091031- HAPPY HALLOWEEN!

God morgon bloggen!

Idag blir det att bära , bära & bära...typ. Johannes och jag ska hjälpa mamma med flytten, hon kommer och hämtar upp oss alldeles snart.
Jag ställde väckarklockan på 07:30, gick upp och gjorde mig ordning och sedan gick jag ner och dukade frukost och kokade ägg till oss.

Igår i IDOL tyckte jag att Tove & Reza gjorde riktigt bra ifrån sig! Tove var riktigt fräck i sin röda cocktailklänning, röda läppar (eller lappar som Reza säger, och som Jihde retade henne för- taskigt!) och den där coola micken! Så mycket Las Vegas det kan bli över det. Jag röstade på både Tove OCH Mariette igårkväll. ;)

Nu kommer väl snart mamma, ni får ha en bra dag!
Puss & kram, skumbanaaaaan! ♥

Nu sa visst Johannes att mormor hämtar oss istället...
mammas kärra var visst fullpackad.




091030

Hello friday!

Jag älskar fredagar- IDOL & myspys!
Idag när jag vaknade upp gick jag ner till köket och gjorde frukost. Kokade ett litet ägg och tände ett litet ljus på bordet. En stund senare cyklade jag till gymmet och tränade. Annars har jag väl inte gjort något speciellt idag, hängde med Cilla och handlade lite snacks och pizzakit, ikväll blir det hemmagjord pizza! Jag fick också den senaste FRIDA. =)

HEJA MARIETTE IKVÄLL! Det är visst inte hennes tema riktigt enligt henne själv, men det går säkert bra!
Trevlig fredagskväll och en massa kramar!


Myser

lax till helgen?

En kväll när jag var med Agnes i Kalmar nu på Höstlovet, lagade vi två lax tillsammans.
Eftersom jag har en ganska dålig uppdaterad kategori som heter tips & recept, så tänkte jag skriva ner vad vi hade i. Det blev riktigt gott, så jag vill gärna dela med mig!

1. Först tar man fram en ugnsform/plåt med höga kanter och häller i lite olja över hela ytan.
2. Sedan lägger man upp laxfiléer, jag tror vi hade någon som hette pinklax.
3. Peppra över lite citronpeppar över alla filéer.
4. Du kan välja och vraka lite vad du vill ha för grönsaker/ost/krydda över egentligen, men vi hade mozarellaost, tomater, rödlök, sparris och sedan klippte vi lite gräslök över.
5. Stoppa in i mitten av ugnen, och låt den stå i...hm... *** grader. Det är väl inte det viktigaste, testa er fram! ;)

Vi hade kokt potatis till + hollandaísås och Agnes dressing.
NJUT!



Ensam hemma

Det är ganska ovanligt eftersom vi är en så stor familj. WE ARE A BIG FAMIILYY! Hehe.
Tänk vilka möjligheter jag har nu! Jag kan bjuda hem hela högstadiet, be dem langa med sig en spritflaska var och sedan är hela huset rivet imorgonbitti. Men det är inte jag.
Man har andra möjligheter när man är själv hemma också, hehe. Typ sjunga högt högt, hoppa omkring och peta sig i naveln. Haha!

Just nu sitter jag i alla fall i soffan, precis druckit en kopp té och tittat på mammas pojkar. Första gången jag såg det programmet, och det var ju faktiskt ganska kul. Trodde att det var ett riktigt B- program först, men det är ju alltid kul med dokusåpor! ;)
Nu går den där serien om ungdomar som sitter i fängelse, vad det nu är den heter... har inte sett det förut heller. Men jag funderar på att gå upp och ta en dusch, eller näe, det gör jag imorgon.

Hoppas allt är bra med er, kramar!


torsdag- godmorgon!

Vaken med tuppen och Lisa idag, även att jag velat sova mer...
Lisa är Cillas systerdotter, hon är 2 år och världens sötaste! Lisas storebror Victor sover också över med Hugo här hemma, och igår när inte Lisa fick hänga med och sova över hon me, blev hon såå tjurig och förbannad. Men sedan ringde jag hem till Carol och sa att det var okej om Lisa sov hos mig, att jag gärna ville det.

Jag frågade Carol hur dags Lisa brukar vakna och hon sa klockan 7 ungefär. Ojdå. Så ja, nu sitter vi uppe och tittar på Bolibompa! Hehe. Jag är inte riktigt vaken, hade så gärna velat sova mera! ;)

Idag händer väl inget speciellt. Inget planerat direkt i alla fall.
Ha en bra dag!


091028

Hej på er.

Imorse vaknade jag runt 8. Jag gick upp då för jag kände att jag var ganska utvilad och nog inte kunde somna om. Sov riktigt gott i min säng inatt, vaknade inte upp en enda gång som jag gjorde typ varje natt i Kalmar. Men det är ju så, borta bra men hemma bäst!
Gick ner till köket och Kollade ut på de frosttäcka taken i området, och gick till soffan, slog på datorn och kikade lite. Sedan vaknade resten av huset så småningom upp och vi åt frukost. Sedan ringde mormor och frågade om jag snart var klar, eftersom vi skulle åka och titta på ett hus. Det har jag inte nämnt, men vi ska flytta med mamma. Jag sa att jag var klar om 40 min, och så kom de och hämtade upp mig och Isak.
Huset såg helt okej ut, ett rött litet hus med två våningar en bit utanför stan. Det blir nog bra! :)

När vi kom hem igen gick Cilla och jag in till stan för Cilla skulle hämta lite kläder och sådär. Sedan traskade vi till ishallen där pappa, Isak och Hugo åkt skridskor på allmänhetens åkning. De var typ klara där, så vi gick till kiosken där Isak, Hugo och jag fick varsin U.S SNAX. Såå gott, så längesen! =)

Nu ska jag plugga lite till alla dessa prov som kommer efter lovet. Biologi, fysik & SO!
Kram!



U.S SNAX!

Kalmar

Nu har vi gjort stan i några timmar!
Började inne på köpcentret Baronen där köpte jag mig en body lotion av Apoliva på apoteket, kände verkligen behov av en nu när min favorit från The Body Shop är slut. Kikade inne på TBS också, men de där runda små väldoftande burkarna är inte precis budget. Jag köpte också ett par snygga hårsnoddar på H&M.
Agnes köpte snygga toppar och en mysig munkis på NewYorker. =)
Sedan gick vi in i leksaksaffären och tittade efter lite skoj till Halloween. Jag köpte huggtänder och Agnes köpte en tub med blod till en film vi hade tänkt spela in, fast vi får se ur det blir med den, vi behöver en filmkamera o.s.v...

Sedan traskade vi ut till stan och letade efter något ställe att käka på. Det blev ett ställe som hette "4 kök". Jag tog en dagens med pasta, lax och champinjoner i en god sås. Riktigt gott och mättande!

Ikväll är det sista kvällen här innan vi åker hem imorgon. Vi har handlat grejor till toast, mitt förslag. :)
Kram!

mondaymusic

Music is life!




091026

God morgon!

Det kan inte vara lätt att vara sambos, herregud!? Jag och Agnes har börjat småtjaffsa lite nu efter 4 dygn tillsammans. Haha!
Nu är klockan omställd och vi fick sova en extra skön timme imorse, typ, hehe. :)
Igårkväll när vi lagt oss, läste vi ett gäng noveller ur tidningen. En rysare och några romantiska noveller, och det var jag som fick läsa alla djupa texter, av en slump eftersom vi turades om att läsa olika stycken. De var ganska bra, men vi sparade någon till måndagskvällen också.

På planerna idag står det väl en sväng till stan igen, hehe. Vi ska nog in till självaste kalmar idag och kika runt i affärer, ta en lunch eller fika och bara titta runt i den mysiga staden.

Kanske skriver lite ikväll också.
Ha en bra vecka och kom ihåg att du har nya möjligheter framför dig! =)

Idag fyller förresten Antonia år, så grattis till dej/henne (om du nu läser det här) och hoppas du får en fin födelsedag!

Lykke Li i New Moon!

Visste ni att en av Lykke Li's låtar ska vara med som ett soundtrack i den andra Twilight- filmen New Moon? Jajemen, det är sant, och vi svenskar borde vara väldigt stolta över att en svenskas låt är med i en så bra film!
I alla fall, Lykke Li är en riktigt duktig och cool sångerska med en unik röst. =)


091025

Hello!

Jag har det sååå bra här i Kalmar!
Jag har fått mina favoriträtter under de tre dagarna som gått; dag 1- tacos, dag 2- kyckling & dag 3 (idag) lagade Agnes och jag maten, vilket blev lax i ugn med en massa gott över som mozarella, rödlök, tomat, sparris & gräslök och till det potatis och hollandaísås som jag gjorde och en kall sås som Agnes gjorde. M-U-M-S!!! Vi tackade oss själva för maten (mahaha) och var så nöjda! ;)

Igårkväll var vi såå flummiga och fulla av skratt. Någon timme eller två satt vi och gjorde en massor av test i tidningar, visste ni att jag är kärleksgudinnan Afrodite? Yes! Haha. Och sedan läste jag en novell högt, en ganska konstig sådan om en soffa på nätet, hrmf. Jag kan inte förklara med ord hur mycket vi skrattade, eller lite svagt kanske; våra kinder & våra magar värkte något otroligt. GAAH!

Vi har varit inne i själva staden Kalmar under både lördagen och idag.
Igår köpte jag en påse lösgodis (ack, jag har brutit mitt löfte att inte äta smågodis utan istället äta naturgodis eller grönsaksstavar m. dipp...) på City Gross eftersom att det var såå billigt, och då måste man ju bara köpa, eller inte... och en FRIDAtidning + lite bra krämer från RFSU till bra pris!
Och sedan åkte vi till ICA MAXI och handlade mat. Och Agnes och jag hittade snygga mössor, lite sådär oversize- stuk, kan man väl kalla det. Agnes köpte en svart och jag en i lila. =)

Idag har vi gått på IKEA med Agnes mamma och hennes mormor & morfar som heter Berit & Knut som kom hit igår och sov över inatt.
Vi gick med dem en stund men sedan ville vi checka det nya köpcentret vid namn MODE som hade typ alla affärer man kan tänka sig, nästan i alla fall. Jag provade ett par apsnygga svarta pumps inne på en skoaffär, fast jag vågade knappt resa mig med dem (typ aldrig gått med klack ju!), fast jag tassade bort mot en spegel samtidigt som jag mumlade lite för mig själv, "hm, var det tårna i först? Men det går ju inte!". Efter det ville jag ut ur köpscentrumet eftersom jag ändå inte hade några pengar, haha!
Så vi gick tillbaka till IKEA samtidigt som våra magar kurrade efter mat. Vi ställde oss i kön till IKEAS lilla "restaurang" där vi köpte varsin vegetarisk pizzaslize och en läsk.

Sedan gick vi tillbaka in i IKEA och började söka efter de andra som vi hittade efter ett tag och, ja, vi hittade ett underbart doftljus, NORRSKOG med doft av tallbarr (även om det inte doftade som det). Som vi sedan betalade vid kassorna och la i Berits & Knuts kasse sålänge, så vi slapp bära runt på det. Vi planerade att tända det i vårat rum ikväll samtidigt som vi läste noveller ur en tidning. Kvällen räddad, eller något, haha!
När vi var klara på IKEA så åkte vi till RASTA och tog en fika innan Berit & Knut skulle hem till sig igen. Jag tog en kaffe och ett wienerbröd, i alla fall. Sedan gick Agnes och jag in på en pressbyrå bredvid och köpte en tidning, Story novell.
När vi kom hem sedan kom vi på att vi glömt ljuset i deras kasse. "Åh nej, vårt älskade ljus!". Men jag tror nog att vi överlever även om det doftade himmelskt. Hehe.

Vi gick ner mot havet en sväng när vi kommit hem, Agnes visade mig badplatsen som var täckt av tjocka vallar med tång och ut mot horistonten sträckte sig en lång brygga som i änden blev en bred brygga med staket och bänkar att sitta på. Där stod vi och tittade ut över vågorna och vi tycktes skymta någon säl, minsann.
Det var riktigt kyligt och ruggigt, så vi bestämde oss för att promenera hemåt igen, mot värmen.

Åh, förstår ni hur mysigt jag har här!? :)
Pussar och kramar ♥

HÖSTLOV!

Goood mooorggggoooon! (som Henki i min klass säger 24-7, haha!)

Just nu befinner jag mig i Kalmar i Agnes sommarstuga. Vi kom hit igårkväll efter att vi hade handlat lite, precis lagom till IDOL, jag hade panik och trodde inte att vi skulle hinna men det gjorde vi! Mariette var bäst som alltid! ;)
Det är första gången jag är här, och det är verkligen skitmysigt! Inatt sov jag väl ganska hyffsat, fast några toalettbesök blev det och det var vekligen KOLSVART inne i stugan, så jag kröp fram som en blind och kände mig fram till rummet igen, det kändes som en mardröm- PANIK!

Nu är vi i alla fall vakna allihop, och både jag & Agnes har duschat (misstolka inte! HAHA!).
Idag ska vi förmodligen åka in till olika köpcentrum och handla lite.

Ni får ha en skön helg! ♥

091021

Hejhej bloggen & min uuuusla statistik som var riktigt tråkig att se, varför kollade jag? Haha.

Just nu känner jag mig lugn & allmänt glad. Det har varit en helt okej onsdag i skolan.
Första lektionen idag var intresseval- dans. Vi har kommit rätt så långt med vår dans som vi ska visa upp på höstshowen. Min kroppskordination förbättras sakta men säkert, ben & armar hit & dit. Hehe ;)
Efter intressevalet har vi matte och sedan kemi efter det, men båda lektionerna gick till att måla och sätta ihop frigolit-bollar till atomer som ska hänga i kemisalens tak. Slappt. Men något som gör mig riktigt irriterad och upprörd är omogna fjantar, d.v.s killar i min ålder som säger dumma saker rätt ut, knuffas och kastar saker på en. En kille i min klass kastade typ ett ihopknölat papper på mig i klassrummet och då sa jag "tack för den, du". Men jag skulle ju sagt som Grynet "jag tar ingen skit". Jag tar åt mig ganska lätt, och börjar tänka negativt som är det något fel på mig? o.s.v. Äh, de är bara pojkar som inte vet vad det vill eller vad de gör, skitsamma.

Efter kemin, kl 12, slutade skoldagen för årets dagsverke. Jag åt lunch med Amanda och Agnes innan jag cyklade iväg till Borgs skor, där Anneli fixat plats åt mig.
När jag kom dit fick jag packa upp skokartonger ur andra kartonger och stapla upp dem i högar. Lagret var riktigt trångt, litet och proppfullt av kartonger, men jag lyckades! Efter det fick jag riva sönder kartonger, som skulle till återvinning, tills de blev så platta som möjligt.
Efter det fick jag torka av glasbord och hyllor med skor, och ställa dit nya skor på glasborden.
Sist fick jag plocka ihop skor till en modevisning, och sedan fick jag sluta 2 h senare, vilket var den rekommenderade tiden, och 100;- fick jag för arbetet som går till en skola i Kenya.

Cyklade hemåt och pluggade lite spanskaglosor och spelade The Sims 3. Nu har pappa och jag ätit en god middag, pappa lagade torsk i en god sås och så åt jag en sockrig munk till efterrätt :) 

kramis kramis


Myser i soffan

The Sims 3

Hej på er!

Det är redan måndag, igen.
Igår var det en "heldag" i kapellet med konfirmationen. Det var mycket roligare än väntat tyckte jag. Det var 16 lag som gick runt på olika stationer. De olika stationer var allt från att dansa på en såndär dansmatta (tevespel), ja, och en massa andra. Vi fick lite plockmat att äta där, potatissallad, kassler, rostbiff och lite exotic fruits som passionsfrukt, physalis, melon och annat gott! Mitt lag, True Blood som vi hette, kom inte så bra till på tävlingen. Sören räknade upp de tio lag med flest poäng, och vi blev inte ens uppräknade! Vi var ju helt ok, minsann. Men eftersom jag var lite dryg och inte lämnade in vår tävlingslapp med poängen på i tid, tror jag, så kanske de inte räknade med oss? Haha! Ursäkter... Jag har kommit på att jag är en riktigt vinnarskalle, eller säger man så? Ah, vi säger så. Hehe.

Johannes har laddat ner The Sims 3, och det är fetma grymt! Är liiite efter, kanske, men bättre sent än aldrig!
Nu ska jag käka, Cilla har lagat tacogratäng, mums! Och sedan blir det väl gymmet, förhoppningsvis.

See u

MaryJet- Fade out


Mariette Hansson

God morgon!

Jag är vaken lite för tidigt idag egentligen, haha. Jag satt väl uppe till drygt kl 12 och skrev på min novell.
Igår var det ju ett riktigt grymt tema på IDOL, inget mindre än Michael Jackson- hyllnings- tema, WOHO!!! Igår var fakitskt inte Tove min absoluta favorit, eller visst, hon var ju duktigt helt klart! Men jag tyckte mer om snygga Mariette, som har varit en klar favorit från start, hon var skitduktig! Jag har suttit hela morgonen och kikat runt på IDOL- sajten, på MaryJet's blogg och sedan sökte jag på u-tube klipp med Mary. Hon hade visst spelat in en musikvideo och sådär, en riktigt, riktigt fin en. Go Mary!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer under dagen, kanske tränar lite men ikväll ska Agnes, Amanda och jag jobba på Metropol, Eksjös biograf, på filmen Bröllopsfotografen. Då får man ju se filmen gratis och sådär, det ska bli kul! :D

Nu ska jag nog käka lite frukost, sedan kanske det blir gymmet en sväng.

Ha en fin lördag!

Mariette Hansson- I want you back




Draft: Okt. 16, 2009

Tittut alla läsare!

Det är fredag. En hel, behövande helg väntar. SÅ SKÖNT! :D
I skolan idag började vi med engelska, tittade på en film som vi började se igår- Dead Poets Society, en gammal film med Robin Williams. Ganska tråkig eftersom man inte förstod någonting, eller i alla fall inte jag.
Sedan SO. Vi gick igenom läxan tills idag och Jonas pratade, as usual. Sedan hade vi biologi med Caroline, hon är verkligen bra och seriös. Vi jobbade på där, fortsatte med våra böcker om kroppen.
Sist på fredagar har vi A- tid & handledning, men vi hade bara A- tid idag i 40 min eftersom vi skulle gå och se en dansshow med Emma & Sony, de två som höll dansworkshopen igår med oss. Showen var lite udda, men eftersom deras dansstil skulle vara någon sorts "konstdans", så ska det väl vara lite speciellt.

Showen slutade innan klockan 14.
Cyklade hemåt och väl hemma var jag sugen på att stoppa i mig något varmt till mellis, så jag rostade två mackor och gjorde ordning kaffe. Så jag gjorde ordning perkulatorn och tryckte på knappen. Sedan såg jag att det stod ett tomt mjölkpaket i diskhon, och eftersom jag alltid har mjölk i mitt kaffe, öppnade jag kylen och tänkte "åh, hoppas bara att det finns mjölk". Och, nej, där fanns ingen alls. Så jag ringde upp Cilla, och berättade att den var slut. Checkade runt i kylen och såg ett paket vispgrädde, och det funkade finfint.  

I (den frustrerande) väntan på att nästa sägong av True Blood, den tredje, ska komma ut den 3:e december, så har jag snappat upp en annan vampyrserie (helt besatt av vampyrer!). Den heter "The Vampire Diaries", men jag är väldigt säker på att den inte slår True Blood! Eller... jag har ju bara sett 1/6 avsnitt av TVD än, så.

Nu ska jag hjälpa till med maten, skala potatis till middagen. Ikväll blir det IDOL- mys!
Puss och kramar, och en trevlig helg till er!





The Vampire Diaries:

091014

Hellooooo!

Förlåt för dålig update, får jag ju börja med att säga. Är allt bra med er? Själv mår jag bara bra.
Skolan rullar på, och i tisdags hade vi spanskaprov. Jag tyckte själv att det gick väldigt bra, förväntar mig väl minst ett VG, i alla fall. =)

Har inte så mycket att skriva...hej hej bloggtorka!
Åkte till mormor och morfar efter skolan idag för att hämta min VR och så fikade vi lite. De har fått det så fint i sitt radhus nu när de kaklat om golvet i deras ena badrum och fått en vägg uppsatt mellan vardagsrummet och nu det som blivit ett kontor. Alltid lika mysigt att hälsa på!
När jag kom hem gjorde jag färdigt SO:n och nu ikväll har jag varit på gymmet och kört ett pass, grymtans skönt!  

AKUT NÖDIG! Hahaha.
Ska hoppa i säng och läsa nu, imorgon är det skola igen, vi ska ha dansworkshop och så är det måltidens dag. 
Puss & godnatt! 



Vet ni? Jag har sett både första & andra True Blood- säsongen nu. Kan inte bärga mig tills nästa kommer ut!!!
Bästa serien. ♥♥♥♥


091009

Halllåååå på er!

Det var ett tag sedan nu ju. Jag har inte haft lust direkt, eller tid kanske är det rätta ordet. Träning och ganska mycket plugg den här veckan. Vardagsblogg blir bara hetsigt och så om man inte har gott om tid.

Det har väl hänt lite den här veckan...
I skolan har vi jobbat på som vanligt, vi har redovisat en del, spelat upp pjäser. Dels på SO:n och sedan på engelskan idag. Det gick väl sådär, jag har scenskräck, jag får liksom ingen luft när jag ska gå upp och när jag pratar så darrar rösten, jäkligt irriterande och något jag vill jobba upp. Vi ska börja skriva om varsin författare vi har valt ut, och sedan ska man göra en presentation i en minut, det är i alla fall något. Förra året skulle vi välja något, vad som helst, att prata om i 2 minuter inför klassen, och jag vägrade verkligen. Var typ den enda som inte gjorde det, herregud. Det är verkligen något jag har svårt för.  
I tisdags på konfirmationen fick vi gå upp längst upp till kyrktornet, hur högt upp som helst- masssooor av trappor. När man kom till våningen med kyrkklockorna blev det lite "ringaren i Notredam- feeling" över det hela, och när man väl var uppe i tornet var det hur coolt som helst- man såg ut över typ hela Eksjö, det såg inte ens ut som staden Eksjö där uppifrån! Det var två killar på cyklar nedanför som typ ropade något till oss, de hörde man inte ens. Dit upp vill jag gå igen helt klart, även att det var svinkallt och att trapporna var branta och läskiga, hehe.

Självklart har jag tittat på en massa True Blood- avsnitt den här veckan. De blir bara bättre och bättre, och jag har bara TRE (!!) avsnitt kvar på den andra säsongen, sedan får jag vänta tills den tredje säsongen kommer ut. Alexander Skarsgård är ju bara sååå GRYM som vampyr, alltså grym på båda sätten. Snygg och stygg, haha! 
Funderar på att gå upp och titta på ett avsnitt snart, har varit med Agnes idag och hon ville ju inte titta på det med mig i HELA 50 låånga minuter, absoluuut inte, hehe. Agnes & jag hade det trevligt som vanligt, hihi. Spelade lite sällskapsspel, tog en massor av fina bilder (höhö) och bara hängde. 
Nu har vi haft fredagsmys här ikväll, mamma har varit här och Cillas syster och vi har ätit god mat, kollat på IDOL och bara myyyst. Tove var lika duktigt som alla andra gånger idag! Den där prickiga klänningen hon hade passade verkligen henne och låten- Hot 'n' cold- hon sjöng! Jag röstade- OFC- på henne ikväll också! =)

Trevlig helg!  






 
 

4 oktober- spådom & kärleksmums

Haj haj!

Det blev en riktiiiiigt mysig familjekväll igår, instead of en filmkväll med tjejorna, eftersom Agnes inte kunde.
Det blev inte toast, utan det blev hemmagjord pizza istället. Pappa kom hem med två pizzakit efter handlingen igår, och massor av gott pålägg. Som ruccola, skinka, ananas, banan och sådär, och det blev skitgott! Men ingen tidning till mej. Haha! Han hade också varit hos Johannes på Cahns och hyrt filmer. Wanted & Wallander- cellisten blev det, alla tittade på Wallander, den var ganska bra. 
Efter att vi hade ätit, skulle vi åka bort med lite pizza till Johannes, och då hoppade jag in på Konsum för att se om inte Frida fanns där, pappa kunde ju faktiskt ha missat den. Mycket riktigt, hehe. Den här tidningen var grym, med spå- special och en massa annat smaskigt ;) 

Idag har Cilla, jag och Hugo varit och fikat hos Cillas kompis Evelina och hennes goa lilla bebistjej, Sally. Goda bullar och kärleksmums! 
Sedan åkte vi och handlade middag och lite annat för veckan. Det tog ett tag att komma på vad vi skulle äta. Lax? Nja, det är väl inte omtyck hos alla... Hm.. Nej, det blev slutligen kycklingfiléer och potatisklyftor med Café de Paris- sås. Gött!

Jag har spått idag också. Och vet ni, det funkar ju verkligen! Jag har testat pendeln som va grym, sedan har jag spått mitt ansikte genom att inspektera födelsemärken. Mitt som sitter, typ, under kindbenet, snett över hakan, stod för att jag inte stressar i onödan (vilket jag gör ibland..), och att jag lever efter mottot "allt kommer att ordna sig". Det stämmer väl ganska bra, tror jag.
Jag ska också testa att spå den 18:e okt, eftersom att det är fullmåne då. Koka vatten, droppa i tre droppar utav min favoritdoft och doppa en vit tygbit som man sedan ska doppa i brygden och sedan rulla till en boll som ska stoppas under huvudkudden. Sedan sägs det att man kommer drömma om den man kommer bli tillsammans med! 
 
Ha en bra kanelbullens-dag!

lördag- regn- toast

Nu har jag suttit i över en timme med biologin, igen. Jag är verkligen nöjd med mina kapitel som jag skrivit i "boken om kroppen", än så länge. :)
Sitter vid teven och tittat på taking the stage på MTV, lyssnar på regnet utanför samtidigt.
Det där jag hämtade från posh24 om Kristen Stewart var väl inte det mest intressanta, men i alla fall, hehe.
Ikväll blir det toast, pappa är och handlar det just nu, och den senaste FRIDA- tidningen till mig, om han nu hittar den, men det tror jag nog.

Vad hittar ni på ikväll? ♥



Kristen lämnar ogärna hemmet

Kristen Stewart kunde nog inte ana hur livet skulle förändras efter framgången med Twilight-filmerna. Kristin är på framsidan av senaste Interview Magazine och i en intervju berättar hon om hur det känns att på kort tid bli megakändis. Hon säger att hon ogärna lämnar huset eftersom alla bevakar varje steg hon tar. Stackars Kristin, hon borde försöka njuta av stjärnstatusen istället! (Källa: popeater)

Text & bild: posh24.se.




091003

Hellu!

Idag vaknade man upp till en regnig lördag, perfekt filmväder!
Har legat och tittat på ännu ett avsnitt av True Blood, ett spännande sådant. Ska titta på fler, men jag får ta lite paus emellan, hehe. Johannes laddade hem The Proposal till mig innan också, så den får jag väl titta på ikväll med. =)
Det blev tyvärr ingen filmkväll för Agnes kunde inte, synd.

Jag har inte bara legat still idag, har faktiskt varit och kört ett pass på gymmet också! Det är så skönt när man har kommit in i en träningsperiod då man har har orken & lusten till att träna.

Nu ska jag försöka komma på något att blogga om, lite celebsnytt, maybe?
Pussen.

FRIIIDAAYY

PAUS. PAUS. PAUS.
ÅÅH.
Nu har i alla fall söta Tove sjungit, och hon var lika cool på scen som igår med sina "pretty woman- ryck" med händerna. Tove och Mariette är mina favoriter, gillar Erik också. :)

Ni kan nog inte gissa vad jag gjort mer nu ikväll, bortsett från att vi kökat tacos, höhö.
Jag-har-pluggat (!!) biologi. Inte för att vi har någon läxa, men det är så intressant med kroppen, just nu arbetar vi med matsmältningen. Vi skriver olika kapitel, och det första var cellerna, och nu matsmältningen då.

Haha, nu går Kavli räkost- reklamen på TV, och den här gången var det en gubbe/man i skinnställ som dansade. Förut var det en tant och innan det den lilla bebisen.  


Yay, HELG!


*Smiiiile*


091002

Hejsvejs!

Det är FREDAG! Bästa dagen på veckan.
Idag i skolan hade vi, C- klasserna, temdag med Likabehandlingsplanen. Min grupp valde att göra ett collage med urklipp, bilder och text, som de flesta valde att göra. Man kunde välja på att dramatisera en pjäs, göra en låt, bygga en skulptur eller ett "tittskåp" också. Sedan fick alla gå runt och titta på varandras.

Efter skolan cyklade jag hem och tittade på tre True Blood- avsnitt på raken på Johannes dator där han har alla avsnitt. Istället för att vänta onsdag efter onsdag för att se dem på TV. Jag har snart sett hela första säsongen =)
Pappa har gjort ordning, gissa tre gånger; TACOS! Så nu ska jag sätta mig vid middagsbordet med la familia och äta. Är hungrig nu, så det blir gott!

Jag röstade på Tove igår, som gick vidare. Va duktig hon var och så jäkla söt!

oktober

Hallå där!

När jag inte bloggar är det väl inte mycket speciellt som händer, har inget att skriva om, eller så är det tvärtom, att det händer mycket så att jag inte har tid, hehe. Nej men, jag har pluggat och tränat nu det senaste, tittat på IDOL och sådär.
Jag älskar att träna! När jag är på gymmet, dansar jag runt där till musiken mellan varje övning med träningsmaskiner eller vikter, och känslan efteråt när man är färdig med passet, är det absolut bästa!
Idag på idrotten fick jag springa, köra ett konditionstest eftersom jag inte var mer på idrotten när de andra gjorde de, var förkyld. Jag var en utav de bästa i klassen, sprang väl på 12,48, tror jag. Konditionsmätaren gav mig typ ganska bra, men eftersom den utgick efter att man sprang en raksträcka (och vi sprang i backar), så stämde det ju inte riktigt.

Imorgon har vi temadag, alla C- klasser. Temat är "likabehandlingsplanen", och vi är indelade i grupper. JÄTTEKUL, eller inte...
Har varit hos Cillas syster och firat hennes man, Johan. Vi fick pajer, skink-, kyckling- och ädelostpaj, riktigt fina! Och efter det marängtårta med hallonkräm, den var god den med. 
Tittade på True blood innan också, spännande spännande. 

Nej, nu ska jag ta en dusch och läsa lite läxa. Sedan är det väl IDOL =)
Kram kram! 


RSS 2.0