Musikcafé.

Igår kväll spelade jag cello inför en hel folkmassa. Woah, det var jobbigt. Jag spelade fel, men spelade tydligen bort det bra enligt Monica. ;) Hysteriskt.. Jag vill ju kunna sätta de där tonerna, så svårt är det inte! Men när låten är på så kan jag inte koncentrera mig på dem. Åh. Men det lät tydligen fint ändå. Jag har bara spelat cello i två månader, och det där musikcafét var endast för nybörjare på olika instrument, det var gitarrister, flöjtister, saxofonister och pianister också. Sedan det då jag och två andra cellister. Alla är så små, och så kommer jag där. :p

Slutade tidigt idag, vid halv ett redan. Samhälls- Mats släppte oss tjugo minuter tidigare. :)
Nu har jag lite språk att plugga och sådär.
PEACE.

Jag på scen. Monica är och sätter på låten där bakom, men sedan satt vi båda och spelade der Cellofiedler.
Mamma tog bilden där ute i publiken, hihi.







Sånt som vore fint att äga.

Jag blir ju 17 snart. Då kan man ju alltid önska sig nåt ..

Konspirationer.

Nu har jag varit och gymmat, kört ett hyfsat hårt pass, och det behövdes nu när jag vilat i över en vecka!
Körde crosstrainern som uppvärmning först i en dryg kvart, sedan olika övningar med vikter, följt av lite benövningar i maskinerna och lite rygg, lite rumpa och tillsist mage i form av både raka och sneda situps så att man tränar helheten av magen lite mer. Great!
Det var även mycket gr8 igårkväll hos Lotta, Felix och Alexandra. Med hamburgare, morotskaka, filmen Super 8 och sedan dans i köket. Haha. :)

Jag låg och läste i senaste VR när jag vaknade, och där fanns det uppslag med några olika konspirationsteorier. Mycket spännande, men en del är rätt så sjukt ju. Som att Harry Potter ska vara en homosexuell satanist. Bara för att hans släktingar skäms över att han är annorlunda och att han då han får reda på att han är trollkarl och annorlunda från mugglarna så ska det innebära att han är homo, för att mugglare då ska vara de heterosexuella.. Och böckerna är satanistiska enligt katolska präster, för att de använder sig av svart magi som är djävulens verk. Dessutom säger denna konspirationsteori att J.K. Rowling som skrivit böckerna, inte ska ha gjort det. Utan att hon ska vara någon ledare för en mäktig organisation som skapat böckerna för att kunna kontrollera och hjärntvätta miljontals barn och ungdomar.
Tokigt, haha.

En annan konspirationsteori säger att bl.a fågelinfluensan och svininfluensan har skapats i laboratorier. De sägs vara vapen för att döda civila medborgare.
Det är vaccinet som har gett farliga biverkningar. En del människor har blivit förlamade eller till och med dött. Och det är vad det ska gå ut på enligt denna teori- alltså att döda civila medborgare med hjälp av vaccinet.
Anhängare till denna teori säger också att AIDS- viruset även det ska ha skapats i laboratorie för att mäktiga ledare ville utrota alla homosexuella. Dessa virus skulle aldrig kunna uppstå av sig själva i naturen.
Crazy, man!

Och varför skulle man vilja döda massvis med människor i en tsunami som man skapar genom att spränga kärnvapen ute på havet? Även det är en konspirationsteori som det verkar talas om. Att det var vad tsunamin i Thailand berodde på.
Växthuseffekten ska tydligen även det vara ett påhitt, att man bara gör en stor grej av det för att tjäna pengar på miljöbilar t.ex och för att vänsterpolitiker ska kunna ta makten över rika privata företag.

Ja, gud i himlen, vad ska man tro? ;)


Fantastiska Laleh.


Winter Is All Over You.

Jag lever, faktiskt. Men bloggens dör snart ut av den brist på inlägg som varit nu. Men nej då, jag har inte lagt av på något sätt. :)
Jag har umgåtts med mina vänner en del, vilket är fint det. Min pojkvän har dessvärre fullt upp med jobb och grejer för stunden. Men alltid har man ju någon där, någon fin person som kan förgylla ens vardag lite.

Var ute på landet hela denna veckan och tog hand om våra dogs. Men nu befinner jag mig i den gamla staden istället. Har suttit och spelat cello en stund, för jag ska tydligen spela på ett musikcafé inför massa folk på måndag! Jag typ bara; "är det mycket folk? Alltså åh, jaha.. Men jag känner mig ju inte redo för det. Jag gillar inte denna idé.. ". Jag och Monika ska köra Der Cellofielder tillsammans, men jag failade hela tiden på samma ställe, fattar inte vad som händer där riktigt, men det är i alla fall ett tonbyte typ, så jag har väl svårt för ombytet.
Ikväll blir det middag hos Lotta i Nässjö. Hörde en fågel viska i mitt öra, att det morotskaka skall bjudas på. Hihi, yum!

PEACE


En riktigt snygg kavaj som jag ska haffa så fort jag fått mina cash. :D


I'm yours.



20 januari.

Helg, woho! Göttness.
Skolan flyter på fint ju, det går verkligen fort det här. Känns ju helt okej med samhäll, jag har äntligen fått klara av ett matteprov! Skönt att det gav något det här bytet.

Igår var jag hos älskling, bad honom att boka in mig. ;) Låter ju lite fel det. Men vi gjorde en hemmagjord pizza och sedan såg vi disneyfilmen Trassel, om Rapunzel. Ganska fin film.
Nu jobbar han, min fining, och jag är hemma hos mamma och chillar. Har nyss käkat grillad kyckling och sedan Ben & Jerry's Cookie Dough på det. Smarrelismarrigt!

Auf Wiedersehen!

Saknar sommaren en hel del.
Denna bild som jag tagit är ljuvlig, en humla som rofyllt flyger omkring.


Apocalyptica.

Cellobandet Apocalyptica;


17 january of 2012.

Idag gick historiaförhöret av staplen då, ja. Och jag tror jag klarade mig. Fick chansen att förklara lite om urbanisering, kolonisering och lite annat smått. Känns ju okej även att jag inte jobbat med det så länge just nu.
Och sedan jobbade jag med Candra och Adina med Powerpointen till våran redovisning om mobbning, innan skolan var slut och jag kunde gå och fika hos mormor och morfar. Bjöd dem på mina muffins, morfar har fyllt år så jag ville hälsa på en sväng. :)

Satt hemma och försökte plugga spanska verb, imperativ är lite svårt, känns bara tråkigt. Började spela på cellon istället, och sedan ringde Jozzan som ville ses. Så då fick jag sällskap här hemma. Fint. :)
Försökte lära ut lite om cellon för min vän, och sedan tittade vi på Grey's Anatomy, jag fick låna säsong ett av Hannah i min klass idag, yay!

Peace out!


Weheartit.com


Helgen v. 2.

Har umgåtts med min Johannes hela helgen, i princip. Nu idag har jag då varit hemma ett litet tag. Vi hade det chill med göttig ostig, hemmagjord pizza, mys och serien Full Frys som är rätt så skoj, haha. :)

Jag har nu denna kväll bakat chokladmuffins och försökt förstå mig på cellostråkens funktion, liksom. Celloläraren Monika visade hur man gjorde nu i fredags, och att jag inte fattat att man kan göra så! Fint är det.
Jag blev bjuden på konsert av Monika. Hon ska spela med någon orkester i ett nybyggt konserthus, och jag får det billigare så jag får fråga om någon vill hänga med mig, kan nog bli vackert. ;)

Åter till skolan imorgon. Skall plugga på till 1800- talsförhöret med Jessica i bibblan som två historienördar, eller så. Jag ska bli såå nördig, så att jag kan få fina betyg..

PEACE!


12 januari.

Plötsligt blev det lite mycket i skolan. Lite för pressat sådär. Huh! Har läst lite om 1800- talet nu, inte visste jag att det skulle bli prov.

Nu blir det i alla fall volleyboll, haha. I tisdags satt jag bara och kollade på för jag var ju snäll och väntade på Jessica som aldrig kom, för att det blev missförstånd osv. Idag ska båda nybörjarna vara där och lattja.. ;)


Skolan får mig att må såhär just nu.
Har bytt om till Team Doctor- linnet och dragit på mig shorts.
Drar nu på mig Ziperallen över och flyger iväg mot Olsbergs Arena.

Dienstag.

Två lektioner bestod denna skoldag av. Engelska och samhällskunskap. Jag ska ha muntlig redovisning om mobbning med Candra och Adina. Frivilligt redovisningssätt och jag valde detta, puh.

Ikväll blir det volleyboll igen. Haha, gud så jag plågar mig själv.


Outfit idag; stickad tröja, New Yorker, "skinntights" från Lindex
och halsband även det från Lindex.



Monday, and schooltime tomorrow.

Fick ju vara med min älskade i helgen. Det bästa som finns.
Och så avslutade jag lovet med en stund hos min fina vän Josefine, vi såg filmen Remember Me som jag tog med mig. :) 
Sedan blev det gymmet med farsan, och nu är jag nöjd och skönt trött och ska hoppa i bingen för att ladda upp inför morgondagens schooltime.

PeAcE.

En bild från Weheartit.
Imorgon är det tillbaks till verkligheten, eller något. Skolan i alla fall, hehe.



You'd better run, better run, faster than my bullet.


23:23.

Jag fick ett ryck och gjorde en nya header. Helt okej, va? :)
Annars så har mamma och jag varit ute i skogen hela förmiddagen. Jakten gick inget vidare, men vi hade det mysigt då vi tände en finfin brasa och grillade korv, vilket gick sådär bra, för korvarna gick av på mitten då jag spetsade dem och sedan grillade jag en korv i små delar vilket såg ut som fingrar och jag fick rysningar. Haha! Frisk luft, skratt och prat med mor i alla fall, fin stund.

Har käkat tacos och tittat på Gladiatorerna ikväll. Kul att de sänder det igen. Det ser så kul ut när de fightas, deltagarna och gladiatorerna. Hoppar på varandra och håller på, hehe. Jobbigt ser det ut, helt galet tuffa banor. Kul att jag känner igen grenarna, då jag körde Gladiatorerna på Blip för längesen. :p

Nu blir det nog sängen. Imorgon ska jag vara med älskling hela dagen, blir finfint då det har gått några dagar nu sedan sist. Hihi.

Jag borde har rött hår nu.
Får bleka denna svarta frilla och köra på Rose Red igen.


The Scientist- Remix.



I ♥ REA.

Stickad, vit tröja från Vero Moda.
Tights i skinnimitation med en rand längs sidorna i annat material, Lindex.

2011, en lista över ett och annat.

året
hur har året 2011 varit för dig? ganska fint. Har varit kär och det har hänt ganska trevliga saker. Dock jobbigt med skolan då jag gick natur först där matten gick åt skogen, jobbigt att inse att det inte kommer funka.
bättre än förra året? tror det. Beror ju på hur man ser det.
någonting du aldrig kommer glömma från 2011? en del. Men fina stunder, att jag började spela cello och sånt där.
har du flyttat under 2011? nej, faktiskt inte. Haha.
har du hittat en ny favoritlåt? ja, det gör man väl varje år.
isåfall vilken? Midnight City med M83 är bra, och Secrets med One Republic, även What You Know med Two Door Cinema Club.
har du druckit alkohol? un poco.
har du kysst en främling? nä, inget sånt.

Kärlek
hur har din kärlek varit under 2011? väldigt fin. Men även lite tuff.

har du varit kär? ja!

har du sagt jag älskar dig till någon? yeah.

har du haft ett hemligt ett hemligt förhållande? hehe, nej.

 

Personligt

har du gjort något du ångrar? inte direkt, tror jag väl inte. Det är ju bra att tänka i minst två steg, så att det blir som man tänkt sig :)

isåfall vad? -

har du skämt ut dig? självklart!

har du ljugit för en vän? inte direkt, jag brukar inte ljuga rakt upp i folks fejs. Jag kör på grejen ärlighet varar längst, typ.

har du varit ute en hel natt? kanske inte ute. Tror inte det.

har du blviit tagen av polisen? nej, puh.

har du sovit i samma säng av samma kön? kanske det.

 

Skola

vilken skola går du i? Eksjö Gymnasium.

har du gjort några framsteg? borde jag ha gjort, va? ;)

har du fått alla rätt på ett prov? nej, det tror jag tyvärr inte. Kanske nån enstaka gång.

har du bytt skola? handlar det om det enbart om 2011? Isåfall, en gång.

 

Vänner

har du träffat nya vänner? Yes :)

har du förlorat en vän? nja.

har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? inte riktigt.

har du gått bakom ryggen på en vän? nej.

har du haft relation med din vän? hehe, nein.

 

Under 2011..

har du gråtit? yes, ma'm.

har du skrattat? det är klart!

har du sovit i tält? detta året? Hm, har jag det.. Osäkert.

sovit under bar himmel? nej.

varit på liseberg? yes box.

varit utomlands? räknas Danmark som utomlands? Utanför landet, jo visst.

varit i en annan stad? japp.

har du bott hemma? för det mesta, ja.

 

under 2011 har du..

har du sökt tröst hos en vän? ja.

har du sovit över hos en vän? ja.

har du varit kär i en vän? nej.

fått mer än fem nya vänner? jo, på ett ungefär, kanske.

 

när har du som mest?

gråtit under 2011? i april, nångång.

skrattat som mest? minns jag inte, men det har jag väl gjort lite då och då under hela året, eller så.

 

under 2011 har du..

har du pussat någon? hihi, ja.

varit tsm med någon? hela året, i princip.

varit kär i någon? yep.

sovit med någon av motsatt kön? hell yeah.

 

denna månad..

har du varit kär? ja.

kysst någon? ja.

pussat någon? ja.

kramat någon? ja.

skrattat? ja.

gråtit? ja.

 

när..

grät du senast? igår.

skrattade du senast? igår.

duschade du senast? igår kväll.

lyssnade på musik? för några minuter sedan; What You Know- Two Door Cinema Club.

hade du kul senast? igår.

 

vem..

kysste du senast? min kille Johannes.

kramade du senast? min storebror Johannes.

pratade du i telefon med? mamma.

fick du sms av? min BF Johannes.

har du tråkigt med senast? det vet jag inte? Tråkigt har man väl inte direkt med andra folk? :)

 

allmänt

när fyller du år? 4 februari, snart ju!

tycker du om någon just nu? hatar inte direkt någon, eller så. Men jag tycker ju mycket om min pojkvän. Och min bror Johannes är fin. Tycker för det mesta om min familj ju, och mina vänner.

samlar du på ngt? kläder, smycken och böcker. Sämst på att samla/spara pengar i alla fall, haha.

gröna eller röda äpplen? gröna, tack.

vem ringer du när du är arg/ledsen? beror på situationen. Pojkvännen, mamma eller någon vän får det bli.

vilken tid gick du upp idag? ca 09:30.

har du sovit i din egna säng inatt? japp.

har du sovit ensam inatt? ja.

har du strumpor på dig nu? yes.

hur svarar du i telefon? mobil: "Hej, det är Ester" för det mesta. Beror ju på vem som ringer, kan även låta "heej älskling" eller så.

vad ska du göra imorgon? var ute hos mamma på vischan och mysa.

vad vill du bo när du blir stor? Tyskland, Berlin. Eller kanske Nya Zeeland, verkar så fantastiskt vackert där!

vad vill du bli? ville bli läkare, men det känns lite kört nu. Funderar nu på journalist.

är det okej att gråta? jo, visst. Men det är ju inte kul direkt.

vilken årstid gillar du mest? hösten är mysig, älskar höstkläder. Men sommaren är ju naturligtvis mycket vackrare och skönare.

skulle du göra om du vann 1miljon? om jag är i denna åldern så blir det väl shopping, men sedan sparar jag nog till min framtid.

tkr du det är viktigt att ha märkeskläder? nej. Att det är märkeskläder säger ju inte att de måste vara snygga, right? :p

har du tatuering? inte än, men sugen är jag. Väntar tills jag är 18 och myndig. Päronen tillåter mig nog inte än.

vill du gifta dig? har tänkt att det bara är onödigt, men kommer säkert ändra åsikt. Bröllop kan vara fina. Tänkt ett bohemiskt, vackert på en strand eller så. Med bara sina nära och kära där. Ett minne för livet, säkerligen.

vill du ha barn? naturligtvis.

solar du ofta? nej, men när det är sommar så.

är du bra på att laga mat? har inte lagat mycket mat, så nej inte än.

gillar du att dansa? yeeah!

är du vig? inte så värst, kan inte gå ner i splitt/spagat, men jag kan stå upp med raka ben och böja mig ner och nå fötterna med händerna, om ni fattar. Så, det funkar.

favoritglass? Ben & Jerry's, OFC. Det ska vara med mycket choklad, alltid!

morgon/kvälls människa? typ både och, nästan.

vilka hårfärger har du haft? everyone. Först min naturliga mellanbruna, sedan rött, sedan blont, därefter olika bruna nyanser igen och sedan rött igen. Nu är det svart. Men jag vill ha tillbaka det röda. Heh.

senaste låten du hörde? What You Know med Two Door Cinema Club.

brukar du bädda sängen? inte alltid, har en bäddsoffa hos pappa, jobbigt värre.

när kysste du någon senast? inte länge sedan.

vad sa du senast? "godnatt", till bror.

saknar du någon just nu? ja.


6e januari.

WHAT? Just nu fattar jag inget. Jag hade nästan hundra besökare på bloggen igår. Läskigt. Brukar faktiskt inte ha många alls, kanske runt tjugo. Och så mycket skyltar jag inte med bloggen. Var kommer ni ifrån? ;)

Igår hängde jag och Jessica på stan en stund. Fyndade lite till på rean för att sedan ta en fika, och där på fiket träffade vi även Ridd och Bella. :)
Jag fick nu tag i ett par tights i skinnimitation och en vit stickad tröja. Yippikayee! Gillar kombon skinn och stickat.

Och sedan på kvällen igår så tvingade Jessica med mig på volleybollträning. Det var ju lite kul, men pinigt då vi körde lite match. Haha. Fattade knappt reglerna, uuh. Får se om jag fortsätter att bättra mig, men bollsporter är nog inte min grej, faktiskt. Jag vill börja med kickboxning!

"I've got cocaineee, in my braiiiin. And it feels just fine, oh yeah"
- Timo Räisänen




Secrets.

Jag älskar att det är fiol och cello/basfiol med (tror att det är basfiol). Jag är en sucker för stråkinstrument, alltså.
All my secrets away...


Vetlanda.

Var idag i min uppväxtstad, Vetlanda, med vännerna Amanda, Jozzan och Agnes.
Vi tittade runt i alla klädbutiker och sedan åt vi kinabuffé. Det satt fint!
Jag hittade ett fjädrigt halsband, en ring och även en ny foundation, favoriten Miracle Touch från Max Factor, vi är återförenade. ;)
Efter detta tog vi bussen hem till Eksjö igen. Och vi gick vi hem till systrarna för att titta på Bombay Dreams, det var ju inte igår man såg den. Trevlig dag! :)
Halsband från Kappahl, på REA givetvis. Det är därför man shoppar i dessa tider!



Flightless Bird, American Mouth.



I was a quick wet boy, diving too deep for coins
All of your street light eyes wide on my plastic toys

Then when the cops closed the fair, I cut my long baby hair

Stole me a dog-eared map and called for you everywhere
Have I found you
Flightless bird, jealous, weeping or lost you, american mouth

Big pill looming

2 januari 2012.

Igår kväll blev det chill med vännerna, ändå.
Det var Agnes, Amanda och Jozzan. Vi lagade tacos först och sedan så tittade vi på film. Jag ville se Jag saknar dig, som de andra sett. Men den funkade inte riktigt, så vi såg istället Linas kvällsbok. Hehe, lite fin film.

Min bror Johannes kommer till stan idag, från Norge där han bott ett bra tag. Blir fint att träffa honom igen, bästa bror.
Sedan får jag träffa älskling för första gången i år. Hihi, kul det låter att säga så, även att det bara var några dagar sedan, så låter det så länge. ;)

PEACE


Welcome, 2012

Firade in det nya året med finfina vänner; det var Ridd, Bella, Miranda och Jessica som kom till mig först. Vi chillade hos mig. Gick till Willys då pizzerian var stängd, så köpte vi Pan pizzor till middag och även billigt lösgodis var man ju tvungen att passa på att kötta med.
Vissa hängde inne på Chatroulette och blev smått kära, medan andra spelade lite frågespel, snackade och flummade runt. Att bara umgås är fint.
Sedan kom även tre andra brudar- Bella som jag gick med i naturklassen, Martina och Tinna. Då blev det mera skojj, om man säger så. ;)
Vi gick ju då till torget vid midnatt, vilket nästan är obligatoriskt på nyårsafton, det är så häftigt med fyrverkerierna och att det är så mycket folk som samlas där. :) Men det värsta är ju att jag inte fick utföra nyårskyssen, för älskling jobbade. :( 
Haha, smått galet blev det sedan. Men vem gillar inte galenskaper på en lagom nivå? :D

Nyårslöften är ju typ crap. Men visst, det är bra att sätta upp mål till sig själv, då blir man ju mer peppad!
Jag har inte satt upp något nyårslöfte, direkt. Men jag ska göra bra ifrån mig i skolan och så, vilket känns självklart för mig. Och även utveckla mitt kulturella jag; alltså lära mig spela den där vackra cellon och så.
Det bliiir ett fint år. När man är kär och mår bra, då kan det ju inte kännas annat än finemang, right? Och allt blir vad man gör det till. Let's go, 2012!

On the square of Eksjö at New Years Eve, 24:00, 2011 --> 2012.




RSS 2.0