Ordered.

Beställde lite schnyggt från H&m's höstkatalog. Får inte nog av att beställa därifrån, finns ju alltid något jag tycker om. Grymt!






In the garden.

Jag frågde snällt min mor om hon inte kunde fota mig lite ute i trädgården, "jag vill ha en ny profilbild på Facebook". Och här nedan ser ni en del av resultatet. :)
Bilderna är tagna med systemkameran Nikon D5000.






Och denna blev min nya profilbild.

Den 30 juli.

Så välmående jag känner mig efter att ha varit ute och joggat. Tog med mig Morris i kopplet på en bra runda. :)
Är hos mamma ute på vischan nu efter det avklarade sommarjobbet, vilket är mycket fiiint!
Vaknade efter en natt med galna drömmar om skottlossning då familjen var iväg på någon konsert och sedan hade jag ett hål i mitt ben där man såg rakt in till vävnaden och allt och där i låg det gurka (WTF? Liksom). Det är något med min nya säng, jag drömmer typ varje natt jag sover i den, och det är konstiga drömmar det.

Jag har även bakat en kladdkaka, och den får nog mormor och morfar smaka på, vilken tajming att de ringer och vill komma och fika just idag! ;)
Och istället för att vara med älskling ikväll, så blir det till att dra till honom imorgonkväll och basta hos hans föräldrar och på måndag blir det till att storstäda hans rum. :) Ikväll blir det tevetittande med mamma istället.




Purple Coloured Eyes.

Sista jobbdagen innebar lite vattenfärgsmålande och annat småpyssel där på avdelningen. Känns skönt att ha sommarjobbet avklarat, känner mig lite duktig ju. :) Blev belönad med ett bio- presentkort och fina ord som att jag är duktig och verkligen visar att jag vill hjälpa till och klarar av mycket. Känns jättefint!
Var så hungrig att det nästan vattnades i munnen på mig då de på ålderdomshemmet fick middag, så jag drog hem snabbt för att fixa iordning hamburgare.
Annars har jag tittat på ett avsnitt Vampire Diaries och målat mina ögonlock lila, bara för att...

Tjugosjunde.

Idag jobbade från halv 5 till halv 9 ikväll, grillade korv med åldringarna ute på deras balkong innan vi drog iväg till campingen för att lyssna på Anton Hildorsson som är ifrån Eksjö och var med i Idol något år, när det nu var. Han och hans polare från Stockholm som spelade på synth var där och drog igenom ett helt gäng fina låtar.

Annars idag innan jobbet har jag hängt med min pojkvän och hans lillebror Levi på stan. Tog en frukost på Princess och sedan köpte Johannes ett brädspel - Settlers of Catan. Det är en tysk vid namn Klaus Teuber som utvecklat spelet, och han är tydligen tandläkare utöver sitt speldesignar- yrke ser jag på Wikipedia, hehe. Vilket vi sedan gick hem och spelade hos mig tillsammans med broder David min. Mycket trevligt spel, men jag var lite borta bara.. ;p Som vanligt då... ;) Och sedan drog vi allihop och käkade pizza innan det blev jobbdags för mig. Fint. :)

Imorgon börjar jag klockan 11 och då är det sista sommarjobbsdagen på Mogården.. Känns både trist och fint. Det är så trevligt där ju och jag känner de som bor där ganska väl då jag varit där en vecka på prao en gång förut. Men nu kan jag chilla ännu mer, ta vara på sommarlovet och hitta på lite kul istället! :D Danmark, Kolmården och lite festival, jo det är väl lite sånt trevligt som väntar kanske. 

PEACE!


Playing Settlers of Catan.
Levi, älskling & bro'


Chips.

Cyklade med mat till älskling efter att jag ätit frukost. Och sedan har vi chillat med dataspel, mys och film. Vi tittade på Eight Legged Freaks - Jättespindlarna anfaller, som är en lite småäcklig komediskräckis från 2002. Den var lite kul. ;p
Och nu sitter jag hemma på mitt rum med chips och Spotify. Imorgon blir det jobb igen, sista veckan på mitt sommarjobb!

Godnatt.


23e juli - Kärlek och Hemskheter.

Åh, det där som hänt i Norge alltså, förfärliiigt är det! En man på 32 år har mördat runt hundra personer, och det är nog en del väldigt unga- det är hemskt.
Älskling som är med i SSU fick order om att delta i en tyst minut med en fana på torget tidigare idag, och jag gick dit och ställde mig bredvid honom för att delta. Det är ju fint att politiken reagerar så, och det snabbt, som älskling sade.
R.I.P.

Annars har jag haft en mycket fin helg med min underbara och helt fantastiska pojkvän (skriver säkert det gång på gång, alltså hur fin han är, men aaahh). :)
Spelade lite dataspel, Alice Madness Returns som är awesome! Fast det går sådär för mig att få igång spelfingrarna, kontroll- knappar hit och dit liksom.. :p
Och igår var jag också med min fina vän Miranda en stund. Snackade om lite allt möjligt, det var ett tag sedan vi sågs förra gången, så. :)
Ikväll är Johannes iväg och har det trevligt med sina vänner och jag själv drar med far och lillebror på bio- Transformers 3. Najs!

Randomness.
Mindre god Cola...







21a juli.

Körde nyligen lite pilatesträning. Det var ett tag sedan sist. Finfint att jag är igång med lite träning igen! :)
Jobbet idag gick bra det med, hade lite att göra- fixade tvätt och hjälpte till lite allmänt och sedan åkte vi med kultåget, som det kallas, en sväng i staden.

Nu inväntar jag älskling och imorgon är det dags för veckans sista timmar på Mogården. Kalas, eller så. ;)
Ciao!


Mendel - The father of the genetics.

Inatt sov jag hos älskling istället. För han jobbar idag, så jag följde honom till stationen, vi pussade varandra hejdå och sedan gick jag hem. Jag jobbar ju också idag fast ikväll, igen. Då blir det allsång! ;) Troligtvis, det beror på vädret.

Gick hem och åt frukost och sedan lade jag mig och läste i SOLO, och nu har jag nyss vaknat upp igen efter att ha sovit i nästan två timmar till. Göttigt, som älskling brukar säga. :) Min finaste <3
Innan jobbet senare blir det till att fixa nån mat och sådär, annars vet jag inte vad som händer. Tur att jag har brorsan här som iallafall kan mer än mig om matlagning, hehe. :p

Idag är det Gregor Mendels födelsedag, 189e födelsedagen. Och jag vill skriva det bara för att han är fader för ett viss forskningsområde - Genetiken. Det är coolt att han gjorde experiment genom att korsa ärtsorter för att få fram en teori om hur anlagen kombineras i barnet. Genetik är fascinerande. Jag fascineras iallafall av sånt. ;)

PEACE.

En morgon som denna.






Nu är jag ute och joggar igen. ;) Vackert ...

mms_img59001 (MMS)

Nu är jag ute och joggar igen. ;) Vackert väder det är idag! Brorsan och jag har varit och handlat middag, det blir fiskpanetter med ris :) Så nu är det bäst jag springer vidare hemåt så jag hinner duscha och fixa mat innan jag börjar jobba. Det var fint att sitta på bänken här vid sjön ju... Men, hey ho let's gooo!


The Lonely Island.


18e juli.

Vaknade upp bredvid min fina pojkvän imorse för att sedan traska iväg till Mogården, för att börja jobba på min andra sommarjobbsvecka. :)
Idag har vi spelat Fia med knuff och så har vi bakat en kladdkaka åt dem, jag och Louise. De fyra timmarna vi ska vara där om dagen går snabbt, så de här veckorna går nog fort! Kommer kännas gött med lite stålar! :D Vad jag nu ska göra med dem... Hallå, man kan ju spara!! ;)
Annars har jag varit och handlat lite så David och jag kunde tillaga köttbullar med stuvade makaroner till middagen vi gjorde innan. :p

För övrigt har jag träningsvärk efter min springrunda, mest i benen då. Känner mig som en gammal tant, haha. Nästa runda blir nog imorgon nångång. Jobbar kväll från fyra till åtta imorgon, för vi ska gå iväg med brukarna till någon veteranfordonsträff.


Fin himmel över Eksjö stad.


Nu ska jag ut och jogga! I regnet, fint. O...

mms_img28156 (MMS)

Nu ska jag ut och jogga! I regnet, fint. Ouh.. Det var evigheter sedan sist, hehe. Let's go! :p


What about my lips...



Vadå concealer på läpparna. ;) Det blev ju lite ballt, faktiskt. Jag gillar att experimentera!

Sjuttonde juli.

Godmorgon. :)

Sitter här och har ätit lite frukost, crunchy och nyponsoppa och sedan kaffe på det, om ni kanske undrar vad jag stoppar i mig såhär dags. ;)
Vore fint att ta ett dopp idag och steka lite, men det blåser en del och det verkar som att det ska bli regn senare enligt SMHI. Well well, får se hur det blir.

Ikväll ska jag nog träffa älsklingen och imorgon blir det jobb igen. Yeah! :)
Nu ska jag fixa till mig lite och städa rummet.

Jag i Johannes fina hatt.

Åh... Isak hittade denna lilla sädesärla p...

mms_img38242 (MMS)

Åh... Isak hittade denna lilla sädesärla på trädgården, där den låg och ryckte. Mamma tog upp den och sedan dog den i hennes händer. Så himla söt. R.I.P :(


I feel so wonderful, wonderful...


Ljuva lördag.

Denna lördag kunde ju varit än ljuvare, men jag är tyvärr inte med min pojkvän denna helg. Hard working man det där, typ. ;)
Men jag är ju hos min fina mor och har det fint! Sov i min nya undersköna säng inatt. Mormor och morfar köpte nya, så Isak och jag fick deras 4 år gamla sängar som är skyhöga. :) Jag la mig ovanligt tidigt för att vara helg bara för att jag för ovanlighetens skull var trött under kvällen, och vaknade därför inte så sent idag. Gött!

Mamma och jag var ute och gick en promenad i skogen med våra goa jyckar förut, och då hittade vi kantareller. Mamma bar dem i ena handen, och jag frågade "mamma, har du fått svamp?", hehe.. "jo, men tror du att det här kan vara tecken på svamp, de ser ut som svampar va?". Vilken humor! :D
Och nu sitter jag här med mammas mobila internet då det inte finns något normalt internet här just nu, probs.. :p

Nu har jag druckit upp min mugg kaffe och ska nog läsa lite, i min sista True Blood- bok och i Jag överlevde! och båda är snart slut. Jag läser alltid böcker, alltid! Så sedan blir det nog Låt den rätte komma in. :) Känner att jag borde väntat med att se filmen tills jag läst ut boken, tycker att den ordningen känns bäst egentligen.

PEACE!


Såhär ser jag ut idag på ett ungefär, för er nyfikna. ;)
Och så kan ni se min höööga säng där i bakgrunden.




15e juli.

Sådärja! Nu var första praktiveckan över, och idag hade vi typ en utvärdering för veckan. Vi fick också mata varandra med banan och vatten, bara för att testa på hur det är att mata någon och hur det känns att bli matad. :p

Gick med Amanda till city sedan för att fixa en grej, och sedan köpte vi godiiis. :)
Nu är vi hemma hos mig och chillar. Jag har fixat Amandas bloggdesign, vilken blev jättefin! Och vi blev superglada när vi hittade rätt koder för stilmallen så vi kramade om varandra. Gull!

Annars drar jag till mamma sedan och glider runt där hemma över helgen. Jag håller på att fixa så vi får True Blood säsong 3 på en Dvd nu, för mamma vill ju självklart se den med som sett sägong 1 och 2. :)

PEACE OUT!












 


Marigold.

Min kusin Viktor spelar trummor i det här bandet, tydligen.
Upptäckte det och tyckte det var kul, de spelade ändå på Peace & Love och så. :)

Life is beautiful, just see.

Då har jag varit och haft det trevligt hos gamlingarna i fyra timmar igen. :) Och sedan frågade jag Louise om jag kunde åka med en bit på hennes moppe, så jag hoppade upp bakom henne utan hjälm och så drog vi iväg genom regnet. Jag vill också ha en moppe, det vore chill! ;) Men då jag inte hade hjälm så körde vi inte så långt och tog en lite mer diskret väg. Dagens ungdomar! :D
Dricker kaffe och ska chilla en stund till vid datorn, läsa bloggar och så, och sedan kolla på Underworld Trilogy. Det är en trilogi då, handlar om vampyrer och är rätt cool!
På jobbet idag.

13e juli.

Nu var jobbet igång, och det känns finfint! Känns så himla bra att hjälpa andra. :)
Älsklingen har varit här hos annars ensamma mig (ingen annan familjemedlem är här hemma i Gamla Stan) sedan typ två dygn tillbaks eller vad det blir, och vi har haft det mysigt på hög nivå, hihi.
Vi tittade på Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 här hemma bara för att jag inte riktigt sett hela och sedan gick vi på del 2's världspremiär inatt vid 12. Det var ett riktigt bra slut på serien i 3D- biografen. :)
Nu ska jag dricka upp min smoothie (haha, hej Agnes! Mår du bra? Jag vet att du blir äcklad, så förlåt ;)) innan jag gör mig iordning för natten och lägger mig och läser. Natti!


Metropol

Jobb.

Yes, då blir det till att jobba i tre veckor nu. Amanda ska också jobba, fast på ett annat äldreboende. Så hon slaggade hos mig inatt och så gick vi till föreläsningen tillsammans. :)
Efter att ha fått en hel del information om hur det är att jobba inom äldreomsorgen och testat på att köra rullstol, så är vi redo (alla tjejer som var där idag, bara en massa tjejer.. Var är killarna?) att ge gamlingarna lite fin omsorg. :)
Nu ska jag chilla med lite lunch och kanske lite mer sömn då det inte blev så brutalt mycket av det inatt.


Tummen upp för lite sysselsättning nu i 3 veckor plus lite caaaash.

02:20

Onsdagen blev ju en fin dag det. :) Pappa drog med mig till cafévagnen på torget för lunch, och det blev någon baltisk god rätt med bröd, pickles, nötkött och sås till som han ville att jag skulle testa.
Sedan gick jag hem igen och la mig i min soffa med kläder på och läste, sedan drog jag en filt över mig och somnade. Låg där i någon dryg timma tills jag vaknade genomvarm med solen lysandes rakt på mig genom fönstret, så jag slet av både filt och kläder. :p Skön tupplur som gav massa energi annars.

Sedan kom Agnes hit ikväll och så gick vi och hyrde filmer. Det blev Winter's Bone och Get Him to the Greek. Den förstnämnda är en drama/thriller som var lite halvmysko, men den andra var en skön och ganska galen komedi. :)

Nighty!


Restless.

Vaknade upp lika härligt förkyld som alla andra morgnar sedan i torsdags förra veckan.. Kuuuuuuul! Jäkla skit.
Tittade på filmen Lilja 4- ever innan och blev depp. Nä, han är ju fan hallick... Blir bara arg, men jag ville ju se den, så. Och nu är jag ganska rastlös, jag vill hitta på nåt. Så igår kväll smsade jag mina vänner och hoppas på att träffa någon idag, annars kommer jag ha tråkigt och göra saker jag inte borde, typ (vill bara få det att låta intressant, typ). Vill inte!
Två dagar kvar tills jag får vara med min älskling igen. Åh, två dagar..
PEACE!

Skurugata. Hell yeah ;)


Forgotten Keys.

Sov med älsklingen hos hans föräldrar i byn Bruzaholm inatt. Mys! :) Och imorse tog jag en buss in till Eksjö då han drog till jobbet sitt. Och när jag kom hem till lägenheten så slog det mig att jag glömt nycklarna i Bruza. Såå, jag drog till morföräldrarna en sväng, eller våldgästade dem rättare sagt där de satt i morgonrock, hihi.
Annars sitter min förkylning fortfarande i och jag bara chillar och chillar och chillar... ;)

Naturvetenskap VS Omvårdnad.

Jag kan meddela att jag nu är intagen på Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap då. Det är ju kul. :) Men grejen är den att jag inte är säker på vad jag verkligen vill gå, har en jäääklaa beslutsångest ska ni veta. Det är surt! Men jag tror jag satsar lite, faktiskt. Ja. Eller... NEJ- JO, jag satsar! HAHA, well... Det löser saj säkerligen. ;)
Idag skulle jag egentligen åkt med Agnes och Amanda till en tjej på landet, en härlig tjej från Holland, Charlotte. Men jag vaknade upp dundersnorig och kände bara nä, jag borde stanna hemma och chilla bort denna äckliga förkylning. Jag hostar så att det känns som jag ska spy, euw.
Är dessutom lite depp över att jag inte träffar älsklingen så mycket nu, kanske kunde blivit nåt innan då han var i stan, men det blev inte så. Life sucks sometimes... :)
PEEEAACE :D

Nu ska jag nog träffa älskling en sväng ändå, yay <3


Jag saknar min piercing, även att den var irriterande. Snygg sak.
Och ja, random bild sådär i det här inlägget som inte alls handlade om piercingar eller så.

Lördagen den 2a juli.

Jag äter skorpor och dricker nyponsoppa för tillfället. :) Är lite förkyld än och så, men det är ganska okej, tror inte jag blir sämre än såhär.
Var ute och gick med hundarna i åskvärmen innan, uh vad klibbigt varmt det var! Vädret är skumt överhuvudtaget just nu, det regnade nyss ganska kraftigt i solskenet, men nu avtog det och så blev det mulet.. Svensk sommar... ;)
Annars ler jag av fina sms från min älskling och hoppas på att vi ses snart igen, han jobbar mycket nu.

Skolavslutningsfika med familjen och morföräldrarna, 9e juni.

Broder David och jag.




You and me together, stars 4-ever.


My Morning Jacket.

Ifrån det nya albumet Circuital. Great album!

1a juli.

Lite smått krasslig har jag chillat här ute på landet idag, i vårat spökhus. Nä, men jag inbillade mig att det spökade här inatt vilket sedan visade sig vara min bror som tydligen var vaken så sent. Jag vaknade upp och mådde dåligt och så började jag tänka på en läskig scen ur The Grudge.. Uh, jag är faktiskt lite mörkrädd ibland, så jag borde sluta kolla på skräckfilmer, är ju dessutom ändå inte så mycket för den genren. ;)
Har testgått mina nya, sköna gel-skor ute i regnet och så har jag pratat med älskling och läst True Blood. Och sedan kom mamma hem från jobbet med en fet pizza som vi delade på, hon jag och David. Dock så åt jag min pizzabit smått spyfärdig, typ. Men jag mår bättre nu framåt kvällskvisten. Mamma köpte även en massa choklad, som jag önskade. :) Så snart ska jag landa i soffan med choklad framför filmen Så olika.

Jag var igång med systemkameran förut, så här bjuder jag på en lite galen redigerad bild på mig, hihi...


RSS 2.0