Inredning

Eftersom vi ska flytta i Maj, så får jag ju ett nytt rum jag ska inreda :) Och mitt tema ska vara lila, svart & grått. Jag har tittat på en tapet som jag vill ha som en fondvägg, den är svart med lila blommönster i och lite inslag av silver tror jag. Och resten av väggarna vill jag ha i mörkgrått.
Jag kommer behålla min svarta säng, mitt vita skrivbord och min vita hylla och gardin-längderna, de runda mattorna och mina krukor som jag har nu är lila, så de ska jag också behålla. Sedan vill jag köpa lite nya kuddfodral, lampor och ett sängbord. Jag hittade också en jättefin svart spegelbyrå på IKEAs hemsida, som man skulle kunna sitta och göra ordning sig framför.



Min säng, från IKEA


Svart spegelbyrå, 1 995 kr, IKEA




Besök hos Mr. doctor

Nu är jag lugn, ingen lunginflammation! På sjukhuset lyssnade läkaren på mig och jag fick ta blodprov, usch! Haha.
Här har ni Broken Strings med James Morrison & Nelly Furtado, den är så fin!


Sjuk!

Har knappt sovit någonting inatt. Min hosta har blivit värre, det bara rasslar i luftrören! Jag har gått med denna j*vla hosta i mer än en vecka nu!  Jag tog tempen innan, och den visade nästan 39 grader. Mamma och Peter som båda jobbar inom sjukvården, för dessa besvär jag har hosta & illamående, kan innebära lunginflammation, så vi ska till akuten om en halvtimme. Åh, idag är det ju såå fint väder med solsken, jag vill bara gå uuut. 
Hoppas allt är bra med er i alla fall! 

Kramar 


K530i

Hej igen!
När mamma kom och hämtade mej hos pappa, hade pappa gjort i ordning korv med bröd. Så vi åt korv innan vi åkte iväg för att handla min present.
Vi åkte till Elgiganten, för att kolla på en mobil. Jag har alltid svårt att bestämma mig, men efter ett tag så bestämde jag mig för Sony Ericsson K530i, som är en musikmobil. Det finns även kamera på den, med 2 mpx. Inte världens bästa, men den duger för mig :) Så det blev ingen digitalkamera, men en mobil var jag i mer behov av. Så nu är jag nöjd!

Ha det bra!





Sony Ericsson K530i


helg!

Hej alla söta läsare!
Jag gillar fredagar, för då har vi kort skoldag och det är HELG!
I slutet av skolan fick vi planera en lyckad fest och en misslyckad. Jag var med Robin, Amanda & Stefan. Och vet ni vad Robin gjorde? Jo, han stoppade upp mitt suddigum i näsan, fy sjutton Robin! Och då frågade våran handledare om han köpte ett nytt, men istället fick jag typ tre kronor av honom, hahaha. En del killar är såå omogna!
Tog sällskap med Emmy hem. Och nu sitter jag hos pappa igen och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet. Hon skulle sluta lite tidigare idag, för mamma och jag ska ut på en shoppingrunda i stan. Jag har nämligen inte fått min födelsedagspresent av mamma och Peter än, så jag ska kolla på en digitalkamera, tror jag.
I helgen är inget planerat för min del. Men jag ska väl softa och sådär. Vill träna, men jag är så förkyld och hostig, så det blir väl kanske inget med det...
Vet ni vad, vi ska flytta med pappa!! Vi har kollat runt en hel del på olika hus, och vi var på en husvisning i en gul, stor villa i Orrhaga för ett tag sen. Och vi fastnade verkligen för det, och la ett bud. Men då var det några andra som la högre bud än oss, så vi fick det inte från början. Men de paret som fick det blev osäkra på om de ville ha huset, så vi hade en chans! Igår var pappa & Cilla på ett möte angående huset, och då fick de reda på att vi fick det! Och när pappa ringde igår och berättade det, så blev jag hur glad som helst och hade glädjerus i hela kroppen! Dessutom så blir jag och Linnea grannar :D Åh, jag är så glad!
 
Trevlig fredag  ♥


Jueves

Hej allihopa!

Idag får jag ätnligen träffa mamsen! Har saknat henne.  Får alltid vänta typ 2 h innan min buss kommer på torsdagar, och jag orkar inte gå ut igen i detta piss väder (mina skor är dessutom genomblöta), så jag funderar på att ringa henne och fråga om hon kan ta upp mig här hos pappa när hon åker hem från sitt jobb runt fem-tiden..
Jag var inte med på idrotten idag, för mina luftvägar är fortfarande helt rostiga, och jag har hosta. Och skolsköterskan hade ingen hostmedicin.

Kramisar ♥

090225

Lång skoldag, som alltid på onsdagar. Min kjol börjar bli färdig på slöjden. Eller jag har ju en del kvar, men snart! =)
Jag är jätte trött just nu. Och så har jag varit riktigt rostig i luftvägarna idag, åh.
Sitter med matteläxan, tråktråk!


Jag nyss.

Pluggpluggplugg.

Gillar våra tavlor i vardagsrummet.


Hugo <3

090225

Hej bloggen.
Sitter i skolan och har intresseval, turism. Vi ska typ åka på klassresa till Gbg i april. Skojj! Då bir det shopping o massa sånt =)
Nu måste jag göra det vi SKA göra, haha.

Hörs senare!
Kram

Fettisdagen

Hur uttalar ni det, fet-tisdagen eller fettis-dagen ? Jag själv säger det första alternativet. Men semlor är inte min grej. Usch!
Nu ska jag istället få bort så mkt fett som en semla innehåller från min kropp, typ, jag drar en sväng till gymmet. 
Mamma kommer inte :/ Hon är påväg hem från Sthlm, o nu var hon i Linköping. Hon kommer hem så sent. Men snart ses vi. =)

Njuuuut av er semla,
kyssar!


Inte min grej!

plugg & sånt

Tjabba!
Skoldagen har varit helt okej.
När ja kom hem så var pappa och Isak redan hemma. Pappa höll på att städa, så jag hjälpte honom att damma i lägenheten. Sen satt jag mig framför datan på mitt rum och gjorde klart spanskan som är läxa tills torsdag.
Och så fick jag gå o hämta Hugo på fritids. Sötaste lilla Hugo, som fyller hela 7 år om en vecka, så stor han har blivit!
Peter (mammas man) har blivit vinterkräksjuk. Så vi ska stanna hos pappa tills han blir bättre. Jag saknar mamma & Peter så! Hon kommer ikväll så vi får träffa henne. <3

!adios amigos!

lunes

oj, nu har jag suttit och pluggat i en timme med spanskan! Jag håller på att somna, gosh. Mamma är i sthlm, så vi ska inte åka till henne föräns imorgon. Brukar annars byta vecka på måndagar.
Skolan var inte så skoj idag. När jag kom hem så åt jag mellanmål och sånt där, o sen åkte vi på husvisning. Men det huset vi var och kollade på var inte så lockande. Husväggarna utanpå var spruckna och jag tyckte att huset var ganska trångt inuti, och det fanns inte så mycket till trädgård!

hejsvejs!



Rainy saturday

Hallåj läsare!
Idag är det söndag, och helgen är snart slut. Det regnar också. När det gör det, får jag lust att sätta mig i soffan med en filt och titta på en film.
Jag sitter här hemma helt övergiven (eller det lät kanske lite väl dramatiskt) för alla andra i familjen aktiverar sig med andra saker som hockey och agility. Någon som har lust att hitta på något?
Sitter och lyssnar på alla bilar som åker förbi utanför och när vattnet skvätter om dem... Så kul har jag! :/


090221

Kom precis hem efter en mysig sy-stund med mormor. Fick frisk luft på köpet eftersom jag gick dit. Jag sydde om Cillas gamla siden-pyjamasbyxor till en hög kjol med en söt rosett på sidan =) å så sydde jag fast en rosett fram på min bruna tröja. Det blev jättegulligt!
Ikväll så ska pappa och Cilla på fest. Så det blir bara jag och brorsan hemma. Vi ska beställa pizza, titta på melodifestivalen & kanske hyra film om vi orkar. Myspys! :D

Trevlig lördagskväll alla fina läsare! ♥









Hundvakt


Sigge är en dansk-svensk gårdshund





Mysoutfit.

Love story


lördagsplaner

Gormorgon! Sovit gott?
Det har i alla fall jag gjort. Ingen drömlös natt precis. O jag vaknade onödigt tidigt idag, klockan 8. Suck -.-'
Känner behov av att ta en dusch. Tar en dusch efter frukosten.
Såhär ser mina planer ut för idag;

* Hundvakt åt Söt-Sigge, tar en morgonpromenad med honom efter frukost.
* Gå & handla.
* Kanske rensa garderoben.
* Städa rummet.

Hur ser eran lördag ut? Och ni som har sportlov nu, vad ska ni hitta på under lovet?

Kramar

18:00

Nu har vi precis ätit middag. Pasta med skinksås och baguette & fetaostsallad till =) Mums!
När vi äter kommer Johannes ner i köket.
- Hej!
- Hej Johannes!
- Vad fin du är Ester! Ska du gå ut? (och festa alltså)
- Nej, det hoppas vi inte, säger Cilla.
- Men jag önskar att jag skulle det! Jag sitter ju jämt inne på helgerna.
-  Du kan ju vara med någon kompis? Säger Cilla.
- Nja, jag har inga (skämt). Men jag vill ha en pojkvän! Det var flera år sen ju.
- Tur för dej! Säger Johannes.
- Nä.


Intressant, jag vet ;-)



Dresscode innan idag:
Jeans, H&M
Svart topp, JC
Sidenband, satt dit själv



Rosett där bak

Shopping

Tudeluu!
Dagen började med några timmar i skolan. Jag var bara med på två lektioner eftersom att jag hade tagit ledigt. Och det var engelska & SO.
På SO:n spelade min grupp upp våran rättegång. Det gick faktiskt ganska bra ;D Fast jag kunde inte hålla mig för skratt ett antal gånger. Och Bea filmade ju allt oxå! Hahaha.
Efter SO:n kom mormor & morfar och hämtade upp mej, och så åkte vi till Vetlanda som ligger tre mil från Eksjö.
När vi kom dit gick vi först in på H&M. Och där hittade jag en topp i organic cotton med djurmönster på & ett par stora runda örhängen med blommönster. Riktigt våriga & fina =) Sen åkte vi till ÖoB. Och där köpte jag en DATE lucky parfym som doftar rikitigt vårigt för endast 29:- och lite godis & tuggummi.
Såhär beskrivs doften av DATE lucky:

Frisk & full av liv.
En fruktig doft av äpple, gurka, grapefrukt, melon, röda vinbär och rosor, med en varm ton av exotiska blommor, sandelträ och musk.

Ikväll blir det mys, med Let's dance och så :D


Ha en fin fredag!
kram



Blommiga örhängen, ca 29 kr, H&M


Topp i organic cotton, 149 kr, H&M


Gott till ikväll. ;)

 

torsdagskväll

Sitter och äter glass och lyssnar på musik, samtidigt som jag bloggar och snart ska jag måla naglarna och locka håret lite, vill ju va lite fredagsfin imorgon!
Imorgon är det äntligen fredag! Och då har jag tagit ledigt typ halva skoldagen, för jag ska med mormor och morfar till Vetlanda. Där ska vi shoppa och äta på restaurang. Mysigt!
Pappa frågade om jag ville hänga med till gymmet nyss, men jag skippar det idag, för jag hinner ju inte duscha. Då kommer jag i säng så sent, och om jag gör det imorgonbitti måste jag gå upp så tidigt, så idag blev det inget gym för mej. Hehe...

<3

Just <3 it


090219

Hellu bloggen!

Hur mår ni idag då? Jag är på bra humör idag
=) Så det har varit bra idag!
Vi gör ju egna rättegångar på SO:n. Och imorgon ska vi spela upp dem och samtidigt bli filmade, GOSH! Min grupp är först imorgon. Det kommer säkert gå bra.
På idrotten körde vi "throwball", något nytt, som var jättekul! Och så visade Fredrik (vår gympalärare) hur man lär sig att stå på huvudet, och det var ett jättebra tips han hade. Men jag lyckades inte just då. ;D
När jag gick hem från skolan, gick jag och kollade lite på stan. Jag såg att det är bokrea den 24:e februari, och jag älskar böcker, åh, om jag hade pengar!
Nu är jag hemma & har precis läst engelskaläxan. Sitter nu med en kopp te och en mysig varm kofta och bara softar.

Ha're <3

090218

Hej alla söta läsare!

Min höga kjol jag syr i slöjden kommer bli sååå fin! Jag längtar redan till nästa slöjdlektion, hihi =)
På SO:n hade vi rörelse. Och typ de flesta spelade fotboll, men vi andra gick en promenad runt vattentornet. Och det ledde till snöbollskrig, haha! Det var typ tjejerna mot killarna, tillochmed våran lärare Bea var med, thahaha! Och Joel brottade ner mej i snön och myllade mej med massa snö i ansiktet, och då råkade jag skära mig på min tandställning så jag började blöda från tandköttet. :/
Vi hade lång dag idag. Så när jag kom hem var det nästan direkt middag. Pannkakor. Yummieyummie!
Vi kom nyss hem efter att ha firat Cillas bror, Cissan. Och där var det livat, kan jag säga. Med massa små söta "kusiner" och så där. <3 

Nej hörrni, nu måste jag plugga lite. Hoppas ni haft en bra dag,

kramar!



Sockersöta Lisa


Míercoles

Godmorgon bloggen!
Idag är det onsdag för er som inte visste. ;) Och idag har vi bl.a slöjd! Då får jag äntligen sy på min höga kjol. Vi har nämligen missat 2 lektioner p.g.a lov och friluftsdag, men idag, yes!
Jag börjar om en halvtimme, så jag ska gå om en liten stund.

Hörs senare ♥

A list of the day

Dagens outfit: jeans & randig tröja. 
Dagens mat : korvstroganoff o ris
Dagens godaste: pappas korvstroganoff =)
Dagens bästa: vet inte?
Dagens låt: I hate this part- The pussycat dolls
Dagens roligaste: de vet ja inte
Dagens sämsta: Hugo o jag skulle gå till I12-hallen & spela badminton, men de va upptaget...
Dagens mys: med Hugo. Satt med en filt framför datorn och spelade spel med honom <3
Dagens hjärta: mina nära & kära <3
Dagens sak: datorn?
Dagens "måste göra" : inget?
Dagens saknad: Hon där uppe, alltid ♥
Dagens dryck: nyponsoppa, mjölk & lättdryck
Dagens frisyr:  liten fläta på sidan
Dagens sötaste: Hugo & våra hundar <3
Dagens mående: seg och frusen
Dagens köp:  nada

Förlåt för dålig uppdatering av bilder. Önskar mej en kamera av mamma, (tror att jag kommer få den) har inte fått min födelsedagspresent av henne än. Så det kommer bli mer outfit-bilder och annat.

Relationsdag

Hello.

Idag var lite speciell skoldag, som ni ser på rubriken.
På morgonen direkt så möttes alla sju 7-klasser i Storegårdskyrkan, och där spelade några ungdomar upp några olika pjäser. Och pjäserna avslutades innan slutet eller så, och så fick vi som tittade på avgöra hur slutet skulle vara.
Alla olika block delades ut till olika kyrkor där vi skulle ha olika aktiviteter.
Först fick vi måla en relations-planch. Och vi skrev typ olika ord som hör till relationer som kärlek & vänskap, och så klippte vi ut bilder ur tidningar och klistrade upp.
Efter dit gick vi in till ett annat rum där vi fick prata och reda ut olika situationer som en kille läste upp från olika kort.
Och sen hade vi lite mer rörelse, så då fick vi spela "handboll" fast lite andra regler och sånt...
När vi var klara där gick vi och åt lunch på våran skola och sen hade vi vanliga lektioner.

Nu sitter jag hemma slöar. Jag är trött!


Hoppas ni har haft en bra dag. Puss & kram =)


Back to school

Hej bloggen!

Nu var det skola igen. Och jag hatar tidiga morgnar!
I skolan hände det inget speciellt. Vanliga lektioner som biologi & språk.. Och jag var trött och seg i skolan eftersom vi har haft lov och det har blivit en hel del sena kvällar, så jag hade svårt att somna igår.

Jag hade bestämt med pappa att jag skulle hämta nyckeln till gymmet efter skolan idag. Men jag hade ingen lust eller ork till att gymma. Men jag ska försöka att gymma varannan dag för att hålla igång, så jag gymmade i alla fall, och det gav mej ny energi =) Efter gymmet gick jag bort till bowlinghallen och köpte mej lite mellanmål och sen gick jag till mormor och morfar för att mamma skulle hämta mig där.

Puss ;*


Domingo

Hej på er!

Min dag har spenderats hemma med städning och sånt där. Och nu är sportlovet slut! Vi har ialla fall haft ett riktigt fint sportlovs-väder med mycket snö och en hel del solsken! =)

Nu ska jag locka håret och fixa inför morgondagen. Kram!


Fick mina presentkort från gratismakeup.se häromdan.


Söta lilla Ellen

090215

Godmorgon! Sovit lika gott som jag?
Det är solsken ute idag också, underbart!
Efter en god frukost, sitter jag nu vid TV:n och tittar på MTV med laptopen. Myspys.

Ha en fin dag läsare! Hörs senare ♥



 
 
Älskar låten, och original videon, dock så finns den inte tillgänglig på youtube. Så det fick bli en live-video.
 

Dessa...

tror jag går vidare till final, från andra deltävlingen av melodifestivalen 09' ;

* H.E.A.T med 1000 miles
* Måns Zelmerlöw med Hope & Glory

Och dessa tror jag går vidare till andra chansen ;

* Jennifer Brown med Never been here before
* Lasse Lindh och Bandet med Jag ska slåss i dina kvarter!

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Puuusss <3

14/2- Valentine's day!

¡Hola!

Nu är jag trött i benen. Har nämligen stått i kiosk i flera timmar idag i ishallen.
Sitter här vid laptopen och lyssnar på hundgnäll, efter en god middag tillsammans med familjen och gäster! Trevligt trevligt.

Ikväll ska jag bara sitta hemma och titta på melodifestivalen och mysa med familjen. Som vanligt, heh.

Jag vill färga mitt hår! Det ha jag gjort ett antal gånger, men nu är det så blekt och konstigt (för ljust!) så jag vill färga det mörkare, typ nougat brun, som min riktiga hårfärg. Och så vill jag klippa det några centimeter så jag får bort det risiga och min lugg är ganska lång nu. Nu ska jag inte "klaga" mer. huhu.

Ha en trevlig alla hjärtans dag- kväll ♥ Puss & kram =)

Inga bilder idag, tyvärr.

Fredagen den 13:e

jahaja, lite sent inlägg får det bli idag med.
Än har jag inte drabbats av någon otur! Som tur är... Hur ligger det till på eran front?

Mormor & morfar har varit hos oss idag, och det är så mysigt att vara med dem. =)
Jag har sytt en "påsväska", och mormor hjälpte mig med axelremmen. Den blev jättefin. Jag är i en syperiod, jag älskar att sy!
Sen skjutsade vi in Isak till hans hockeyträning och jag stack till gymmet. Jag fick hjärnsläpp väl där och glömde bort hur mitt träningschema var. Men jag fick till det någolunda tillslut.
Efter träningen gick jag hem till mormor och morfar. Och vi spelade kort och hade det allmänt trevligt.
Sen kom Peter och hämtade mej, och vi åkte hem. Hemma var maten precis klar, kycklingfilé, potatisklytor och Café de Paris sås, yummie!
Nu sitter jag med laptopen i knät och tittar på Let´s dance. Vad fin Kitty är ikväll! Eller hur?

Ha en trevlig kväll! ♥


090212

Sitter här med morgonruffsigt hår och pyjamas. Alltid seg på lediga morgnar!
Igår fyllde våran katt, Stumpen, 6 år! =) Han är en vit "Devon Rex", nästan helt svanslös. När han föddes hade svansen gått av, så då fick dem ta av i stort sett hela svansen, fast han har ju en liten stump kvar, ca 7 cm kanske? Han är hur söt som helst, havsblå ögon och stora öron. ♥

Idag blir det pulkaåk skidstugan! Om jag blir klar någon gång. Hehe...

Ha en fin dag, läsare!


Klänningen:


Framifrån


Bakifrån


Fler besökare till bloggen...?

Det går! Genom att gå in http://www.viraltrafik.se/?Estrani, och följa enkla instruktioner kan du få runt 1.000000 besökare! Inte illa.

kram!


Onsdag- En bra dag!

Hallå!

Skriver inte för än nu, lite sent, men jag har haft annat för mig. 
Jag har sytt idag, en klänning. Sydde ihop en svart tunika och en vit kjol med spetskant där nere. Och så ska jag ha ett ganska brett gult sidenband i mitten och en rosett av det, där bak. Förarbetet tog mer än en timme, alltså nålningen och allt, hur pilligt som helst! Mitt tålamod sjönk mer och mer... så mamma fick hjälpa mig. Tack. =) hihi. Ni ska få en bild på den någon gång.

Sen kom pappa och hämtade oss vid 2-tiden. För vi skulle åka och se "Bolt" på bio. Den var mysig!
Det hände en olycka under bion. Det var så att jag satt med min festis i knät, och så råkade jag klämma på den så att det kom ut saft, så jag blev dyblöt, det kändes som att jag hade kissat på mej, haha. Inte så nice. Men som tur var, så va det i slutet av filmen.

iAdios amigos!


Måndagsbarn


Mysko...

...bilder på mig.
Jag har inget att göra! Det är en sak som kan vara jobbigt med lov, att inte komma på ngt att göra. Men det finns alltid nåt, of course. T.ex rensa garderoben, baka,  lära sig att stå på händer,  jah, det finns massor. När mamma hämtat mej ska vi åka och titta på Isaks hockeymatch mot Tjeckien. I den kalla ishallen. 
 








Lång väntan

Igår när jag var på biblioteket och lämnade en bok, så tänkte jag att jag kunde göra ett nytt försök med att fråga efter boken "Klass 7B, En känsla av november", som jag har frågat efter jättelänge (det har stått på datorn att de hade boken inne hela tiden). Så igår när jag frågade gick hon och tittade efter den. Och när hon kom tillbaka hade hon boken i handen, och sa,
"den stod på fel hylla". Och jag som väntat så länge på den, det var liksom jag som "beställde" in den til biblioteket så att jag kunde läsa den... Men nu är den i säkerhet hos mig. =)

Har gymmat med daddy idag. Och nu ska jag ta en dusch, och fortsätta behandligen med BUS.

Kiss & hug.



Äntligen!


Innan jag började använda "Brun-utan-sol".


Ca 3 dagar efter användning.

090210

Godmorgon! Sovit gott? Det har i alla fall jag gjort. Sovit som en stock...
Idag ska jag packa lite för klockan 5 ska vi till mamma, hon kommer och hämtar oss här.
Vi kanske ska gå och se på bio idag, Bolt. Hihi...=) Fast det är inte säkert.
Jag håller på att bli förkyld känner jag, näsan rinner. *Snörvel*.
Men jag fortsätter njuta av lovet ändå!

Skriver senare, I think...

Ha en fin dag! ♥

Pinsamt!

Som rubriken lyder.
Det första som hände då, det var att jag stod och gjorde knäppa moves till musiken på TV. Och då kommer Johannes upp från undervåningen, och jag möter hans blick och bara stannar till. Och då fnissar han lite och försvinner sedan in på sitt rum. Och sen kan jag inte hålla mig för skratt. haha..

Jag var nyss och lämnade/lånade böcker på biblioteket. Och på vägen hem, så ska jag svänga förbi ett hörn av ett hus, och då står det typ människor där, och jag var ju helt inne i mina tankar, så jag blev skiträdd när jag gick förbi, så jag spärrade upp ögonen och ryckte till. Fast jag vet inte om de såg det, för jag bara kollade ner i marken sen, hehe.

Pinsamt värre!


Osminkad idag.

Sportlov!

Åh, vad skönt! Nu är man ledig en hel vecka! Jag ska träna på gymmet några dagar och bara ta det lugnt.

Vi åkte iväg för att spela badminton igår, men hallen var upptagen, så vi var med pappa på gymmet och tränade lite istället. Vi får åka och titta om det är ledigt idag, så vi kan spela badminton, jag var ju såå sugen igår! : /
Idag vaknade jag vid 10. Jag satte mej och smörjde in hela kroppen med B.U.S. Och den har gett ett bra resultat! Ska smörja in mej några dagar till, så ska jag visa före- och efter bilder!


Kisses/ E

                                                                                                                                                                                     

Cosy sunday

Idag har jag bara slappat! Och det kan vara hur skönt som helst ibland.
Vi har nyss ätit god middag, lövbiff, pommesstripes, bearnisesås och sallad med fetaost i...=) Riktig söndagsmiddag!
Jag har fått en fin gyllenbrun "bränna" efter att jag smörjde in mej med B.U.S! För att hålla kvar "brännan" så måste man smörja in sig typ varje dag, så det är ju inte det smidigaste, men bättre än solarium iaf!

Idag har jag sprungit fram och tillbaka till Konsum, för at jag skulle handla lite grejer till middagen. Och när jag kom hem så fattades det smör. Så jag fick springa tillbaka och handla det...hehe.
Sen kanske pappa, Isak och jag åker och gymmar & spelar badminton! Men jag tror jag skippar gym idag, har sån träningsverk i benen! Så det blir badminton om vi åker. Det är jättekul, tycker jag :D

Vi har sportlov hela vecka 7! Härligt.


Mys nu till 100% kära läsare.

Kramar


Dagens frisyr: Fläta på sidan fastsatt med hårnål, med en söt jordgubbe på.






Vinn header till din blogg!

Jag är med och tävlar om en snygg header till bloggen på:
http://digna.blogg.se/
Var med och tävla du oxå!

Lycka till.

Puss

090208

På smällen var hur rolig som helst! Jag satt i Hugos och Isaks rum och tittade eftersom teven i vardagsrummet var upptagen. Hugo låg och pratade i sömnen, jag försökte lyssna vad han sa, men det var inte det lättaste att tyda, haha. Sött.
Idag ska vi åka och titta på agility-tävling, fast Sigge ska inte va med. Men det är kul att titta endå!

Nu ska jag ta en dusch, och efter det ska jag smörja in mej med min "brun-utan-sol". Nice.

Ha en fin dag!

Kyssar / E



Emilia...

...var bäst ikväll! Och Caroline Af Ugglas är ju bara så speciell. Och hennes låt var detsamma, haha.

Var på gymmet med pappsen (min personliga tränare, *fniss*), Isak och Hugo innan. Jag & pappa gick igenom mitt träningsschema, och jag körde igenom hela, det tog lite mer än en timme, och jag var såå nöjd efteråt! ;D

När vi åkte hem från gymmet, hoppade jag in på Konsum och köpte en B.U.S- lotion. Ska testa den imorgon när jag har duschat. Hoppas att den är bra!



Dove's, B.U.S-lotion, 46,50:-

Lovely Carmex

Ikväll är det ju första delfinalen av melodifestivalen! Det har ni inte missat va?

Jag var hos brorsan på Cahns nyss (han jobbar där på helgerna) och köpte tuggummin och ett superbra, men dyrt, läppbalsam, CARMEX, för 45 kronor. Och så hyrde jag filmer. Första & andra
Hellboy- filmerna till Isak och "På smällen" som jag ska se innan melodifestivalen.
Jag har Ted Gärdestad på, på min CD-spelare. Hans låtar är så sköna att lyssna på. Hihi...=)

Vad ska mina darlings hitta på ikväll?


På smällen.


I just ♥ it!   & tuben är så häftig, ser ut som en klister tub.

Shopping

Jag var aldrig med Cilla på Fina hem, jag shoppade istället.
Jag köpte två rea-tröjor på JC, träningskläder på Intersport och en ansiktskräm på Karl XII.
Här är det jag köpte:


Ansiktskräm, LdB, 85:-


Randig tröja, JC, ca 125:-


Svart tröja med stor urringning och knappar längst ner på armarna, JC, ca 200:-




Rosa t-shirt, PUMA, 250:-
Gråa halvlånga byxor, Etirel, 250:-

god morron'

hallåhallå,

jag vaknade ganska tidigt idag, mitt i en härlig dröm, det är så typiskt, haha!
Jag ska vara med Cilla på jobbet lite senare idag. Hon jobbar i en inredning/kläd- affär som heter "Fina Hem", och där jobbar hon typ varannan lördag. Men innan det ska jag gå en sväng på stan. Jag fick ju två presentkort när jag fyllde år på JC och Intersport, så jag ska gå dit och titta igen. Jag behöver nya träningskläder!

Till frukost åt jag polarmacka med smält ost, te, fil och flingor och lite juice. Jag älskar stora helgfrukostar =)
Vädret är bara så trist just nu. Tö och slask, blä!

Ha det bra,
kram <3




Fläta

slapp skoldag

Hej på er!

Vi hade bara två riktiga lektioner i skolan, engelska och bild. Vi tittade på film resten av dagen, guldkompassen. Men innan det så gick Ebba, Emma och jag och köpte godis och nästan alla andra i klassen med.
Vi fick också sluta en timme tidigare idag, skönt =)

Jag gick till Intersport efter skolan idag och tittade efter nya träningskläder och sen gick jag till JC och tittade.

Ha en fin fredag nu alla läsare :)




Lily Allen- The Fear


marängsviss

Vi har varit hos mormor & morfar och firat mej o mormor.
Vi åt mormors goda skinkpaj och till efterrätt åt vi smarrig marängsvisch med galss, grädde, maränger och chokladsås!
Av mormor och morfar fick jag ett present kort på 300 kr på JC och en fin ask med en god doftande tvål från frankrike formad som en ängel och av mamma fick jag en växt med rosa blommor i en fin limegrön kruka :D Fast jag ska få något mer av mamma senare. Tack så mycket!

Imorgon får vi ha med oss godis till skolan om vi vill, för vi ska se någon film =) Och det är ju sista dagen innan lovet! Jiihoo.

nattinatti
<3


Maräängsviss :D

snöigt

hejsanhejsan.

Det har kommit rejält  med snö idag. Och det är ju ganska bra nu till sportlovet, då man kan åka pulka, skidor och sånt där :D
När jag kom till skolan idag och skulle ta upp min skåpnyckel ur fickan, kom jag på att den låg i min andra jacka hemma!
Första lektionen var svenska, så jag gick in och satte mig när våran vikarie släppte in oss. Och jag vågade inte säga att jag glömt nyckeln först, så jag bara satt där medans alla andra läste i sina böcker. Och sen tittade han på mej och frågade:
- Har du ingen bok, Ester?
Och jag svarade:
-Ehm, jag glömde skåpnyckeln hemma. Kan inte jag få springa hem och hämta den?
- Nja, eller jo, det kan du väl, om du skyndar dej!
Haha.

På SO:n idag så skulle vi göra en egen rättegång i olika grupper. Jag är med Arina, Elin, Alexander, Kalle & Stefan.
Våran rättegång ska handla om sexuellt övergrepp. Och jag är målsägaren (den som blivit utsatt för brottet)... Och Alexander är han som har begått brottet. hahaha.
På idrotten spelade vi pingis och killerball, =)

Ha're fint


20:20

Nu har vi firat mej med min favorit; prinsesstårta! :D
Jag fick ett presentkort av pappa och Cilla på 550:- på Intersport. Så nu kan jag köpa nya träningskläder. Så bra, så bra! ;D

Imorgon fyller mormor år, så vi ska fira både henne och mig hemma hos dem imorgon klockan 5, och mamma och Peter kommer också.

Antonia ringde nyss och grattade mej, tack sötnos! <3 Vi har inte träffats i skolan idag, för Antonia var i valbacken och åkte skidor, och jag var somsakt och bowlade.
Jag vill förresten tacka alla som har grattat mej idag! =)

Kyss ♥


Presentkort

H&M


♥  Lila/svart rutig skjortklänning, finns också i svart/vit och turkos/svart, 249:-


♥  Rosa jacka med fint mönster, finns också i mintgrön som jag gillade mest. 298:- 


♥  Topp med coolt mönster, 149:-


♥  Ball väska i svart, finns också i rosa, 198:-

090204

Idag fyller jag 14 år :D
Jag har sovmorgon idag också, första gången. Fast jag har ändå tagit mej upp i god tid, eftersom Kenza är på kanal 5 "Vakna med the voice". Det har ni väl inte missat?

9:15 så ska vi samlas vid bowlinghallen och bowla. Kulkul!

Men ni,
vi hörs senare!


Glöm inte att borsta tänderna nu!

martes

tudelu!

Nu var man hemma igen. Tog en sväng till bibblan efter skolan, Ebba var påväg hem åt samma håll, så vi gick tillsammans och pratade en stund. Biblioteket ligger vid min storebror Johannes skola, så när vi gick förbi där så satt han i matsalen och vinkade överdrivet, hahaha :D
Jag hittade i allafall en bok av Katarina Von Bredow, "hur kär får man bli?", så nu har jag något att läsa hemma.

Vi var ju somsakt på tingsrätten idag. Och rättegången höll på i ungefär en timme.
Det var en bonde som höll på att ta sina kor till andra sidan vägen. Och då kom en man i sin bil och körde typ jättefort, och då ställde sig bonden mitt i vägen och viftade med armarna att han skulle sakta ner. Och då stannade mannen i bilen för han trodde att bonden ville ha hjälp. Och då blev typ bonden arg och började vifta med armarna mot honom, och han råkade tydligen träffa honom i ansiktet. Men mannen i bilen säger att han slog två slag med knytnäven mot hans anstike så att han började blöda på läppen...
Man kan ju undra vem som talar sanning?

Imorgon har vi friluftsdag, och jag valde bowling och promenad.
Nu ska jag göra en smoothie :-) Vi köpte frysta jordgubbar och vaniljglass igår, så jag ska ha det i :P


Hur har eran dag varit?


Grön t-shirt med tryck, JC


"Hur kär får man bli?" av Katarina Von Bredow


Mmm, kiwii :D

06:52

skolan börjar vid 8 som alltid, och jag har nyss duschat.
Ska bara göra mig i ordning och sånt, sen ska jag äta frukost.
Vi ska gå o besöka tingsrätten med klassen idag, vi ska vara med under en rättegång som handlar om misshandel. Det ska bli jätte intressant :)

Hörs senare!
Kram <3

gymmet

hej igen!
Kom nyss hem från gymmet efter 1 ½ h där med pappa och Isak. Pappa som är gympalärare ska göra ett schema till mig som jag ska träna efter några gånger i veckan. Känner mej "hel" när jag får motion och så nöjd! Skööönt.
Nu ska jag dra av mig träningskläderna, göra mig i ordning och hoppa i vingen.

puss & godnatt ♥

biomys

hallåhallå!

Vi var på bion igår. Och filmen var helt otrolig! Det kom lite tårar, för den var ganska sorglig, men så romantisk :-) Och lång var den, hela 2 h & 46 m. Så vi kom hem sent, jag gjorde mig i ordning snabbt och hoppade i säng.

Idag blev jag väckt klockan 6 som vanligt, och så åt vi frukost och kutade till bussen, haha, så är det varje morgon!
Vi började skoldagen med handledning och vi skrev mål och gick igenom veckans läxor.
Sen hade vi språk, biologi, idrott, engelska och svenska. Vi fick sluta 25 min tidigare idag, så 14:45 slutade vi.
Jag gick hem i det härliga vädret och bara slappade.
Just nu sitter jag och tjatar på pappa att jag vill sola solarium, men han går inte direkt med på det, så jahjah!
Jag fyller 14 år om två dagar :D Jippiie! Det jag har önskat mig är mest kläder/presentkort...

Puss
E'A ;*

Spring feelings

åh, härliga februari! Dels för att det är min födelsemånad och för att vårkänslorna börjar komma :)
Solen tittade fram genom mina gardiner när jag vaknade idag, hääärligt!
Jag åt en rejäl frukost med gröt, kokat ägg och juice. Sen gick vi en ganska lång runda med alla hundar. Det är rktigt kallt ute, -5 grader, men solen är ju framme och värmer så det känns nästan som vår!

Snart ska mamma och jag städa. Och ikväll blir det kanske bio, annars tar vi bion på onsdag, min födelsedag! Det är somsakt Benjamin Buttons otroliga liv vi ska se.


Bighug <3


RSS 2.0