090526

Hej!

Är hemma hos momo & moffa. Har städat och nu har vi nyss ätit morfars goda pannkakor. Sam jag tror jag sagt förut, så är de en stor favorit! 
Den här veckan blir lite annorlunda. Dels för att tyskarna är här och torsdag- fredag åker vi upp till Sthlm på farfars begravning. 

Igår messade jag Marie och frågade om vi hade sovmorgon till 9 idag, eftersom vi skulle mötas vid museet. Men jag missuppfattade henne och gick till skolan på morgonen. Åh, jag kunde ju sovit längre! 
Det dära stadsrallyt vi körde med tyskarna idag sög verkligen. Vi gick till olika ställen i stan och läste en text om varje ställe. Men det blir nog roligare imorgon när vi ska åka till Boda Borg! 

Ibland blir jag bara så seg och trött, liksom en trött- kick när jag sitter på lektion. Som idag på tekniken t.ex.. jag orkade knappt hålla ögonen öppna. Det ska finnas något man smörjer på handleden, eller pulsen typ, som gör att man får en energi- kick och blir piggare. Det skulle jag vilja testa! 
Nu är jag trött igen. Vill sooova!

Kommer nog inte ha tillgång till internet hemma den här veckan. Men vi hörs väl snart igen.
Puss!

090524

Känner verkligen att jag fått sol på mig idag. Det liksom bränner i huden nu.
Det var sista gången på hunddressyren idag, tråkigt. Det bjöds på tårta och så. Efter det åkte vi hem till Elvy, Peters mamma, och åt middag. Till efterrätt... tårta! Jag har ätit tårta 3 gånger idag, haha. Nu känner jag mig fet. Nejmen, jag har faktiskt tränat också!

Nu är det kväll och jag har inte haft lika mycket depp- känsla som jag brukar på söndagar. Har hållit igång hela dagen, så jag har väl inte hunnit tänka på att det är söndag, typ.
Har packat kläder, alltså, min garderob hänger med mej när jag byter vecka. Det har bara blivit så att mina favvo- plagg hänger med emellan. Hehe.
Vi skulle testa Isaks nya kastspö nere vid bryggorna innan. Hur det gick?... Linan gick av och draget sjönk ner till botten. Draget fick han på köpet, linan likaså. Men vi har inte riktigt fattat hur det går till än. Hmm.

Kommer förmodligen inte ha internet den här veckan, om inte det är fixat nu. 
Ha en bra vecka, och njuuut av det fina vädret! Godnattpussar!


hunddressyr

Idag blev det ingen lång sovmorgon. Jag hatar att sova länge på morgonen! Jag blir alltid så jävla seg och tjurig om jag gör det, visst, det är väl skönt att ligga o dra sig ibland..
Vaknade vid 8 och gick upp till Peter och mamma, som är morgonpigga, i köket och åt frukost. Sedan gick Peter och jag den långa promenaden vi brukar gå med hundarna. Jag var väl lite trött i benen sen igår, men det var skönt! Nikko och Morris var ju jätte glada och pigga idag!

När vi kom hem hade mamma gjort laxröra, så vi åt smörgåsar med ägg och det på. Smarrigt! Och till efterrätt åt vi princesstårtan från fredagen.
Efter det drog jag på mig shorts och bikini och la mig i solen med min bok bredvid mamma i en badenbaden- stol. Riktigt skönt väder idag!

Nu måste jag fixa till mig lite innan hunddressyren. Puss och kram!

Carpe diem! 


byxdressat


Vad tycker ni om den? Byxdressen.
Hit eller miss?
Jag tycker att den är skitsnygg, personlig och skulle heltklart bli ett vår/sommar måste!
Den kan bäras upp med stora örhängen, armband eller halsband. På fötterna passar nästan allt till! Ballerinas, pumps, gladiator- sandaler eller sneakers. Om den är lite indian- inspirerad som den längst till höger skulle två slarviga flätor bli helfräckt till! Eller om den är mer festfin passar stora lockar eller en fin uppsättning.
Byxdressen kan vara borde kort eller lång som ni ser. Och den finns i alla möjliga färger och mönster! 
Dessa ovan googlade jag fram. Vet alltså inte var de kommer ifrån.

En sådan goding ska jag skaffa inför sommaren. 
LOVE! 

Is it true?


Den är så fin!

jaktmässa

Hallå!

Jag var helt slut efter mässan! Men nu har vi kommit hem och återhämtat oss, eller jag har iaf fått mer energi.
Vi stod som sagt i Smålands- stövarklubbs monter, vi sålde lotter, pratade och sådär. Det fanns massor att titta på där och en känd kock lagade mat framför publik. Det var som en stor biograf där inne med massa platser framför en stor filmduk där en tjej filmade kocken när han lagade mat. Annars hade man inte sett ett skit typ.
Jag tyckte att "savannen" med de uppstoppade djuren var häftig! Det fanns en giraff, ett lejon, en krokodil och massa hornbeklädda djur, asså antiloper och en sort som hette Dik Dik. Den såg ut som en, antilop typ, fast i samma storlek som en hare, skitsöta! 
Isak gjorde sig av med fenhundra kronor på ett kastspö och 4x luftskytte-turneringar, medan jag bara köpte ett ballt halsband till våran tax, Morris. Han blev så cool med nit-halsbandet & sin dödskalle- blöja. Haha! Han använder såndär "blöja" eftersom han rätt som det är inte kan hålla sig och skvätter inomhus..  En sak är säker; Världens tuffaste tax!

När vi kom hem åkte vi och handlade korv med bröd och åt ute i kvällssolen. Vilket härligt väder det blev idag! Efter det tog vi en promenad med alla vovvarna och nu sitter vi tillsammans vid teven och tittar på Robinson. Det är spännande! Åh, när man fick se vad som skulle hända efter pausen, så fick man se Jarmos huvud helt blodigt, så nu när de tävlade och Jarmo klättrade på den där stegen var jag skiträdd. Stackars Jarmo!
Jag hjärtar vitchoklad med jordgubbscrisp!
 
Tillbaks till teven.
Kram!


Nithalsband till tuffingen, 80:-










Den kända Kocken, Manneström, var skitkul! Det var typ någon man som skulle komma
och föreläsa, men hon sa att det blev inställt p.g.a sjukdom. Och när en såndär utrops-kvinna
sa i högtalarna att det blev inställt sa kocken; "tyipiskt politiker som aldrig vill jobba på helgerna!".
Hahaha.

Våran monter.

Mina favoriter



Från vänster;
LdB Face creme (finns i skönhetsaffärer, typ Karl XII i Eksjö) - Fukt- och energigivande ansiktskräm för mjuk & frisk hy. Med vitamin C, E & F.
Natusan Balsam Spray (hittar du i din mataffär)- För vått eller torrt hår. Håret känns så härligt, luftigt och luktar gott!
NiveaVisage Wash off! (köpte min på Konsum i Eksjö)- Tar bort make-up & förebygger orenheter. Berikad med mineraler från havet och gör huden frisk, mjuk & smidig.
Basiron (apoteket)- För behandling av acne. Smörj över partiet på kvällen och sov med det.
Dove summer glow (finns i mataffärer bland hudkrämerna)- Använd vaje/varannan dag för att bygga upp en snygg bränna. Denna BUS- kräm ger verkligen ett bra resultat!

fridayevening

Hur mår ni?
Igårkväll kände jag mig allmänt deppig, men nu är jag värsta lycklig! Tänk vad upp&ner humöret kan gå, jag HATAR det!
Nu har vi i alla fall precis ätit middag. Mormor, morfar och Elvy är här. Vi har ätit grillspett och till det en stooor sallad med grönsallad, fetaost, pinjenötter, pumpakärnor och soltorkade tomater.. mums!
Till efterrätt nu blir det princesstårta vi var inne på kondiset och köpe idag. Det är ju för att det är morsdag på söndag. Det var Elvys idé, vi brukar inte fira sånt precis.

Den klänningen jag var ute efter fanns inte i Vetlanda heller. FAN! Men vi sprang runt i flera affärer och letade efter någon annan. Det var ont om sånt, men på H&M hittade jag en som fick duga. Den var ju helt okej, supersöt, men jag hade ju helst velat ha den jag ville ha!

Imorgon blir det en tidig morgon. Vi ställer väl väckarklockan vid sex-tiden så vi kommer iväg i tid. Vi beger oss iväg mot Nordens största jaktmässa på Elmia game fair! En sak som var lite ball var att det finns en massa uppstoppade afrikanska djur såsom giraffer, antiloper, bisonoxar och bufflar! Vi ska stå i stövar-klubbens monter och berätta om jakten o.s.v. Det blir nog kul!

Slänger in mina favorit-skönhetsproduker strax.


090522

God morgon!

Gick upp rätt skapligt idag, för vi åker till Vetlanda snart. Väntar bara på duschen.
När vi satt vid frukost-bordet kom våra fina vänner. Hästarna. Jag delade ut knäckebröd, äpplen och morötter och de blev så glada så! Haha. Sen poserade jag och hästarna framför kameran och jag blev bästa vän med den söta lilla ponnyn. Han var rätt så skygg förra året, men hans personlighet verkar ha ändrats. Han stod och grävde in mulen i min famn och när jag kliade honom under pannluggen, slöt han ögonen och njöt. Helt underbar!

Hoppas jag hittar det jag söker i shoppingväg idag.
Ha det bra!








Osminkat face och morgonrufs.. härligt!


puss

Solen ville inte steka lika hett när jag kom ut. Men jag har ju inte bara idag på mig att få njuta av solen.. om den nu kommer titta fram igen? Men det tror jag väl.
Bonde söker fru har ju börjat dra igång nu, eller just nu visas i alla fall de bönder som man kan skicka in brev till. När det väl drar igång blir det kul!
Vi åt mammas laxforell som hon fiskat själv till middag idag med färskpotatis och hollandaisås. Mums!

Nu drar jag mig tillbaka till TV- soffan där mamma sitter.
Imorgon åker vi förhoppningsvis till Vetlanda där jag hoppas på att få tag i skolavslutningsklänningen.

Kramar! ♥


Lisiflisi, åh, sötast i stan!




dags att steka

hellu bloggen!

Vaknade vid halv tio och åt frukost, sedan blev det en låång promenad med Peter & hundarna. Promenaden tog typ 2 timmar, så när vi kom hem stretchade vi och gjorde situps & armhävningar sedan åkte vi in till stan och storhandlade.

Sitter här med min överkropp insmord med Hawaiian tropics kokos-doftande kräm som gör att man får fin bränna. Ska nämligen ut i solen och steka strax med ett glas Fanta Jamaican pineapple och en bok. Niice! Måste ju få bränna nu till skolavslutningen. Men liiite avundsjuk är jag väl på Johannes som just nu befinner sig på Cypern. Lyx!

Måste bara berätta något underligt.. 
Våra hundar brukar skälla ibland på natten, eller de brukar de inte göra, men de har börjat med det på senaste tiden. De brukar skälla om det t.ex går förbi någon. Peter kikade ut en natt och kollade efter vad det kunde bero på. Vet ni vad det visade sig vara? En räv! Den brukar liksom stå famför hundgården och reta upp våra hundar. Haha! Inatt började de skälla sådär, så jag vaknade och var påväg in till mamma coh Peter för att tala om det, men då slutade de, så antagligen hade räven sprungit sin väg.

Hörs senare. Ha det fint!


skolavslutning

SAS= skolavslutning.

var på JC efter skolan idag och tittade efter en klänning.
Jag hitttade en jättefin, typ exakt likadan som jag hade skissat upp. Axelbandslös.. men oturligt nog fanns den inte i min storlek, grr.
Jag ska ringa till JC  Vetlanda och se om de har den i min storlek. Isf åker vi dit på fredag.
En fråga. Kan man ha gladiator-sandaler till en vit rätt så kort klänning och vita spetstights ?
Lite inspiration till min SAS- outfit.

Hår- stora lockar & flätor.
Smink- naturligt med bronze-sotade ögon
kläder- spets, axelbandslöst, vitt & enkla accessoarer
accesoarer- enkelt men något som ändå bryter av det hela en aning

skor- troligtvis gladiator- sandaler

Gjorde ett inspirations- collage..




jag är ett matvrak!

hejsanhoppsan!

Blev väckt vid 6 som vanligt. Var väldigt seg imorse, så jag låg kvar typ 10 min och drog mig. Gick upp, var fortfarande seg, och gick ner till tvättstugan och rotade i den enorma tvätthögen med ren tvätt. Tog ett tag innan jag hittade det jag skulle ha. Såg att klockan var mycket och gick upp och sminkade mig, långsamt. Jag är så petig när jag sminkar mig... klockan blir mycket, för mycket. Rusar ut i köket och slänger ihop en frukost, för mycket. Slänger i mig maten, men det går ändå otroligt segt. Klockan tickar, jag springer ner och borstar tissingarna och drar på mig kläder. Isak har redan gått ner till vägen ungefär 1 km från där vi bor, där bussen kommer. Jag springer ner som jag oftast måste göra. Jag får alltså motion varje morgon varje ojämn vecka, haha! Bussresan är så seg. Det tar typ 30-40 min för den jävla bussen att ta sig till stan, 7 km. Nej, jag ska inte vara otacksam när vi får gratis skjuts!

Första lektionen på onsdagar har vi intresseval. Jag har turism. Nästa vecka kommer tyskarna hit och ska bo hos de flesta elever. Jag är inte en av dem. Det var såhär.. när Marie frågade vilka som skulle vilja ha tyskar boende hos sig så räckte inte jag upp handen. Jag trodde att det skulle vara fyttlådor och värsta kaoset i vårat nya hus vi flyttat till, men nej, vi har ju fått jättebra ordning redan. Jag har alltså ångrat mig!
Berättade det för Marie idag, och frågade om jag kunde vara tillsammans med någon elev och tysk, och det löser sig nog. Skulle vara skitkul att lära känna nya människor! Min morfar är ju tysk för er som inte vet.. jag har typ bara träffat han två gånger. Han heter George. Jag har värsta enorma släkten! En släktträff skulle inte vara dumt. 

Okej, rubriken... att jag är ett matvrak är konstaterat! Jag ska räkna upp allt jag ätit idag då..

frukost- yoghurt med flingor, dubbelmacka och mjölk. 
lunch- 1 ½ hamburgare
mellanmål x2- yoghurt med banan och flingor, knäckebröd och mjölk. Sen kommer pappa hem och ropar; "nu blir det gröt!". Känner mig lite dum att jag nyss ätit, så jag tar en skål gröt också.
kvällsmat- macka, knäckebröd och kaffe.

ingen middag direkt, men gröten räknas väl typ som de.

P.s bilder på huset kommer någongång...D.s

Ha en riktigt bra långhelg allesammans, puss!

090519

Hej!

Jag har inte bloggat på hela helgen. Men jag har fakitskt en bra andelding.. vi har ju flyttat till hus med pappa! Det är ju massor att göra då, dessutom har vi inte heller haft internet tillgängligt, så.

I fredags förra veckan gick flyttlasset, så när jag kom hem efter skolan hjälpte jag till att flytta lådor och möbler. Huset är så jävla läckert och fräscht även att huset är rätt så gammalt. Mammas föredetta arbetskamrat och nära vän bodde där innan, och hon ska visst vara superpedant, alltså håller ordning och har städat. Det märktes!
Vi har fått bra ordning redan, efter en helg bara. Det blir nog kanonbra. :D
Helgen har väl mest spenderats i det nya huset då men i söndags var jag, Hugo och Hugos släkt och firade Hedda som fyllde 15 år den 8:e maj. Vi körde på hennes moppe. Eller rättaresakt, hon körde och jag satt bakom. Skithärligt! En moppe ska jag ha nästa år när jag fyllt 15 år här ute på landet!

Igår fick jag hem min bikini från H&M. Den satt verkligen skitbra! Jag är hur nöjd som helst. Den är rosa med paljetter, har visat den tidigare här i bloggen. Inte nog med det, när jag kom hem hit till mamma hade jag fått Veckorevyn med Kenza i. På hennes blogg kunde man skicka efter tidningen gratis, och jag fick den. Blondinbella var med i ett tidigare nummer av Veckorevyn, men då tog de slut, så jag fick aldrig den. Och bara en grej till, jag har vunnit en tipspromenad på världsboksdagen! Jag vann ett pris för det och i ett brev jag fick hemskickat stod det att jag fick komma o hämta det på biblioteket. Yes! Undrar vad det kan vara för pris?

Den här veckan går vi bara måndag, tisdag & onsdag i skolan, sedan är vi lediga fyra dagar. Skönt!
På lördag beger vi oss mot Jönköping och Elmias jaktmässa där mamma och Peter ska stå i Stövarklubbens monter. Det ska bli kul!
Imorgon ska jag dra ut och leta efter en klänning till skolavslutningen. Jag har skissat upp en outfit, och om jag får till plaggen, accesoarerna, sminket och håret skulle det bli perfekt. Hoppas hoppas!

Update;

En läsare frågade om jag kunde ladda upp bilder på vårat nya hus. Visst kan jag det! Men det blir in än.



Snygga Kenza på Vecko revyns omslag.


Vad fint jag har ritat. *host*

Imorgon flyttar vi!

Hallå!

Skolan idag var väl inget vidare, men idrotten var skön. Moa och jag joggade en runda för vi hade motion och man fick springa/gå vart man ville.
På spanskan skulle vi spela upp våra dialoger för klassen.. jag var och handlade i en klädaffär och Antonia var en som jobbade där. Jag glömde bort mig och råkade ta en replik längre fram i samtalet, och när jag kom dit jag hade plockat repliken ifrån så visste jag inte vad jag skulle säga, så jag tog samma replik igen. Blir ju så himla nervös när jag ska tala inför folk! Hehe.

Slutade vid 14, och det är ju alltid skönt! Cyklade hem och mötte en lite smått förvirrad kille/man som stod med en kartong. Jag svänger in på gården och parkerar cykeln när jag ser killen komma mot mig. Han var riktigt snygg faktiskt, haha. Och frågar mig efter en gatuadress. Jag hade ju ingen aning om det, men han var på rätt gata, så jag svarar "måste ju ligga här i närheten iaf..". Sen fortsatte han att leta. I just sådana situationer kan man göra bort sig rejält. Men jag skötte mig någorlunda. GAH!
Gick in och fixade mellanmål som jag satt mig framför TV:n med. Zappade runt bland kanalerna och hittade ett intressant program om ovanliga sjukdomar och sånt på Tv4 Fakta.
En tjej hade fött med något syndrom så att hon inte kunde le. Vad hemskt! Men de hade opererat in muskler i hennes käke så hon tillslut kunde le. Sedan var det en liten söt mörk amerikansk pojke som hade fött med missbildningar på kroppen. Hans hand bara växte och växte, och hans långfinger var jättestort. Och något läskig.. en kvinna skulle operera bort ögat, men bedövningen släppte. Hon försökte visa det, men hon var förlamad. Hon hörde läkarna säga "skär djupare" eller "dra hårdare". Fyfan, vilken panik-situation! Jag skulle dö.

Imorgon flyttar vi! För nionde gången.. Jag måste verkligen packa nu! Shit, jag har en byrå med massa bröte här jämte skrivbordet, jag har inte tänkt på att rensa ut den! Got to go.
Ha det bra, puss!

090513

Hellu!

Skolan idag har varit okej. Inte mer.
Försov mig 50 minuter imorse! Jag ställde ju väckarklockan på 6 eftersom jag skulle duscha. Men så vaknade jag 10 min i 7 (GAAH!), den ringde ju aldrig, jag vaknar alltid när den ringer annars. Så jag hoppade in i duschen, men struntade i att duscha håret.. fixade till mig och åt frukost. Kom typ en minut sent till intressevalet, men Marie gav mej en 5 min.- markering. BAJS!
På musiken hade vi Daniel! Han är så cool :D Hehe.

Sitter här med matteboken uppslagen. Jag hatar matte! Kommer inte igång riktigt, för det är procent och det suger jag på...
Inte nog med det. Vi har 120 st engelska ord till fredag om vi ska plugga in och så ska man göra ett korsord med 20 ord. Mitt är färdigt.

Back to the plugg. Puss!



Adam Tensta kommer till skolavslutnings-discot i Eksjö den 11:e juni.

090512

Hej!

Senast jag bloggade var i lördags, men det känns som att de va igår. Tiden går så snabbt, för snabbt...
Skolan idag började med svenska. Vi pratade om fula ord. Lasse är för skön! Typ svärord, vilka som var okej att säga och vilka som vi använde dagligen. När pappa brukar svära blir det en lång ramsa; fan helvetes jävla skit.. om och om igen. Haha. Jag svär nog inte så jävla mycket egentligen. Hehe. På fysiken hade vi danska (?) med tyskläraren som är från Danmark. Haha. Och på matten hade vi SO med Jonas. Han är skitbra! Vi borde få honom som SO- lärare! Spanskan och tekniken var väl mindre roliga. På tekniken redovisade vi om våra byggnader av glasspinnar. Min grupp gjorde "Golden Gate- bron".

Nu är jag hemma och ska sätta mig och plugga. Kram!


Fantastiskt vacker äppelblom på våran gård här i stan.
Fotograf; Pappa- Kjelle






lördagskväll

Tittar på Robinson nu. Har bara gjort det typ tre gånger. Hehe. Kan säga att jag inte är något TV-freak, fast om det är något riktigt bra, så tittar jag såklart. Som House, idol, bonde söker fru (det är faktiskt riktig kul, haha!)..
Angela Monroe, matvraket, hehe.. åkte ut i Robinson ikväll.

Idag har jag sytt i flera timmar på mina jeansshorts. De blir nog kanonsnygga, och mamma blir nog glad, de är till henne.
Vi åt en supergod middag ikväll också. Älgkalvskött med kantareller och bacon. Peter tror inte han kan laga mat längre, men that's not ture at all!

Jag känner stort behov av att ta en dusch nu.
Men nej, nu skulle visst Peter duscha, får väl sätta mig och titta på "Se upp för dårarna! (dårarna stängs..)". Den såg jag första gången på bio med Emmy, minnen... och sedan har jag sett den ett antal gånger. Så jävla bra! 

Kramar till mina fina läsare! ♥

 


090509

Hejsan bloggen!

Sov ut, åt frukost och tog en promenad med hundarna. Nu har vi precis varit en sväng i stan och lämnat lillebror, handlat tomatplantor & hämtat Elvy, som gjort våfflor! Mmm..

Solen har gjort comeback idag! Det blåser en del.. Igår var det typ oväder med regn och åska, som sagt. Aprilvädret var ju rekordvarmt, och nu vill jag ha sommarsommarsommar. Jag tycker att det är intressant med väder! Haha.
 
Nu blir det våfflor! Hörs senare.

hemmakväll

Det blev en lugn hemmakväll med middag tillsammans och TV. Det åskade ett tag innan, och eftersom det är väldigt stor risk för strömavbrott här ute på landet, var jag ganska rädd för att det skulle bli det. Hehe. Man är ju i så stort behov av ström! 

Vad har ni för planer eller vad har ni hittat på ikväll?

 




Köpte Katarina Von Bredows senaste bok, "Som om ingenting", idag!


Läste att mer än 2/3 av alla tjejer i Sverige bloggar typ. Detni!

livet är ett rollspel

Alla har olika roller.. den blyga/tysta typen, clownen, ledaren, man kan ju tänka på de sju dvärgarna i Snövit; blyger, glader, toker, butter, kloker.. jag är den tystare typen, blyger. Man måste acceptera alla roller för att det ska funka, så att alla mår bra. Man kan ändra sin roll. Jag som är ganska tyst och blyg ibland, kan ändra det. Ta mer intiativ och våga mer, eller det kanske inte är det lättaste, det vet jag! Men det går och jag kämpar. Man kan ju också blir trött på clownen, toker, som hela tiden skrattar och gör sig rolig. Men den tysta typen kan behöva det. Och ett skratt förlänger livet, sägs det ju. Man är i behov av alla roller. Det är som naturen. Ni vet? Ett kretslopp, de stora rovdjuren äter de mindre djuren, och de mindre djuren äter växter, eller kanske ännu mindre djur. Tänk på hur ni behandlar varandra! Bli en kloker.  

090508

hejsan allihop!

Skolan idag började med engelska, vi hade ju översatt låttexter tills idag, så vi läste upp dem för varandra. Sen SO, tittade på film, "Antikens Grekland". På bilden ritade vi cylinderformer. Jag blev ganska nöjd faktiskt! Sist på A-tiden var några hos oss och pratade om konfirmationen. Jag ska nog konfirmera mig. Jag är inte döpt, men man kunde döpa sig där, hehe. Det lät faktiskt rätt så kul eftersom man får åka på läger, resa och göra en massa roliga aktiviteter.

Efter skolan gick jag en sväng på stan. Doftade på parfymer och tittade efter skolavslutningsklänning. Jag måste snart få tag i en..!!
Sitter just nu hemma hos pappa. Ni har nog märkt att jag ofta går hem hit efter skolan även att jag är hos mamma? Min buss går hem så jävla sent på torsdagar och fredagar, och ibland går jag hem hit så jag kan gå till gymmet efter skolan.
Mamma kommer och hämtar mig om sisådär 40 min.
Har inget speciellt för mig ikväll. Hedda fyller ju år idag. Grattis gumman! Skulle egentligen på hennes "födelsedagskalas" ikväll, men pappa och Cilla kunde inte. Men vi får väl ta och fira henne någon annan dag.
Det är dansuppvisnings ikväll, men eftersom jag inte köpt biljett så lär det nog vara slutsålt. Men man vet ju aldrig.. kanske ska ta & kolla upp det.

Puss på eeerr!






090507

Shoo darlings!

Idrotten idag var svinkall, vi var ute och jag hade bara t-shirt och halvlånga byxor. Får egentligen skylla mej själv att ja inte tog me någon tröja elr nåt.. vi hade Daniel som lärare på idrotten och vi spelade fotboll och rugby, woho! Han är så bäst, så jävla skön, hah. Han borde vi ha som biologilärare tkr jag, han är så bäst på de! Men jo, de va typ de enda roliga med skolan idag.

Gick till biblioteket med Elin & Antonia efter skolan, för jag hade inget för mig en timme och 40 min innan min buss gick. Efter det gick jag typ en snabbis på stan, och inne på bokhandeln ringer Hedda och vi snackade massa tills jag kom hem och gjorde nudlar. Efter hen halvtimme la vi på och jag slevade stressad i mig nudlarna eftersom de va typ 20 min kvar tills min buss gick. Den jäveln missade jag ju också. Grrr.. Stannade hos pappa tills mamma kom och hämtade mig efter jobbet vid 17. Hehe.
Ikväll har jag strukit jeans-tyg till mina jeansshorts. Och sedan nålade jag fast mallarna (delarna av shortsen) och stack mig i fingret ett antal gånger, klippte mig förresten i fiingret också, inte för att det började blöda, men det gjorde jävligt ont, klumpeduns man är!

Nu ska jag göra färdigt engelska-läxan tills imorgon. Puss på er!

090506

Jag orkar inte mer! Är det något fel på mig? Det är ju fan inte lätt att förstå om man inte fattar vad problemet är, och inte lika lätt att fråga heller. Jag känner inte igen mig själv vid det här laget. 
Skolan idag var kort, så jävla skönt! Jag ska rensa tankarna och ta en sväng till gymmet.

Jag har ju inte alls mycket att skriva här idag. Kanske slänger in något ikväll, kanske.

Nu får sommaren komma!

See u.






Some day..

kiwiiii

Älskar frukt! Speciellt kiwi och vindruvor som jag nyss åt, ñam ñam.

Idag har jag hunnit med en stund plugg, en halvtimmes tupplur, promenad och dusch... dock inte mycket bloggande. Eller typ inget med andra ord. Ett jävla ointressant innan, men jag är ingen storbloggare, inte ens nära. Far away. Jag kan inte hålla på att jämföra mig med dem..de skriver typ 5-10 inlägg per dag. Men de har ju en massa att skriva om ju! Kenza, Blondinbella och Dollyblond.se följer jag dagligen, och dessa avgudar jag!

Imorgon är det onsdag och vi slutar efter slöjden, 11.30. Yes! I slöjden håller jag på å syr ett par jeansshorts, men eftersom jag nyss påbörjat dem, så måste jag nog ta hem och sy, det är ju inte många veckor kvar nu innan sommarlovet! Åååh :D

Ikväll ska jag komma i säng och försöka somna snabbt. Var ju så himla trött och seg i skolan idag..

Sweet dreams

kalla klassrum!

Hej!

Jag har frusit hela skoldagen bara för att alla jävla klassrum är så kalla. huh. och på fysiklektionen blev jag värsta trött när vi tittade på film. Min enda tanke just då var *jag vill hem till sängeeeen*. Hehe. Sitter här med ett glas oboy och ett knäckebröd och känner att jag måste göra matteläxan, & de ska jag göra alldeles strax. Fast kanske vila en stund först...
men oj, vilket intressant inlägg det här blev då.

Men puss!


Vår lilla charmör, Stumpen.

I need help from you..

Jo, nu är det så att skolavslutningen närmar sig med stormsteg, och jag har inte hittat någon klänning eller kläder som jag ska ha på mig. Problemas. Har ni möjligtvis sett någon fin klänning? Det skulle vara jättesnällt om ni skrev ner hemsidan eller i vilken affär jag kan hitta fina klänningar. Åh.

Nu har jag precis fått min långa lugg klippt. Den hängde framför ögonen och jag blåste eller skakade hela tiden undan den, men nu kan jag ha den hängandes normalt igen. Skönt. Och tack Cilla!
Söndagar brukar ibland kännas lite deppiga p.g.a av att vi byter vecka på måndagar. Alltså, det är inget jag egentligen går runt och tänker på, det är liksom något i mig som säger till att "det är söndag, du ska byta vecka imorgon". Jag tycker att det ska bli jättekul att komma till mamma nu likaså när jag byter från mamma- pappa.

Nu ska jag kolla så att alla skolböcker är nerpackade i väskan och packa ner mina idrottskläder & sedan blir det sängen.

Godnatt & puss!


Saknar min Hedda.  <3

a message

Hallå!

Gymmet var grymt skönt nu efter ett par träningsfria dagar. Eller, i Göteborg gick man ju runt, runt i stan i typ 5 timmar.
Det luktar grillat ända upp till mitt rum nu. Grillspetten med champinjoner, paprika och lök är snart klara och de stora stekarna, (tror det är flintastek) till det blir det pappas egna tzatsiki som är den bästa! Yammie!

Skola imorgon och ny vecka. Känns bra. Nu ska vi alldeles strax äta, men innan dess slänger jag in en liten komihåg- lapp;


090503

God morgon!

Glöm inte att vara med & tävla om de snygga, slitna crocker-jeansen! Om de nu passar er..
Jag vaknade runt 9 idag och har precis ätit helgfrukost med ägg. Sååå gott!
Alldeles strax ska jag till gymmet. Och senare idag blir det väl att fixa och packa inför flytten. Det börjar dra ihop sig..

Pusspuss.


Stör mig otroligt på att mitt hår ser rött ut i solen. Grrr..

Tävling!

Nu drar jag igång en liten tväling här i min blogg. För första gången!
Jag tävlar ut mina Crocker- jeans som nu är för små. De är i storlek 150 och i bra skick eftersom de inte är mer än 1 ½- 2 år. Dom kostade runt 400 kronor nya. De är ljusa och jag har precis gjort lite slitningar på dem. De blev verkligen jättesnygga och jag visste inte vad jag skulle göra av dem.. men så kom jag på det här med tävlingen. Superb!

Helst ska ni bo i närheten av Eksjö, för jag vill helst inte hålla på med post & porto. Men om ni har vägarna förbi Eksjötrakten så skulle nu ju kunna svänga förbi. Om ni själva skulle kunna betala portot, så får ni gärna göra det!

För att vara med och tävla ska ni slänga in en kommentar med en motivering varför just du ska vinna och din e-postadress. Tävlingen avslutas på torsdag klockan 18.

Lycka till!


Sweet child O' mine


home

Hemma från Stockholm nu. Det har varit riktig mysigt med grillning & sånt ute i kussarnas sommarställe! Jag skulle velat stanna längre än över en natt, men jag hoppas vi ses inom kort igen. Älskar er kussar!
Påvägen hem stannade vi inne på Hockeymonkey där Isak fick lite nya hockeyprylar och sedan stannade vi vid Linköpingsbron och åt mat. Jag tog en norsk fjordlax med dillpotatis. Det var riktigt gott! Och något som är skönt är att sova i bilen, visst är det?

Nu måste David (brorsan som pluggar till Socionom i Kalmar är nere i Eksjö) ha datorn för plugg. Uppdaterar med bilder lite senare. Kramar!

Update;


Min faster Anna fick en liten flicka den 3:e April. Hon ska döpas till Felicia. Så sött! Här ligger hon och pekar finger i min famn. Haha. Åh, bebisar är så babylena och de luktar så gott! Helt underbara med andra ord.


Pappas bror, Mikael. Lägg märke till hans ögonfärg. Ena ögat blått och det andra brunt. Så himla fräckt!


Pappa Kjelle.


Pappas brors fru, Carina. Himla glad och trevlig!


Sofia som fotograf. Fint va?


Fotograf; Sosso.


Man har ju en gymnast till kusse dåvah. Hon e grym!










Min fina kusin. Love u!


She's my cousin, miiiiiiinnnneeee!


Brorsan ville inte vara med på bild egentligen.


Lille Johan, mini-kussen.


Stackars Isak, pollenallergisk.

RSS 2.0