Piercat naveln.

Idag blev Ridd, Sandra och jag piercade av Pontus här hemma hos mig. :) Vi piercade naveln allihopa. Och så fina vi blev! Det gjorde faktiskt inte speciellt ont, tror inte någon piercing gör så ont att ta, vad jag har hört och själv känt. Jag har då bara tagit i näsan och naveln än så länge, men jag tror inte någon är så farlig. Så om ni funderar på att göra någon, oroa er inte för smärtan för mycket. ;)

På fredag drar jag med älskling och hans familj till Tyskland. Till centrala Tyskland, Thüringen, där de kommer ifrån. Ser så fram emot det! :D
Och gud vad gött med lov! Hade helst skippat skolan, det går inte särskilt bra just nu ... ÅH!

Peace.


Min piercing ♥



Doggies.

Är ute på landet för att ta hand om hundarna tills på fredag. Lovade min kära mor det.
Och igår var ju vi natur-ettor i Linköping för att ha en populärvetenskaplig dag, och det var väl okej.
Hamnade på en föreläsning som handlade om elektroniskt tyg först, bara för att vi inte hann till en som handlade om drogberoende som verkade vara den mest intressanta! Rätt surt, för den var inte speciellt intressant, haha. :p
Annars så handlade de andra föreläsningar jag lyssnade på mest om genforskning och sedan var det en som handlade om alzheimers, ifall lunginflammation försämrar sjukdomen eller något sånt. Ganska så intressant, tycker jag då!

Jag hade hoppats på att älskling kunde komma med mig hit ut, men han är upptagen med teater och så. Lite ensamt här, men vovvarna finns ju. :) Jag klarar mig rätt bra ensam också! Har nyss ätit middag, jag värmde en pizza i ugnen. ;) Får leva på pizza nu, pallar/kan inte laga mat. Men jag borde snart lära mig lite mer om matlagning, känner jag. Fast egentligen är det ju inte så svårt, ta't på en höft liksom ...

Peace!


Pics från förra veckan.

What I'm listening to.

What You Know- Two Door Cinema Club.


Stereo Hearts- Gym Class Heroes ft. Adam Levine.

Sjuttonde.

Idag hade vi ännu ett matteprov. Och jag kan ju inte påstå att det kändes jättebra .. Måste uppgifterna vara så galet kluriga?! Hm, är det provet som är svårt eller är det bara jag som är så trög och opassande för naturprogrammet? Nej, dumma tanke det där sista. :( 

Jag var hos älskling i helgen sedan. Möttes för att luncha på stan, vi käkade en mumsig pastarätt med kyckling på Keskin's. :) Och sedan blev det myskväll istället för party. Vi tittade på två filmer, en som handlade om evolutionen då ett företag åkte tillbaka i tiden till dinosauriernas tid, och de råkade lämna något i den tiden. Därför blev det en förändring i nutiden och allt blev kaos. Det som var animerat var inte så värst bra gjort. Den var ju främst otecknad med animerade inslag liksom.
Den andra filmen vi såg, Draktränaren, var till och med bättre animerad! Haha. :) Den var supergullig! Ååh, Tandlöse är sötast ever!! Hihi.

Imorgon blir det populärvetenskaplig- dag i Linköping med '11naturklasserna. Låter faktiskt himla spännande må jag säga! Forskare som ska föreläsa om lite allt möjligt, har inte stenkoll. Så det blir ett gäng föreläsningar o.s.v. :)


Såhär såg jag ut idag då.

15e oktober.

Igår hade jag och tjejerna, Agnes, Amanda och Jozzan, en myskväll hemma hos Agnes. :) Kul att träffa dem lite! Vi käkade där, tittade på Idol och sedna filmen Himlen är oskyldigt blå.
Jag vaknade för tidigt idag, halv 9. :( Inte okej när det är helg. Men jag har ju ändå matteplugg att göra innan provet på måndag, så jag satte igång med det efter en dusch och lite frukost. Jovars, nu gäller det att jag börjar förstå det där. Hehe ...
Och ikväll blir det antagligen lite partaj med älskling. :)
PEACE!


GAH!

Autumn is here, for real.

Åh, denna matte. Vinklar hit och pythagoras sats dit. :p Vi har snart prov igen och jag måste få bättre grepp om detta. Och lägga mer energi på det ...
Så, imorgon ska jag bomba matte- Johan med frågor, vill ha honom för mig själv! Haha.
Mitt tjat om matte, alltså. Borde lägga ner det. :)

Såå .. Idag träffade jag älskling en stund innan min buss gick och hans teater började. Det var finast. 
Jag var ute på en fotopromenad med hundarna bland höstlöven när jag sedan anlänt med bussen här ute. Det är så kul att fota! Gud vad kul det skulle vara att bli fotograf. Som min vän Agnes vill bli, I guess? Awesome.
På tal om en av mina vänner, så ska vi hooka up lite på fredag. Treeevligt!! :D


Pics by me.


Resultatet. Och ja, jag är nöjd!

mms_img12461 (MMS)

Resultatet. Och ja, jag är nöjd!


Nu blir jag rödhårig!

Oj oj, vad har jag gett mig in på, typ .. Nej, men rött hår är ju snyggt och jag hade det när jag gick i typ tvåan nångång tror jag. Sådär klarrött. Så detta blir nog bra. ;)

Annars så händer det inte så mycket. Kämpar vidare på naturprogrammet, och tänker inte ge upp det. Nej. Och så har vi matteprov om en vecka, igen. Och nu jäklar!

Resultatet av färgningen kanske dyker upp snart, bara det inte blir förjävligt haha.

C'ya


Photo by me.


Ringar.

Idag på håltimman gick jag på stan med Ghid [Ridd] och hennes kompis Bella, och då köpte jag mig två par ringar. Hade en ring på min lilla inköpslista, typ. Kände att jag ville ha flera ... Nä, jag borde hålla i mina pengar lite bättre, tror jag. ;) Men det fanns en ring som saknade en blå sten på sig, men den var fin ändå så jag fick den för halva priset, haha. :)

Gick till pappa efter skolan bara för att jag inte hann med bussen idag. Och när jag tittade mig i hallspegeln så upptäckte jag att min vita töjning glidit ur den med. Fuck. De där i plast sitter inte så värst bra har jag kommit i underfund med. Så jag drog till smyckesbutiken och kollade efter en ny. Testade att trycka in en liten tunnel väl där, men det gick inget vidare. Så jag köpte istället en 4 mm som har spärrar liksom, små gummiband på varje sida om hålet.
Traskade hem för att trycka in smycket. Ooh, den var större än förväntat den där fyramillimetraren. Måste varit större än så. Åh vad jag pressade, så det blödde .. Ojskibojski.
Nej, nu beställer jag en finfin mönstrad töjning som är handgjord och sitter mycket bättre!


Mina nya ringar, från Lindex.


Måndag morgon.

Fann min väst i garderoben hos mamma, så jag drog på mig den idag. 
Men nu befinner jag mig i stan hos pappa, för stunden. 
Åkte med bussen in, och därför försvann min sovmorgon. Men den fick gå till matteplugg istället.

Dags att sticka till tyskan nu!
Tschüss!

 


SWEET.



One day one woman asked him 'what do you to survive?'
he said 'oh my dear listen here'
and this is what he cried
On my feet I wear two shoes for dancing 'dancing to be free'
my feet they're paying tribute to the Bobby Marley legacy
...

20:50, 9 oktober.

Helger brukar ju vara lika med pojkvännen för mig. ♥ Och denna helg så chillade vi mest hela tiden med Star Wars- filmer, pussar och äggröra. Fast mitt matteplugg är ju för surt, att jag måste sitta med det på helgerna också är inte kul ...

Och nu befinner jag mig ute hos mamma. Vi tittade på Isaks hockeymatch tillsammans idag. Fast det var ju inte så värst kul med stelfrusna fötter framför en ganska kass match. Det bästa var kiosk- korven och kaffet! Hehe. :p

Imorgon är det en ny vecka, med nya upplevelser och möjligheter och .. MASSVIS med plugg (främst matte då, ja). Jag tror nog jag drar till studievägledaren och tar mig ett allvarligt snack snart ... Mhm.
Måste erkänna en sak. Jo, jag klarade inte matteprovet vi hade. Stört. Det kändes faktiskt rätt så bra, men icke. Får verkligen inte fortsätta såhär, men allt går ju så himla fort ..

Peace.


Mitt långa hår.
Vill inte tänka att jag saknar det.
Åh, nej.
Mitt långa hår ...

Rain.

Då var det torsdag idag då! Och på historian väntar Medeltiden på oss, spännande område. :)
Det "historiaprovet" vi hade igår, om Antikens Grekland och så, det var tydligen ett muntligt test. Hon ställde frågor som man sedan fick räcka upp handen för att svara på. Så det var ju chill! 
Men på fredag har vi prov, kemiprov. Och det ska nog gå bra, tror jag.

Jag tittar på Vampire Diaries nu, asså inte just nu men jag har börjat kolla igen då jag har den första säsongen komplett. Hittade inte ett fungerande avsnitt av avsitt 9 innan nämligen. Men nu så! Och spännande är det, jag vill bara se nästa avsnitt nu, men hinner inte hela ändå så jag tar det ikväll istället. Åh. ;)


Röda läppar.

3 oktober.

Det är mycket nu. O ja! Denna vecka har jag tre prov. Imorgon blir det omprov i matte, sedan historiaprov på onsdag och kemiprov på fredag. Sedan är det ju lite plugg runt omkring det ...
Well well, det är bara till att kämpa på ju. :)

I fredags hade jag lite skoj på akademikerfest med en massa gymnasieelever i en ball lokal.
Det blev mest mingel och dans, typ. Trodde de skulle ha anordnat några roliga lekar eller något, men som tur var så blev det ingen nollning som man nästan misstänkte att det skulle bli för ettorna. :p
Innan festen så hängde jag med Jessica hem för att plugga, men det blev inte så värst mycket plugg, utan vi chillade mest, dansade shuffle och provade ut kläder inför kvällen. :)


Jag och Jessica på festen.



Jag hade kul, ja. ;)


RSS 2.0