Och så vart det blev påsklov.

Hey ya all!

Det är fredag och dessutom påsklov. Finfint.
Nationella prov är igång i skolan, och jag fasar lite inför den svenska muntliga delen. Lite grann sådär i alla fall.
Man ska stå och snacka om sin relation till något i cirkus 4 minuter, inte så farligt egentligen, men vad ska jag prata om? Har en del funderingar men beslutsångesten hägrar! Relationen till cello- spelandet? Eller till en TV- serie kanske? Eller om kärleksrelationer? Nej, om jag väljer kärlekstemat så blir det ju så knas! Stå och snacka om hur det känns när man är kär, hur hormonerna beter sig i kroppen osv.. Haha nä, men Johannes och jag pratade om det och han sade att man skulle kunna berätta om vad som händer när man är kär, med viss ironi. ;)
Det löser sig, som kemisten sade..

Är ensam hemma denna kväll i stan.
Men innan idag så var det ju skola först, kul att gymma på idrotten för en gångs skull (pappa, du kära gympalärare, mer gym åt folket!). Jag körde mitt race där, och fick visa lite för folk. Haha, känns bra att kunna något! (Emo- varning!)
Sedan blev det cello- lektion, träffa älskling en stund och shoppa på stan. Jag köpte mig en tunnel till örat och darling fixade ihop stuff till sin franska kväll han har med sina teatervänner ikväll. Så snygg han blev, en riktig fransman med blåvitrandig tröja, röd scarf och keps/basker. Han gick till och med in för det så mycket att han rakade till sin mustasch till en tangorabatt, eller vad den kallas. En tunn mustasch liksom. 

Ikväll: Nya solbrillor som jag posat runt med, årets första jordgubbar, mjukvåfflor, Grey's Anatomy och Vampire Diaries. Forever alone!! Nej då, bara en ensamvargskväll som kan vara fint ibland. Kunde gjort nåt åt det, men som sagt, det kan vara skönt.

Brillor från märket Haga Eyewear Sweden.


En liten tunnel där. 8 mm.

Fun.


Skinnpaj.

Tar hand om vovvarna ute på landet idag. Segt att bussen var för tidig idag så att jag inte hann med, utan fick stå ute i över 20 minuter, jag tänkte ju att den kanske kommer så småningom, men jag ringde mamma och hon löste det så att en kvinna som brukar köra kom och hämtade mig. Hehe. :)
Gått en promenad med jyckarna, pluggat tysk grammatik och nu tagit lite kort med systemkameran. Känner mig ganska trött, men imorgon börjar jag inte förrän 11:55 då spanskan är inställd på morgonen och sedan har jag ett stort hål i schemat innan religionen börjar. Spanskaläraren Imelda åkte till Spanien med humanistklassen idag, därför är spnaskan inställd. Jag har precis bytt till humanistiska nu, det var ju lugnt då jag redan hade två språk med mig och de andra ämnena är samma som på samhäll nu i ettan. Känns bra. För det är mer språkinriktat nu, jag får läsa latin med. Slipper nog samhällskunskap, och det är även möjligt att slippa matte, men det behövs väl. ;) Det blir att läsa inriktningar som bl.a religion, psykologi och sociologi.
Att jag inte åkte med till Spanien var för att allt var bokat och sådär nu. Men det blir säkert flera resor! :)
Fick hem mina kläder från LaRedoute igår- en skinnjacka och en jumpsuit. Här ser ni jackan;


Och nu lite andra random bilder jag tog förut;
Sötnöten Jaga.

Sail.


Celebrating daddies.

Oh, det var gott med grillat käk igår. Pappsen fyllde år och grillade kött, majskolvar och champinjoner. Lotta och Felix kom hit och grattade far. Åt tårta på det och sedan såg vi Saving Private Ryan, som jag aldrig sett hela av förut.
Idag ska det firas igen, för pojkvännens far Mike har fyllt år, så jag tar tåget hem till hans familj lite senare. Trevligt att fira lite! :)

Annars var jag på gymmet i drygt en timma förut. Helt ensam på gymmet i skolan. Körde crosstrainern i 20 min, det är ju bra. Sedan när jag var uppvärmd blev det övningar med pilatesboll, vikter och TRX (övningar man gör med band som hänger i taket) som är riktigt tungt. :p
Belönade mig med matrester från det grillade igår och en kärleksmums- jag gjorde en sats med kärleksmums igår, hihi.

Jag lägger upp dagens låt i ett nytt inlägg efter det här.
PEACE!





21:30

Fick idag reda på en del betyg, på spanskaprovet och hur man ligger till i historian och religionen. Det är medelmåttigt för min del. Funkar ju, men hade kunnat lite bättre liksom..
Efter skolan gick jag mot älskling, vi tog en promenad genom stan och han köpte riktigt balla blue suede shoes! Blå mocka, alltså. Sedan drog han till sin teater och jag gick hem och drog igång Grey's Anatomy season 3, som jag fick låna av min snela vän Hannah idag. Så himla bra!

Sedan när lillebror kom hem från sin prao, så spelade vi Russian Roulette med chokladpatroner. Det är typ 12 st och en av dem innehåller stark chilli. Så snurrar man på en pistol så att den sedan pekar på ett nummer, och då tar man den chokladbiten och käkar dårå. Men vi är ju awesome så att chillin blir sist kvar! Haha. :D Vi bara "den ger vi pappa ikväll, mohaha!". Det var ju typ hasselnöt i chokladen som jag är allergisk mot, men lillebror tvingade mig fortsätta köra. Och jag överlevde ju. FAN! Haha nää. :)
Spännande det här va, yeah. Imorgon blir det temadag med temat demokrati, och därav lektionsfri dag. Klassens timme blir det med Twister- spelande och fika verkar det som, hehe.

Paddling Out- Miike Snow

Lovely.

Oljemönstrad och så himla fin.
Älskar't!
Från H&M.


W. 12.

Sho!

Hade en fin helg. I fredags så kom Amanda och Agnes till mig, för vi tyckte att det var dags för en filmkväll igen, dessvärre kom ju inte Jozzan som valde pojkvännen sin framför oss ... Haha nej då. ;)
Vi såg en skräckis, och fyfan vad läskig - Dead Silence. Dockor skrämmer mig nu, oh ja! 
Sedan kom min älskade och sov hos mig efter att han partajat.
I lördags tittade jag på honom och Lisa då de visade en scen från musikalen All Shook Up som de håller på med, de visade lie på musikcafét. Ballt!
Sedan blev det mys hos älskling med käk och film, han visade mig V for Vendetta som jag var tvungen att se för att jag inte sett den förut och dessutom är det älsklings favoritfilm, hihi. :) Det var något klipp man gjort för det där ACTA som vill ta över Internet, och då hade de sådana där masker som han V har i filmen, så jag undrade över de där maskerna först.

Nu är det vecka 12, alltså snart påsklov (v. 14). Knappt något plugg just nu, vilket känns himla skönt. Har dock nationella prov framöver, mest i språk- engelska, spanska och svenska med tror jag. Men lite svårt att plugga till, right?
Jag har nyss övat på cellon, och det går ju framåt! Har knappt spelat i en termin än så länge, så det blir nog finfint.

Får se om det blir yoga ikväll, känns liksom inte som att det ger så jättemycket. Visst ger det lite lugn och harmoni, men det finns ju roligare träningsformer.


Yoda!
Fastklistrad på en fönsterruta i skolan.
Ser nästan ut som att jag stött på honom IRL. :D



Week 11.

Hey!
Det är superhärligt med vårväder nu ju. Och såå gött med en massa prov i skolan .. Har nyligen haft historiaomprov som jag nu klarade av, spanskaprov idag och på fredag blir det matteprov, hell yeah! :P
Det rullar, det rullar. Vad kan jag mer skriva? Hehe. :) *Tänker*...
Mina vänner är knasiga, de har gett mig smeknamnet Snigeln. Jo, jag är långsam, jag vet. Får jag höra jämt och ständigt, men jag chillar ju bara extra mycket när jag äter osv. ;)
Ikväll ska jag träna coooree!
Pöss.

Hoodie.

Fredag och studiedag, bra bra!
Jag har städat lägenheten och nu blir det cellolektion snart. Det går bra med plugget ... Men om pappa ber mig att städa, sure. Sedan kom jag ju på att det är cellolektion nu med. Svårt att få ihop vardagen, jao.
Nya munkjackan på bild.
Är även iklädd svarta jeans från JC, turkos tröja från Vero Moda/Only & nya skelettringen från JC.

The City Of Jönköping.

Har idag varit i centralorten med vännen Agnes. Vi var inne i själva staden och inte på A6 där jag typ bara varit i Jönköping mest.
Det var fint med de nice affärer som New Yorker, Gina, Monki och H&M. Hittade lite stuff! :D Det blev jeans, t-shirt, en hoodie och smycken.
Känns som en annan värld i större städer med massa affärer, mycket folk och snabbmatsställen på ett ställe, sådär göttigt och man får lite livslust men ändå ångestkänslor över att det finns så mycket najs att köpa.. Hehe. ;) När man bor i en liten lugn trästad som inte ens har Donken och så, då är det najs att komma till ett sådant place ibland.
Skojig dag! :)

Jag har studiedag idag och imorgon, så det är chill.
Måste plugga mycket nu resten av veckan, typ bara plugga. Men lördagkväll blir dock ett undantag- då blir det offerfest till matgudarna med ett gäng tjejkompisar. Haha! Offerfest till matgudarna, Candra är rolig hon. :p


Shoppingen innefattar; halsband- New Yorker, ringar- JC (huggtänder & en skeletthand).




Jeans- Boyfriend- fit, H&M.
Gul t-shirt- Gina Tricot.
Plus en munkjacka från H&M, inte med på bild dock.
.

Radiohead.


4 mars.

Igår när jag vaknade så drog pappa, Lotta och jag direkt ut i joggingspåret, på 5 kilometer ...
Jag dog lite, men faktiskt så kändes det så när jag i en uppförsbacke fick svårt att andas och pappa fick sträcka upp mina armar så att lungorna skulle töjas ut och så. Aj då .. Astmabesvären är väl inte helt utplånade, men jag borde jogga mer regelbundet och inte ge mig på så pass långa sträckor direkt, nej. ;)
Det var i alla fall überfint med hotellfrulle/brunch på vaxblekaren efter det, oh!

Har varit lite med älskling, bara myst, sett fina Lejonkungen. :)
Och idag har jag varit hos morföräldrarna på lunch. Inte så hungrig på kalvsteken då jag käkade äggröra med bacon hos min grabb innan dess. :P
Nu har jag precis varit och solat solarium. Inte bra. ;) Jag tyckte bara att det var läskigt, haha. Första gången för mig, så.

Nu ska jag fan plugga hela kvällen!
PEACE!






VÅR!

Skinnjacka, boyfriend fit- jeans, platåskor, handväska och nagellack- från H&M, örhängen och toppar från Gina Tricot, gult skärp och turkos ring från Lindex och neongult/guldigt halsband och jeansskjorta från BikBok.
Jag vill ha skinnpajen, jeansen och handväskan främst, ska försöka haffa dem nästa helg.
Jag fann nu även den gula och den mintgröna tischan från Gina som är i perfekta vårfärger och ser ut att vara i härliga material, så.. :D

Oh I swear to you, I'll be there for you.

Ett nytt album från Train väntar, och här är ett smakprov från albumet som är helnajs;

RSS 2.0