30 maj.

Efter en finfin helg med min älskling så var det dags för de sista riktiga skoldagarna för det här läsåret. Känns gött!
Största delen av helgen låg jag bredvid Johannes i hans säng, tittade på House och myste. Och igår köpte vi bl.a jordgubbar och filmer för att ha myskväll hos mig. :) Tittade på filmen Seven. Underbar kväll med min bästa! <3

Annars så har betygen satts och jag har både höjt och sänkt mig. Fick MVG i spanska. Nöjd!
Hade velat höja mig lite i en del ämnen, men shit, de är tuffa de där lärarna! :P Blir lite småsur sådär... Känner att jag är värd lite högre betyg. Eller kanske inte... Tydligen inte i alla fall.

Nu ska jag nog gå ut i solen lite, den verkar steka rätt så bra nu! :D Sedan blir det en tur till gymmet för ett efterlängtat pass!





Jaga & Morris.

Charmiga de är, våra jyckar.


Vänner och hundar.

Hade en trevlig stund här hemma med mina kära vänner idag, systrarna Amanda och Josefine. :) Efter att bussen anlänt här ute hos oss på vischan, så gick vi en kul sväng med hundarna för att sedan gå in då jag bjöd på chokladflingor och kaffe i 70- tals- porslin och honungsmelon. Samtidigt så lyssnade vi på Ted Gärdestad och pratade om trevliga saker. ;)
Synd bara att deras far hämtade upp dem så pass tidigt.. Det var passande för deras far att hämta dem, liksom.

Annars idag har jag gjort liiite plugg, tagit hand om hundarna med promenad och käk till dem, diskat och duschat. Hade en liten fotostund också, då jag tog lite ego- pics med den härliga systemkameran! Se bilderna nedan.

Nä, nu ska jag äta upp min melonklyfta och borsta mina gaddar, hoppa i säng och läsa lite True Blood innan jag somnar. Vädrar mitt rum lite just nu. Aah, gött med lite skön lant- kvällsluft i rummet! :)
Imorgon bitti blir det bakprov på hemkunskapen för mig och de som inte var med förra veckan då vi skulle göra det egentligen, för vi hade ju tyskar här. Får se om jag lyckas få till en fin morotskaka..! ;)

Natti natti!




Mr Saxobeat.

Känns lite som en sommarplåga. Tycker om saxofonen.

Den 24e maj.

Idag var det ingen vanlig skoldag, nä, det var spännande att gå runt utklädd till doktor i korridorerna! Jag hade en vit rock och ett stetoskop som pappa lånade på omvårdnadsprogrammet och hos natur. Och sedan fick jag munskydd och plasthandskar av tandläkaren igår när jag var där. Hihi, kul! :) Det var utklädningsdag för niorna, och sedan tog vi klassfoton.

Jag är hos mamma nu och tar hand om våra hundar. Ska vara här tills på torsdag då mamma är iväg.
Två nya plagg från H&M överraskade mig där de låg på min säng- ett linne (se bilden nedan) och ett par svarta mjukisshorts, men jag tycker att linnet kunde varit liite längre, men tror det duger i alla fall.. Tycker om trycket och ryggen på linnet. :)

Har pratat med både mamma och älskling i telefon och det hade inte varit fel att ha honom här istället! (Han kunde inte då han har teater och så) Och sedan har jag gått en promenad med hundarna i både solsken och lite smått duggregn ganska nyligen. Snart blir det House på TV, honungsmelon och rött te! Fint.


Dr. Ester.

mms_img23183 (MMS)

Dr. Ester.


On Stranger Tides.

AWESOMENESS!
Den fjärde filmen i Pirates of the Caribbean är en film full av häftiga och vackra scener, klockrena repliker som lockar fram skratt och allmänt snygga effekter, skådespelare och miljöer.
Jag tyckte mycket om Jack Sparrow's replik "jag misstog nunneklostret för en bordell", ja det var klockrent! Haha! :) Captain Jack Sparrow är min favoritkaraktär. Han är liksom allmänt ascool, snygg, och grymt klockren och rolig.
Jag tycker om fantasy, och älskar att det är sjöjungfrur med. Så magiskt vackra där i vattnet! Och det är så fint när den kristna killen blir förälskad i en sjöjungfru. Det blir liksom en enastående kontrast med en människa och ett naturväsen tillsammans.

Filmen är helt klart sevärd!


Peter Bjorn and John.



 


Pirates Of The Caribbean.

Känns ju bra att ha hittat nåt att dra på sig under skolavslutningen! Hoppade in på Lindex när de skulle stänga typ, haha. Hade siktat in mig på en klänning, så det gick ganska smidigt det där. :)

Vädret är toppen och jag mår nu bättre än vad jag gjort under hela veckan. Men det är ju alltid nåt, jo, hej lingonveckan. Du är hjärtligt välkommen som vanligt, eh... not. Men sånt é livet! :p
Haft en lite mysig förmiddag på stan med pappa. Fikat lite gött och handlat blommor. Pappa körde runt mig på en vagn i början, hihi.. :)
Sedan impulsköpte jag då en planerad klänning. Ey, det där går ju inte ihop?! Nä, busigt. ;) Man planerar ju inte impulsköp, jag vet. Pappa är snel hest! <3

Ikväll blir det bio! :D Har suttit och beställt biljetter på nätet nu. Det blir Pirates of the Caribbean 4- On stranger tides. Den verkar awesome! Lillebror ska dit med kompisar och jag frågade om mina vänner villa hänka, och det blir i alla fall Agnes. :) Amanda och Josefine får se om de hinner och vill.

Det blev en fin lördag trots allt! Hade ju inte varit fel att glida runt bland karuseller på Grönan heller, men det blev inget då vi bara var "reserver" bland de som fick åka med på bussresan dit. Och så ångrar jag då att jag inte hängde med älskling till Liseberg med SSU...


Äter äpple uppe på Skuruhatt. Lite gullig.. :p



Tyskar♥

Hey!

I måndags kom våra tyska vänner från Schneverdingen hit till sina värdfamiljer. Fick träffa Celina igen efter fleeera månader! :)
Hängde hemma hos mig med Agnes, Amanda och deras tyskar Cindy och Michelle under måndagskvällen. Vi lyssnade på musik, snackade och spelade kort. De lärde oss ett kortspel och vi lärde dem ett, Finns i Sjön. Haha.. 

Annars har varje dag varit fylld av aktiviteter.
Vi har haft en ganska tråkig stadsvandring och så har vivandrat i Skurugata (vilket var väldigt jobbigt! Framförallt då jag varit halvsjuk under hela veckan med lite feber och förkylning, och för att vi gick fel/vilse och fick gå extra långt). Vi har haft ett skolprojekt som gick fint och paddlat kanot vilket var ett riktigt äventyr! Kan man kalla det vi paddlade i för en fors? Jo, jag tror nästan det. Inte för att vattnet forsade hela tiden, men på ett ungefär.. Och på ett ställe låg ett stort träd rakt över den, där fick Joel i min klass dra över alla kanoter. En riktig kämpe, sade jag att han var då jag och Celina fick skjuts hem av hans pappa sedan. ;)
Sedan har vi varit på Boda Borg, och det är ju alltid kul! Det gick väl inte speciellt bra, nä bara en stämpel fick vi, vilket då innebär att vi bara klarade igenom oss EN hel bana... Men det är spännande där. :)

Vi hade en kväll med grillning och lite tävling igår. Det var som en tipsrunda där de som arrangerat grejen hade valt ut olika folk som skulle tävla i olika grenar, och frågan var "vem är bäst på att...?", och sedan stod det tre olika namn på svarsalternativen. Och jag var ju då med på första frågan, om jag möjligtvis var bäst på att vissla med tre kex i munnen.. GAH! Kan knappt vissla, eller jo, men inte när det väl gäller- under tidspress. Det kändes sååå fånigt att stå där och tugga med käften full av kex samtidigt som typ 60 tyskar och svenskar tittiade på. Haha! Jag vann ju då inte det där, som tur var så var en av oss väldigt snabb med att vissla så jag slapp stå där länge. ;)
Och idag har vi spelat brännboll mot tyskarna, och vi vann ganska överlägset.
Men innan dess så var vi med under två lektioner i skolan, och tyskarna var med på engelskan då sköna Lasse snackade med oss, frågade om veckan och frågade tyskarna vad de tyckte om Sverige och sådär.

Kul vecka! :D  Men att jag var halvsjuk och kände mig febrig och så ibland sög lite.

German girls!
Från vänster är det Cindy, Celina och Michelle och de andra två minns jag inte riktigt namnen på.


Celina och jag innan de drog hem klockan 18 idag.



Fick en korg av Celina när hon kom, med små hongunsburkar, två träfår som hennes mammas kompis tillverkat, en liten spritflaska (till pappa då), ett kort på hennes familj och en burk med nåt halvskumt i, nåt med korv typ.


Jag i Skurugata. *Thumbs up* hehe...

Spongebob.

Nu var jag här igen, hehe. ;)
Jag mår ganska bra nu faktiskt. :) Men det känns som att mitt tillstånd kan svikta för att gå mot det sämre igen, typ när som helst. Hoppas jag inte!!
Annars så är jag nu i stan igen. Och pappa och Elisabeth kom hem idag efter att ha varit i Riga, som skrivet var. Och jag fick en finfin topp av pappa. :) Gulligt!
Jag chillar som aldrig förr just nu, nä men jag tar det väldigt lugnt för att minska risken för att bli sämre. Har legat och läst True Blood nu och snart ska jag krypa ner i sängen. Imorgon runt 17, 18- tiden är det dags för tyskarna att patrullera in här i Eksjö! :D
Bilder från helgen.
Tyckte att Svampbob var riktigt kul att titta på, laddar ner det nu till och med.
Hittade min fina mössa och tänkte; "åh, det vore snyggt om jag hade dreads i den här".
Och på tredje bilden ser man bara Isaks randiga tröja. Ville att han skulle vara med på bild,
men så drog han sig ur precis när jag tog bilden, haha.

Not feeling good.

Finaste stället = här ute hos mamma på vischan! Helt fantastiskt nu när körsbärsträden blommar med ljuva, små vita oskuldsfulla blommor. Man smälter lite av omgivningen här ute. :')
Igår när jag åkt ut hit med morföräldrarna så fikade vi med mormors citronmuffins. Trevlig det...

...Men mitt tillstånd är inte det bästa, jag känner mig lite krasslig. Det var som värst igår kväll, idag har jag bättrat mig lite som tur är. Känner mig lite febervarm då och då och min hals är inte helt hundra. The germans kommer ju imorgon och inte kan jag vara sjuk då när kära Celina ska bo hos mig! :S

Igår kväll gick ju Eurovision Song Contest av stapeln. Och det var väldigt kul att se alla bidrag där! Och Sverige kom ju trea, eller var det tvåa? Och det var ju inte sååå pjåkigt. ;)
Jag tyckte om Irlands och Tysklands bidrag. Irländarna var lite småballa med sköna moves, tyckte om när de hoppade sådär hejvilt. Gulliga! Och Lenas röst är så najs och så är hon snygg med. ;)




 


"Agnes Obel, jag tycker din låt är ganska underbar".


Frid och fröjd.

Vaknade vid 9 idag och tyckte inte riktigt det var okej. Jag somnade nog runt 3- tiden inatt, för att sedan vakna vid 9 som sagt, och ha svårt att somna om en blund till... Nä, inte riktigt tillräckligt med sömn för att vara en lördagsnatt, inte kul! Låg och bläddrade igenom senaste FRIDA och chillade med lite lakrits (som för övrigt är godisrester från mina kära vänner) och gjorde ett försök till att somna om. :p Sedan blev det frukost framför True Blood.
Om någon timma eller två så drar jag ut till mamma med mormor och morfar. :) Hade planerat att dra ut till henne idag och tydligen så skulle mormor och morfar ut på en fika hos oss, så jag åker nog ut med dem sedan. Fint!
[Piiis]
Överförde lite mobilbilder till datorn förut.
E-G-O

Fredagen den 13e.

Sitter här och lyssnar på pojkvännens Spotify, bara för att mina Spotify- timmar är slut för stunden och han har premium ;), och ser en fin måne utanför fönstret. Funderar på att ta en svängom dit, ut i den oändliga atmosfären och utforska lite, wow! Det vore awesome...
Men annars har vännerna hängt här hemma hos mig ikväll. Började med att Agnes och jag drog och handlade lite middag, det blev tillbehör för en tacosmiddag. Vi hade typ hälften av vad vi behövde här hemma redan. Pappa drog nämligen till Riga på en weekendresa med sin älskling idag, vilket var så spontant att jag inte fick reda på det förrän så sent som igår, för de beställde den tydligen igår också. Hm. Trevligt för dem att komma bort från hålan här lite!! :)
Dock tycker jag om denna håla, för jag har fina vänner och en älskling här. <3
Amanda, Agnes och Josefine var då som sagt här ikväll, för att titta på lite film, snacka, gå en runda ute i den sköna kvällsluften och spela lite intressant spel. :) Vi såg filmen Fredagen den 13e, som vi sett förut, men den var ju passande just idag, så vi tittade på den (dock inte så intensivt, vi hittade på annat med. Jag fick skrattanfall, vilket var gött, och sedan gick jag med en toarulle på huvudet och en i händerna för att sedan sjunga "Sankta toalettrulle, ge mig nåt att torka", då jag skulle fylla på med toarullar på ena toaletten. Lite kul var det..) :P
Johannes var här en liten stund tidigare idag. Vi hade tänkt köra ett gympass, men vi hann inte riktigt då han skulle dra till jobbet. Men vi hade det fint iallafall med snack över en kopp kaffe. :) Och nu ska han jobba hela helgen.. :( Min saknade älskade.
Halmstad.

11 maj.

Tycker att det känns väldigt bra nu då inga läxor är inplanerade just nu och sedan har vi friluftsdag imorgon. Vilket innebär att vi börjar kl. 10 och ska vara ute vid Långanäs och ha det trevligt med aktiviteter o.s.v. Får se om det blir något dopp där ute också, det är en ganska fin badplats där nämligen. :)

Annars då.. Kan berätta om den senaste söndagen, för då fyllde älsklingen år och då hade vi det väldigt fint tillsammans. Vaknade upp hos honom och han fick röda rosor av mig. Vi gick sedan ut på stan och åt på en najs restaurang i solen och sedan fikade vi. Sedan drog vi ut med filtar och musik i gröngräset för att ligga där och njuta av solskenet. Dagen avslutades med ett pass på gymmet tillsammans. :) Måste säga att han var duktig, min älskling. ;)

Igår hängde jag med hela tjejgänget. Vi var vid den lilla sjön Rolandsdamm, det kanske är en damm då, och filmade en liten scen till min och Agnes film. Och sedan drog vi allihop till gymmet.

Men efter solsken kommer ju regn, man kan ju liksom vända på "efter regn kommer solsken". Ah.. De där nationella matteproven var inte kul alls. Hann inte läsa de allra sista uppgifterna ens, och en del uppgifter var för svåra, så nja, det gick inget vidare.

Jag sover hos Johannes inatt <3 Pappa gick med på det! Snel papi. Men vi börjar ju senare imorgon, och dessutom är det ju ingen vanlig skoldag med plugg.

Puss!


Utanför mitt fönster, då det snöade ganska nyligen.
Jo, som sagt så var vädret helskumt den stunden.
:p

7th may.




 





Delar med mig av en del av den musik jag lyssnar på just nu, och visar en ny topp (kort tröja/magtröja) och nya ljusa jeansshorts + ett gammalt skärp med fransar.
Annars skiner solen underbart fint och jag befinner mig återigen i stan. Ikväll får jag träffa älsklingen!

Friday night.

Då var det helg. Helg helg helg! Mycket bra, mycket bra. Nä, vilken början det blev här. Väldigt... introducerande. Ehh...

Okey, jag mår bra (tro det eller ej). Alltså, med tanke på att jag började inlägget med en massa upprepande ord och med en till tanke på att jag bloggar allt för sällan just nu. Mhm.
Jag bloggar ifrån mammas place nu, befinner mig ute på vischan med andra ord. :)
Föredrog en fika med henne idag, so we met up earlier today, och fikade på Princess. Isak kom sedan och joinade oss. Det var mysigt.
Sedan var det tänkt att jag och älskling skulle vara hos honom, laga mat och mysa och så. Men så ringer han och säger att han hade förglömt ett möte han skulle iväg på ikväll tills imorgon, typ. Så det blev inget med honom ikväll.. :( Men det tar vi igen imorgon istället. <3

Ikväll rullade Twilight på Svt1, åh hihi. Tycker om filmerna, de är så speciella- ljuset i filmerna är häftigt och ja, de är najs i allmänhet (det är ju vampyrer med, tihi). Dessutom finns det likheter mellan Edward och min Johannes, hihi. ;)
Så mamma och jag satt bänkade framför Twilight och vi testade en ny Marabouchoklad- sort, Caribbean. Det som kännetecknar den är att den innehåller kokos och banan. And I like it, a lot! :) Choklad i all ära.

Nu blir det sängen. Och jag återvänder nog in i vampyrernas värld igen, men denna gången igenom en True Blood- bok. Great! Natti natti.


Jag och Morris i soffan ikväll. Vilken blick han har, söt!





Återförenade.

Jag kände att jag behövde damma av här lite, gått en liten tid utan inlägg här nu va.
Men så kan det gå om man återförenats med sitt ex. Ja, jag och Johannes är tillsammans igen. Det är väldigt fint! :)
Annars börjar nog bli liiite skoltrött, skulle jag tro. Inte så konstigt om man tänker efter, man har ju liksom gått i skolan under ett x antal år nu.
Och vädret måste jag ju ta upp, det är helt crazy! Just nu snöar det lite lätt ute, vilket det gjort i stort sett hela dagen. Ena stunden har det varit solsken plus snö, eller så har det varit ganska kallt och hagel. Hmm... Det gick liksom från heta dagar som nästan lurade en att det var mitt i sommaren, till detta kalla, skumma väder.
Vet inte riktigt vad mer jag kan dokumentera här just nu. Så nu blir det sängdags. Natti.


Bild från fotosessionen med vännerna.
Jag fotograferad av Agnes.
(Redigerad)





RSS 2.0