091009

Halllåååå på er!

Det var ett tag sedan nu ju. Jag har inte haft lust direkt, eller tid kanske är det rätta ordet. Träning och ganska mycket plugg den här veckan. Vardagsblogg blir bara hetsigt och så om man inte har gott om tid.

Det har väl hänt lite den här veckan...
I skolan har vi jobbat på som vanligt, vi har redovisat en del, spelat upp pjäser. Dels på SO:n och sedan på engelskan idag. Det gick väl sådär, jag har scenskräck, jag får liksom ingen luft när jag ska gå upp och när jag pratar så darrar rösten, jäkligt irriterande och något jag vill jobba upp. Vi ska börja skriva om varsin författare vi har valt ut, och sedan ska man göra en presentation i en minut, det är i alla fall något. Förra året skulle vi välja något, vad som helst, att prata om i 2 minuter inför klassen, och jag vägrade verkligen. Var typ den enda som inte gjorde det, herregud. Det är verkligen något jag har svårt för.  
I tisdags på konfirmationen fick vi gå upp längst upp till kyrktornet, hur högt upp som helst- masssooor av trappor. När man kom till våningen med kyrkklockorna blev det lite "ringaren i Notredam- feeling" över det hela, och när man väl var uppe i tornet var det hur coolt som helst- man såg ut över typ hela Eksjö, det såg inte ens ut som staden Eksjö där uppifrån! Det var två killar på cyklar nedanför som typ ropade något till oss, de hörde man inte ens. Dit upp vill jag gå igen helt klart, även att det var svinkallt och att trapporna var branta och läskiga, hehe.

Självklart har jag tittat på en massa True Blood- avsnitt den här veckan. De blir bara bättre och bättre, och jag har bara TRE (!!) avsnitt kvar på den andra säsongen, sedan får jag vänta tills den tredje säsongen kommer ut. Alexander Skarsgård är ju bara sååå GRYM som vampyr, alltså grym på båda sätten. Snygg och stygg, haha! 
Funderar på att gå upp och titta på ett avsnitt snart, har varit med Agnes idag och hon ville ju inte titta på det med mig i HELA 50 låånga minuter, absoluuut inte, hehe. Agnes & jag hade det trevligt som vanligt, hihi. Spelade lite sällskapsspel, tog en massor av fina bilder (höhö) och bara hängde. 
Nu har vi haft fredagsmys här ikväll, mamma har varit här och Cillas syster och vi har ätit god mat, kollat på IDOL och bara myyyst. Tove var lika duktigt som alla andra gånger idag! Den där prickiga klänningen hon hade passade verkligen henne och låten- Hot 'n' cold- hon sjöng! Jag röstade- OFC- på henne ikväll också! =)

Trevlig helg!  






 
 

Kommentarer
Postat av: sosso

Du vann tävlingen!

Grattis ;)

2009-10-12 @ 17:43:29
URL: http://allstriins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0