Så underbart...

Nu känner jag mig hel, och det känns fantastiskt!
Jag mår så bra nu, nu när livet leker såhär fint.
Det är verkligen härligt.
Jag känner mig lite hög och uppfattar saker annorlunda.
Med annorlunda menar jag flummigare (det känns för bra för att vara sant. Så det känns overkligt. Och då blir det flummigt, säger vi..), finare och helt fantastiskt!
Det känns som att mat och sömn och sånt nödvändigt knappt behövs längre.
Tankarna på det här nya och fantastiska är för stora och vackra att de ersätter matens och sömnens energi. 
Livet är fint nu.



Hej bloggen min :) vilken helg det har var...

dsc04174 (MMS)

Hej bloggen min :) vilken helg det har varit! Riktigt härlig och fin ;) Nu var man tillbaka i skolkorridorerna, och en mattelektion väntar. Drack en välbehövlig kopp kaffe innan :) Nu börjar vi. Hejsvejs!


Movienight at Agnes place.

Hey!
Denna vecka har jag bloggat rätt uselt, och jag är säker på att ni håller med mig där ute..
Men jag har faktiskt hängt med mina vänner ovanligt mycket, nästan varje dag. Och det har ju varit väldigt trevligt det! :)
Igårkväll var vi bjudna på filmkväll hos Agnes, Josefine och Amanda, jag och Therese. Och Madde också, som dock inte kunde komma.
Vi såg Idol och sedan världens äckligaste skräckis- The last house on the left. Den hade typ hälften av oss sett, så vi såg inte hela.
Det var en mysig kväll, dock var det lite oroligheter mellan oss en stund, vilket då var mindre kul såklart...
Annars var det fint! Tack Agnes, och Amanda som också hjälpte till lite. :)
Igår i Idol var Olle väldigt bra! Han var bäst igårkväll. Men det var synd, enligt mig, att Linnea åkte. Hon är så härligt nyskapande och speciell. Men hon har ju en fin karriär framför sig nu. GZ!
Idag ska jag och Agnes försöka dela ut mina pandaprylar här runtomkring, och sedan ska jag (äntligen! Så drygt- det har gått typ 3 veckor snart.. Illa!) hämta min jacka på Intersport! Dragkedjan pajade på den, så den har varit på lagning.
Ikväll blir det nog rätt trevligt också, om det blir som jag och Jozzan (Josefine) har planerat. ;)
PEACE OUT!
!

Tisdag, 23e november.

Sitter här uppe på mammas rum just nu, fryser rätt mycket och väntar på att House ska dra igång på TV.
Den här dagen har varit väldigt trevlig! Hängde med Amanda och Josefine hemma hos dem idag, fikade med kaffe och goda kakor och sedan blev vi hämtade av coola Johannes som skulle intervjua oss. Vi åkte hem till honom och gjorde intervjun och sedan snackade vi mest innan mamma skjutsade hem oss. :)
Snacka om snöigt väder idag asså! Snöflingorna piskar en i ansiktet, bokstavligt talat..

På fredag är jag bjuden på filmkväll hos Agnes med vännerna. Kan nog bli mysigt det! :)
Har inte så mycket mer att skriva här nu. Ska bli förhörd i pauserna av House av mamma inför fysikprovet imorgon. Egentligen är det inte så svårt och komplicerat med atom- och kärnfysik. Det är rätt logiskt liksom!

Puss och god natt!
Just nu..


Monday.

Det funkade ju finfint att tidsinställa inläggen! Kanon. :)

AAARRRGHH! Skrev ett sådär lagom långt inlägg, då jag plötsligt slant på den där j*vla musplattan som raderade hela alltet för mig... AAAH. Skriver om så gott jag kan, bra som jag är!

Besöket på gymnasiet fick mig att bli mer intresserad av ännu ett program- samhällsvetenskapliga programmet.
Då de hade en "inriktning" eller vad det kallades, som hette "skrivande", så blev jag lite sugen...
Efter att den kvinnliga läraren där, som förövrigt verkar fantastisk, hade berättat en del om programmet, så delades vi in i mindre grupper. Och där passade jag sedan på att fråga killarna, en av dem var väldigt snygg, om det är lönt att välja det programmet om man tycker om att skriva men inte är så jätteintresserad av SO- ämnena. Och svaret som inte var sådär övertydligt, gav mig ändå ett svar som verkade luta åt att det var lönt, typ. Hehe..
Sedan var jag nere hos humanistiska, som jag tror passar mig rätt bra då det är mindre matte och mer språk. Men nja, jag vet inte. Måste tänka lite till innan jag bestämmer mig för något. :)

Efter denna korta dag så hängde Agnes med mig hem. Vi hade en väldigt rolig dag som alltid, och gjorde en del av biologiläxan då man skulle räkna ut nervledningshastigheten för en labb vi gjorde. Och detta gick sådär då vi krånglade till det hela rätt rejält för oss själva. Bra där! ;)
Sedan, innan hon åkte hem runt 5- tiden, så kastade vi lite snöbollar på varandra. Och Agnes fick också in en riktigt fullträff med ett äpple (!!) i min skalle (rätt i pannan, närmare bestämt). Dock var det inte med flit då jag hade mina händer i en gest framför ansiktet, som hon tyckte liknade en passningsgest i mörkret. Knasigt! Hehe.

Ska plugga lite glosor nu, och läsa lite fysik inför provet, innan det blir dags för sängen.
Ciao!

Bara för att sommaren är fin, och värd att återigen längta efter...


M-U-S-I-C
















101122

Hej!

Det här inlägget har jag tidsinställt. Jag har aldrig testat denna metod innan, har väl haft en aning om att det går att göra så. Och idag (läs; igår) kom jag på hur! Duktigt. ;)

Så, jag tänkte berätta om dagen, vilket inte blir en helt vanlig måndag. Vi ska nämligen besöka stadens gymnasium idag, och de program jag ska gå och kolla på är humanistiska och samhäll. Bara för att jag redan tittar på de andra jag är mest intresserad av så får det bli dessa nu!

Vi åkte till mamma igår istället, jag och brorsorna.  Det blev bäst så då mamma kommer hem lite senare idag och vi behöver ta hand om hundarna. Ge dem mat främst. :)

Har också tidsinställt ett inlägg med massa bra musik! Det dyker upp om 3 timmar.

Ciaaao so long!

Peace


You're here to stay...

Nu när jag blivit medlem på någon sida där man kan få mer bloggtrafik, så kikar en hel del in här. Och ni, fina varelser, stanna mer än gärna kvar här!
Ni kan scrolla ner till mitt arkiv (som av någon lustig anledning har förflyttats till de nedre regionerna i min stilmall) för att sedan finna Bloglovin- knappen, och där ska ni då trycka för att börja följa mig och min vardag i bloggen. Om ni vill alltså, jag vill iallafall! Hihi..:) Puss på er. ♥




Blunt.. James Blunt.

James mamma har varit orolig över James, eftersom hans tidigare låtar, som You're Beautiful och Goodbye My Lover, varit så djupa och sorgsna. Men nu har han släppt ett nytt album med härliga flowerpower-glada låtar! Don't worry- be happy...
Underbar låt och grymt härlig video, bra James!

We've been singing Billie Jean

Mixin' vodka with caffeine

Goddagens!

Delade min säng med brorsan (lillebror) inatt... Han drog i mitt täcke; "det där är mitt täcke!". Dock var det mitt och hans eget hade glidit av honom. Haha.  Det var rätt kyligt i rummet inatt så han la sig rätt nära mig för att sno värme en stund. Får väl erkänna att det var lite mysigt ändå. :)

Bara jag och David hemma för tillfället. Nyss käkat frulle, och ägg är så gött!!
Idag blir det rätt mycket pluggeliplugg för min del, skulle vilja gymma också. Men det blir en såndär nyttig dag i alla fall! ;)

Vi lyssnar typ alltid på P3 vid frukostbordet, och idag spelade de upp topp3 på tracklistan för 1999- och etta på listan låg Bloodhound Gang med The Bad Touch. Här får ni den, med deras galna video och hela köret! Hahaha!


You and me baby ain't nothin' but mammals
So let's do it like they do on Discovery Channel...


Emma Watson in dresses.

Källa för bilder; Posh24.


2008 i en snygg midnattsblå blåsa, då Emma gestaltade prinsessan i filmen
Sagan om Despereaux.



Min favorit av dessa. Klänningen är från Rodarte.


Vintage från Ossie Clark.


Romantic!


Så elegant, och så snygg!


When we were 10.


Saturday fever!

Tjena bloggen!

Denna lördag bjuder på slaskig snöblandning på backen, men också roliga händelser!
Startade dagen med helgfrulle tillsammans med broder David, följt av en välbehövlig dusch och en insmorning av "Brun utan sol"- kräm. Under tiden höll Amanda och jag kontakten via SMS, och betämde träff för att sedan gå upp mot torget dit Postkodlotteriet hade anlänt för att dela ut checkar till folk. Vi tog gratisprylar (en liten gul Svenska- postkodlotteriet- scarf, reflexer och godis- bara för att..) och sedan fick vi gratisfika bestående av kaffe och kanelbullar. :)
Sedan stod vi där i snöslasket och tittade på när Magdalena Graaf arbetade. Hon stod och pratade med vinnare framför kameran, och sedan kom TV- teamet mot oss! De bad oss stå som "statister" runtom Magdalena då hon sade något i stil med; "då har vi varit i Eksjö och delat ut lotter till glada vinnare. Men nu är det dags att fortsätta resan genom Sverige och dela ut ännu fler lotter! Måste kila!". Och där stod vi, tätt intill Magdalena, som sedan kommenterade att våra hår såg så fina ut med alla små regndroppar; "de ser ut som små pärlor i era hår!". Gulligt. :) Så, vi blir väl (förhoppningsvis! GAH!) med i TV nästa helg! Lite kul ju.. ;)

Sedan gick vi hem till mig, hämtade min nya kamera (som förövrigt suger sådär lagom hårt..!) och gick ut igen, med David som ville hänga med ut för en nypa frisk luft. :) Vi tog med oss bördkanter för att mata änder nere vid ån. Och det var helt otroligt kul! För en hel bataljon med nyfikna änder kom emot oss, och de började klättra upp på land. En hane som var vääldigt närgången, stod ca 20 cm ifrån mig och tittade upp mot mig. Och vet ni vad den gjorde när jag tog fram brödet i händerna? Den hoppade!! Har ni någonsin sett en hoppande and/fågel? ÅH, vilken härlig and! Och jag spelade in allt.

Idag ska vi fira brorsan lite i efterskott med middag här hemma hos pappa. Elisabeth och Johan är här och mamma, mormor och morfar kommer sedan. Trevligt trevligt! :)

Min kamera suger för att jag har råkat radera alla bilder jag haft i den 2 gånger, redan.. Bara för att det är så lätt att råka gör det, så är den dummast! Och sedan blir det konstigt ljus med den. Då man har blixt så blir bilden helt vit, speciellt om man fotar en person. Man blir spökvit! Och sedan har den redan dött, inga batterier kvar- jag har ju knappt använt den! Den kan gå och lägga sig! (Som jag sa innan idag). Men det var rätt mjukt sagt, minst sagt... HAHA LOL! Aja, pengarna jag får för denna försäljning är rätt välbehövliga iallafall!

Här får ni några bilder;


Skönaste farsan!


David bejakar sin kvinnliga sida- underbart! Jag är stolt..




Från våran toalett med lite sådär sjömanstema. Finfint!



David smeker pappas alla lagfoton. Hihi.
Och ser ni ränderna på bilden? Usel kvalité!



Den där scarfen vi "fick" från Postkodlotteriet kan man ju ha runt huvudet, kom jag på.


Amanda och jag.




OMG! Minsta lilla rörelse- och bilden kan bli heeeelt crazzzy!




Brodra mi och Amanda vännen. ♥





Finfredag.

Hallå hallå!

Då var det fredag, igen. Och det känns ju bra som alltid! :)
Idag hade vi kemiprov, vilket jag inte pluggat sådär stenhårt till då, men det gick hyfsat i alla fall och minst ett G är det helt klart värt!
Och sedan hade vi (som var "utvalda") det där spanskaprovet också. Man skulle läsa en text och sedan var det olika frågor om texten, med olika svarsalternativ, då man skulle välja A, B, C eller D. Och det var inte så svårt, men sedan var det meningar där ett ord saknades som man skulle välja (det var alltså svarsalternativ till dem också)- och det var rätt svårt! För det var många ord vars betydelse man inte hade en blekaste aning om... Great!! Men som tur var så går det där provet inte på spanskabetyget. Puh! :')

På svenskan, som var sista lektionen, så arbetade jag med Henrik (aka Henki). Och vi skulle skriva om meningar så de övergick till mer målande meningar. T.ex denna; Min dator är lika bra som en miniräknare. (En kille i klassen skrev dessa meningar åt oss). Och den formulerade jag om såhär; Min slajmgröna dator som är full med fettfläckar efter mina ostbågskletiga händer, är fanimej bättre än en miniräknare! Haha. Henrik är riktigt skön, så det var en kul lektion! :)

Traskade hemåt, gjorde iordning kaffe och sökte efter "mina kunders" telefonnummer. Så nu har jag smsat de som hade mobilnummer, och en av kunderna kom hit utanför mig och hämtade sina prylar.
Idag kom brorsan hit, för imorgonkväll så ska vi fira honom med nära och kära här hemma. Mormor, morfar, mamma, Elisabeth och Johan kommer nog! Trevligt. :)

Ikväll blir det jag, äldsta brorsan och lillebror här hemma. För pappa har match ikväll, mot Helsingborg. Hoppas det går bra för dem, hade velat se matchen men blir svårt för mig att komma dit. Lite synd, för jag har inte sett pappsens lag spela ännu. Bara läst om pappas kommentarer och om hur matcherna har varit i tidningsartiklar och så. Yes.

Trevlig fredagskväll på er, puss! :)

Just some good music;


Torsdag, 18 november.

Då var snart ännu en skolvecka avklarad! Och denna vecka har gått ganska fort, och bra.
Denna torsdag var dessutom givande. Började dagen med hemkunskap, och denna gång var vi i en datasal för att börja arbeta med ett nytt område- bostaden. Och det är kul, för vi fick en budget på 27 300 att inreda våran lägenhet med. Och nu sitter vi och letar som galningar på IKEA m.m efter allt man kan tänkas behöva, och sedan ska man också göra ett litet kollage över sin stil i hemmet. Amanda och jag satt till och med över tiden, mer än vi trodde för dataklockorna gick tydligen fel! Så en aning stressade kände vi oss sedan då va.. Men vi hann i god tid ändå till slöjden sedan. :)
På slöjden idag började jag med en väska, en lite simplare sådan, typ påsväska. Och nu ska vi brodera något, så jag tänkte brodera ett fett peacemärke på den, och yttertyget kommer gå i mörkgrönt. Naaajss!

Sedan hade vi svenska då, och där lyssnade vi som vanligt till Lasses kloka ord!
Efter det var det dags för dagens avslutande idrottslektion. Och det var rätt förvirrande innan! En del snackade om att vi skulle se film i någon sal, dock visste de inte vilken, och sedan när vi väl kom ner utanför idrottssalen där resten av klassen var samlad, och vi frågade Fredrik om vad vi skulle göra så sade han inte exakt, så.. Vi gick sedan och bytte om för vi antog att vi i alla fall skulle vara ombytta. Sedan gick vi in i salen- där inte en enda var ombytt förutom vi två! Haha, LOL.. Vi skulle tydligen ha teori och läsa i böcker om HLR (Hjärt- och lungräddning) o.s.v. Men det var ju rätt chill då ja. :)

Efter skolan idag har jag faktiskt tagit mig i kragen och tagit mig till gymmet! Så gött. Och sedan har jag mest pluggat och fått några grejer av mamma som svängde förbi. Hon kom med min lista över de som köpt "pandagrejer" av mig. Jag har fått en stor låda med alla grejer som nu ska delas ut till alla. Jag sätter mig själv i arbete alltså, och det är bra! Men måste nog söka efter allas nummer på eniro, då jag inte tog deras nummer när jag väl sålde. Och sedan ringa till dem och kolla så de är tillgängliga med money när jag väl kommer. Hehehe... Det här är jobb!! Yep. ;)
Men jag fick ju en fin liten digitalkamera på 5 mp + pengar som kommer då jag skickat in pengarna från de som handlat av mig. Not so bad! Hihi. :)

Imorgon väntar kemiprov plus ett nationellt spanskaprov för mig. Jag är liksom "uttagen" till det där spanskaprovet, vilket sägs inte ska vara så svårt (rektorn said that, and I think it's bullshit...). Men nej då, det ska vi fixa! Dock fattar jag inte hur vår rektor kan veta det?! Haha.



California king bed.

 

 


101611

Hej!

Har varit på stadsbibblan med Amanda och Jozzan idag. Vi gick dit för att Amanda behövde låna en bok och sedan pluggade vi lite och satt vid varsin dator. :)
Sedan skulle de på ett möte, så då gick jag hem i kylan (det är verkligen kallt ute idag, riktigt kallt!) och satte igång med plugg direkt. Plugg till kemiprovet och strax ska jag skriva in spanska ord och fraser på glosboken.se.

Idag hade vi simning på idrotten. Vi körde lite livräddning och sedan hade Moa och Arina lite vattengympa med oss. Skön känsla efter att man simmat, borde simma i det varma klorvattnet oftare, och basta efteråt! Åh, lockande.. :) 

Pappa hann inte laga någon mat idag då han var stressad, så jag får fixa nåt själv. Tänkte steka upp pyttipanna, men vet inte om jag vågar. Alltså, jag skulle nog kunna fixa det, men jag är ändå osäker i köket. Nej, det får bli gröt, tunnbröd, ägg och en clementin! :)

Pusspuss xx.


Agnes

Nu är Agnes vännen här. :) Vi sitter uppe i tevesoffan och myser framför Ensam mamma söker just nu. Vi har massa godis och tänkte se en film sedan, närmare bestämt Liar Liar, med Jim Carrey. Bästa söndagskvällen på länge!
Sover dessutom i mammas dubbelsäng med Agnes inatt. Mysigt värre, huh?

Idag har som sagt mormor och morfar varit här på fika. De berättade om sina resor, bl.a en resa som gick till Spanska Zahara. Vilken berättelse, så kul att höra om deras liv! Och gott med fikabrödet de hade med sig, hihi..

Då var det skola imorgon igen, och det känns bara bra när jag har Agnes vid min sida imorgonbitti. Och vi ska nog få tillbaka våra biologiprov också. Spännande är det, och det känns bra!

Puss och godkväll.


Vi just nu.




Song of the day.


Black Eyed Peas.

Where is the love?



Meet Me Halfway


I Gotta Feeling



Don't Phunk With My Heart



Missing You


Fjortonde november.

Sov bredvid mamma i hennes dubbelsäng inatt. Mys! Lillebrorsan är hos pappa. Och mamma åkte iväg tidigt, tidigt imorse för att åka och döma hundar.
Så, alltså vaknade jag upp själv i huset idag. Messade Agnes för att höra läget, hon kommer nämligen senare för att sova över här tills imorgon. Gick ner och gjorde iordning mannagrynsgröt i micron till min frulle. :)

Jag är hemma här själv för att främst ta hand om hundarna. Så det blir ju att ta in dem från hundgården snart, promenera lite med dem, och sedan runt 14 kommer mormor och morfar hit på en kaffe. Trevligt! :)
Så är läget! Yep.

Ha en bra söndag, och hitta nu på kreativa saker! Crea diem.
Själv känner jag för att göra nåt kreativt, men vad vet jag dock inte..


Nope, det här är inte jag just nu. Haha.

Fler bekännelser.

* Jag har nog ganska lätt för att bli beroende av saker, komma in i olika perioder. Det har varit tuggummi och lypsyl ett bra tag nu (alltså, inte direkt sådär megaberoende av tuggummi, men det känns bra att ha det hemma bara. Mina läppar svider dock om jag inte ger dem läppcerat regelbundet..), men annars kan det vara annat som t.ex vampyrer (var rätt besatt ett tag- Twilight, True Blood och Vampire Diaries). Tur att jag inte testat tobak! Jag tänker inte riskera att bli beroende...

* Jag har funderat på om jag är bisexuell ett tag. Eller ja, på min sexuella läggning då. Och det lutar åt att jag är bisexuell. Jag känner mig rätt säker, men jag kanske ska testa mig fram mer.. Asså, jag vill testa mycket.

* Den värsta smärtan jag har haft, måste nog ha varit mensvärk. Jag har haft, och kan få riktigt, riktigt ont! Fast, om jag tänker efter så kanske det var värre då jag lade min ena hand på en het spisplatta när jag var liten. En sjuksköterska fick då komma hem och lägga om min stackars hand.

* Jag köper i stort sett alla mina kläder på H&M. Det händer att jag handlar på Lindex också ibland, men jag har t.ex aldrig handlat på Gina Tricot någongång.

* Jag tycker att Johnny Depp, Russel Brand och Ryan Kwanten är de hetaste kändishunkarna, och att Shakira är sexig.

* Jag är ganska pervers av mig. Haha, här bekänner jag...




Nam nam! :)

dsc04020 (MMS)

Nam nam! :)


Trettonde.

Idag städar jag, eller vi. Har gjort det fint på mitt rum, och mamma snackar i telefon. Jag kanske ska ta och köra igenom hela huset när jag ändå är igång? Mmh, kanske jag ska. Då är jag duktig, som jag alltid är egentligen. Faktiskt. Hehe.

Asså, jag vill bara ha mer av livet. Spänning, testa sånt jag aldrig provat. GAH! Jag sitter i ett sött torp ute på vischan och vill hitta på en massa. Jag vill lära mig vad orgasm heter på spanska (den tanken slog mig innan- nu ska det översättas med Google Translate! Haha..), jag vill sväva ner i en fallskärm och se världen ur en annan vinkel för en stund. Jag vill ha ett eget, personligt liv- bli vuxen, bli doktor kanske och glida runt i mitt bohemiska hem. Jag vill upptäcka och uppleva fantastiska saker, saker som känner att man lever och bara vill ha mer av livet. Jag orkar inte med allt onödigt tjat runt omkring mig som uppstår ibland, den ibland kyliga omgivningen i skolans korridorer, Sveriges skiftande väder så man måste anpassa sina kläder likt en kameleont som skiftar färger, och dessa humörsvängningar som gör en deppig ena stunden och hypermegaglad den andra.

Fast egentligen så är min familj så underbar att jag bara skulle kunna bo i en håla med dem resten av mitt liv, men med vissa perioder då jag kryper upp ur hålan och hittar på de saker jag mest är sugen på...
Jag kände bara för att skriva det där.

Nu ska jag fortsätta städa, jag ska städa hela universum. Städa bort all skit- krig, våld, övergrepp av olika slag och orättvisor!




Best tonight.


Coolt Linnea, fantastiskt coolt!

Hon har typ världens skönaste moves också!


MUSE

Supermassive Black Hole


Resistance


Neutron Star Collision


Starlight


GRYMT
band! Jag avgudar låtarna. De ger energi, de känns en aning djupa och de är riktigt BRA!! KUNG.

Friday!

Ute är marken täckt av slaskig snö, sånt där man helst slipper gå runt i och få blöta fossingar. Jag själv var ute en sväng och demonstrerade lite, gick rätt i vattenpölarna med mina härliga gummistövlar i mörkret. För vovvarna blir det andra bullar, de får trampa runt i slasket med sin små tassar. Usch....

Skoldagen idag har varit väldigt bra och givande, tycker jag! Först A- tid då jag fortsatte rita kuber som jag sedan färglägger så fint, och sedan engelska med Lasse då mannen mest snackade (as usual, hihi) och sådär. Sedan fortsatte dagen med SO, och Jonas tittade på mig och sade; "vad du ser glad ut idag, Ester". Vi läste om imperialism, sammanfattade och sedan såg vi en film med några hemska bilder på utmärglade slavar (nej, det var inte bara slavar vi satt och tittade på, det handlade då om imperialismen).
De två sista lektionerna var spanska och sist hade vi Lassebasse igen, svenska.
Tycker att det börjar bli rätt roligt i skolan. Det går rätt bra nu! :)

Snart blir det Idol. Yes! Känns som att Linnea kommer åka ut, men det hoppas jag inte. Härlig tjej det dära!

Puss puss.


A moment ago. Veckorevyn och en kopp kvällskaffe (bara för att jag inte druckit kaffe idag).



11/11

Jag trodde jag skulle bli magsjuk idag i skolan, för under de få minutrarna vi hade kvar på slöjdlektionen så fick jag ont i magen. Jag hade en viss sväng av ett magsjuk- symptom, ni vet... Hm, vill inte vara för ingående för detta är inte speciellt trevligt. Men jag säger såhär, det var lite sprut på ett'. Haha.
Men när jag varit på toa så kändes det genast bättre. Mitt immunförsvar brukar inte ge med sig, det är nog rätt starkt! :)

Idag hade vi en rolig idrottslektion. Vi körde basket, och det är kul! Det var inte kul då jag fick en basketboll i ansiktet då (det var inte speciellt dramatiskt. Den tog väl i på min haka och så, och det kändes lite ja, men jag tålde det utan att liksom bryta ihop. Och det var Agnes som råkade sikta lite fel, hehe), men annars så gick det bra! Jag var rätt full av energi och presterade väldigt bra. :)

Efter skolan tog jag sällskap med Amanda och sedan gick jag hem till mormor och morfar. Där pluggade jag lite svenska bl.a ("komma eller punkt?", hette den uppgiften. Och sånt har jag lätt för, så det var ingen match för mig det). Sedan fikade vi och spelade Vänd- åttan.
Lite, lite senare sedan så kom brorsan och mamsen. Syftet med att jag gick det var främst för att träffa bror min innan han åker/flyttar imorgonbitti, till Norge!

Ikväll åt vi crêpes, med köttfärs i- och vad gott det var! Vet inte ens om jag smakat det en gång. Men det är ju då något jag gääärna äter igen! :) Tände lite ljus och sådär- mysmiddag!

En sak jag hatar, är att jag ska ha så jävla svårt att somna om kvällarna! Det är verkligen jobbigt.. Så när jag har pluggat lite nu, så ska jag göra mig en kopp varm honungsmjölk. Mamma sa att det brukar hjälpa om man har svårt för att somna.
Så honungsmjölk och några sidor i antingen Paulo Coelhos bok Elva minuter eller i den nya Veckorevyn-
sedan ska jag somna bums! :)

Jo, men så är det alltså. Och imorgon är det FREEEDAAAG! Lovely.
Puss!

Cambild från i somras.

10 november.

Hallå där!

Nu har det varit lite dåligt med mitt bloggande, men jag har inte alltid lust och inspiration bara.
Har naturvetenskap nu och har suttit och pluggat om nervsystemet. Det aktuella ämnet i biologin just nu. Rätt intressant! Förresten, vad är inte intressant med våran kropp...?!

Igår hängde jag med Amanda hem efter skolan för att fixa annonser. Vi har satt upp lappar om barnvaktning i stadens livsmedelsaffärer där de har anslag för det. Hoppas det nappar någonstans nu, håller tummarna.
Och idag hänger både Amanda och Agnes med mig hem med bussen. Vi ska plugga inför morgondagens prov i konsumentekonomi och sådär. :)

Idag ska jag redovisa om metallen koppar på kemin. Jo, men det ska nog gå bra.
Nu slutar vi om 10 minuter här, sedan har vi matte.

Peace

*~___________________________________________________________________________~*


GAH! Kemiredovisningen blev inte av, och nu har jag det framför mig IGEN! Pallar inte. DÖR!


Gorillaz

Clint Eastwood


Pirate jet


On melancholy hill


Feel good Inc

Är ute på en härlig promenad med David och...

dsc04000 (MMS)

Är ute på en härlig promenad med David och Isak. Gick nedanför ett slott innan. Och nu är vi ute på någon bro. Jättefint här runtomkring!


Ester Lennon

dsc03980 (MMS)

Ester Lennon


Du är så yeah yeah wow wow.



Den här låten blev nämnd för någon vecka sedan av en kompis. Och wow! Det var ju år sedan man hörde denna.
Påminner mig om tider då jag var yngre. Den är från 90- talet då jag föddes, och jag har nog hört den på repeat för ett antal år sedan. Klart den väcks upp igen då!
Låtar som påminner är så underbart.

100611

Den tidigare delen av denna lördag har jag och mina bröder tillbringat i självaste staden här i Växjö.
Vi gick runt bland välkända butikskedjor och kollade runt. Jag fick med mig tre julklappar hem, och en film- Remember me. Vi fikade också. :) Goda små halloweenbakelser och en kanna med en massa kaffe i. Tydligen fick man påtår även att min inte bett om det. Det var tvärtom emot vad det brukar vara- man ska tydligen säga till om man inte vill ha påtår. Det visste inte jag om, och brorsan tänkte inte på det, så.. Vi fick onödigt mycket kaffe alltså. Minus för det, eftersom vi säkert fick betala onödigt mycket också!

Annars idag har vi lagat tacos och chillat med tv- spel. Mycket trevligt!
Imorgon hämtar mamsen upp oss lite senare, sådär under sen eftermiddags- tid.

ph; fashiontoast.

Bekännelser.

* Att sova i ett kolsvart, varmt rum väcker panikkänslor hos mig. Jag har lätt för att bara vakna upp varm, svettig och om det inte finns en lampa i närheten av där jag ligger så börjar jag fumla runt rummet och jag får ren panik. Det får gärna vara mörkt, men då ska det isåfall vara svalt i rummet.

* Jag är ganska intresserad av sex och känner mig ganska kunnig inom ämnet, även att jag ännu är oskuld. Jag är nyfiken.

* Jag är inte utomhus speciellt ofta. Det blir väl ibland när jag är med mamma och jagar, när jag går promenader med hundarna och när jag kanske ger mig ut för att springa någon runda. Men den årstid som mest lockar mig att gå ut, är hösten. Under senhösten älskar jag den friska kylan! Jag är ju ett vinterbarn så, det kanske inte är så konstigt.

* Jag älskar min familj nästan så mycket att det blir jobbigt ibland. Om jag t.ex blir förfrågad av en kompis att sova över, så tänker jag ibland; Hm, jag ska ju till pappa snart, och vill umgås med mamma nu. Eller tvärtom, o.s.v..

* Jag lider av beslutsångest, inte en jättestark sådan, men det kan bli jobbigt!

* Jag är en pedant. Inte världens mest pedantiska, men jag har för det mesta ordning och reda på mitt rum o.s.v.

* Jag tycker att uniformer är attraherande. Militäruniformer, läkarrockar, polisuniformer...






The best ones of Idol tonight




Dagens kulturella.

Låt;

Locnville- Sun in my pocket


Bok;

True Blood Del 1- Död tills mörkret faller


Idag läste jag ut den första True Blood- boken.
Den var riktigt grym, vilket jag hade insett då jag sett både första och andra säsongen. Riktigt bra skriven, grymt spännande, rätt sexig och ja- hejt jävla bäst!
Alla borde läsa och se True Blood, för det är så bra gjort och så originellt. Man faller pladask för serien så fort man kletat in sig i den fantastiskt underhållande True Blood- smörjan, helt enkelt!



Hos brorsan i Växjö.

Lillebror Isak och jag blev skjutsade till storebror David av pappa idag. Vi handlade middagar till helgen och lite gottis tillsammans allihop när vi anlänt.
Så nu myser vi här med TV- spel, syskonkärlek och Coca Cola. Jättemysigt här i Davids lilla studentlägenhet! :)
Vi stannar här i stort sett hela helgen.

Annars då.. Sov över med tjejerna, Amanda, Jozzan och Agnes hemma hos Agnes föregående natt. Gjorde inte speciellt mycket mer än att vara ute en stund och snacka en del, jag blev på bushumör och gjorde kittel- attacker på Agnes och stod på händer. Haha!

Yes. Så är läget. Och läget är bara bra nu alltså! :)

My cool bro!





Halloweenfest- pics.

Jag



Agnes

Amanda





Jozzan & jag





Ph; de flesta är tagna av Agnes med hennes systemkamera.

The Last House On The Left

Hänger hos Agnes ikväll. Vi har tittat på filmen vilken rubriken lyder. En riktigt äcklig men bra thriller! Den köpte Agnes till våran halloweenfest egentligen, men då tittade vi aldrig på den.
Pappa kommer och hämtar upp mig runt 12, han har varit på bortamatch så det blev helt enkelt kanon med en sen kväll med Agnes. :)



FLICKAN

Bra och speciell film. Hon som spelar flickan spelar otroligt bra!
Var på seniorbio med mormor innan. :)

Elegant

Det är så elegant med röda underkläder. Passar så här års dessutom, nu när det börjar lacka mot jul och så.
Tänkte faktiskt att en blus skulle sitta fint i garderoben. Fint med jeans och någon fin håruppsättning när man ska på någon fika eller så.
Och sist men inte minst, den här magiska sammetsklänningen vilken min blick fastnade på inne på Lindex tidigare.
Tankarna gick till julafton, skulle inte tacka nej till att klä mig i den då!


2's day.

Idag efter 14 nångång så drar jag och mina muffins till mina kära morföräldrar. Kanske blir det en sväng till bibblan för att söka bok också? Boken Elva minuter av nobelpristagaren Paulo Coelho skulle jag behöva låna, då min klass nämligen fått i uppgift av Lasse att låna en bok av honom. Så blir det nog!




Ph; fashiontoast.com


A piece of music




Yay! Mina chokladmuffins är i full färd me...

dsc03948 (MMS)

Yay! Mina chokladmuffins är i full färd med att bli gräddade i ugnen. Formar hade vi dessvärre inga från början, så fick cykla bort till mormor och hämta några fina och gröna sådana. Jag gjorde muffins med chokladbitar i, både mörk och vit choklad. De blir nog riktigt mumsiga tror jag! Några få minuter kvar nu. Peace out, muffins! Receptet finns här; http://www.tasteline.com/recept/Chokladmuffins_med_chokladbitar


Första november, it is.

Kom på mig själv med att jag bara lagt upp musikinlägg i bloggen idag. Hehe.
Kan bara dra vad som händer och vad som hänt idag, vilket inte är mycket alls. Jag har glidit runt hemma, inte gått utanför dörren idag faktiskt. Shit, undrar när det var senast jag inte gjorde det? Jag minns inte ens!

Har käkat spaghetti och köttbullar med pappa och lillebror också, första hövslovsdagen till ära. Yeah, höstlov it is!  Gött gött gött mos mos mos.
Nu dricker jag lite kaffe ur min Berlin- mugg och äter lite choklad från Tyskland. Hell yeah, tyskt it is! Haha.

Jag kände för att baka nåt i veckan för att sedan bjuda mina morföräldrar på en fika, för en gångs skull. :)
Så jag kommer nog utanför dörren idag, om vi nu inte har alla ingredienser hemma? Tror det blir chokladmuffins eller något sånt. Bad nämligen efter förslag på Fejan lite tidigare och fick förslag av pappas ex på chokladmuffins. Hon hade själv bakat det häromdan, och hennes syster kommenterade att de var goda inunder hennes kommentar. Sweet!




Daniel Söt Norberg.

Jag har inte direkt haft Daniel som Idol- favorit, men jag diggar låten han sjöng i fredags, och han är ju söt och har rösten (ganska självklart då han kom så pass långt in i tävlingen, liksom).
Jag tyckte dock Jay, Linnea och Olle var bäst i fredags, och Weise var för härlig! Alltså, alla är ju så duktiga!


Shakira Shakira.


RSS 2.0