Lättnad.

Ja, det är en otrolig lättnad som lagt sig över mig och säkert över många andra nu när skolan snart slutar, när skolarbetena glesnar och man inte behöver lägga all kraft på skolan. Det är verkligen skööönt! Åh.

Har redan börjat mitt sommarjobb, som egentligen är i slutet av sommaren. Men har fått lite extrajobb med jordgubbarna nu innan skolavslutningen också då jordgubbarna är väldigt tidiga i år. Ska sälja hela helgen nu med.. CASH!
Sitter med en bärsmoothie här och chillar atm.
Hannah drog med mig en sväng efter skolan och hade lite flum med CR liksom i förrgår. Hade samhällsläxförhör om EU i slutet av dagen, samhällskunskap är tråkigt. Slipper det i tvåan i alla fall, känns gött.
Har även tränat idag- joggat och kört liiite styrka, jag ligger i nu ju!

Saknar grabben, inte träffat honom på flera dagar nu. Helgerna är ännu mer efterlängtade numera.
Dags att krypa ner i sängen med senaste VR snart. Imorgon börjar jag lite senare då jag gjort färdigt svenskauppgiften, sovmorgon hihihi. :)




Åh Loreen, du är så bra.

Sensation!! Sverige vann ESC 2012, det är ju fantastiskt. Så glad man blev! :D Vännerna och jag hade en skön kväll, blev Jessica, Ridd, Bella, Anna och Julia som hängde hos Jessica. Grillade korv med bröd och myste. :)
Cyklade sedan hem mot stan, och då snackade jag och Anna om Hulstfred, gud vad taggade vi är!
Verkar bli en finfin dag, så ska gå ut på gården igen och sätta mig i solskenet. Sedan blir det mors dag- fika hos mamsen med mormor och morfar.
Och senare träffa Abbas. Glad att han inte drar iväg i sommar som han tänkt. Liksom, man har nyligen lärt känna varandra och så drar han iväg ett fjärdedels år, känns ju fint. Men han stannar för min skull, jag-dör-så-fint 


Sicken eufori!


Turkey in Eurovision Song Contest.

Älskar detta. Kul idé att han är en sjöman, och så gör de ett mänskligt skepp. Cool sång ju med ju!
Jo, men riktigt ballt..

Godmorgon.

Amanda ville att jag skulle joina henne under stadsloppet igår kväll, alltså vi sprang inte utan tittade på, hehe. Hennes bf sprang, så vi hejade på honom.
Innan dess käkade vi gott grillat käk, pappa, Lotta, David och jag. :)
Lördag idag, och snart blir det till att jogga en runda och ikväll blir det lite grillning hos Jessica för att sedan se Eurovision Song Contest med några andra homies. Chiiilll! Jag gillar btw Turkiets bidrag, får ta och bädda in klippet i bloggen, va.
Älskling har nya jobbtider, vilket innebär att vi inte kan ses lika ofta nu. Kul... Nej!
PEACE
how do you make gifs
how do you make gifs

Before I die pt. 2.


Vi.

Abbas & jag.

Justice.

Detta band kommer till Hultsfred, och jag gillar't.
Inte vetat av bandet så länge, men såg att de kommer till festivalen osv.

YEAH



Sommer.

Nu har vi fått sommar, va!
Jag har bloggat dåligt nu, inte haft lusten direkt. Haft nationella i matte nu, skriftliga delen i alla fall. Woah, undrar hur det kommer gå. Muntliga nästa vecka med, matteeh yeah...

Igår badade jag i sjön för första gången i år. Ganska skönt, jag ville typ ligga i till och med. Värmen är redan överflödig, huh. Känner att jag får färg lätt, ser redan lite fräschare ut typ. :)
Vill inte ha nåt med malignt melanom att göra i alla fall, så borde smörja massa solskydd egentligen..
Well, gött väderrrr!

Annars i veckan har jag umgåtts med fina vänner lite, tränat lite, varit med Abbas lite och så vidare.
Svårt att minnas allt känner jag, borde antecknat i bloggen mer regelbundet, åh.

PEACE

Häromdan'

Addicted to you.

Shakiras senaste musikvideo, så fin är hon.



Evening.

Blev till att laga schnitzel med bror, för att bjuda hit mamma på middag. Pappa drog iväg till sin kära, så det vart bara bröderna, mor och jag. Fint att sitta ute på våran fina gård här i stan och käka tillsammans, ljuvligt.
Satt gött med mat då jag joggade tidigare. Fett jobbigt i värmen! Dock bra att svettas ju.

Annars har det mest varit chill idag. Glidit omkring, var ute med bror för att handla lite innan, var sugen på att köpa nån tidning så det blev Veckans nu! och där i finns lite allt möjligt, för bara 23 spänn typ. Kändisskvaller är alltid trevligt på nåt sätt! :D
Sedan satt vi ute i kvällssolen med varsin Piggelin, kära storebror och jag.
Cyklade till Jozzan och hämtade min hatt jag glömde igår. Sedan var vi ute och tog kort en stund, innan pappa skrev sms om att han skulle grilla korv så då for jag hem som ett skott, haha. Kärlek till grillad korv med bröd och massa rostad lök!!

Brorsans gamla Crocker-jeansjacka blev till en jeansväst nu ikväll.
Me like.



Söndag 20 maj.

Efter en pratstund med mamsen igår kväll, så skjutsade hon mig till stan, till Jozzan. Blev chill med Jurassic Park och ostbågar. Sedan träffade jag Abbas igen, han hämtade mig och så drog vi hem till mig och sov.

Idag är det söndag då. Jag känner mig lite borta, har gjort det ett par dagar nu, eller det är en skön känsla i och för sig. Kanske penicillinet som gör mig lite såhär, vet inte..
Ska jogga en runda snart, först öva lite på cellon tänkte jag. :) Och sedan har vi nationellt matteprov om två dagar. Fasar lite över det, om jag sumpar på det, då vet i hundan om jag får godkänt i matte alltså. Pallar inte sitta och råplugga inför det heller, så det får gå som det går. Egentligen bryr jag mig inte så mycket, men å andra sidan känner jag att jag borde det. Matte är för krångligt och alldeles för logiskt för min djuptänkande hjärna, okey?

PEACE

Hatt är så jävla snyggt!


Tulips.

Chill ute på landet atm. Har haft min underbara älskade vän Josefine här över natten. Fan så trevligt alltså! :D
Hundarna gnällde som sjutton imorse, fick dra ner och ge dem mat runt 10, känns ju skönt när man somnade runt fyra inatt. Huh.
Vädret idag är fint.. Om det inte hade blåst så himla mycket. Satt ute innan men fick goosebumps om benen.

Diggar att gå runt i mjukisshorts och magtröja ute på det vackra landet. Stannar tills ikväll, eller imorgon blir det nog, så att jag får träffa mamma som kommer då. Jozzan har dragit så nu har jag inte så mycket att göra. Hoppas på att en annan fin människa kommer ut hit en stund kanske, min Abbas.

Ett traditionsenligt
PEACE!


Mångfald av tulpaner i gamla stan.



Party.

Det blev till att festa på Vetlanda hotell med folk i onsdags; jag åkte hem till Hannah med buss och sedan träffade vi min barnavän Emilia, vi var galna bästisar faktiskt, haha. Sedan deras kompisar också, vi fixade oss tillsammans innan vi drog iväg.
Träffade även andra gamla klasskompisar som jag inte träffat på drygt tio år, lite sjukt ju! Förvånade miner, haha. :) Flyttade från Vetlanda till Eksjö för cirka tio år sedan, pappa jobbade här så det blev väl smidigare så, tror jag.
Men det var en kul kväll, mestadels av stunderna i alla fall..

Dock inte så kul att bli hundbiten, blev inte så farligt dock. Men min kompis hund har svårt med främmande folk då han typ blev attackerad på nåt sätt då han var valp.
Min kofta räddade mig en del, blev lite söndersliten sådär medan min hand endast fick sig ett öppet litet sår. Har tagit lite penicillin nu, så det går nog bra. Det är liksom lag på att man ska behandla djurbett på nåt sätt, berättade den coola läkarkvinnan (åh, jag vill också bli en cool läkare) och gav mig några penicillinpiller från sitt medicinförråd, hehe.

Chill hos mig med Abbas, Jozzan och David igår. Vi såg Grown Ups, så skön rulle!
Och idag blir det cellolektion, lite styrketräning tror jag och sedan ska jag dra ut till landet och ta hand om jyckarna. Får se om någon vill hänka på, annars blir det väl jag och lillebror.

PEACE

Rasta dog / världens charmigaste Morris.


One month left..

.. Till sommarlov! Fint som snus.

Hade tyskaprov idag som kändes fint. Men senare under dagen fick klassen ta del av information om betygsättningen. Den verkar ha ändrats nu igen, och det är heltskumt. Klassen drog igång värsta diskussionen, men det är väl klart då det sägs att om man någon gång fått F inom något ämne, så förblir betyget F. Alltså man får F i slutbetyg. Det kan fan i mig inte stämma, haha. Låter som ett dåligt skämt bara. :) Fattade dock inte riktigt om det var så, men vännerna började snacka som att det verkade så. Blir jobbigt annars. Riktigt jobbigt.

Idag blev det gymmet med Josefine. Och sedan chillidill i biblioteket innan jag gick hem och åt gulasch. Älskar gulasch med gräddfil. :D Matglad, huhu. Och på tal om mat, igår blev det schnitzel med pommes och fet bearnaisesås på värdshuset då vi käkade ute. Kommer aldrig sluta äta mat. Punkt.

Det är en kort vecka denna skolvecka. Går bara imorgon och på onsdag med, för på torsdag är det väl en röd dag osv. Nationella läs- och hörförståelsen i engelska väntar på onsdag bara.
Blir party på onsdag, drar med Hannah till Vetlanda, yay!

PEACE!

Små ljuva, oskuldsfulla vitsippor.

I got stripes.

Hola hola!

Visste inte att pappa, David och Lotta skulle dyka upp här igår, alltså. Blev till att se The girl with the dragon tattoo tillsammans. Inte så himla bra, fattar inte grejen med att spela in en version av denna svenska film med amerikanska skådespelare men fortfarande i Sverigemiljö. Eh..

Gick ut sent för att möta upp en fin människa efter filmen. Så har haft det mys.
Idag är jag småtrött och bara chillar. Det blir till att äta ute med mamma, Isak, mormor och morfar. Och efter det- bio! Ska få se Dark Shadows nu. :)

Köpte mig en sådan där skjorta utan ärmar på Vero Moda. Älskar svartvita, breda ränder, så föll för denna and I had to have it.
Ljusa jeansshorts till denna och svarta Converse. Najs ju!

Idag bär jag den till svarta jeanstights.


Bro's home.

Det är fint att ha bror hemma igen efter att han befunnit sig i Japan i cirka 8 månader, plus att han pluggat i andra städer innan dess. Alltid fint att återförenas med saknade familjemedlemmar.
Visst, det kunde varit under bättre omständigheter han kom hem, fan vad knas det kan bli. :(

Har haft folk här inatt, Jozzan, Abbas och David. Vi såg en riktigt kul, gammal film. :)
Jo, men chill med helg!

Gud, jag vill ha sommar! Ska bli fantastiskt skönt. Festival om en månad, wow. Drar med britten Anna dit, spännande ju! Ska få se Bombay Bicycle Club, Anna Ternheim, M83, Den Svenska Björnstammen, The Kooks, The Cardigans, Familjen och massa andra live! Awesome.

Nu ska jag chilla vidare med Josefine här. Bror kom hem från sjukhuset innan med. Finare att se honom här!

PEACEEE!

En dag med vackert väder på skolgårdens gräs.
Soft!

Lindsey Stirling.

Underbart vackert.
Fioltjej från America's Got Talent. Jag vill också spela fiol. Ska lära mig fiol också en dag, bli expert på stråkinstrument!
Jag lipar av det här..


Mönster Mania @ Gina.

Bästa byxnmodellen. Så sköna och fina.
Jag äger ett par svartvit-mönstrade och ett par beiga paisleymönstrade i samma modell.
Skulle kunna leva i sådana här.

Är sugen på en långklänning, och denna är perfa med najs mönster och så.


Älska.

 


120511

Fredagsfrukost nu, skinkost på rostad macka, fan vad gott.. Och helg nu igen, göött!

Veckan har bestått av mycket arbete om skolans 100-årsjubileum. Min klass har fått "äran" att arbeta med detta och leta upp massa historia ändå från typ 1912, inte så himla lätt. Min grupp har det ljuva 60-talet, hehe.
Hinduism-buddhismprovet kändes faktiskt himla bra. Komplicerade frågor osv, men jag har nog fixat det.

Blir till att umgås med fint folk i helgen. Ville gå på bio ikväll, Dark Shadows, så frågade mamma men hon trodde sig inte orka ikväll.. Vi tar det en annan dag istället, ser fram emot att se den! :D

PEACE


Another Week.

Det blev lite äventyr i helgen, som sagt. No idea, just following. Hehe, typ. :D
Blev en ganska fin helg, faktiskt. Fint folk var jag med- Josefine, hennes pojkvän och hennes pojkväns kusin Abbas. Yeah!

Idag blev det till att gymma faktiskt, det var inte igår. Joggade igår, hehe. Jozzan och jag drog ut på en runda. Sweet.
Har hängt med Abbas också. :)
Och så har jag religionsprov imorgon, på både hinduism och buddhism. Så segt med båda i ett! Thomas hade även både första- och andra världskriget i ett prov med. Blir så jobbigt helt plötsligt då. Får se hur detta går, har pluggat en del i alla fall.

PEACE

Majbrasa



Stalpet. Fint det var, aldrig varit där i Aneby och sett det förut.


Festivals.

Nyss hemkommen från min riktigt härliga vän Agnes. Fick äta middag med henne goa familj dessutom. Inte helt fel!
Sedan såg vi Simon och Ekarna, en svensk film med en handling som ska ha utspelats under Andra Världskriget osv. Helt okej, lite seg dock. American Pie hade nog varit mer roande ändå.

Mycket chill fredag i övrigt.

Ska försöka med hårdträning framöver, på egen hand. Inte såå himla lätt att köra järnet om man inte är många fler som peppar varandra osv. Men jag kan om jag vill.
Och så ska jag plugga till religionsprovet som är på onsdag, vill satsa, jag vill!
Men först chill med vänner i helgen!
Svårt att chilla när man vet vad man borde göra egentligen. Men okey, balans.

By the waaay, jag såg ikväll att Miike Snow kommer till Way Out West. Fuck yeah! Tänkte jag. Men nä, jag ska ju inte dit. :(
Vill även gså gärna till Peace & Love med. Rihanna, Hoffmaestro (vilka jag dock redan sett live), Skrillex och My Morning Jacket är där! Wow. Tänk att bara dra runt på festivaler en hel sommar. Med tanke på dessa artister hade jag velat göra det nu i sommar. Men med tanke på money money och att jag måste jobba med, så nej.

PEACE och godnatt nurå.
Oberga-möte imorgon lagom tidigt- åh surt- för att få schema inför sommarjobbet!



Hade mycket gärna velat se detta band live.
Så awesome.

Bästa Kentlåten.


3 maj.

Åh, mitt liv. Mitt liv. What to do, liksom.
Jag är nämligen singel nu, och lite lost.
Och det är lite kaos. Lite så.
Men jag har fint folk omkring mig. Det känns så otroligt bra.

Fast vädret är amazing, har ju legat ute i bikini och solat mig så jag nästan bränt mig. Sommar! Rullar faktiskt på.
Nyss hängt med fina Varja. Mysig stund, mysig stund. Och snart är det helg, det blir äventyrligt.

PEACE

Avicii- Silhouettes
Bland det bästa just nu.


RSS 2.0