Design by Essie*


Såhär kommer den höga kjolen se ut som jag håller på med i slöjden.
Jag kanske kommer ha dom dära hängslena, bara kanske...
De tre röda "prickarna" är knappar, och de där ränderna på kjolen är
volanger..


Me in profile.

Saturday

Tjallå allihop :)

Jag vaknade vid 9 tiden idag. Gick ut i köket där mamma satt och åt frukost. Sen gjorde jag nagelmanikyr på mig själv. 
Sen ringde de från mammas jobb där mamma är chef och sa att mamma skulle komma in och jobba! För att det fattades personal och så var det en orolig patient. Så tråkigt! Mamma o jag skulle ju gå på stan o sånt kul idag, ååååååh. Så mormor och morfar fick komma till oss så att dom kunde skjutsa in Isak till hans match. Så jag gick på stan själv. Jag hittade en vit kajalpena av Max Factor, som man kan ha på undre fransraden för att göra ögonen större och piggare. Har länge tänkt att köpa en sån...

Sen gick jag hem till mormor och morfar, och där fikade jag med thé och bullar, sen skjutsade mormor o morfar hem oss igen, och när mamma kom hem så hade hon med sig pizza, jag åt en hawaii :D

Vi tittade nyss på körslaget. Och Team Hanna vann ju! Och vi röstade på dem =) Wiiie!

Vilka tyckte ni var bäst? 

Big hugs and wet kissies

Spring favourite


Skjortblus, 149:- Ellos








Benjamin Button


Kanske går och ser Benjamin Buttons otroliga liv imorgon med mamma :)
Den verkar ju så otroligt bra.
Har ni sett den?

Lovely friday!

Äntligen helg!
Jag är riktigt trött och seg efter skolveckan, så det blir en riktigt slapp pch mysig fredag.
I skolan idag fick de som ville testa på att hoppa i isvak, men det gjorde inte jag! hahaha, och vi som inte gjorde det fick gå runt sjön på 6-7 km. Det var kallt och burrigt ute.


Såhär ser min fredagskväll ut:

* Äta tacos
* Titta på Let's dance
* Äta massor av godis
* Läsa Klick! (skvallertidning)

Hur ser eran fredagskväll ut, och vad ska ni hitta på i helgen?
Tell me!


Jogging och stan

Hej igen!
När jag kom hem med bussen drog jag på mig träningsbyxor och tog en skön joggingrunda i skogen, och när jag kom in gjorde jag situps.
Sen skulle vi in till stan och köpa en lite sen födelsedagspresent till Isak. Det blev ett Nintendo DS...
Jag tänkte gå in på sminkaffären Karl XII, och kolla om jag hittade något, men det får bli shopping med mamma på lördag istället!

Strax ska jag hoppa in i duschen, och göra en egen hårinpackning. Sen ska jag göra flätor i håret så att jag får fina vågor i håret imorgon! Och efter det blir det middag, kycklingfilé, yummie <3


Tjiiing' E


Väntar på bussen

Just nu sitter jag och väntar på bussen hemma hos pappa. Och David har kommit hit till Eksjö från Kalmar där han bor och pluggar, han ska iochförsej åka hem snart för han skulle bara hämta sitt nytagna pass. Men det är kul att träffa honom!

Min buss går om ca 40 min, och jag vet inte vad jag ska göra tills dess...
Kan inte jag få lite bra tips vad jag kan skriva om i min blogg? Det skulle vara supergulligt! =)

Kramkram

Hög kjol

Hejj där!
Idag var det lång skoldag, och vi hade slöjd på Linnéskolan idag.
På slöjden håller jag på att sy en hög kjol : ) Den är svart och ganska vid där nere, och som dekoration ska jag ha tre st röda knappar mitt på resåren. Den blir nog fin! När den är klar så ska jag ta kort och lägga upp den på bloggen.

Och innan musiken så gick brandlarmet på Linnéskolan. Det var ingen brandövning, utan det var någon som hade tryckt på knappen så att larmet började tjuta, sen hade vi också brandövning på våran skola, asså vi visste om det innan.. Så vi fick höra mycket tjut idag!
Nu är jag hemma, så skööönt! Men läxorna ligger å andra sidan på skrivbordet och väntar...

Hur har eran dag varit, hänt ngt skoj?


Onyttig som man är!

jaha, dagen dåda..vanlig och tråkig. Fast tekniken börjar bli roligare : ) Vi håller på att bygga kända byggnader, och materialet man får använda är endast glasspinnar, limpistol och en såg om man vill förkorta pinnarna.
När jag kom hem åt jag mellanmål, som rubriken lyder, så åt jag macka med smält ost, varm oboy och en punchrulle (dammsugare).. hehe, men det är inte ofta jag äter så onyttigt mellanmål, det var ett undantag, jah!

Jag hade lovat mamma och Peter att vika tvätt när jag kom hem. En enooorm tvätthög befann sig på bänken i tvättstugan, så jag satte igång med det. Och det tog mer än en halvtimme iaf...huh'
Sen kom mamsen och Peter hem från sina jobb och mamma satt igång med middagen, fiskpinnar.
Jag ska strax plugga lite spanskaglosor.

Ha en fortsatt bra vecka,

tjiiingeling <3


Inte så nytagen bild, men den får duga,

Bli medlem!

Gratis

...är en bra sida där du samlar poäng genom att göra olika saker, som att värva vänner och besöka hemsidor. Saker du kan få är allt från presentkort, platt TV, kameror, biobiljetter m.m...
Bli medlem idag, det tjänar du på!

Stjärntecken

Mitt sjärntecken stämmer läskigt bra inpå mig! Läs det, och du lär känna mej direkt!


Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Meddelsam, intellektuell och positiv

Nyckelord: Förening, revolution, vågor, telepati, exentritism, perversitet, intuition, protest, reform, sprängning
Färg: Blå
Metall: Uran
Stenar: Safir och opal

Vattumannen längtar efter ombyte och personlig frihet. Vänlig och ägnar sig ofta åt humanitär verksamhet. Han har en komplicerad karaktär och verkar ofta "vara kommen från en annan planet". De ser längre fram än de flesta andra och kan förutse händelser och konsekvenser. Självgod och självsäker anser han att hans avancerade idéer är de rätta och att således alla andra har fel... Originell, oberäknelig och okonventionell, men också oerhört charmerande och vänlig. Rebellisk och struntar i andras åsikter. Är ofta rent ut sagt "tjurskallig"! Oberoende, uppfinningsrik, rationell och intelligent. Svårt att knyta vänskapsband, eftersom har har en avvisande attityd. Dock trofast och lojal i kärleksrelationer.

Lämpliga yrkesval: Författare, talare, föreläsare, vetenskapsman, uppfinnare, astronom, socialarbetare.
Fysiska kännetecken: Slank, rena drag, brett mellan ögonen och en behaglig mun.
Känsligaste kroppsdel: Vader och anklar


Agility!

hallåhallå!
Om 10 minuter så drar vi iväg på Agility med Sigge. Han är en 1-årig dansk-svensk gårdshund och ser nästan ut som en Jack Russel.
Det ska bli jättekul!
Hörs senare,
pusseen <3



Såhär ser jag ut idag! (har jackan på mig eftersom vi strax ska åka)

Smoothie

Jag bara älskar smoothies, men det blir inte ofta jag gör smoothies, eftersom vi inte brukar ha frysta bär hemma...Men här kommer ett recept på en som Emmy och jag en gång gjorde, den blev jättegod! Jag skriver inte hur mkt man ska ha, men det är bara att hälla i lite som man tror!

Vaniljglass
Mjölk
Frysta bär

Sen är det bara att blanda i allt i en mixer. Och hälla upp i två stora glas!
Smarrigt ;P

lördaag

Tjenixen!
Idag vaknade jag runt 9. Åt frukost och allt sånt där, nu har jag gjort mig i ordning lite grann, ialla fall håret. Jag har gjort några lockar här & där, och våfflat under för mer volym. För vi ska snart på fest, Cillas mamma fyller 60 år på tisdag...
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag, jo förresten, jag o Isak hyrde filmer innan, Johannes (brorsan) jobbar på Cahns idag, så jag fick hyra filmer gratis, jag hyrde "Arn, riket vid vägens slut" och så hyrde Isak en film som hette "Van Helsing" och den handlade om vampyrer. Och till Hugo tog vi "Den magiska leksaksaffären".

Trevlig helg på er alla läsare! <3



Tog dessa bilder nyss, så de är nytagna;





 :)


Älskar mitt tjocka hår!




Yes!

Åh, äntligen en välbehövlig helg! :D
Det blir en partyhelg gör mej. För Cillas mamma fyller år snart och hon ska ha sin fest på lördag, och Isak (brorsan) fyller 12 år på söndag  :)
Dagens lektioner i skolan va iaf engelska, SO och bild :D Bild är skojj <3 Sen hade vi då handledning & A-tid...
På A-tiden så hade vi lite fysisk aktivitet. Vi fick då jogga till campingen. Sen skulle typ några personer som skriker högt gå upp o ställa sig på kullen, och skrika sina namn, o den som skrek högst vann typ, haha, liiite udda ba' x)
Och sen körde vi pepparkaksgubbarna, elr vad det hette... Då skulle alla stå två & två i en ring, och två stycken jagar varandra. Och sen ställer sig typ den som blir jagad jämte ett par, och så får den som står ytterst bli jagad istället...Om ni fattar? Haha!
Lunchen i skolan var kycklinggryta, typ den godaste maten den här veckan ialla fall.

Trevlig helg!
Kyssar E ;*


Sugarplum Fairy- The Escapologist



<3

Plugg och pinsamheter!

Yo!
Dagen spenderad i skolan...Slutade 14 idag. Gick hem o gjorde varm mellis, te och rostmacka, mmm :) Det vämer i vinterkylan.
Det hände en jäätte pinsam sak när jag kom hem från skolan... När jag kom in genom dörren ropade jag "Hallå!", och då var det ingen som svarade (jag tog det som att ingen var hemma). Så jag började nynna på låtar ganska högt, å sen hörde jag någon nere i köket. Så jag ropade "hallå" igen. Och då sa ngn "ja, det är målaren". Han var nere i vårat kök och målade våran vägg. Han hade typ hört mej då asså!! Gud vad pinsamt det var! x)

Nu sitter jag här och pluggar (elr halvt kan man säga) inför läxförhöret imorrn. Det är typ ord som hör till ett brott. Typ vad alla som sitter i tingsrätten heter och sånt...tråk!
Lyssnar på Rix FM samtidigt;  http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php

Ha det suuuper,
kramkram Ester :D

Käftont och frusna händer...

Var som sakt hos tandläkaren idag, går dit regelbundet och spänner och fixar på min räls.
Idag har dem satt dit en tjockare metalltråd, och det gör ont i hela munnen efter det :( Jag kan knappt tugga!
Idag är jag helt frusen, mina händer är som två isbitar, och det går knappt att värma dem. Men jag drack en kopp te innan, så dem blev lite värmare, men nu är dom frusna igen! Nu vill jag bara ha SOMMAR och SOL...
Dagen har varit, ehm, som vanligt.
Nu ska jag ta en promenad på ca 30 min, och en varm dusch på det! : )

See ya,
kisses
Essie <3


(Just kan jag inte lägga in bilder, ibland är det helt konstigt)


Tandläkaren

(Kort inlägg)
Kom nyss hem från tandläkaren i Nässjö. Dem spände min räls och bytte ut lite saker på den, sen åkte vi hem, och min nästa lektion börjar klockan 09:50, det är syslöjd vi har då. Så jag ska gå iväg om en stund..
Idag har vi oxå musik, SO o matematik, inte de roligaste ämnerna precis!

Pusshejs!


19:19

Har varit på stadsbiblioteket och lånat boken "Som jag vill vara" av Katarina Von Bredow... Jag bara älskar hennes böker, och det är så skönt att bara ta det lugnt och sätta sig och läsa en bra bok.
Det roligaste idag var nog när Hugo ställde sig och började rappa i köket, han hade värsta gunget som rappare har, och han sjöng typ om min storebror Johannes, att han bara lånar pengar hela tiden och sånt! Hahaha, o jag fick skrattanfall vid matbordet.


DAGENS VILL HA: kläder!
DAGENS KLÄDSEL: jeans, tröja
DAGENS FRISYR: en fläta, och mitt uppklippta hår hängde över.
DAGENS LÅT: Hot N Cold- Katy Perry
DAGENS PLANER: läsa, sova
DAGENS SAKNAD: saknar mkt <3
DAGENS DUMMASTE: jah vet inte
DAGENS KÖP: ingenting
DAGENS GODIS:  inget :)
DAGENS HUMÖR: ehm, typ som vanligt, lite glad oh, ja!
DAGENS ORD: vet ej?

 

Big hug

E.A <3

 


090120



Vanlig skoldag idag.
Kom hem och gjorde mellis, det blev mjölk och ostmacka med gurka.
Jag har inte kommit igång med träningen ännu, men det är ett måste, så snart ska jag börja, hoppas jag! Men det blir ju roligare om man har ngn att träna tillsammans med, och det har ju inte jag...
Jag har inte så mkt mer att skriva idag.
Ni får ha en bra vecka,

kramkram

Hårinpackning

Hårinpackning som ger fukt och glans åt håret!

Du behöver;
1 äggula
1 msk olivolja


Gör såhär:
Lägg på hårinpackningen i handdukstorkat hår. Låt din inpackning sitta i minst en halvtimme. Sen duschar du ur den med ljummet vatten, och duschar sedan håret som vanligt med schampo.

090118

Gäsp!
Man blir trött efter 7 timmar i skogen, dessutom gick vi upp kl 7 imorse.
Jag gick ner mig i isen, o typ halv mitt ben kom under isen, huh'
Imorgon är det byte av vecka, det blir pappavecka nu, jag tkr att det är jobbigt at byta vecka :/
Jag har iallafall bestämt mig för att börja träna den här veckan, jag måste somsakt komma i form, det blir typ CORE, eller pilatesbolls övningar, och en promenad varje dag.
Imorgon är det skola igen...Kul å träffa kompisarna såklart
:)

Ses imorrn'
Kisses ;*
Ess <3


090117

Tjabbatjenahallå!
Kall dag kan man lugnt säga!
Vaknade runt 9-tiden, tog en varm dusch, och åt havregrynsgröt som mamma hade kokat, mmm :P'
Sen drog vi på oss vaaarma ytterkläder och traskade ner till sjön med pimpelspöna i högsta hugg...
Vi borrade hål i den 20 cm, tjocka isen och pimplade. Det var inget långvarit pimpel, för det gick inte så bra, ingen fisk med andra ord!
Sen hackade Isak o jag i isen, och byggde en isfåtölj : ) Vi är ju bara bäst, juuupp!
Sen tog vi livbojen som fanns på stranden, (fy på oss, haha), och så körde vi livbojsrace med den, en satt på o den andra drog i snöret, OMG, det va feettt kul!
Sen gick vi hem, för Isak skulle spela hockeymatch mot Nässjö, kan säga att de förlorade...
Sen köpte mamma o jag lördagsgodis, mums! Sitter o äter de nu :P :D
När vi kom hem så gjorde vi i ordning oss, för vi skulle ut o äta på stans nya restaurang Keskin´s, den är Grekisk-Italiensk.
Vi köpte typ en bricka för 5 pers, o på den så fanns det kyckling-kött spett, jätte goda potatisklyftor, lax, lamm, grönsaker, wookröra o massa annat gott!
En superdag :D

Hugs,
from Ester



Outfit: Blus, minikompaniet (Eksjö)


Isak & jag idag

Fredag!

Idag hade vi bara 2 lektioner, slapp engelska och sen SO. Egentligen skulle vi ha bild oxå, men rektorn skulle prata med min klass, 7C2 i 1 ½ h...
På rasterna satt vi på skolans fik, NY-fiket o pratade och jag köpte 2 chokladbollar ;)
Jag gick till bibblan när skolan va slut, å läste. Sen gick jag ända hem till mamma! Hon bor 8 km från stan. Jag får vänta på bussen typ 1 h 50 m på fredagar, så jag orkade inte vänta. Jag känner mej stoltasst :D
Nu sitter jag här och dricker varm choklad, ñam ñam   ;P

Kiss n hugs

Esteer


Thursday

Dagen har varit bra.
Började med svenska, vi läste i våra "bänkböcker" hela lektionen, för vi ska skriva bokrecensioner och redovisa de sen.. Jag läser Syskonkärlek, somsakt. Och snart har jag läst ut den. Jag vill verkligen tipsa om den! Det är en av de bästa böckerna jag läst.
Dagens andra lektioner var SO, idrott, matte och spanska. Vi fick bestämma vad vi skulle göra på idrotten, o det blev dutchball! Det var jättekul, och vi fick massa beröm av våran idrottslärare! :D
På torsdagar får jag alltid vänta på bussen 1h & 40 min! Så jag gick hem till pappa och väntade.

Kramisar
 E.A     <3





Våran lilla Jaga på 7månader.




hosthost

Jag har fått värsta rethostan, det är skitjobbigt :( på vintern får man massa sån skit, förkylning och magsjuka t.ex -.-
Skoldagen började med intressevalet, jag har då turism, och, jah, det suger hårt!! Och om man har det får man inte byta intresseval på typ ganska länge, suck...
Efter det hade vi första slöjdlektionen i 7an, innan har vi haft hemkunskap den lektionen. Sen hade vi andra vanliga lektioner.
När jag kom hem så mötte mamma upp mig vid bussen med våra hundar :) Överraskningar är alltid kul! <3

Här kommer en lista:


Dagens:

blogg:  finsoows.blogg.se    &  kenzas.se
hiss: mamma mötte mej vid bussen
diss: ja ni'
saknad: jag vill komma i form
outfit: tights o rutig klänning typ
makeup: mascara, rouge
frisyr: utsläppt
låt: har inte lyssnat på ngn än, men Laleh- Simon Says
köp: inget
beroende: inget speciellt


 
Jag och Jaga :)


Måste komma i form!

Jau, nu är det såhär, att jag mååååste börja träna. Jag har knappt någon ork och energi till att göra saker.. Jag tänker typ såhär hela tiden, "åh, nej vad jobbigt" och ah, typ så.
Jag är ingen sportmänniska, det vet jag! Men man kan ju alltid gå en promenad varje dag och träna hemma. Men jag är ju såå laat, så jag börjar aldrig med det :/
Någon kul människa som vill börja träna med mej?

Jag har faktiskt varit duktig och lagat mat idag, pannkakor :) haha, inte världens svåraste mat att laga, men iaf! Goda var dom <3
Nu ska jag typ öva lite till på spanska-glosorna, och sen ska mamma och jag in till stan o handla mat,

Ciiiaaooo!



090113


LaLeh- Simon Says

Hejsansvejsan!
Lektionerna idag var svenska, fysik, matte, teknik och spanska...Fast de va lite special, för på fysiken o tekniken gjiorde vi andra saker.
Vi slutade vid 2 idag. Skönt :)
Jag gick ner och väntade på min buss. När jag gick hem från bussen så gick jag ner till sjön och kollade om fanns några fastfrusna fiskar i isen, hahaha x) Men sen så började jag frysa, så jag gick genom skogen upp till vårat hus. När jag kom upp till huset gick jag till vovvarna och hälsade på dom. Jaga gjorde sina skitsöta läten som är typ knorr-ljud och så, tihi <3
Sen gick jag in och åt mellanmål, macka o mjölk, å sen gjorde jag läxorna, spanska och samhällskunskap...
Jag har typ ont i hela kroppen! Jag måste ha sovit i ngn konstig ställning inatt -.-' ajja!
Låten däruppe tycker jag är ganska mysig, hon har en sån speciell röst, inte sant?  :D


Pusspåer,
/Essiie


tjena mittbena!

Ja skrev inte så mycket igår, men aja..
Idag var det måndag då, och det betyder lång dag med många lektioner.
Vi startade skoldagen med handledning, då fick vi skriva mål för veckan och lite sånt, efter det hade jag spanska. Där fick vi en planering på ett papper med massa saker vi ska göra på 5 dagar, t.e.x glosor.
Efter spanskan hade vi biologi :D Biologi är ett av de roligaste ämnerna! Vi har ny lärare där, eller typ vikarie som vi ska ha hela terminen. Per, heter han, och han verkar vara en bra lärare :)
Sen hade vi lunch och efter det, idrott. Vi körde en sammarbetsövning idag oxå.
Sen hade vi engelska och svenska. Och dagen var slut 15.10...
Sen gick jag och köpte en chokladkaka på ICA (hade typ värsta godissuget, och jag är typ jätte onyttig -.-), och gick å väntade på min buss.


/ Estraaanoo    =o)

Bilder från Turkiet -08 ;




090111

Menhej!
Idag är det söndag då, å snart kommer Hugos farmor o farmor å hämtar upp oss, vi ska nämligen på julgransplundring, maha x)
Idag är det faktiskt ingen vanlig dag, för det är morfars födelsedag :) Han fyller 82 eller 83! Tänk om man fick leva så länge =) Klockan 4 ska jag dit och fira morfar!
Jag har fått en riktigt förkylning, det bara rinner och inatt har jag inte fått så mycket sömn, kan man säga... I hate it!

(ja, jag vet, kort inlägg, men slänger nog in ett senare ikväll!)

ha en trevlig söndag
Ester*

090109

Idag har det varit en vanlig dag, har inte hänt ngt speciellt sådär, vad jag kommer ihåg x)
Vi hade engelska första lektionen, då skulle vi skriva om våra lov på engelska då. Sen hade vi SO, och bild.
Och det sista var handledning o A-tid... På A- tiden får man välja vad man ska jobba med, man får typ göra klart saker o sånt, så jag gjorde klart engelskan och sen läste jag i min bok, som heter "Syskonkärlek" och är skriven av Katarina Von Breedow, den handlar om två syskon som blir förälskade i varandra. Jag har inte kommit så långt, men det jag har läst av boken är hur bra som helst! Har ni läst den?
Dagen slutade 13.50, skönt =) Skönt med helg! Fast vi har ju bra gått 2 dagar i skolan efter lovet, haha...
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra :S
Jag ska typ ringa biografen och kolla om jag kan jobba på filmen "Australia", då får man sälja godis i kiosken, dela ut biobiljetter och sist men inte minst, se filmen gratis :D
Ska ni hitta på ngt kul under helgen då?


Trevlig helg,
kram  <3

Skola, igen...

Skolan började som vanligt klockan 08:00 idag. Vi samlades för handledning, och fick skriva mål och läsa i våra "bänkböcker".
Efter det hade vi lite rast och sen hade vi SO (samhällskunskap), vi kollade klart på världens sämsta film; "Blues Brothers", så fett dålig asså, typ 1000 år gammal, men jag satt o kladdade i loggboken typ hela filmen -.-'
Sen hade vi idrott.. Och vi hade ny gympalärare från Skåne, han hette Fredrik. Vi hade ngn sammarbetsövning.
En tjej i min klass stod typ o höll på med några ärtpåsar, o då kom Fredrik fram å sa "Har du problem eller?"...
Inte så shcyst sakt tkr jag!
Sen hade jag spanska, o dagen var slut klockan 2.

Har ni haft en bra dag? :)

Asså jag kan inte ladda upp bilder, it sucks!

090107

God-dag!
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra :S
Någon som vill va?

Har tråkigt just nu, så här kommer en lista;

1. Fullständigt namn: Ester Frida Emanuela Allstrin

2. Exakt ålder? 13, fyller 14 den 4:e Februari :)
3. Vart bor du? Eksjö, Sverige
4. Bor tillsammans med? mamma, pappa, syskon
5. Husdjur? 3 hundar, 2 katter och fiskar
6. färg på ditt hus? pappa: (lägenhet) orange med gröna knutar, mamma: (villa) rött med svarta knutar.
7. När är du född? 1995 02 04
8. Klass? 7C2
9. Vilket år tar du studenten?  2014, typ
10. Något jobb? nej
11. När gick du upp i morse? 10
12. När ska du sova? inatt
13. Duschat idag? näe
14. Kramat någon idag? nej
15. Pussat någon idag? nepp

16. Vad har du ätit idag? frukost (youghurt, flingor, rostad macka & juice)
17. Dagens klädsel? jeans o tunika
18. Dagens smink? kajal, mascara o rouge
19. Dagens sötnos? jadu..
20. Dagens roligaste? har inte gjort ngt speciellt roligt än så länge

SOCIALT
21. Har du många vänner? jodå :)
22. Hur många har du kysst? eh, orkar inte rabbla upp det nu.
23. Vem kramade du senast ? Isak
24. Har du träffat någon utav dina vänner idag? nej, inte än iaf
25. Hur många har varit otrogna med dig? ingen, tror jag!
27. Har du pojk-/flickvän?
28. Vem pratade du med i telefon senast? hm, mamma (?)
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? -

FAVORIT...
31. Film? Mamma Mia, Ciao Bella, Titanic
32. Låt? Katy Perry- Hot N Cold, Nickelback- Gotta be somebody
33. Mat? tacos & lax (:
34. Dryck? Coca Cola o Fanta Exotic Thrill
35. Färg? lila, röd, grön
37. Stad? Stockholm kanske ;)
38. Land? Sverige :D
39. Ämne i skolan? Språk, bild, idrott, Svenska, Historia
40. Strul? eh..


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? hm..
42. Personen du kysste? det kmr ja inte ihåg
43. Gången du spydde? jadu,
44. Gången du grät? don't remember

45. Pizzan du åt? Fransk kebab
46. Gången du var i Göteborg? I somras
47. Gången du var i Stockholm? i julas
48. Gången du var full? aldrig varit
49. Gången du var hög? aldrig varit
50. Personen som såg dig gråta? hm, mamma kanske


ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? beror på, men vitt kanske
52. hund eller katt? hund
53. ut och festa eller hemma och mysa? hemma o mysa
54. Tvspel eller datorspel? TV- spel
55. Singel eller upptagen? singel
56. Film eller bio? bio
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Playahead
58. Sommarlov eller vinterlov? sommarlov
59. Big Brother eller Paradise Hotel? inget -.-
60. Har du svart hår eller blondt? brunt ?
61. Har du blåa ögon eller bruna? gröna ?
62. Choklad eller lakrits? choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Coca Cola
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? prickigt
68. Älska eller älskas? älskas
69. Leva eller dö? leva


ANTAL:
70. Personer du älskar? det är mångaaa <3
71. Personer du hatar? ingen
72. Personer du hånglat med inom en 24-timmarsperiod? ingen
73. Glassar du ätit på en dag? eh, jag vet inte, högst 5 kanske ?
74. Festivaler du varit på/ska på detta året? inga
75. Gånger du haft minnesluckor? eh, jag vet inte
76. Gånger du varit hög? inga
77. Personer du saknar just nu? endel
78. Gånger ditt hjärta brustit? jag vet inte


VEM:
79. Vill du kyssa nu? dedu ;)
80. Ska du träffa imorgon? vet inte än.
81. Sjöng du senast för? hm, mej själv typ
82. Hade du senast en msn-konversation med? Renée
83. Sa att den älskade dig senast? mamma, kanske
84. Spelade du tvspel med senast? kusinerna
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu?  jadu, ;P

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? haha, ingen
87. Förtjänar att dö? ingen
88. Är söt? många
89. Vill du sova bredvid inatt? ingen ^^,


VAD:
90. Gör dig glad? överraskningar o när nån säger nåt snällt ^^,
91. Gör dig ledsen? när nån går bort, och taskiga kommentarer.
92. Vill du helst göra nu? shoppa på rean (a)
93. Önskar du att du slapp göra? vet ej
94. Vill du ha nu? kärlek
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? mobil, inredning, pengar
96. Längtar du till? min födelsedag :D
97. Tycker du om dina betyg? har inte betyg
98. Ångrar du i ditt liv? mycket
99. Är det bästa som hänt dig? hm, våra djur, vännerna o massa annat :)
100. Hur mycket är klockan? 12:31


Snö :)

Godkväll!
Sitter på mitt rum o tittar ut genom mina fönster, det snöar : ) Såna där små, fina snöflingor faller ner i gatlyktornas ljus, det är jättemysigt!
Jag var och kollade i slutet av Isaks hockeymatch mot Västervik i förmiddags, matchen blev lika 7-7...
Sen när jag kom hem så stretchade jag typ me Hugo, för vi skulle lära oss å gå ner i spagat, eller splitt kanske de va x) Men det gick inte så bra för mej eller Hugo, tihi ><  åh sen spelade typ hela familjen ett sällskapsspel som heter "Babbel", man ska typ va två å två, o så ska man förklara ett ord typ...

(kort inlägg, jag vet..men har inget mer o skriva XD)

Kjaam <3                                       Jag med min tandställning ><

090105

Hey!
Grr.. så kallt det är ute, man måste ju ha tjocka tights under byxorna, flera lager tröjor under jackan o allt sånt..men det är faktiskt ganska mysigt ändå ^^,
Nu har Antonia kommit hem från Malaysia! Wiiie <3 Jag har saknat henne såå!

Dagen;
Jag sov ut på morgonen o vaknade ungefär klockan 09:00. Sen åkte vi till pappa vid 12-tiden. Jag skulle träffa Antonia och Linnea.
Jag gick ut på stan för att köpa julklapp till Antonia, (vi skulle byta julklappar), å då gick jag till en pärlaffär, för jag skulle göra ett fint halsband, så då hittade jag fina saker till det, men det krånglade typ skit mkt där, för den som ägde affären innan kunde typ sätta ihop halsbanden där, men dom nya betalade massa för det, och sen hade jag ett presentkort, som hon sa att det inte gick med det på deras affär, men när jag kom hem så stod det på en lapp att det gjorde det, vilka puckon asså! Så då gick jag till Karl XII och köpte ett par örhängen istället!
Sen traskade jag vidare hem till Antonia. Vi satt o pratade o sen bytte vi våra julklappar. Jag fick ett cerise-rosa stort armband av henne och en mörkrosa mönstrad sjal : )
Sen gick vi ut på stan och kollade på JC o så, och sen skulle jag på en stor middag klockan 2.


Kramar // E

RSS 2.0