Dress code of today.

Jeansjacka- Crocker. Brorsan Johannes gamla, stl. 150, haha. Men den sitter rätt fint!
Treggins/jeanstights- H&M.
Tunika med nitar- Vero Moda/Only.
Väska- H&M.
Örhängen ("Love" står det på dem)- JC.
Kaninring- Cocoo.se.


Indestructible (Acoustic Version).

Sjukt fin version!

Free monday, hell yeah.

Tänkte bara skriva att jag är hemma i Eksjö igen och lite sådär. Det är chill! :) För idag ska jag möta vännerna utanför kinarestaurangen nedanför mig här, och käka buffé. Känns ju inte helt fel, varken att få träffa dem och snacka lite eller äta goood mat. :D Skönt att vara ledig idag också!
Har inte sovit så gott som jag gjorde inatt under hela helgen. Det var ganska svårt att sova när fem personer låg tillsammans i en megaliten stuga, och dessutom ha en snarkande far i samma byggnad... Nä.
Jag ska äta nåt litet till frukost nu, vill ju vara hungrig när vi ska äta buffé sedan!
Broder David är här i trakterna nu också, så jag hoppas på att träffa honom något idag också. :)
Ciao!


Halmstad.



Hey! Har ingen dator att blogga med här b...

mms_img44294 (MMS)

Hey! Har ingen dator att blogga med här borta på västkusten. Det är underbart väder här i Halmstad! Tjugo grader varmt i skuggan nu, och igår brände jag mig ganska rejält. :S Därför sitter jag idag med en långärmad tröja, har ingen solkräm. :p Bilden tog jag igår. Glader påsker! :)


Studio Killers.


"Aj aj, kapten"


Skärtorsdagen.

Hejsan!

Vaknade upp runt 9, och tänkte "nä, det är liiite tidigt att gå upp än", men jag kom på att jag lade mig innan 12 igår så jag hade fått nog med sömn, gick upp då. :P
Sedan dess har jag städat lägenheten på pappas begäran och suttit ute i solen och läst TB. Solen ändrar pigmenttonen i huden på nolltid ju! Grymt. ;)

Åt lite med pappa (utomhus, mys!) nyss och ska gå ner och köpa lite fika på stan strax, bara för att pappa är fikasugen.
Senare blir det till att gå till mormor och morfar och få en påskpresent. Så gulligt! :)
Vi drar till Halmstad över påsk. Åker till Bettans stuga, ska bli trevligt!

Uppdaterar senare med en bild från fotosessionen vi hade och dagens låt!
GLAD PÅSK!


Jag idag.

Miranda.

Det senaste dygnet plus några fler timmar än 24 stycken, har tillbringats med kära Mirre. :)
Vi har haft det skittrevligt hemma hos henne, passade på att vara där då ingen var hemma där.
Vi chillade på balkongen i stort sett hela den heta vårdagen, och Mirre brände sina axlar. :o Det vet ungar nere på gården som vi "retade" och snackade med. Haha, det var ganska kul det! ;) Vi lurade i dem att Mirre var kär i deras brorsa, hehehe.

Sedan chillade vi med pommes och drog och handlade godis. :) Blev till att kolla på filmerna Sleepy Hollow och Eclipse senare. Mys!
Somnade inte förrän 3 inatt typ, så idag har vi gått runt som zoombies här. ;) Ätit middag här hemma hos mig och sådär, och får se vad vi hittar på nu, kanske träffar några grabbar. :P

Puss!


Peace / Miranda and Ester.

18e april- årets första dopp!

En måndag utan skola och underbart väder, det är finfint! :)
Gick upp strax innan 11 idag, det var väldigt varmt i rummet så jag pallade inte ligga kvar.
Drog på mig kläder och åt lite frukost. Sedan tog jag med mig min bok och handsfreen ut i hängmattan, låg där och njöt av vädret och den grymma boken (True Blood) plus bra musik.
Sedan hämtade pappa mig och Isak, och så drog vi till Nässjö. Tandläkarbesöket gick ovanligt snabbt idag. Sedan drog vi och kollade på lite grejor till uteplatsen. Blev väldigt mysigt med ett parasoll och balla lyktor som är batteridrivna liksom. :) Där ute åt vi grillad korv innan, pappa, Isak, Agnes och jag. Trevlans var det, och riktigt kul! Vilka samtalsämnen. :P

Efter att vi varit i Nässjö så drog jag hem till Agnes där hon och Amanda hängde. :) Vi överförde bilderna från fotosessionen vi hade (se bilden nedan, en bild därifrån) till hennes dator för att kolla på dem och så hon kunde skicka dem till mig på MSN nu ikväll, och sedan drog vi till campingen för att ta årets första dopp!
GAH, vad vi ylade och hade oss då vi plågade oss genom att låta bit för bit av våra kroppar kylas ned av vattnet. Men det var rätt skönt ändå, i luften var det väldigt skönt- frös liksom inte ens efter badet. :)
Vi drog hem till mig sedan, chillade bara framför datorn och så innan vi åt grillad korv då.

Jag, fotograferad av Agnes.
Redigerade den lite i Picnik.

Sunny sunday.

Hääärligt väder idag! Det har ju varit soligt hela dagen. :D
Har varit ute i stort sett hela dagen, krattat en massa löv i trädgården, hängt tvätt, läst ett kapitel ur True Blood i hängmattan och ikväll tog mamma och jag en cykeltur med Jaga i skogen. :)
Åt grillat också, men åt det tyvärr inte utomhus då vi inte tagit ut utemöblerna ännu.

Imorgon ska jag till tandläkaren för att reglera min tandställning o.s.v. Förhoppningsvis är det en av de få gånger som är kvar, för tandsköterskan sade att den åker av framåt sommaren. Hoppas verkligen det, för efter drygt 3 säkert 4 år snart med den i munnen så vore det fint att få bort den. :)
Pappa hämtar mig här ute och skjutsar mig, sedan drar jag hem till stan. Japp!

Dagens låt;


Where the action is.

Hey!

Jag har tillbringat större delen av denna lördag på en hundutställning i Värnamo med mamma.
Mamma var utställningsansvarig så vi ställde inte ut någon av våra hundar utan bara var där och hjälpte till och så. Jag agerade fotograf och gick runt och tog kort på folket och stövarna med stövarklubbens systemkamera (som vi för övrigt har hemma, självklart passar jag på att tjuva den ibland för att ta lite kort. Hehe :)).
Annars satt jag mest och frös och läste True Blood. :P Men lite trevligt var det allt!
När vi kom till Eksjö igen så köpte vi med oss kinamat hem. Inte varje dag ju, så gott! :)

Vet ni vad rubriken står för? Jo, en festival som äger rum i Göteborg i sommar, med grymma artister som Coldplay, Glasvegas och The Ark. Och jag vill dit!! Om jag inte skulle få det så blir min sommar urtrist, säkert. Det blir inget Grekland med pappsen som det var tänkt..
Jag vill ju ha action! Hehe. ;)

Några bilder från utställningen idag;



En söt Smålandsstövare vid namn Rambo.


Våra hundar och jag.


Våra hundar- Finnstövaren Jaga och taxen Morris.







Påsklov.

Känns väldigt skönt att vara ledig nu- påsklov! :D
Vi fick reda på våra betyg på det nationella svenskaprovet igår, och gissa om jag blev nöjd med mitt betyg på uppsatsdelen. MVG och bäst betyg i klassen på den delen! Annars fick jag VG på det den muntliga delen och läsförståelsen. Och Lasse höll på att snacka om min "erotiska" uppsats, haha. Han liksom pekade ut mig och bara; "jo, det var ju någon som skrev ganska erotiskt..." ;) Åh, vad glad jag blev.
Idag efter skolan drog jag hem till pappa på cykeln, sedan drog jag till gymmet efter en stund och köpte korv och grillkol efter det. Så vi åt grillad korv med pappsen innan mamma kom och hämtade mig och Isak. :)
Har hoppat studsmatta med brorsan och chillar nu järnet framför Talang. Gosh, vilken fantastiskt duktig kille det var som sjöng nyss! Underbar röst.
Puss!


111304.

Denna onsdag började med ett nationellt prov i engelska, vi skrev en uppsats.
Det gick ganska bra, tror jag. 
Träffade René en sväng idag på lunchen, grymt trevlig grabb det där! :)
Kompisarna pallade inte vänta på mig då, så de åt lunch innan mig. Men sedan kom våran SO- lärare Jonas och gjorde mig sällskap. Det var trevligt att prata lite med honom. :)
Snackade med Miranda och frågade om hon hade lust att hänga efter skolan, så vi gick hem till henne. :D
Vi hade det kul, busringde lite och snackade. ;) Miranda är en riktigt fin vän! <3
Är i stan hos papsen nu igen. Mamsen drog till Stockholm, vilken diss! Haha nä, vi ses i helgen igen tror jag. :)
Nu börjar jag bli sugen på att kyrpa ner i min säng. Min jobbiga bäddsoffa, mhm.
PEACE


28 december 2010.

Che Guevara.

En läkare till frihetskämpe- grymt!
Che, eller egentligen Ernestro Rafael Guevara de la Serna, föddes den 14 juni 1928 i Argentina och dog 9 oktober 1967 i Bolivia. Han blev alltså bara 39 år gammal.
Förutom läkare så var han också marxistisk revolutionär, politiker och gerillaledare.
Han led av svår astma, men var ändå ganska fysiskt aktiv. Han spelade bland annat rugby.

Smeknamnet Che fick han då han åkte till Guatemala där presidenten Jacobo ledde ett vänsterpolitiskt parti.
Che är ett slangord som ungefär betyder "kompis".
Detta var efter att Che gjorde resan genom Sydarmerika på en motorcykel..
Den resa han gjorde tillsammans med sin vän Alberto Granado på en krasslig motorcykel genom Sydamerika, var för att få se hur fattigdomen och maktlösheten såg ut i de olika länderna. I och med detta insåg han att den enda utvägen för att minska på fattigdomen, var en revolution.

Han gick med i den s.k 26 juli- rörelsen. Han gick från läkare till soldat, och blev dessutom en väldigt bra sådan- han blev commendante, vilket är den högsta graden.
De landsteg på Kuba för att strida mot den kubanska armén. Det var ett gerillakrig, vilket varade i två år innan Castro och revolutionärerna segrade i januari 1959.
1965 åkte Che till Bolivia. Där startade han en socialistisk revolution, liksom i Kuba.
Han blev avrättad i Bolivia med nio skott (!)- fem gånger i benet, ett skott i höger skuldra och arm, en gång i bröstet och sist i halsen.
Det blev såhär för att Guevara inte fått den hjälp han trodde att han skulle få från lokalbefolkningen och dessutom var Bolivias armé bättre än vad Che hade förväntat sig.



Den 11e april.

Då var denna måndag i skolan avklarad. Så bra, så bra.
På spanskan började vi se en bra film som handlar om Che Guevara, ni vet den där frihetskämpen? Jag tänker fördjupa mig lite extra om honom, för jag diggar honom. Så imorgon skriver jag om honom på bloggen.
Vi hade en vikarie vid namn Dan på biologin, och han berättade om Darwins teori bara för att han kände för det (intressant!), men annars så skulle vi läsa på om "vår miljö" som vi har prov på snart.
På SOn jobbar vi med världsreligionerna, på matten så kör vi genrep på typ alla olika matematiska räknesätt o.s.v inför nationella matteprovet som också är ganska snart och sedan hade vi engelska då vi körde igång med det muntliga nationella engelskaprovet.
Vi gör det tillsammans med 9C1, och jag var en av de fyra som började idag. Jag var med en tjej i 9C1 som heter Matilda, och det gick ganska bra faktiskt. Det var ju lite nervöst då man spelar in samtalen så att lärararna sedan kan lyssna på det. Efteråt sade vi att vårat samtal åtminstone måste vara i VG- kvalité. :)
Imorse fick vi reda på om vi blev preliminärt intagna på det gymnasieprogram vi valde. Och jag blev preliminärt intagen på naturvetenskapsprogrammet. :) Gött!
Nu ska jag gå upp till mamma och teven för att titta på Himmelblå.
Peace and nighty.


Lysekil

Går en mysig skogspromenad. :) Det är så b...

mms_img25920 (MMS)

Går en mysig skogspromenad. :) Det är så befriande att vara ute på vischan hos mamma, speciellt då solen skiner. Allt känns lite lättare här. Men det är ibland svårt att tränga undan tankar som får mig ledsen och gör mig down... Jag kommer aldrig glömma det som var. Saknaden skaver i bröstet på mig. Ett brustet hjärta finns därinne.


Alligator Sky.

Morning!
Jag sitter med en kopp te efter att ha ätit frukost och sådär, och lyssnar på en ny Owl City låt.
Idag är det måndag, en skoldag fullspäckad med lektioner- spanska, biologi, SO, matte och engelska. Japp!
Efter skolan idag drar jag till mor min. Åh, det var längesen jag bodde hos henne en hel vecka nu. :') Nu när jag inte känner lika stort behov av att vara i stan lika ofta, så ska jag nog köra på varannan vecka- grejen igen, tror jag.
Alligator Sky

10e april 2011.

Hey! Hey readers! Readers, hey! Hey readers!
Om ni inte sett Annoying Orange- sekvensen där han säger "hey apple! Hey!..." så har ni den här; http://www.youtube.com/watch?v=Y83YYNAnFho&feature=grec_index

Jag befinner mig nu hos min vän Agnes efter att ha slaggat här inatt. Och vad varmt det var i hennes rum! Som vanligt i varma, mörka rum när jag sover, så vaknade jag upp med en panikattack och började typ leta efter en ljuskälla, det lugnar ner mig. Jag fick tag i min mobil. Men innan dess ropade jag på Agnes? Hehe.
Vi såg en thriller med världens snyggaste man, Johnny Depp, som en av huvudrollerna innan vi somnade. Jag hade med mig From Hell hit, som jag bara sett lite av förut, men nu såg vi hela. Den var ganska äcklig, men inte sådär läskig så man knappt inte vågar titta. Men den var ganska bra! Producerad 2001, så det var ju ingen ny rulle direkt.

Hade en väldigt trevlig dag igår, då även tillsammans med Amanda och Josefine. Vi var ute i skogen och fotade med Agnes systemkamera, och det blev väldigt fina porträttbilder. :) Laddar upp några bilder från igår här nedan.
Idag blir det troligtvis till att träna senare, om jag pallar... Haha. Men vad Agnes och jag hittar på nu får visa sig. Juste, jag ska ju färga hennes hår! :)

PEACE

Alla bilder är helt oredigerade.










HAHA!



Sunshine.

Det är skönt att sova. Jag lade mig innan 12 igårkväll, tänkte läsa lite ur både True Blood och Jag Överlevde!, men när jag lagt mig var jag så trött att jag för ovanlighetens skull inte pallade läsa. Riktigt gött! :)
Så jag sov tills jag vaknade en lite stund runt 7 imorse, för att sedan somna om till 9. Fint!

Gjorde iordning helgfrulle tillsammans med far min, och vi tjaffsade som vanligt typ. Hatar det. Hatar våra långsökta diskussioner om onödiga saker. Det börjar med att jag stör mig på att han typ ger mig onödig information som jag inte orkar höra en lördagsmorgon o.s.v... Hehe.
Sedan klädde jag på mig, gick ut och rökte en cigg satt en stund i solen och köpte ett vitt nagellack, för att mitt gröna graffitilack ska synas så mycket som möjligt. :)

Idag blir det till att träffa mina fina vänner lite senare, för att ha en myskväll. Det behövs. Vänner behövs alltid. <3
Underbart väder idag, verkligen! Glad man blir! :D Vår är underbart. Vår är kärlek.

Nu ska jag strax duscha och förbereda mig. Sover nog hos Agnes, förhoppningsvis. Så då kan det ju vara bra att packa lite nödvändig skit. ;)


Bild tagen sommaren 2010.
Jag ser typ överspänd ut, speciellt halsen. Haha..



Memories In Blue.


Friday- life goes on.

Shoo!

Det är slut... Mellan mig och Johannes. Väldigt tråkigt, men livet går vidare och jag är tacksam över tiden med den fantastiska människan. Jag har lärt mig en hel del.

Igår träffade jag och Amanda Miranda, en grymt schysst chey <3
Vi hade det riktigt trevlig med en massa snack och sådär. Aldrig träffats förut sådär, alltid kul att lära känna nya människor! :)

Idag stod det nationella engelskaprovet på schemat, och det var läs- och hörförståelse som gällde idag. Det var ganska lätt, nääästan lite för lätt faktiskt. Så det kändes ju rätt bra!
Vi hade bara en massa språk idag då NP't tog upp SO:n idag. Så det blev spanska och sedan svenska. Och på svenskan håller klassen på med ett minnes- projekt. Vi tar bilder på klassen, gör en minnesbok m.m, och jag håller på att skriva om hur alla i klassens framtid kommer se ut om tio år. Sjukt kul, och det blir riktigt bra dessutom. Kul projekt! :)

Efter skolan drog Agnes och jag och köpte glass och sedan satt vi och lät vinden typ blåsa sönder oss på torget. Haha, vilken jävla blåst! Men härligt med sol.
Sedan drog vi hem till mig en stund för att spela lite kort. Jag blev trött och ville sova, så Agnes drog hem. Vi har planerat att hänga imorgon, filma lite till våran förhoppningsvis blivande dramafilm och ha en trevlig kväll med film och mys. :) 

Nu när jag vilat och druckit lite kaffe så blir det väl att hjälpa pappa och städa efter hans störande tjat... Ni anar inte, jag dör vilket tjaaaaat! Alltid samma tjat om disk, om tvätt och städning...
Kul att dammsuga på en fredag. Dock har jag inte så mycket bättre för mig, så okej då.

PEACE







Söndag.


HOME.

Hey!

Detta dygn har tillbringats med min kära vän Agnes. Det har dock inte gått ett dygn än, men om några få timmar eller så- men det känns ju rätt fint att skriva så! :)
Hon kom till mig igår, vi gick och köpte lite picknick bestående av muffins och vindruvor, innan vi drog bort till ett gulligt berg, s.k Sagoberget.
Där försökte vi spela in några scener, men det gick inget vidare. Agnes blev blöt då hon skulle ligga på marken nedanför berget efter ett självmordsförsök (nä, inte på riktigt, en SCEN ser ut så), haha. ;)
Sedan fikade vi och snackade, och hade så fint som man kan ha med en underbar vän.

Vi drog hem till mig igen då vi blev lite frusna och då planerade vi kvällen och chillade. Drog hem till Agnes och åt en god middag innan vi beslutade oss för att dra hem till mig igen och sova här. :)
Vi var ute och gick på stan en stund sent under kvällen. Jag försökte liva upp den döda stan, flummade till det. Och sedan skrämde jag Agnes, jag sade att det låg en pundare under en sorts ramp/trappa precis när vi passerade den och då flög hon högt över marken och skrek. Fucking funny!
Vi mötte våran coola klasskompis Elin och snackade i kanske 45 minuter med henne om allt och inget. Treeevligt!

När vi kom hem efter det så testade vi digitala droger, d.v.s youtube- klipp med ljudeffekter som gör att man känner sig hög. Och tro det eller ej, men det funkade! Kändes som att man flög iväg och jag började skrika; "Agnes, Agnes, Agnes!". Det var marijuanan som gav bäst effekt. ;)
Sedan lade vi oss och tittade på halva Paranormal Acitivity 2- filmen. Såg färdigt den när vi vaknat idag. Rätt bra!

Nu blir det väl lite frukost snart.
PEACE OUT!


Un noche con amigos.

Det blev en fredag bestående av lite umgänge med mormor och morfar och sedan filmkväll med kompisarna. :)
Vi lagade tacos här hos mig ikväll, vilket blev väldigt gött. Och sedan har vi tittat på en komedi och en skräckis. Komedin var sådär, minns inte riktigt namnet på den, men skräckisen var hyfsad, och väldigt äcklig. Den hette Killer Theory.
En otäck olycka inträffade dock här ikväll, men vill inte skriva mer än så. Vi blev rädda och jag grät.. :(
Annars var det trevligt. Agnes och jag promenerad runt i stan lite för cirkus en timma sedan, hihi. ;) Och nu har allihop tyvärr dragit hem och jag är nu ensam hemma. Fast det är rätt fint det med ibland faktiskt.
...
Men jag vet inte om jag pallar bloggen, inte varje idag iallafall vilket säkert märks. Men äh, om jag ska vara ärlig så tycker jag bara om att skriva av mig lite, bryr mig inte om hur många som läser, skulle nog tycka det var rätt obehagligt om flera hundra läste min blogg. Jag vill mer ha bloggen som en digital dagbok liksom. Och om folk tycker om att läsa om det jag har för mig så är det ju bara trevligt! :)
Skall väl strax lägga mig, är rätt trött. Dock är det inte konstigt med tanke på tiden.
PEACE

Älskade vänner <3



RSS 2.0