In the army. C a m o u f l a g e.

Me like me like!
Jag älskar kläder som har army/safari - feeling, kakigröna plagg, kamouflering... Yep, you get it!

Denna finna topp är i en vidare modell med kamouflagemönster och med en ficka som snygg detalj där fram.
Finns på Lindex för 149 spänn!




Sunny sunday.

Buenos días!

Står allt bra till med er idag, denna soliga söndag? Med mig själv är det bara fint! =)

Jag vaknade till av ett SMS från Agnes idag.
Men jag gick upp en liten stund senare, runt 10 gick jag upp. Åt frukost och nu ska jag dricka min kopp kaffe.
Idag åker vi och badar, blir nog vid Stockerydssjön, vid den fina badplatsen som ligger där vi bodde förut.
Sedan ska vi skaffa rep eller något liknande att sätta upp hängmattan i sedan. Vi skulle nog åka till MaterialMännen, happy homes eller vad de nu heter nu, och skaffa något sånt.

Ska lägga in en bild på en topp jag kanske ska köpa, i ett nytt inlägg.
See you, ppls! xoxo.




Ryan Kwanten (Jason Stackhouse)

Jag ville bara skriva hur jäkla mycket jag suktar efter den tredje säsongen av True Blood, den bästa, den grymmaste, den häftigaste och den bäst gjorda serien i världen!
Jag läser bloggen truebloods och häromdagen mejlade jag dem och frågade om de visste när den tredje säsongen kommer att sändas i Sverige. Men de visste inte mer än jag: att den kommer sändas på svt, men inte när.
Bajs. Jag längtar och längtar, som stunden innan orgasmen liksom... Men vill bara få den, men så kommer den aldrig... Haha! Vilken himla jämförelse hon hade där, tänker ni nu. Hell yeah! ;)

Sookie Stackhouse brorsa, Jason, är fan förjävla skön asså! Diggar honom stort. Han är sexgalen, det visar sig i alla fall i första säsongen, och så rolig. Han är ju rätt så het också, och söt med sina fina ögon. Se bara bilden nedanför. Mums!

Ryan Kwanten.



Chillkväll

Jag fick ett SMS av Amanda i förmiddags. Hon frågade om jag skulle gymma någonting nästa vecka.
Jag svarade att jag vill, och förhoppningsvis också ska det. Hurså? Undrade jag. Hade en aning om att det kunde vara så att hon ville träna med mig, men för att hon inte brukar vilja, eller brukar fråga i alla fall, så var jag inte säker. Det var så att hon ville träna med mig. Jättekul, tycker jag. Så vi planerade sedan lite på MSN. Valde onsdag eftersom vädret blir lagom fint då, för vi hade tänkt göra smoothies efter träningen som vi sedan kan mumsa i oss ute i solen efteråt. Sedan tar vi nog ett dopp och tvättar oss i någon sjö lite senare. Blir nog en riktigt härlig och skön dag med Amanda på onsdag, förhoppningsvis, eftersom att SMHI:s väderprognos ju kan ändras tills onsdag, det är ju ett tag kvar tills dess. Sedan vet vi inte riktigt om våra päron har något inplanerat på onsdag heller.

Idag har vi fixat och donat här hemma, handlat och ätit mammas hemmagjorda pyttipanna med bitar av Entrecoten från igår, färskpotatis och korv som mamma stekte upp, med stekt ägg till också förstås! Det var smarrigt!
Just nu sitter jag och knaprar naturgodis och skriver här då, jag chillar med andra ord. Har läst 1,5 kapitel ur den bok jag läser nu, 2 av 8 böcker som jag ska läsa och sedan recensera för att sedan få en välförtjänt bok av bibblan, "Fallen flicka" heter den jag läser nu. Låg i min säng i mitt svala rum. Sängen kändes så frestande att lägga sig i innan, sval och skön. Så jag vilade en stund på maten vilket var skönt! Inte för att jag sov något, men det var skönt att bara slappna av en stund.

Nu fortsätter jag denna kväll med att chilla vidare med gottis, och sedan kanske vi ser någon komedi som går på kanal 3 kl. 21.00.
Jag såg att The Ring skulle rulla på teven, på någon kanal, vid någon tid, hehe. Men Isak ville inte se den med mig, tror inte mamma vill heller eftersom att hon inte tycker vi ska se den. Har redan sett den, inte den japanska versionen med den amerikanska (?), men efter den första så kommer 2:an också. Jag pallar nog dock inte se dem själv. Haha.

Trevlig kväll, kottar! =)

The Ring- Samara in action!



100626

God morgon världen!

Jag vaknade för en timme sedan ungefär. Hörde då att morgonpigga mamma var igång med att klippa gräset.
Läste en stund i FRIDA och löste korsordet i den, sedan gick jag ut i köket och åt frukost. Ska nu strax dricka en kopp kaffe, när bryggaren droppat färdigt. Dricker typ bara en kopp kaffe om dagen, på morgonen. Men det kan hända att jag dricker någon mer gång eller då vi kanske fikar.
Kaffe är kung!!!

Vet inte vad som väntar under denna lördag riktigt... Blir väl att ta det lugnt här hemma antar jag, kanske åka och bada, men vi har inte planerat något i alla fall.

Jag var nog uppe tills ca 02:30 inatt, tittade på Bella&Tyra Show, det sista programmet. Duktiga tjejer det där, de gjorde ett riktigt bra program med bra upplägg och allt! =)
Men det blir riktigt kul när sköna Kenza tar över Bellas roll, till Tyras och Kenzas show!

Ska nog beställa biljetter till Eclipse- premiären den 30:e juni idag förresten! :D
Fixar nog det nu, när jag satt punkt för det här inlägget.

Hoppas ni får en fin sommarhelg. Kramar.

Yes! Äntligen den tredje filmen ur Twilight- sagan- eclipse!

It all begins... With a choice.


Words for this day, called the midsummer eve.

När vi fikat med smaskig prinsesstårta hos de kära morföräldrarna, så åkte vi som sagt bort till campingens firande.
Då vi anlände strax efter klockan 2 var Eksjös folkdanslag i full gång med att dansa loss över gräsplätten med liar och högafflar.
Sedan var det dags för dans runt midsommarstången. Jag och David knallade in i den yttersta ringen och deltog i dansen. Hehe. =)

Sedan köpte jag kulglass i bägare med smaker av polka, trippelchoklad (den tar jag alltid, choklad i mitt ♥) och mintglass med stora bitar choklad i. Smaskens!
Jag testade inte på någon utav aktiviteterna. Men man kunde bl.a köra skumbolls- raketen eller blöta ner en vän med någon fiffig vattenmojäng. Knasigt värre!

David hängde med oss hem sedan. Då grillade vi, eller mamma var the BBQ- master för kvällen och jag och David gjorde tillbehör, sallad och sås. Och sedan åt vi ute på våran mysiga uteplats. =)

Har läst lite ur senaste FRIDA som jag köpte innan idag och tagit det lugnt med den bästa drycken, s.k Coca Cola och choklad + chips, nu ikväll. Chill!

Kram på er.


Med laptopen (så smidigt och praktiskt med laptops asså!) utomhus ikväll.




Cool ring med en kanin på, från Cocoo.se.




Konfirmation '10

Blev inte av att jag lade in bilder från min konfirmation, i det inlägget jag skrev om den. Så jag tänkte göra det nu. =)


Jag gick bredvid Amanda i kondifrmandtåget in och ut ur kyrkan.


Lilla jag står emellan två långa tjejer, Anna och Agnes, till vänster.




Här håller jag mitt lilla tal om konfirmandtiden. Jag sade att jag fått lite bättre självförtroende efter konfirmandtiden och att det bästa var Berlin- resan, förstås!


David, Isak och Johannes- mina 3 fina bröder.


Jag i konfirmandkåpan.


Min vackra mamma och jag.


Midsummer

Hejsan!

Då det kom en lätt regnskur innan, så tänkte jag "som vanligt regn på midsommar...". Men nu skiner solen och det verkar bli rätt fint väder trotsallt!

Jag vaknade runt 10 idag, och då gick jag upp och duschade och fixade mig.
Gjorde slut på min håripackning från Björn Axén idag, innehållande alger och sådant, färgbehållande inpacking. Den var rätt okej! Men köper nog någon inpackning i budgetprisklassen nästa gång. De funkar säkert lika bra! Jag har inget behov av att använda mig av färgbehållande produkter egentligen, för mitt hår skiftar i så många olika toner nu. På hjässan har min naturliga hårfärg börjat gro ut och i solljus skiftar mina längder i koppar/bronsrött.
Har rakat benen och filat fötterna en aning också, vilket känns riktigt skönt och fräscht! =)

Idag firar jag midsommar med mamma, bröderna och mormor och morfar.
Klockan 13.00 ska vi befinna oss hemma hos mormor och morfar efter att ha hämtat en beställd prinsesstårta på Lennarts konditori. Vi stannar där och fikar och umgås i ungefär en timma, för sedan klockan 14.00 ska vi dra iväg till Eksjö Camping där det hålls ett midsommarfirande med olika aktiviteter att testa m.m. Mormor och morfar hänger inte med eftersom att mormor nyligen har opererat sitt knä och inte orkar röra på sig så mycket.

Denna sommar hade jag föreställt mig en hängmatta hemma hos mamma, mellan två äppelträd, att ligga och läsa skönlitterära böcker i. Och nu har mamma köpt en härlig en i canvas med naturella färger. Ååh, vad skönt det ska bli att ligga i en i skuggen under träden och läsa, när vi väl fått upp den (måste skaffa rep att hänga den i).
Jag hade också föreställt mig en bohemisk sommar då jag går i en längre klänning i lite hippiestuk, den jag hade på avsluningen, och äter jordgubbar, läser och chillar ute på våran bohemiskt söta uteplats här. Och det har nästan blivit exakt så. Riktigt härligt när det blir som man tänkt sig ju! =)

Nu har solen gått i moln. Får hoppas att den kikar fram snart igen.

Peace out! Eller fred ut, som Lisa från bloggen Lisaplace, säger. :)
Diggar hennes stil grymt mycket förresten. Kläder, smycken, hår och sedan är hon snygg också!

Nice midsummer to you, peoples!


Klänningen som jag hade på skolavslutningen i år.
Den är ganska lång, går strax nedanför knäna, och har fint broderi nertill.
Den är från märket Kaffe, och är köpt på en butik vid namn HeddaGretas i Eksjö.


100621

Hej där!

Nu har det redan gått drygt en vecka på sommarlovet, och jag har hunnit med att åka till Halmstad. Vi åkte till en riktigt mysig stuga där i fredags och var där tills igår, söndag. Stugan var verkligen mini, såg nästan ut som en lekstuga framifrån. Så söt! Men vi var 5 pers och kunde samsas rätt bra därinne under en helg. Men om vi hade bott där under en vecka i i regnväder så hade det nog blivit en del fejder och diskussioner, mån tro. Haha. ;)

Vädret var rätt så fint under helgen där. Bättre än förväntat i alla fall. Inte mycket regn alls.
Vi gjorde inte speciellt mycket mer än att chilla och grilla vid stugan och promenera ner till havet och den långa stranden. Jag badade faktiskt igår, jag trotsade de kanske 15-16 graderna i vattnet och doppade mig ett par gånger. Bara för att det är havet liksom, det är ju inte varje dag man får känna doften och bruset av hav och känna smaken av salt när man doppat sig. Det fick vi ju då göra, vilket var underbart!

I sommar blir det att läsa väldigt mycket. Runt ca 2000 sidor kanske. För jag ska försöka att läsa 8 stycken skönlitterära kapitelböcker under sommarn'. När man gjort det och recenserat varje bok tills den 20 augusti, så får man en bok av stadsbibblan. :D
Just nu har jag böckerna "Bortom världen utanför" och "Fallen flicka" hemlånade. Det gäller att låna max 2 böcker åt gången dessutom.
Kanske kan recensera dem i bloggen sedan också. =)

Idag ska vi till mamma.
Men innan hon hämtar oss runt 17 så ska jag nog gymma. Pappa drog iväg och skulle hämta gymnycklar vilka är utlånade till någon grabb. Men han skulle ringa mig sedan så cyklar jag upp till gymmet och tränar med papsen.

Jag skulle gärna vilja tjäna lite pengar i sommar, så något arbete att sätta mig i mot pengar skulle jag inte tacka nej till! Men jag är ju inte den som tar mig i kragen flera månader innan sommaren för att söka upp något jobb. Jag är lite bohem av mig som sagt. Jag tar det chill! Men ack, det vore ju något om jag haft ett sommarjobb nu...

Peace and love!
(P.s På tal om Peace and love, så är jag rätt så sugen på att gå på den festivalen den 28:e juni. Det kommer ganska bra arister dit i år. Som Lily Allen, Mando Diao, Vampire Weekend, Kent och Jay- Z! :D)

Peace & Love- festivalen- Borlänge 28 juni- 3 juli.




14:e juni 2010

Hey!

Nu är det sommarlov, och det är verkligen så grymt härligt! Att slippa skolan ett bra tag känns verkligen riktigt skönt.

Sommarlovet inleddes ju som vanligt med skolavslutningen i kyrkan och samling i handledningssalen med betygutdelning. Kan säga att jag blev väldigt nöjd med betygen. Har faktiskt höjt mig i 4 ämnen! Så nu har jag 10 VG:n och 3 G:n. Det är mina svagaste ämnen som jag har G i, och det är matte, musik och SO. Jag ska väl försöka att satsa på minst VG i alla ämnen, men kan kan ju inte pressa sig själv för mycket, tycker jag, till att få det bästa betyget i typ allt. Man har ju sina ämnen som man är lite svagare i.

På fredagsmorgonen där så mötte jag upp René vid tågstationen, kl. 7.30. Somnade väl runt 3 den morgonen kanske, så jag var väldigt seg under skolavslutningsdagen. Kände mig lite borta då och då. ;)
René dumpade av sin packning hemma hos mig innan han gick iväg till sin avslutning. René är så jävla skön att hänga med! :D

Jag börjar känna mig lite som en optimistisk bohem... Jag tar verkligen dagarna som de kommer och chillar. Skön livsstil. :) Min familj är lite bohemiska, hänt så mycket genom åren, från det ena till det andra.
En klädstil har ju också blivit kopplad till bohemen. Det måste vara den snyggaste klädstilen enligt mig! Skulle själv vilja gå runt i slappa trasor med mystiska mönster, typ, och dricka te. Det vore kung! :'D Peace out, liksom.

Vad kan jag mer skriva? Att sommarvädret inte riktigt tittat fram bakom molnen, solen alltså. Men den ska komma i veckan, på onsdag börjar det enligt prognoserna. Härligt isfåfall! Då kan jag sitta ute i solen och läsa. Men vore riktigt gött med en hängmatta under äppelträden hemma hos mamma faktiskt. Ligga där i, i skuggan, och mysa. :)

Peace and puss <3








100610

Hey the blog!!

I hope everything is fine with you, and now I'm including the readers of my blog too. Hehe. =)
I'm not that fine, actually, very cold now, and my throat is bad too. It's summer break tomorrow and I don't wanna be sick NOW!!! Fuck!
But It's bigger problems in the world than MY cold... I know that... Therefore I don't wanna complain so much now. :p

Yeah, as I said- It's summer break TOMORROW!!! :D It will be a very very great summer, I think. It feels like I will do much this summer, actually.
Like go to Lysekil with Amanda (dad is a coach for a team there, and he has been that for 2 years, 3 years if you count with this summer) and it will be SO nice! Cause Amanda is that pleasant, sweet and really nice girl too! <3
And I will already also go to Halmstad tomorrow, actually. My dad's new woman have a small cottage there. It will be pretty nice too, I think and I hope so!
And then I'll maybe go to Stockholm to my uncle Nicklas with my mom and little brother. I really want to do that! And a lot of other things like bath and tanning! ;)

I wrote this update in english as you see, maybe? ;) Haha :P
You can translate it with google translate if you want to, darlings!

C ya all soon, I hope so in all cases!
Kiss and hug.

100608

Hej där!

Idag hade vi klassensdag, en dag som är en utav denna veckans fältdagar. Igår, måndag, var det vanlig skoldag med vanliga lektioner. Men idag hade vi som sagt klassens dag, imorgon är det friidrottsdag på Ränneborg och på torsdag har vi, 8:orna, någon kamp på stan. Och på fredag är det skolavslutning!!! ÅH vad härligt med sommarlov och att ha gått ut klass 8!
Men Amanda, Agnes och jag ska inte vara med imorgon på Ränneborg. Vi har fått i uppgift av Bea, som är våran handledare, att måla om en pelare som står under trappan vid tekniksalen. Bara för att den står vid tekniksalen så ska vi måla tekniska uppfinningar på den. ;) Får hoppas på att det blir ett bra resultat!

Idag på klassens dag har vi cyklat drygt en mil.
Våran handledare Annelie bor i Höreda, så hon kom med förslaget att cykla ut dit till Mellby badplats och sedan grilla, spela beachvolleyball, kanske bada och ha det allmänt trevligt. Och efter en omröstning så fick hennes förslag flest röster.
Det blev inte att vi cyklade till den där badplatsen för att vädret inte skulle bli så bra eller vad det nu var... Så istället hade Annlie ordnat något place ute i bushen där det fanns något vindskydd i skogen och en grill i en tunna typ. 
Jag, Markus och Henrik låg ganska lågt före alla andra i klassen, så vi cyklade på där på skogsvägen tills vi kom ut till en trevägskorsning med asfaltsväg rakt fram och till höger. Då ringde Agnes och frågade efter oss, de hade redan kommit fram och vi tre hade cyklat helt fel, alldeles för långt. Då var det bara till att cykla tillbaka upp för backarna. Bara för att vi fått extra mycket motion idag, hehe.
När vi var framme så grillade vi. Jag åt mina tre mackor och drack MER först. Sedan skulle vi gå ihop i olika lag och utföra tre olika stationer. Jag var med Robin, Joel, Emma och Agnes. Först skulle vi kasta kubb, sedan kasta bilmatta och sist kastade vi pil. Bilmatta??? Haha, vilka idéer man kan få! :P

Jag grillade efter att vi utfört aktiviteterna. Hade med mig korv med bröd. Korvar med skinn på... Vilket misstolkades väldigt mycket då jag drog av skinnet, haha! ;)

Vi cyklade hem runt halv ett. Och var väl i stan efter ett någon gång.
Jag gick hem till pappa med cykeln som jag hämtade här då jag kommit in till stan med bussen imorse. Vi skulle nämligen samlas vid 9. Men det tog en stund innan vi kom iväg. Någon kom utan cykel och var tvungen att hämta den och sådär.

Där fick ni en liten uppdatering!
Vi hörs väl snart igen här hoppas jag.
Hoppas allt är väl med er.
Kramar


Köpte lite nya toppar på JC förra veckan. Hade brist på toppar att ha i sommar.
Köpte bl.a det här linnet som är i over size- modell och har ett fint tryck.



RSS 2.0