Tisdag, den trettionde augusti.

Då var ännu en skoldag avklarad. Och denna dag bestod av två mattelektioner samt spanska i slutet, en överväldigande trötthet för min del och skolfotografering som tog över största delen av engelskan.
Det är inte bra att den där tröttheten som brukar komma på lektioner, redan börjat smyga sig på. Jesus. Jag sitter och halvsover eller så kan det bli så illa att jag måste lägga mig ner på bänken en stund. Och när jag satt där och blundade, så hojtade Moa till bredvid mig, "vakna, Ester!". Hehe ... Nä, såhär ska det inte vara! Jag ska bättra mig. ;)

Efter skolan gick jag till stadsbibblan som ligger i skolområdet, för att skriva ut min svenskaläxa (vi skulle berätta om oss själva. "Brevet om mig", kallades den) som jag blev så nöjd med. Och sedan skrev jag ut åt Johannes med. Men det blev ett missförstånd, för han skulle visst ha sju exemplar och jag som trodde det bara behövdes ett. Åh! :p
Well well, sedan mötte jag upp min fina och så gick vi till honom för att käka choklad, massera varandra och lyssna på lite Mike and the mechanics. Helmysigt, som alltid. Älskar dig! <3

När han skulle till ett möte sedan, så drog vi mot stan hand i hand i spöregnet. Och jag red på hans rygg över djupa pölar som bildats under tunnlarna, för han hade bättre skor. Jäklar, vi blev verkligen blöta rakt igenom! Uhh.
Så när jag kom hem tog jag en varm dusch. Gjorde sedan iordning nudlar här i min ensamhet, igen annan är hemma här. Det tredje avsnittet av True Blood säsong 4 hade laddat klart, så jag satt mig och tittade på det sedan. :)

Peace, love and understanding!
- This summarizes just how life should be.


Hehe, snyggt va!
Ville bara visa hur den plastskenan jag har nu ser ut. :p

Sovmorgon.

Godmorgon!

Det är måndag morgon och jag börjar halv 10. Känns ganska sådär göttigt att kunna chilla lite extra såhär på morgonkvisten. Det var lite svårt att sova här då de andra började tidigare och gick runt här, så gick upp tidigare och började i god tid med morgonrutinerna. ;)

Idag bärjar skoldagen med tyska. Ja, das ist gut! Haha. Och sedan blir det matte och spanska också.
Var duktig och tog tag i de matteuppgifter vi hade i läxa igår kväll. Min efterlängtade älskling kom hit efter jobbet, och då hjälpte han mig, för han är en smart grabb min kära! ;) Men jag kände mig rätt trög, mhm. Tar ibland en liten stund innan jag får in hur man gör liksom. :p 

Nä, nu ska jag dricka upp mitt te och lyssna klart på It takes a fool to remain sane, innan jag knallar iväg till skolan.

Dricker te i min kära I <3 Berlin- mugg.

The Ark!

De var helgrymma, verkligen. Så bra att jag fällde en tår, fast egentligen var det mest för att de snackade om sitt break-up. Och sedan sjöng de It takes a fool to remain sane (det var då de där tårarna fyllde mina ögon) och berättade att den låten påverkat människor mycket, att den fått människor att våga bjuda på sig själva och så. Och det var bara så fint. Och sedan är jag ganska känslig också, så .. Hehe, ja. :')
Annars så spelade också September och Kapten Röd. De var också bra!
Några bilder;


Jag & Agnes igår.


Arken.


Såå snyggt!


Yay! Glitter!

Eksjö Stadsfest 2011.

Igår kväll drog stadsfesten igång runt strax innan 19. Då var det invigning med Swingfly och Sara Varga, och plötsligt kommer The Moniker in på scen! Oh my god, oh my god it's a wonderful surprise! :D Alla blev jätteglada.
Sedan fortsatte det med artister som Daniel Adams- Ray och sedan reggae- banden Ska n Ska och Joddla med Siv.
Jag strosade runt med Miranda, hennes kompis Emma och sedan även med Louise. :) Jag och Louise stod längst fram när Joddla med Siv spelade, och jag har inte hört dem mycket förut så jag kunde inte texterna, men vi hoppade omkring ändå. Haha, de var speciella! Vilka kläder.
När de drog hem så var jag kvar en stund till. Mötte då Amanda, Josefine och Agnes en stund, innan de också drog.
Jag gick mot cafévagnen där pappa jobbade, och då hörde jag någon ropa mitt namn. Det var en föredetta klasskompis, trevliga Arina! Satt och pratade lite och sådär.

Det var bra igår, men idag blir det nog bättre. För ikväll spelar The Ark!! Det kommer bli såå awesome det här. De kommer ju inte längre vara ett band efter det här typ, eller de kanske har någon mer spelning innan de "splittras", men det blir ändå en riktigt fin upplevelse att se dem live.

PEACE OUT!

The Moniker.


Joddla med Siv.
Dålig bild, men man ser lite att den mest synliga mannen har en zebramönstrad byxdress på sig,
på tal om deras speciella klädsel.
En hade fleecebyxor med blommor på. :p


NA11B, det är min klass det.

Då var första dagen på Eksjö Gymnasium avklarad!
Vi fick ju inte reda på vilka man skulle gå i samma klass med förrän först idag. Så det var spännande det.
Alla klasser samlades i aulan halv nio för att få un poco información. Sedan gick jag med mina handledare Nick och Lena och min naturklass till en sal på Nova. Fortsatte med mer information osv, och sedan en rundvandring i skolan och lite lunch.
Känner till de flesta i klassen, men sedan är det en del helt nya ansikten. Mest orienterare från nån annan stad, tror jag. Vi är 26 stycken i klassen i alla fall.
Nu blir det massor av matte, en hel del språk (nu ska jag läsa både spanska och tyska!) och en del kemi, historia, svenska och engelska. Mer än det är det inte än så länge. Eller, vi har ju då även en idrottslektion i veckan.
Det här blir nog bra! :)

Mötte min pojkvän när vi slutat och vi tog en fika på stan. Gick sedan hem till honom för att mysa och titta på Scary Movie. :)
Annars har jag ätit smarrig lax, chattat lite, lyssnar på Detektivbyrån och mött bror min för att hjälpa honom att kånka packning. 

It's schooool tiiiimeee again!!

Jag den 8/8.


Detektivbyrån- Lyckans Undulat.

23 augusti.

Imorse tog de äntligen den min tandställning! Jätteskönt, och fint blev det. :D Det där klassiska att man slickar på sina tänder och tycker att de är så lena, det är en skön känsla faktiskt. ;) Hihi.
Nu återstår bara en annan liten procedur så att tänderna håller sig i sin position; jag ska ha som en plastprotes över tänderna. Jag fick göra avtryck av mina tänder så att den ska sitta som en smäck. Jag blev dock lite ledsen, jobbigt att ta ur den varje gång jag ska äta, speciellt i skolan liksom. Och sen ser det nog lite småkul ut. :( Hehe ... Ska man vara fin så får man lida pin! Helt enkelt.

Annars är vädret underbar såhär sista-sommarlovsdagen-innan-skolstarten till ära. Fantastico!
Har varit ute på bror en sväng för att köpa springkläder. Jag behövde en tröja, och Lidl hade überbra priser så!
Och sedan var vi på stadsbiblioteket för att låna varsin bok. Jag lånade Bree Tanners andra liv, av en favvo-författarna- Stephenie Meyer. Ni vet, författaren till Twilight- böckerna!

Och imorgon börjar då skolan. Börjar ju gymnasiet nu, stor chey. ;) Får se hur det blir att gå naturvetenskapsprogrammet. Säkert toppen. :)

Peace bre!




I can't stop smiling.

Känns finfint att slippa ha räls nu!


Cheesy.

Roar mig i pojkvännens säng. Nej, nej, nu ska ni inte misstolka va! ;) Men läget är såhär va, att han drog iväg till nån teater- skit innan va, och då stannade jag kvar här för att sova lite till och sådär. Nä, men jo, så är det. Och jag funderade en liiten stund på att hänga med honom och kolla vad det är för nåt, men kom fram till att den bästa idén var att jag undvek det ... De ska ha en musikal, tror jag det var, och det är ju inte så bra om jag skulle balla ur plötsligt och så. Dessutom drar skolan igång på onsdag, och jag har en känsla av att det kan bli mycket plugg och lite fritid, typ.

Så jag har legat här med hans übernajsiga dator och tittat på Charmed, spelat Fable 3 och tittat på Låt den rätte komma in, igen. Mindes inte så mycket från filmen, och då jag nästan är färdig med boken så ville jag se den igen. :) Cheesy time!

Och imorgon. Då. Då ska jag till tandläkaren och få bort min räls!! WOOOOPP! Men om de får för sig att den inte ska bort än, då j*vlar ... Tänkte skriva nåt riktigt brutalt nu, men det känns inte helt rätt. :p Men nu är det faktiskt dags, den har ju suttit på mina tänder i fyra år snart. Kul.

Nä, nu ska rälsen av!


Middag.

Pappa gjorde iordning värsta middagen igår kväll. Först en liten drink, sedan förrätt med parmaskinka och melon bl.a och varmrätten bestod av en kycklinggryta och färsk pasta, och sedan blev det Lottas finfina äppelkaka till efterrätt. Det var himla gott!
Mina två storebröder, David och Johannes, och Johannes kompis Lisa var här också. Blev mycket prat om allt mellan himmel och jord, trevlans var det!

Sedan drog Lotta, farsan och jag ut på stan en sväng. Kom gratis in på Vaxblekaregården tydligen, vi kunde bara glida in då pappa kände till någon där vid ingången. Och väl där inne på gården stod Patrik Isaksson på scen och sjöng! Det var kul, hehe .. ;)
Sedan gick vi till torget där en massa raggare körde omkring, och det stod snygga amerikanska raggarbilar här och var.
Jag gick mest ut för att testa gå med mina nya klackar, och det var ju inte så svårt! :p Har knappt gått i klackar ute förut, så därför. Mötte mina tre vänner dessutom. Agnes, Amanda och Jozzan satt på en bänk. :)


Lite random sådär, så bjuder jag på en bild,
bara för att jag hade så tjusig ögonskugga då.


20 augusti.

Howdy!

It's sweet when my family almost is united. My family is usually fragmented, and that's pretty sad. But we grow older, which is naturally yeah, and starting our own lifes. And that's great. 

Jag fick ett ryck och kände för att skriva en rad på engelska, mhm. Och idag känne jag mig lite skum, fick inte sova så mycket inatt. Just nu har vi tre hundar i mammas lilla hus, och Zelda, grannens hund, som mamma tar hand om just nu började skälla så att jag inte kunde sova längre än till åtta typ, två timmar till och det hade varit tillräckligt iallafall. Bad yeah.
Min bror Johannes är i stan nu, han kom från Norge där han jobbar i måndags. Jättekul att se honom igen efter många månader!

Jag ser faktiskt fram emot skolan lite, och på onsdag är det dags att dra till gymnasiet. :) Det här bliiir bra!

Dagens låt;

 


Shoooees.

Jag tycker mycket om dem. Ja, de är awesome!


Köpenhamn.

Hey dudes! Nu var jag hemma i Svealand igen ...

...
Efter en riktigt rolig och intressant tripp till Köpenhamn, Danmarks fina huvudstad.
Det hela började då givetvis med resan dit, en aning olycksbådande tur. Det första som händer när vi ska kliva på tåget i Nässjö, är ju att Max inte hinner på tåget som jag skrev i mobilbloggs- inlägget. Och sedan när vi anländer på stationen i Malmö, så smäller en tågdörr igen på Lottas tumme så att en hyfsad del av hennes finger fläks upp. Fasen vad jag blev orolig då! Men det blev inte värre än såhär, som tur var.

När vi kommit fram till slutdestinationen, i Köpenhamns vackra stationshus, så letade vi rätt på hotellet och checkade in för att lämna vårat bagage. Och sedan kom Max, Alexandra och Scott och mötte oss där. Sedan drog vi till Tivoli!
Det fanns ganska mycket kul att göra där. Det var lite annorlunda då slänggungorna hissades upp ett x antal meter upp i luften innan de började snurra runt. Det var mest äckligt, det kändes som att de ganska tunna kedjorna skulle gå av så man skulle flyga av och dö, haha! :p Annars åkte vi de überballa radiobilarna och testade lite nya soters åkattraktioner som man typ inte sett förut och så. Tivolit var allmänt tjusigt annars! :)

Efter hotellnatten och en smarrig hotellfrukost med wienerbröd, så drog vi ut på stan för att gå på Ströget.
Vilket shoppingparadis, alltså! Hittade en skoaffär typ det första jag gör, TREND hette den, och därifrån får jag med mig ett par ursnygga klackar! Platå- aktig klack är det väl på dem.
Sedan fortsatte vi förbi alla dessa stora klädkedjor som Gucci och Louis Vuitton, för att sedan hitta New Yorker. Där köpte jag en munkjacka, på pojkavdelningen faktiskt. Behövde en ny sådan praktisk och bekväm sak!

Runt klockan sex så börjar vi dra oss mot stationen för att åka hem igen. Åt lite på Burger King innan tåget anlände, jag tycker om att passa på att äta på dessa matkedjor, eller dylika hamburgerställen, då de finns i närheten! ;)

Riktigt kul resa och Köpenhamn är en väldigt fin stad!

Stationen

 

Slänggungan och en bild från Demonen som vi åkte några gånger och gjorde grimaser när bilden togs,
jag från vänster, sedan Isak, Felix och Max.


Ströget

Lillebror och världens längsta man.

Nån kille gjorde stora bubblor.

Och fler gatuartister fanns det;

Bland annat denna fakir från England. Han lät en eldboll smeka hans kropp och sedan stoppade han ner den i byxorna!

Testade en hatt. Och vips så blev jag Indiana Jones!

Köpte inte nån hatt, men skor som jag kan visa.


 


Sitter på tåget mot Copenhagen nu. Befinne...

mms_img69730 (MMS)

Sitter på tåget mot Copenhagen nu. Befinner oss i Skåne och ska byta tåg i Malmö tror jag, där går Alexandra och hennes pojkvän Scott även på. När vi skulle gå på i Nässjö så hann inte Max gå på tåget! Det drog iväg illa kvickt alltså. Hehe ... Men tack vare honom fick vi andra gratis fika i Bistron. Woop woop! ;) Jag har inte så jättestor koll på hur de vuxna har planerat Köpenhamn- trippen, men jag vet att vi ska till Tivoli och det antar jag blir av idag direkt när vi anlänt i princip. Kuligt! So long, PEACE.


14 augusti - Denmark Tomorrow Morning.

Träffade nytt folk igår. :) Alltid kul ju! Åkte hem till Lotta i Nässjö med pappa och Isak runt klockan halv sju, när jag bakat mina chokladmuffins, hihi. Vi åt en tacomiddag och Isak och jag frick träffa hennes söner Felix och Max. Jättetrevligt!
Max drog ut och festade och vi andra drog och hyrde film, det blev Big Mommas. Riktigt skön film! Och sedan slaggade vi där. Felix, Isak och jag satt uppe till tre på natten och tittade på en massa roliga Youtube- klipp, finns så himla mycket skoj att hitta på den sidan ju! ;)
Men det gänget, plus Lottas dotter som pluggar i Lund, drar vi till Danmark imorgon! Najs.
Igår spelade vi minigolf innan vi drog hem till Eksjö, and I sucked, yeeaah! :p

Jag är i Bruza och Johannes jobbar för tillfället. Fadern min var snel och skjutsade hit mig när vi kom hem från Nässjö igår. :) Kände att det vore finast att få träffa min älskade lite innan vi drar ifrån Sverige imorgon.


Bjussar på crazy webcam- pics. ;D



My hair!

Ny tröja från Monki på bild.
Och jag fixade mittbena. Det blev ju inte helt fel, men jag vet inte hur jag ska göra med mitt hår!
Har ju funderat på dreadlocks ett tag nu, vore nog asballt. Eller ska jag ha mittbena och dra till frissan och bara klippa upp håret och toppa det liksom? Jag vet inteee.


La Música Buena.

Vincent- The Moment I Met You

Colbie Caillat- Brighter Than The Sun

Maroon 5- Moves Like Jagger

 

 




Rix Fm Festival.

Hey!

Igår drog mamma, David, Agnes och jag till Kalmar för att gå och kolla på konsert, yeah radio- festival som rubriker lyder! Och där spelade Vincent, som var min favorit bland artisterna, Erik Segerstedt (och sedan kom också Mattias  från EMD, som var den "musikaliska överraskningen". Erik berättade att bandet inte skulle splittras som det ryktades om, och då tog han in Mattias. Men man tycker ju att Danny också borde kommit, så att bandet var återförenat liksom) och Eric Saade, Sanna Nielsen, Nicke Borg och Ulrik Munther var också där och gjorde sitt. Det var väldans bra, faktiskt! :) Men Jay Smith och Swingfly skulle egentligen också framträtt där, men de var tydligen "sjuka". :p
Vi kom till Kalmar runt halv halv sex, och festivalen började vid sju. Så det första vi gjorde var att leta rätt på ett matställe. Och brorsan som bott och pluggat i Kalmar hade ju koll. Han ledde oss till en grekisk restaurang där vi käkade smarrig pizza. Sedan kollade vi runt i butiker, och jag köpte en tröja på Monki. :)

Sitter på mitt rum hemma hos pappa och dricker en kopp te. Älskling jobbar hela helgen, och sedan drar vi med pappa till Danmark på måndag, så jag kommer sakna ihjäl mig lite halvt nu. :(
Drar ut och joggar med David snart, det är dags att komma igång rejält med träning snart, yep! ;)

PEACE.


Här är min gulliga vän, hon heter Agnes. ;)




Och här är en jag. Men en snygg hatt, älsklings hatt som jag typ fått. ;)



Nicke Borg där på skärmen.

Grattis mor!

Dagen till ära är min mammas födelsedag. :) Så snart hämtar hon mig och så ska vi fira lite. Jag har fixat en fin liten present också, gullig som jag är.

Annars så vaknade jag upp hemma hos min finaste älskling imorse då han drog till jobbet. Fan vad han ska jobba och slita, min pojkvän. :p En annan har sommarlov liksom, och så jobbar ens älskade, trist ju! Men det är ju bra med jobb, så.. Får vara med honom snart, för han är äntligen ledig några dagar sedan. :)



Jag med mammas lilla present nyligen.

~_________________________________________________________________~

Update den 12e augusti, med lite bilder från födelsedagen.


Min vackra present till mamma.
Fantastisk gräddlila ros med ett cannabis- liknande blad bakom i en finfin vas,
och mamma tyckte mycket om den!


Söta mami och lillebror Isak där i bakgrunden.


Och mormor och morfar var med och firade.
Alla åt kräftor förutom Ester, för hon åt rester.
Haha nä, men jag tål ju inte skaldjur, så jag åt mammas fina paj. :)


What a sweeeeet sound!

Ja, soundet i Owl City's låtar är såå himla härligt!
Deras senaste album All Things Bright And Beautiful är himla fint.





7e augusti, redan.

Befinner mig i Bruza och ligger och värmer mig under täcket. Älskling jobbar, så jag väntar på honom här i hans familjs hus. Liksom igår.
Fördriver tiden med att spela dataspel, kolla på serien Charmed eller läsa i min bok. Men under förmiddagen har jag varit med mamma på hundutställning i Frödinge. Hon ställde ut Morris, men det gick inget vidare idag, tydligen. Och sedan regnade det ju konstant typ. Så även att jag satt med paraply över mig hela tiden så blev jag lite blöt i baken och på benen, därför ligger jag nu och värmer mig. ;)

Har knappt kunnat blogga nu då det inte fanns nåt internet här igår, och sedan har jag ingen täckning på mobilen här.. Operatören 3 suger ibland! Men nu finns det internätåtkomst från nån granne till datorn i alla fall. :p
Om två och en halv timma kommer älskling hem och lite senare drar vi in till hans lägenhet. Imorgon fyller mamma år, så när älskling jobbar drar jag ut till henne och firar lite. :)

Ball bild på mig som älskling har tagit med sin najsiga mobilkamera och redigerat fett tjusigt!

F-R-I-E-N-D-S.

Har spenderat ett dygn med mina vänner, hemma hos Agnes var vi hela gänget, the fabulous four. Och vi började med att handla våran middag, det blev tacos, det klassiska!
Annars så snackade vi mest, hade ju en del att snacka om då vi inte setts på ett tag. :) Allihop övernattade där, så idag spelade vi ett kul sällskapsspel, Dr. Sound, då man ska låta som olika saker och så ska de andra gissa. Lite mer kompilicerat än vad det låter! ;)

Sedan drog Amanda, Jozzan och jag hem till oss själva. Funderade först på att dra med älskling till Bruza idag för han kommer hem nu, men vi kom fram till att det bäst att han sover efter kongressen i Stockholm och dessutom jobbar han imorgon så. Åker till honom imorgon istället. :D
Jag är ensam hemma i Gamla Stan nu, och innan funderade jag över hur jag skulle fixa käk. Laga nåt? Nja, jag har inte så stor koll när det gäller matlagning, och jag vågade mig inte riktigt på det då jag är ensam också. ;) Gå och beställa nåt? Ja, cafévagnen på torget! Cevape! Denna bosniska rätt är riktigt smarrig, och med en Cockta till blir det fantastiskt gott. :) Så blev det, alltså.

Nu väntar jag på att Vampire Diaries ska ladda klart. Det går inte så snabbt... Så jag får väl chilla med min bok eller något så länge.
PEACE!

Sketched.




Firefox AK.

Boom Boom Boom

Sitter här och äter frukost. Och idag blir det äntligen till att träffa sis igen! :D Hoppas på att det blir de andra två brudarna också, men ja...


Ciao!


Sunshiny Day.

Den här dagen känns allmänt lång och härlig! Vaknade redan runt sju imorse samtidigt som mor min, och därför känns dagen extra lång liksom. Kände att det inte var någon mening att somna om då solen sken ute och så. :)

Började dagen med att dra ut och fota de bilder jag lade in här på bloggen tidigare idag, blev väldans nöjd med dem. Sedan drog mamma och jag in till stan och handlade lite blommor, jag fick en jättefin växt till mitt fönster också. Och sedan kollade vi runt i affärer, åt en glass och hade tänkt hyra film men hittade ingen, första gången. Vi åkte nämligen en till sväng till stan för att lämna lillebror där och då hyrde vi Svinalängorna. Handlade också grejer till grillspetten som vi håller på att grilla nu. :)

Sedan drog vi till en mycket mysig liten sjö, som ligger där vi bodde innan, i Stockeryd. Och vattnet var himla skönt!  :)
Nu blir det snart mat, en cider och sedan film!
Puss och kram.


 



Nature.










Nikon D5000 - I trädgården.


The Kooks.


Cover på MGMT's låt Kids. Åh, bra!

Bubble gum.

Har haft det finfint med pojkvännen med hett bastubad och städande, och hans rum blev riktigt fint nu när vi städade det rejält! :)
Han drog iväg till Stockholm imorse för att ha kongress tills på fredag, vi ställde alarm vid fem imorse, hade tänkt dygna. Men istället sov vi en stund runt ett inatt efter att vi ätit älsklings ljuvliga pizza med halloumi och salami bl.a och spelat Settlers. Och sedan gick jag med honom till stationen för att vinka av honom, *snyft*.

Gick hem till Gamla Stan och lade mig i soffan och tittade på Gossip Girl på teven, knappt sett den serien förut men den är ju lite gullig, "puss och kram, Gossip Girl". Och sedan sov jag typ två timmar till.
Annars har jag suttit ute på gården och läst i Låt den rätte komma in, mycket bra bok och film det där! Och om en stund kommer nog mamma och hämtar upp mig. :)


RSS 2.0