21 juni.

'Ello!
 
Sådär, då blir det inget mer jobb denna vecka. Idag bakade jag en kladdkaka som skulle komma att bli omtyckt bland damerna och herrarna. Jo, men det går bra nu, hihi. :)
 
Igår träffade jag min fina vän Agnes. Möttes först för att handla lite tilltugg; vindruvor, munkar, choklad och energidryck (och jag köpte även Vecko Revyn, fick ett marsipanfärgat nagellack med tidningen som jag velat ha ju och även ett lila) och sedan cyklade vi iväg mot campingen och chillade i gräset. Blev dock inget dopp som vi tänkt, inte så värst varmt. Fin vän, fin vän.
 
Härligt väder sådär, när solen är framme då, gömmer sig ibland. Så jag kanske skulle dra ut och sola lite då den hoppade fram igen nyss! Snart blir det fika på stan med mamma Karin och bröderna och så Johannes flickvän Karin. Fint ju!

PEACE OUT!!
 
Har just nu på mig detta linne, nytt från Gina Tricot.
Köpte två sådana här, visade ju det andra svartvitmönstrade.
 

 
 
 

Dress.

Jobbade första dagen av mitt treveckorslånga sommarjobb på äldreboendet Marieberg idag. Det är mysigt med gamla människor helt enkelt. 
Sedan blev det träning på gymmet med far och lillebror, innan vi drog till Nässjö för att ha en trevlig kväll hos Lotta, tio personer var vi. Alla barnen, förutom David som hade annat för sig, och så dess partners osv. Min bror Johannes har ju skaffat sig flickvän! Så söta är dem, han och Karin. Vi åt god mat och spelade kubb. :)
 
Borde lägga mig nu så att jag orkar jobba lite i morgon med! Då är det dags att klä midsommarstång.
Och jag har typ helt glömt att det är midsommar på fredag, vet inte vad jag ska göra. Party? Mys med mamsen? Älskling? Multitasking? Hah. Oh!
 
Måste visa min finfina klänning jag hade ikväll. Köpte den på Gina den dagen då jag shoppade massvis, hihi.
 
 
Kortare där fram, och lång, lång där bak.
 
 
 
 
 

Hultsfredsfestivalen.

Woop woop! Är hemma nu.

Har nu levt campingliv i tält i kylan för att få se massa bra artister. Fick ju liksom sova i tjocka tröjor men ändå låg man där och huttrade, och det ska vara sommar det här? Oh Sweden, damn. Tar så småningom mitt pick och pack och drar nån annanstans, hoppas jag. Får ju tiden utvisa, och jag ska nu inte prata om väder utan om hur najs Hultsfred var ...

Det bästa var Justice, Anna Ternheim, M83, Bombay Bicycle Club och Marina and the Diamonds. Enligt mig. Gorillaz Sound System var ballt också, riktigt party!
Justice var bara så awesome, de satt liksom vid ett mixerbord/i ett DJ- bås och på det båset lyste ett stort kors, vilket är deras bandsymbol. Jag gillar elektronisk musik! Så det var fint i mina öron.
Anna Ternheim var så häftig. Hon hade en röd skinnfåtölj på scen där hon avslappnat satte sig då och då för att berätta om vad sina låtar handlar om. Blond page, sidecut, grå tischa med en lång svart kavaj över och herrskor. Frän brud. Åh, när hon sjön Shoreline, finast!
Och Marina and the Diamonds, så chic. Hon är så snygg. Haha, hon flashade trosorna dessutom! Skön.

Lite sådär om hur banden var. :) Grymt.
Annars, shoppade en del grejer på festivalen, fanns liksom små butiker utomhus. Köpte en ny läppiercing- en svart hästko och även en ny 8 millimeters töjning. Samt en fin Hultsfred-påsväska och ett fantastiskt fint fjädersmycke till håret.
De hade mycket mat man kunde köpa också. De har ju en specialitet där- Smålandsrullar med vildsvinskött i. Annars så har de pizza och sånt, tacos, thaimat och olika soppor- Gorillaz Soup System, hehe. Jag åt god tacos en kväll, annars åt jag bara pommes och korv också och så hade jag med min grillade mat och potatissallad.
Annars käkade jag munkar och åt Slush. Soft, va!
Intressant med mat, heh.

Britten och jag hade skoj, träffade en del folk och snackade. Mest hon som pratade med andra britter, men sedan var det några skojiga brudar som vi fick följa med. Hamnade i deras läger för att chilla lite. Hur spontant är inte festivallivet? :D

Åh, måste göras om.
Skulle gärna dra till Peace & Love med tanke på de bra band som kommer dit! Kent, Rihanna, My Morning Jacket, Skrillex m.fl.
Jag är dock nöjd med Hultsfred! :)



Vi placerade vårat tält precis vid de engelska podpadsen nere vid sjön, mys.







Oh, Slash! Haha.


Justice!




Bombay Bicycle Club! Söt basist där fram till höger, hihi.


Anna Ternheim. Fin uggla i bakgrunden.




Köpte även solbrillor, ja! De ser ut att vara gjorda i nåt sorts svart trä. Jag gillade det.


The XX


Gorillaz Sound System


M83, hade softaste platsen uppe på typ handikappsplatsen. Anna och jag fick för oss att gå upp där. Resulterade i fina konsertbilder ju!
Det var det sista bandet vi såg, inatt vid halv två. Så himla bra!


Lov.

YAY! Nu är det lov. Och jag inväntar Anna och hennes pappa Lesley, de två som jag drar på festivalen med. Har fixat all packning och köpt lite mat jag ska ha med, grillade revben och kyckling, lite frukt, massa Loka, chips och sådär. Sedan blir det till att sova i tält i tre nätter, mysigt! Festival, alltså, oh yeah.

Lyssnade på lite sång av kören (fint att de sjöng Lemon Tree på ett coolt sätt) och så lite tal i kyrkan, gick snabbt.
Så nu är jag hemma och taggar!
Kommer hem igen på söndag, så därefter ska jag blogga om min festivalupplevelse.
So long!



Nya byxor, skönaste modellen med ormmönster, från H&M.



Och ny tröja från Gina Tricot.



Electric Feel remix by Justice.


Back.

Ett av de nya plaggen. 
Fint linne med urringad rygg, från Gina då alltså.

 


YEAH.

Nu är det i princip sommarlov, lite avslutning imorgon bara. Otroligt-jäkla-skönt! Även att jag jobbar i stort sett hela lovet, lite paus med en Kreta- resa osv, och jordgubbsjobbet är inte exakt varje dag under vecka 29-33 heller. Ska feriepraktisera på äldreboende v. 25-27, det är mysigt! Så har lite att göra i alla fall. :)

Imorgon bär det av mot Hultsfred, är verkligen spänd på det här! Massor med bra band, massa folk och så min första riktiga festival! Yeah yeah yeah.
De band jag ser fram emot mest att se är väl The Kooks, The Cardigans, Gorillaz Sound System, Svenska Björnstammen, Justice, Kasabian, Markus Krunegård, Mumford & Sons, Anna Ternheim, M83, Bombay Bicycle Club, Familjen och The xx. Oh wow, så mycket bra!! Epic! Kommer bli lyrisk, lovar.

Yesterday I was going bananas! Shoppade med coola Anna, min djupa festival-buddy, djup på ett observant sätt. Och jag är då mera "Kent-djup" as she said. Vi hade då en djup konversation som de djupa människor vi är, fast på olika sätt. Haha! :D
Gina Tricot har såå fina grejer, shoppade loss där inne. Då jag inte shoppar loss så ofta så blir det rejält när jag väl är igång. Will show you, lite titt som tätt, här i bloggen.
Dear digital dairy, jag vet att jag inte bloggar särskilt regelbundet atm. Men det händer lite i mitt liv nu, lite grann sådär. Visst, har säkert haft tid, men måste samla på mig stuff att skriva om ju!

Nu blir det mycket på en gång här! Så typiskt med det där fenomenet allt på en gång, typ allt eller inget.

Summer peace!

Skolavslutningsoutfit;

Halsband jag köpte på Gina Tricot igår.
Fantastiskt.


Shortsdress från La Redoute.


Och kilklackar från TREND Footwear, Köpenhamn.
Oj, mina bröder är med där i bakgrunden. Lillebror spände sig och sean kom även Johannes in i bilden. Hah, coolt.
Big bro Johannes kom från Norge till Sverige här om dagen, och idag anlände han i Eksjö. NAJS.

Kasabian.

Dessa bra kommer också till Hulstfred.

Nationaldagen.

Hey!

Jag beställde nyss Hultsfredbiljett! Åh, är smått taggad, om en vecka så! Kommer bli så najs med livemusik.

Igår hängde jag med Miranda. Nice nice! Vi tittade på treornas studentbal, så stiligt ju. Tänk när man själv får gå på den, åh!
Efter det så gick vi till mig. Hade laddat ner en usel film, en skräckfilm vid namn No Reason, som visade sig vara en tysk konstig skräckis. Så istället blev det Batman Begins som storebror ville se, bra actionrulle ju.

Idag blev det jobb, sålde massooor med jordgubbar för flera tusen! Det är ju omtyckt så. :)
Sedan blev det visst till att lyssna på lite fint från kulturskolan på museigården. Stråkar! Åh vad jag älskar det, duktiga små barn där. Jag spelar på kulturskolan, men jag får ännu inte vara med cellogänget och spela inför massa publik. Tänk om något år till, då kanske.
Fikade med Lotta, Alex och Lottas vännina här hemma sedan.

Känns som helg nästan, ledig såhär mitt i veckan, blir förvirrad ju! Hihi.
Ett fullspäckat sommarlov närmar siiiig, wohooo!

PEACE





Dia Frampton.

Musikaliskt fynd, ju.
Jag har i alla fall aldrig hört talats om denna sångerska. Verkar som att hon var med i The Voice i USA eller nånstans.
Sökte på Kid Cudi, och såg då att hon gjort en låt med honom. Gillade det och började leta mer, så here we go..


Energy Drink.

Jag har börjat digga energidryck, kom på att det är mer än najs. Faktiskt gott, godare än kaffe ju. Jag gillar ju typ bara cappuchino och sådär, vanligt kaffe är inte gott. Bara effekten jag är ute efter, och då är ju energidryck ett alternativ. Har fått för mig att jag inte gillar energidryck förut, men gillar i alla fall Powerking och även Euro Shopper's med guaranaextrakt.
Så nu ska jag ha nån energidryck med mig i skolan varje dag, då blir allt lättare!
Haha, dat gif..
make gif
make gif

2 june.

Woop woop, har nu jobbat hela dagen med jordgubbar. Först ute i blåsten, drog på mig halsduk och myskläder. Och nu sista passet på ICA igen. Känns bra det här i alla fall, känner mig duktig, mihi. :)

Ensam hemma nu, väntar på Abbas. Kanske det blir till att kolla RixFm festivalen i Jönköping en sväng, fast jag tror nog inte det då det har börjat osv, känner mest för hemmamys tror jag.
Har massa jordgubbar här hemma nu, fint att man blir lite extra belönt! Köpte även med mig choklad, vilket innebär... Doppa jordgubbar i choklaaad! Yum yum. Så jag känner alltså för att mysa hemma med film och chokladdoppade jordgubbar. Hoppas han dyker upp snart, mannen.

PEACE



Jordgubbsbild från förra sommaren.

RSS 2.0