är det så hima gött då man har en helg framför sig. Sweet! :D
Vi har som sagt ätit tacos ikväll, vilket inte bara vi verkar ha gjort. Jag vet att Agnes och Isabella Löwengrip (aka Blondinbella) också ätit det. Det brukar vara så att folk äter tacos på fredagar, det är liksom förknippat med fredagar känns det som.

Vi ska se färdigt Inglourious Basterds sedan. Om nu Isak kommer hem snart, för han drog ut till sina polare igen även att han lovat att se den med mig ikväll. Buhu. Men väntar in honom snällt..

Have a nice evening.

Café and Library.

Hallo!

Jag känner mig en aning tung. Lite överhettad och det molar till lite i mellangärdet ibland. Kan nog vara så att den där Mr. Lingonberry is on his way. Känner att jag är på gränsen till bitterhet också. Vadå PMS...? Nej, men det är OK. :)

Idag blir det en fika på Café med Agnes, och sedan en tripp till bibblan där hon ska utföra några ärenden. :D Sedan ska vi nog hänga en bra stund, fortsätta spela in scener till våran film och sedan kanske gå en promenad runt någon sjö. Det blir nog trevligt på en hög grad. :)

Nej men nu måste jag kila och möta upp vännen min.
Puss, so long!



Eye wrap!

100812- Sliten.

Hej!

Inatt hängde jag vid datan tills klockan blev mellan 3-4 nångång, medan Agnes låg och sov på sin säng med kläder och allt på. Hehe :p
Jag sov ganska oroligt, för jag liksom flumdrömde på nåt vis... Jag var väl halvvaken typ, och fick för mig att jag hade laptopen på magen. Jag höll på med fingrarna på den där musplattan, och var rätt förvirrad, trodde jag låg och chattade. Konstigt... Haha!
Tillslut vaknade vi upp runt klockan halv 12. Och då Agnes och hennes mamma hade planerat att åka in till stan vid en hyfsad tid, så kom hon in då och frågade om vi verkligen skulle till stan och så. Vi bestämde oss för det sedan, när vi ätit frukost.
Jag hängde med dem då de kollade i lite affärer. Sedan gick jag av bilen en liten bit ifrån våran lägenhet och gick sedan hem. De hade nämligen rätt bråttom iväg sedan.. Så jag blev avslängd lite hastigt så, hehe nejdå. :)

Jag känner mig rätt seg och sliten idag. Dels för att mitt hår är sådär mysigt fett på hjässan och sedan råkade det ju bli en lång natt...
Jag ska äta lite lunch strax, rester från gårdagens fina wook i sås och med pasta till, och sedan ska jag vila ut en stund så att jag senare orkar med ett pass på gymmet, great! :D

Kyssar :)


Typ utmattad, hehe...

Hos vännen

Jag mötte upp Agnes innan idag. Då gick vi en sväng, lyssnade på någon övning eller liknande som Tattoo hade på torget.
Sedan gick vi hem till mig efter en stund. Då planerade vi inför en film vi nu håller på att spela in. Vi spelade lite kort och sedan spelade vi in en scen som skulle vara vid mitt skrivbord, då jag sitter och skriver ett brev med ett levande ljus bredvid mig.
Sedan knallade vi iväg till ett berg där vi gjorde andra scener.
Vi tror och hoppas på att filmen kan bli väldigt bra! :D

Jag ska sova hemma hos Agnes inatt. Vi var och handlade lite innan. Jag köpte ett paket efterlängtade tuggummin, måste ju fräscha upp munnen lite efter en kopp kaffe ju! Idag hade jag en otrolig kaffesmak i munnen en stund. :p Och Agnes laddade upp med Dextro - paket. Hon måste nämligen orka sitta uppe med mig en stund nu ju, och då hon inte sov något förra natten så lär det nog bli rätt tungt för henne om hon inte tar till med lite druvsocker- energi.

Vi tänkte nog se en film ikväll. Syster & Bror heter den. Den köpte Agnes på Hemmakväll i Lysekil. :)

Vi hörs.




100811

Goddag!

Klockan blev rätt mycket igårkväll, hon närmade sig tolvslaget så vi bestämde oss för att se filmen en annan kväll.
Men ändå så satt vi uppe vid vårat, jag vid datan och hand med sitt tevespelande. Sedan en stund efter 24 så ville jag se den i alla fall. Haha! Så vi satte igång den, och den var sjuk! Då Björnjuden slår huvudet av en tysk soldat med ett baseballträ, haha, man kan inte göra annat än att skratta typ. Rätt cool film, det vi sett, för vi såg kanske bara halva filmen inatt. Får väl fortsätta lite senare.

Vi lade oss runt 2 inatt, och idag vaknade jag upp 9 första gången. Jag räknade timmarna jag sovit, 7 h. Nä uhh, nu tar jag och somnar om. Sedan vaknade jag istället runt 11. Bättre!
Idag ska jag nog träffa Agnes lite senare. :)

BTW. Vet ni vem jag stötte på då jag hängde på Chatroulette.com igår? Justin Bieber! Jag printscreen:ade våran ruta, men det går inte att ladda upp såna bilder här på bloggen. Han är söt, Justin. :)
Vad vi snackade om.. Inget speciellt, bara lite sådär allmänt en stund. Vilket sammanträffande!

Ha en bra dag.


Jag idag.





Inglourious Basterds.

Känslan efter ett träningspass på gymmet är oslagbart skön! Den nya energin man får är dessutom helt grym! Gymträning är den bästa träningsformen tycker jag! Inte för att jag testat så många andra träningsformer, som Kettlebells, Stripchair, Yoga etc. Men Core körde jag ett tag, och det är också kanon! Men att springa/jogga tycker jag är rätt segt liksom, inte något jag föredrar. Men man ska ju träna lite kondition också, så någon joggingrunda i veckan får det väl kanske bli ändå.

Nu ska jag duscha av mig, och sedan ska jag och Isak titta på film. Rubriken säger vilken film, och den har vi hemma i DVD- förrådet, men ingen av oss har sett den. Den verkar rätt sjuk, haha!
Jag åt en banan direkt efter träningen, och det kanske blir en skål med fiberhavregrynsgröt sedan också.

Säger god natt redan nu, men det blir inget mer bloggande ikväll tror jag.
Nighty nighty. :)




Jag är på det nya gymmet och tränar. Wow v...

dsc03213 (MMS)

Jag är på det nya gymmet och tränar. Wow vad gött! :-D Det går riktigt bra trots mitt sommaruppehåll! Puss!


Music

Några låtar som spelades på MTV breakfastclub top 10 idag.








Tuesday 10th August.

Hallå!

Jag och Isak kom hem till pappa igår runt 20- tiden. Pappa var iväg men kom en stund senare med en familjepizza av sorten Hawaii. Gott! :)
Hade planerat att se Scrubs på TV vid tolvslaget, men icke... Lillebror lämnade inte teven för en sekund, den rackaren. Så jag satt kvar vid datan tills jag bäddade sängen och lade mig runt halv 2. Okej, jag hade tänkt börja ställa in mig på att somna före 12- tiden nu när skolan snart drar igång. Men det är nog ingen fara, det är ju drygt en vecka kvar.

Jag vaknade runt 9 idag. Kollade TVtablån och sedan gjorde jag frukost. Satt mig framför teven och åt frukosten framför MTV breakfastclub top 10.
Blev lite struligt först, för PS3:et var inkopplad och jag kunde inte samarbeta med alla sladdar hit o dit. Så jag väckte Isak så att han kunde kirra det.

Får se vad som händer idag, kanske blir gymmet när pappa avslutat sin första arbetsdag efter sommarlovet. Om han nu ska gymma. Men vore skönt nu efter mitt träningsuppehåll... ÅH, ny energi, ja tack!

Tog lite webcam pics med min finaste kaffemugg för några minuter sedan;


I
Berlin- Yes I do! And I also love the content in the cup (coffe)- Hell yeah, I do!



Ny topp från H&M. Rolling Stones- tungan täckt med färgglatt färgstänk.

100809

How do you do!

Min hälsning precis ovan här, vet ni vad den står för? Då jag sökte på hur man kunde uttrycka frasen "goddag" på engelska, så stod det "how do you do". Passade rätt bra att skriva den frasen just nu, för Shakira har ju en låt som heter så, och jag låter nämligen min Shakira- playlist hoppa från track till track i min Spotify. Jag har liksom upptäckt henne igen. Älskar hennes röst, den är helt fabuuulöös!

How do you do?
How does it feel to be so high
And are you happy?
Do you ever cry?

Idag är det måndag, hade ni koll på det? Det hade tydligen jag, såhär på sommarlovet. Knappt haft det överhuvudtaget nu i sommar. Haha. Men idag började mamma jobba efter två veckors semester och jag ska till pappa idag. Därför har jag lite koll just idag. ;)
Så jag vaknade upp av mig själv idag klockan 9. Kände att mitt hår behövde en omgång i duschen.. Men först gjorde jag iordning frulle.
Jag kände att min mage var en aning hård, så jag värmde fiberhavregrynsgröt och kokade ett ägg. Kokade också kaffe undertiden som jag drack till en fröig- macka sedan. Renarama magfrukosten!
Kaffe är ett säkert kort för att sätta igång magen som med ett knapptryck. Hehe :p

Jag kollade TV- tablån på tv.nu imorse. Skapade några uppgifter i mobilen över några program jag kunde slötitta lite på. Jag följer ingen direkt serie, (om man inte räknar med True Blood som jag sett både första och andra säsongen av. Men den tredje som nu kommit ut, i alla fall i USA, men som fanimej aldrig kommer hit?! Okej, det finns ju säkert nån sajt på internet där man kanske kan streama säsongen, som Johannes hade gjort med de andra så jag kunde titta klart på dem låångt innan dem sänds färdigt på teve..) men jag skulle vilja följa Scrubs och Grey's Anatomy. Har inte tittat mycket alls på dem, men det jag har sett är ju verkligen något. För jag gillar ju sjukhus. Scrubs sänds lite senare i alla fall. Och jag tittade på Desperate Housewifes en liten stund innan, men det var väl inte så värst underhållande (jag hade datan i knät samtidigt och kollade igenom bloglovin, så blev ju lite uppslukad av det istället). 

Härnäst ska jag väl snart börja packa lite, kanske ta en promenad med dogsen i mina sköna gummistövlar och kanske äta något. Mamma ringde och sade att det finns potatissallad och korv som jag kunde steka upp om jag blev hungrig.


Hopplöst att bilderna inte går att vrida.....

dsc03186 (MMS)

Hopplöst att bilderna inte går att vrida... Men idag har jag på mig lite nytt från H&M. En rutig skjorta och ett par svarta bomullstights. Dags att baka chokladbollar nu, hörs! Peace out.


100808

Hej hej!

Idag är det ingen vanlig dag- för det är min mammas födelsedag! Så ett stort grattis till mamsen!

Mormor, morfar och Johannes kommer hit runt kl 14. Då firar vi mamma med lite gott fikabröd, som vi just nu håller på att baka. Mamma har nyss fixat iordning en tuppkaka med blåbär, mörk choklad och hackad mandel på. Och jag ska snart rulla chokladbollar.

Ikväll funderar vi på att gå ut och äta någon god pizza, isåfall på Keskins, för deras pizzor är godast!
Men pappa och Isak kommer hem från hockeyskolan idag, och han messade mig igår och skrev att de kommer runt kl 16.30 idag. Så vi får se hur vi gör.

Jag tog ett mobilkort på min outfit idag förut. Så jag tänkte messa den till bloggen nu. :)
Ha en bra dag. Kyssar.

Sleep well

God kväll.

Det har inte hänt så värst mycket sedan jag mobilbloggade tidigare idag, men rätt skönt det ju. Jag satte mig i fåtöljen och läste i en av mina nya böcker, började med Inga livstecken.
Mamma och jag har tittat på TV, på Sommar med Ernst och Himmelblå. Brukar annars hänga vid datan under kvällarna, men satt mig mest där med mamma för att vara lite social liksom, och det händer så sällan att jag tittar på TV, så. :) Inte några favoritprogram jag tittade på, rättare sagt. Knappt tittat på Ernst nån gång innan och aldrig sett Himmelblå.

Igår åkte mamma och jag in en sväng till stan runt kl 17 för att hämta ut mitt paket från H&M som hade kommit. 
Jag testar alltid alla plagg när jag kommit hem med paketet, så det gjorde jag ju då. Jag diggar verkligen att beställa kläder från H&M på nätet. För varje gång jag har gjort det och testat plaggen så har det alltid suttit perfekt, typ. Men igår fanns ett litet undantag. Det var den svarta spetsklänningen. Fast den satt rätt bra ändå, egentligen. Grejen var att jag tyckte den var lite lång bara. I stl. 38. Så mamma tog den och jag beställde en ny i stl. 36 istället. Dock kommer den inte förän i slutet av september. Lite surt, men jag kommer säkert ändå inte använda den i skolan direkt. Tänkte att den kunde vara bra att ha, om det skulle bli tillfälle för att sätta på sig något finare. :)

Jag hade inte tänkt sitta uppe inatt. Så jag lägger mig och läser i sängen nu. Läser nog tills jag inte orkar mer, tills ögonlocken väger lite mer.
God natt, och dröm sött!

  


Mobilblogg. Ute på promenad.Jag håller ...

Mobilblogg. Ute på promenad. Jag håller bara i ett koppel, för bara taxen fick hänga med nu. Jaga har skadat en trampdyna efter några hårda cykelturer, stackarn. Jag lyssnar på Kent- taxmannen i handsfreen samtidigt som jag går inne i skogen längs en skogsväg. Idag var mamma och jag bjudna på lunch av mormor och morfar, på Ullinge värdshus. Jag åt lax, vilket smakade bra! Så himla gött att äta ute när man inte gör det ofta alls. :) Nu tänker jag på typ Blondinbella...Hehe ;) Annars idag då, har varit på biblioteket och lämnat/lånat nya böcker. De två sista jag behöver läsa. De heter Det brinner i mitt huvud, och Inget livstecken. Peace.


100804- Berlin Pics

Hej där!

Inatt blev det inte så många timmars sömn, ca 6 h närmare bestämt. Låg och snackade i telefon i kanske en timma och la väl på runt halv 3. Somnade kanske runt 3 sedan. Och imorse satt mamma och snackade i telefon i köket, inte speciellt lågt heller, så jag vaknade till runt halv 9. Somnade inte om ordentligt efter det igen, det var rätt svårt så jag gick upp.

Tvättade ansiktet och klädde på mig innan jag åt frulle. Idag blev det fruktyoghurt med flingor, ett glas juice och sedan drack jag en kopp med det nya téet med en macka till. Jättefint té, för det doftar ljuvligt och i téet så ligger det små rosa rosor. :) It's really true love over that tea! Namnet på téet är ju som sagt "True Love".

Idag blir det väl förmodligen till att vi ger oss ut i skogen för att plocka blåbär. Vore trevligt!
Sedan får vi se vad som händer, läser väl ut min bok "Glöm mig inte", för att sedan recensera den och ta mig till bibblan igen för att låna två nya böcker. De två sista av de åtta böcker man ska läsa för att sedan få en bok, men vilken man får, det vet jag inte alls! Haha, får väl hoppas på något bra. Lite spännande ju.

Nu efter att jag har överfört bilder från min mobil med runt 1500 bilder, så har jag i och med det en hel del bilder från Berlin. Inga sådär toppenbra (många buss- bilder, bilder tagna ifrån sight seeing- bussen, vilket resulterar en del bilder med rätt dålig kvalité), men nu när jag redigerat några så tänkte jag publicera dem här. So here we go, some pics från älskade, saknade och bästa Berlin!
Förresten, jag läste om Carl- Einar Häckner på Wikipedia, och visste ni att han är bosatt i Berlin? Men född och uppvuxen en liten bit ifrån GBG är han. Nu vet ni i alla fall.














Min beställning från H&M.

Jag har beställt en del av min höstgarderob från H&M nu. Och kläder ska levereras redan nu i veckan. Får se när paketavin ploppar upp.

Det här är vad jag beställt:

Topp med tryck, 149:-.


Svart cardigan, 99:-.


Khakigrön jacka, 399:-.

Lila munkjacka, 199:-.


Rutig skjorta, 199:-.


Svart spetsklänning, 299:-.

Svarta tights, 79:-.


Khakigrön skjorta, 99:-.





Schwarzkopf

Ojoj - oj! Mamma, Jaga och jag har cyklat en bra bit bort längs våran asfaltsväg, upp och ner i en massa backar. Jag race:ade på och är hemma innan mamma och Jaga.
Det blev faktiskt inge blåbärsplockning idag. Det tar vi imorgon, kanske. För vi blev bjudna på fika hos mormor och morfar kl 15. Det blir trevligt, för det var ett tag sedan jag träffade dem nu. =)

Då jag cyklade förbi en kohage med kor på hemvägen nu, så såg jag en ko som var brunfärgad på hela kroppen förutom huvudet som var svart! Jag tänkte ut en rolig mening i huvudet; Oh, is that the schwarzkopf- cow!? MOOOOHAHAHAHAHA! Haha, det tyckte jag var lite kul. ;)

På tal om schwarzkopf, så tänkte jag på min hårfärg under cykelturen också. Jag har tänkt att låta min solblekta, rostfärgade nuvarande hårfärg växa ur till min naturliga hårfärg nu, alltså inte färga om det till mörkbrunt som jag brukar göra. Men en annan idé slog mig, att färga mörkbruna slingor i hela håret. Det skulle nog bli ganska bra! Ska nog köra på det, får bli mot hösten sedan. :)

Nu när jag kom innanför dörren, gjorde jag lite nytt SodaStream- vatten och tog lite frukt. Och nu sla jag fortsätta med min påbörjade header. Tänkte förnya min bloggdesign lite, vilket väl är på tiden nu? Inget måste, men rätt kul att förändra lite. Får se om resultatet blir till något jag vill publicera sedan. Använder mig av Paint, vilket jag tycker är praktiskt enkelt. Kan nog bli helt OK.

Puss.

100803- summerpics

Hej bloggen.

Igårkväll/tidig natt satt jag uppe och chattade på msn en ganska bra stund innan jag stängde ner datan. Sedan gick jag in på SMHI för att kolla väderprognoser över veckan. Kollade in en dag då det kunde tänkas vara bra blåbärplockar- väder. Vi hade tänkt åka ut till jaktmarkerna någon dag, mamma och jag, för att plocka blåbär. Inte för att regn skulle hindra oss, kanske, men ändå. Jag skrev ned prognoserna över både området där jaktmarkerna ligger, vid Ingatorp ungefär, och över Eksjö, där vi bor ungefär. Hehe.
Det var inte någon speciell skillnad i allmänhet, graderna var ungefär detsamma, men det blåste lite mer på det ena stället än det andra någon dag och det skulle faktiskt regna på jaktmarkerna idag, men inte här i Eksjö. Men det har regnat här i alla fall idag, suck... Varför ens göra något som kallas väderprognoser då de ändå inte stämmer på pricken alltid? Onödigt.

Idag vaknade jag upp ur en skum dröm, runt klockan halv 10 kanske. Huvudet kändes lite tungt på något sätt. Då jag kommit ur sängen tog jag en dusch, sedan åt jag frulle. En lite bättre sådan än den vi åt igårmorse i Lysekil - en dubbelmacka, ett glas juice och en kopp kaffe utan mjölk (nej tack! Egentligen..) + några bitar choklad på det (bara för att mamma hade ätit en bit och låtit Marabou Frukt och Mandel- paketet ligga kvar på bordet). Idag åt jag fil med bananskivor och Corn Flakes, ett glas juice och sedan en kopp kaffe med mjölk och ett halvt tunnbröd med ost (mamma och jag delade på det vi hade kvar). Hehehe, vi gillar parenteser! ;)

Mamma kom nyss in en sväng på mitt rum och sa att det finns ju kantareller i skogen nu. Så vi ger oss snart ute till jaktmarken för att plocka blåreller (blåbär + kantareller = blåreller!). Fast å andra sidan vet man ju aldrig om vi finner dessa gula svampar i skogen idag, men det lär visa sig. :)

Har en del härliga sommarbilder i min mapp för mobilbilder. Så här får några sådana sluta detta inlägg.
Och ni får ha en bra tisdag, läsare. 
Puss.

Btw. Nu kände jag för att redigera bilderna lite. Ljuset på dem liksom, i picnik.








Den sista är oredigerad.
Bilderna är tagna med min 2 mp's mobielkamera. Helt OK ju.
 




Karin

Så heter min mamma, min fina, starka, otroliga och vackra mamma! Och idag är det hennes namnsdag, eller det var nyss det, för snart 10 minuter sedan. Har bara inte tänkt på att skriva det här förän nu. Men en grattis på namnsdan'- puss har hon minsann fått. Vi firar inte direkt namnsdagar sådär, jag tror inte det så många som gör det faktiskt. Eller?

Jag tycker om namnet Karin. Det låter snällt, oskyldigt och älskvärt. Precis så som min mamma är som person. Hon är helt fantastisk! Jag älskar dig något otroligt mamma.
Nu sökte jag på google efter vad namnet Karin betyder. Och det stod för ren eller kysk. Och då jag slog upp ordet "kysk" i Svenska Akademins ordlista på nätet, så stod det "oskyldig, enkel, flärdfri, ren och sexuellt avhållssam". Hehe. :) Kanske hade någon aning om att Karin bl.a stod för oskyldighet, men jag hade det inte alls på minnet just då jag skrev att jag tyckte Karin lät oksyldigt.

Puss på dig mamma!


Två vackra varelser. Mamma Karin och våran finnstövare Jaga.


Falbygdens ostfabrik

Mamma kom att tänka på den ostfabriken, att vi skulle komma att passera den lite senare. Så där blev det ett besök!
Det stod utanpå fabriken att de lagrar 3 miljoner ost därinne, är det inte otroligt!? :p
Väl därinne så gick vi runt och smakade små ostbitar och plockade till oss några ostar. Mormor ville ha en, så vi köpte en åt henne. Och sedan fanns det lite olika fina téer. Jag fick direkt syn på en lila påse och namnet på det téet var "True Love", det låter ju som "True Blood", så eftersom det lät som titeln på min favoritserie så lät det rätt tilltalande. Vi köpte det, och det innehåller röda vinbär, äppel, lemongrass, hibiskus, ljungblomma och tranbär. Dock har vi ännu ingen tésil, det var ju lösté som vi köpte. Men det ska vi fixa nu i veckan hade vi tänkt.

Sedan fanns det en avdelning med lite klytschiga prylar till hemmet. Det var REA därinne, så vi kikade lite och hittade 4 små fina ljuslyktor, 3:-/st, i fina färger. Och sedan ett 6 pack med söta disktrasor för 19:-.

Nu är vi hemma, och jag chillar vid datan. Ska bara ta det lugnt ikväll, mysa och kanske läsa ut de få sista sidorna i min 6e av de 8 böcker jag ska läsa i sommar, så det får bli att låna 2 nya nu i veckan.

Ha en skön kväll!


Dagens Ester

dsc03137 (MMS)

Dagens Ester; Har på mig ett linne från New Yorker med en tryckt text "Team Doctor", jeansshorts från H&M och mina marinblå Converse. Jag står emellan två trästolpar i Fiskebäckkil på bilden. Vi stannade där istället för att fortsätta till Grundsund. Vi köpte oss varsin fralla. Jag en ceasar- och mamma en räkfralla. Jättefina frallor åt vi på en fin klippa mot havet, innan vi promenerade mot bilen igen. Nu är vi påväg hem till Småland igen! Men istället för att passera igenom GBG så passerar vi istället trakterna kring Uddevalla- Trollhättan- Vara, typ. Peace out!


Carl- Einar Häckner

dsc01809 (MMS)

Nu är vi på väg hem, fast vi ska först kolla läget i Grundsund som ligger här i trakten. Ni vet serien Saltön som gått på teven, det är tydligen inspelat där. Trevligt ju! :-) Vi ska väl hitta något ställe att äta lite på innan vi fortsätter hemåt sedan. Det jag inte hann berätta om Liseberg innan, var det som hände precis innan vi skulle åka vidare mot Lysekil, det som hindrade oss från att åka under ca 40 min- Carl- Einar Häckners varieté! Han är så grymt skön, har bara sett han på tv och på klipp på internet förut, men nu när jag sett han live också så gillar jag honom riktigt mycket. Han är kung! :-D Riktigt bra show med - *kollar igenom varieté häftet med föreställningens program* - 58 minuter underbara bagateller, blå värme, gummikvinna, otroliga trapetstvillingar och sedan Carl- Einars humoristiska trolleriscener. Nu var vi framme, och ska kliva ur bilen. Kanske hörs senare igen. Puss


Liseberg

God morgon alla kottar!
Nu befinner vi oss i Lysekil igen- I'm back in town!- men denna gång bara för ett dygn, mamma och jag beger oss hemåt lite senare idag, för Isak stannar kvar för att medverka i Lysekils hockeyskola en vecka till.
Pappa fick en såndär källar- lägenhet igen, en sån vi fick förra gången också. Men denna ligger bredvid det huset vi bodde i på samma gata. I ett liiite omordernare stuk, men trevligt ändå!
Det var en riktigt lyckad dag igår på Liseberg med Mamsen och Isak. Jag testade att åka tre åkattraktioner som jag aldrig åkt innan och de var; Balder, Spinrock och Kanonen. Kan tillägga att Isak bara åkte tillsammans med mig på en av dem, Spinrock, men det spelade väl egentligen ingen roll. Kände mig modig ju! ;) Mamma är inte så mycket för sånadär höjdare, men att hon testade på Lisebergsbanan ska hon ha mycket credd för! :D
Alla tre var riktigt sköna! Spinrock var nog bäst, sedan kommer nog Balder på andra plats och Kanonen får bli trea.
Ett minus med Kanonen var att huvudet slängdes hit o dit hela tiden, vilket var jobbigt! Men jag älskade början av den. *Dunk dunk, dunk dunk...* WRRRROOOOOMMM! :D Vilken härlig känsla då den sköts iväg i full fart! Love it!
Vi testade att spela på olika lyckohjul. Som Hus & Hem- och Centerhjulet. Men gick ifrån dem utan vinster.
Mumsade på sockervadd och godisremmar och njöt av atmosfären inne på det glada nöjesfältet.
Juste, vi skulle gå upp till Lisebergstornet, men kom istället till "Sammys äventyr". Vid entrén till dess korridorer fick man ett par 3D- brillor. Jaha, vad kan det tänkas vara här inne? Det satt skyltar på väggarna där det stod WWF och var bilder av isbjörnar m.m, så vi tänker att det kunde vara något naturmuseum med lite 3D- effekter. Men då vi fortsatte gå därinne så kom vi tillslut fram till en biosalong. Vi slog oss ned, bland de få besökarna därinne, och sedan började en underbart gullig film rulla, med världens häftigaste 3D!
Nu sa mamma att vi har bråttom iväg, hon ska till en däckfirma här i Lysekil och fylla på en pyspunka i ett däck.
Jag har mer att berätta, så vi hörs senare, då jag har möjlighet. Eller kanske genom mobilblogg?
Ha en bra måndag, en bra början på en ny vecka.



RSS 2.0