En sjuk pojkvän.

Har legat bredvid min älskling i hans säng under de senaste två dygnen. Funnits där för honom och struntat i om jag också blir smittad. Sprungit fram och tillbaka till stan och handlat, och det blev lite akut då han behövde Alvedon för att sänka sin höga feber på 39,6 grader... Stackars älskling. :(

Nu har han dragit till sina föräldrar och jag blev hämtad av mamma för att åka och handla träningsskor. :) Det blev ett par sköna som jag både kan gå och springa i. Finfint.

Nu blir det en kopp te och chill. Och jag har inga bilder eller nåt annat kul att bjuda på just nu, så det blir bildlöst och tråkigt här. ;)

Haven't you learned a thing?


Summah'

Vaknade upp strax efter 9 för att sedan ligga och läsa i SOLO. Bra tidning det där, slog det mig. :) Och sedan blev det jordgubbsfrukost ute i den heta luften, bredvid en farsa som var osocial för att han satt och skrev snusk- sms till sin darling.. ;)
Idag hoppas jag på att träffa min Johannes, och så funderar jag på att köpa mig ett skärp. Hihi. :)
Hej sommar!

Nytt armband från Gina Tricot. Ord. pris 80, reapris 50 % Men jag fick det tydligen för 20 spänn väl i kassan. Najs!

27e juni.

Ett dopp i en smutsig damm med en fin vän och två av mina bröder, David och Isak (saknar den tredje en massa- Johannes! Hoppas han dyker upp här i Eksjö snart), en fet glass på en bänk i stan och sedan en riktigt härlig stund med vännen. Great!
Ikväll kommer min älskade hem. Efter en vecka utan hans närhet känns det ju jobbigt, nästan hårt. Snart får jag känna den underbara människan vid min sida igen och det känns bäst.
Min vän Amanda och jag, skolavslutningsdagen den 9e juni.
Gosh, sommarlovet rullar verkligen på!

Schtek.

Ligger ute i solen på våran heta gård här i gamla stan. Det blåser inget där inne, vilket därmed resulterar i att det är grymt varmt och gött! :)
Jag har färgat mitt hår mörkbrunt, eller det var rättare sagt min vän Amanda som hjälpte mig när vi var i stugan. Jag är nöjd! Mina nya solglasögon från Glitter i Kalmar är på och min relativt nya bikini från JC. Plus solkräm! ;)
Nu ska jag ut och fortsätta bygga på brännan och så hoppas jag Amanda beslutar sig för att ändå hänga med mig till la playa och ta ett dopp osv. Annars hänger nog storebror med mig kanske. :')
Skydda er mot den riskfyllda UV- strålningen nu, vänner.
PEACE

Kalmar / Kolboda.

Då var jag hemma igen, efter nästan en hel vecka med mina tre vänner i en stuga. :)
Vi har haft det väldigt mysigt må jag säga, och varit mycket duktiga som ordnat med middagar och sånt där alldeles själva! ;)
Vi firade då midsommar där med hennes familj och en del av hennes släkt. Och det var lite trevligt det med en massa god mat och annat gött. Och sedan gick vi ned till campingen där det var midsommarfirande. Vi ville mest känna av lite midsommarfeeling, det var bara jag som ville dansa runt stången så jag stod över, hehe. :)
Idag var det skön värme som vi längtat efter nu i veckan, vädret har ju inte varit det bästa... Så idag blev det ett uppfriskande dopp i havet. :)
Amanda och jag drog hem ikväll med Agnes föräldrar, och Agnes och Jozzan drar hem på tisdag.
Fina vänner jag har <3
Nu blir det några bilder;




Då var jag i Kalmar! ;) Eller okej, på ett...

mms_img13504 (MMS)

Då var jag i Kalmar! ;) Eller okej, på ett ungefär i Kalmar, Agnes familjs stuga ligger en bit utanför den staden. Vi anlände med kustpilen- tåget runt halv 4 igår och då gick vi och shoppade. Jag köpte ett par snygga solbrillor bara för att mina andra är spårlöst försvunna. Ni ser dem på bilden, yep. Och sedan gick tha gangsta' gang och handlade matiga saker. :) Vi gjorde en egen pizza till middag igår, smarrigt blev det! Och den satt fint efter att vi gått typ 3 km från bussen till stugan, som kändes som en mil... Vi hade matkassar och jag hade min suupertunga bag. Dog.. Nu ligger jag här och vill kunna sova lite mer, varför ska jag alltid vakna tidigt för? Nu får jag ju sova! Peace.


19e juni.

Har till största delen av denna dag varit på rum framför datorn. Vädret är ju sådär mysigt så att man bara vill ligga inne. Jag tittade på filmen Snabba Cash, som jag tyckte var en helt okej svensk film. :) Jag har också målat naglarna vita, vilket blev väldigt tjusigt på mina ganska solbrända händer. Och nyss åt vi söndagsstek, mmm.. :)
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem från sitt jobb för att vara med honom hela kvällen, för vi ses inte på en vecka sedan. :( Jag drar med vännerna till Kalmar imorgon. Även han ska iväg på torsdag, till Polen. Och jag hoppas han kommer iväg.. ;)
Hehe :p

Roadtrip.

Hey! :)

Igår kväll blev det till att chilla med vännerna hemma hos Agnes. Kvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss, men det blev ju ganska trevligt ändå. Vi satt ute på deras uteplats, trotsade den ganska kyliga kvällen med filtar, tända ljus och hög musik.
Kändes dock lite konstigt att inte sova bredvid min älskling inatt, efter att ha sovit vid hans sida varje kväll denna vecka.. Istället sov jag i ett rum på en madrass tillsammans med mina tre gulliga vänner Amanda, Agnes och Josefine. Och jag vaknade först av alla runt klockan elva, och hade lite bråttom. Så jag funderade antingen på att cykla hem och äta frukost, eller väcka dem och fråga snällt om vi kunde käka frukost. Men då vaknade de till och vi åt frulle tillsammans innan jag drog. :)

Mamma kom och hämtade upp mig och David, för att åka till Växjö där han har sin lägenhet och rensa den ifrån några möbler. Han är här i stan över sommaren och sedan drar han till Japan i höst (wow, sicken upplevelse!) och efter det hade han nog mest praktik och mindre pluggande, så han behöver inte lägenheten så länge till.
Jag sprang fram och tillbaka med prylar samtidigt som magen typ krampade, Mr. Cowberry har nyligen gjort en visit hos mig, jättekul.. :p Annars var det fint att få vara med mamma lite och käka på Donken. :D

Nu chillar jag som bara jag kan och funderar på att titta på True Blood- det sista avsnittet av säsong tre, tror jag! Åh. :( Lyssnar just nu på den underbara låten Underneath your clothes med Shakira, och saknar min Johannes en massa. <3

I förrgår, med plattat hår.


Dagens musikvideo.


Bästa Coldplay.


15e juni.

Nähä, det var visst idag jag skulle till tandläkaren. Så idag blir det både till att snacka med SYV om cirkus 40 minuter och sedan dra till tandläkaren i Nässjö.

Jag fick 100 spänn av mormor och morfar bara för att jag var så duktig på att städa igår. :) Och sedan åt vi lunch, morfars ljuvliga pannkakor med jordgubbar till. Yum!
Annars igår så var jag ganska trött, så jag chillade mest och tog en powernap, väntade på att älskling skulle sluta sin utbildning. Mötte honom sedan och gick hem till honom. Låg mest och pratade och hade det fint.
Och nu är han på utbildning igen, så jag gick till stan tillsammans med honom för att sedan traska hem.

Snart ska jag dra iväg till gymnasiet för att prata med Magdalena om mitt gymnasieval.
So long.


Tycker att de kan förinta min räls idag!

Finn ett fel.

Fotosession 14 april.

On Melancholy Hill.

Bra låt, cool video.


Rail.

Återigen en natt med älskling. Återigen en aning ångestfylld kväll, jag förstår inte på mig själv riktigt... Det känns bättre nu, det blir bättre. Han är så fin. Och jag är bra. Vi är bäst, och det ska vara så.

Sitter på mitt rum i gamla stan och sörplar en kopp te. Sedan blir det att dra till morföräldrarna för att städa lite åt dem och sedan bli skjutsad till tandläkaren. Och jag hoppas innerligt att de tar bort min räls idag, det vore så fint att slippa den nu efter säkert fyra år med den i munnen! GAH.

Igår blev det en kulglass på stan med Agnes och jag letade efter ansiktsrengöring till ett bra pris, så det blev lite skattjakt här i Eksjö. ;)
Sedan mötte vi Amanda på stan som hängde med oss upp till mig, där vi sedan kollade upp tågtider för våran Kalmarresa. Vecka tjugofem blir det till att chilla med vännerna i Agnes stuga! :)

Jag och min (då) skäggiga Johannes <3








Pursuit of Happiness.


13e juni.

Åh, du ljuva sommar!

Sitter och äter jordgubbar som jag köpte av en lite halvskum tjej på Eksjös torg (hon var tyst typ hela tiden samtidigt som jag snackade lite, jag frågar om jag får välja kartong, hon svarar ja och sedan säger jag "är de inte ganska billiga?" och då svarar hon "I talk no swedish". Eh, lite weird) och lyssnar på Kent- låtar från albumet En plats i solen, som jag tycker är lite sådär somrigt då jag lyssnade mycket på de låtarna förra sommaren.
Samtidigt väntar jag på min vän Agnes som nog är på väg hit till mig snart. :)

Vaknade upp bredvid min Johannes imorse, han drog till en utbildning samtidigt som jag fortsatte vila ut någon dryg timma hemma hos honom. Pappa ringde och väckte mig för att tala om att han bokat tid åt mig hos syokonsulenten på gymnasiet. Jag tycker att det här med gymnasievalet har blivit väldigt svårt! Är inte säker på om jag verkligen vill/borde gå natur. Funderar på omvårdnad eller samhäll istället nu...

Nu har jag i alla fall duschat och gjort mig i ordning för en dag som lär bli fin! Ska strosa runt på stan med Agnes snart. Kolla runt lite och äta någon slush eller dylikt. :)

xoxo


Jordgubbar






I Wanna Go To Marz.


Sommarlov!

Och så var det återigen dags för ett härligt sommarlov! Muy bien, muy bien. :)
Det är åskoväder nu, superfint och passande denna skolavslutningsdag... Nä, men vi är glada ändå nu när vi har många lediga dagar framför oss, va!

Kan börja med att berätta lite om de sista dagarna anknytna till Prästängsskolan. Alltså dagen på Liseberg och Ränneborgsdagen.
Vi hade en kul dag på Liseberg, även om jag borde undvikt att åka mer då jag var ganska illamående mot slutet av dagen. Jag gav mig bl.a på Atmosfear då, vilken inte var så hemsk egentligen. Köpte även en massa sockervadd och blev förundrad över en grabb som hade fickplunta med sig in på Burger King...

Från klass 9C2 var det bara nio elever som hade tagit sig till Ränneborg för att tävla i olika friidrottsgrenar o.s.v. Detta resulterade i att vi kom sist av alla nior, som vanligt. :p Det var inte direkt någon idrottsklass jag gick i... Som jag gick i. Åh, nu finns inte 9C2 längre, nu är vi splittrade och ska börja nya liv, alltså. Hm, det var en speciell klass jag gick tillsammans med i tre år... Jag kommer nog sakna dem, det tror jag minsann.

Idag var jag fanbärare på avslutningen. Jag fick stå och hålla en enorm flagga, en fana då, på scenen i kyrkan. Duktigt av mig att ställa upp på det. ;)
Det var fint i kyrkan med starka tal och fina uppträdanden. Sedan blev det en riktigt gräddig jordgubbstårta (uh, grädde..) med klassen. Fick våra slutbetyg och kramades lite. :)
Sedan har vi firat lite här hemma hos pappa. Broder David kom till Eksjö för att gå på avslutningen, fina bror! Och sedan kom mamma, såklart, och mormor och morfar hit för att fika. Trevlans! :)

Igår kväll var jag med älsklingen. Mumsade sockervadd och tittade på Låt den rätte komma in. Bra film! Myyys. <3


Såhär ser jag ut avslutningsdagen till ära.
Hade dock fina vågor i håret innan regnet började falla, som Amanda gjorde åt mig.
Och så hade jag gröna gladiatorsandaler till det.








Shoo! Rullar mot Halmstad med pappa, Elis...

mms_img48678 (MMS)

Shoo! Rullar mot Halmstad med pappa, Elisabeth, Johan och Isak just nu. Det är långhelg nu ju! :) Sov hos finaste inatt och kommer få sakna honom ändå tills på måndag nu. :( Nu var alla skoldagar i högstadiet över. Nu väntar bara en sväng till Liseberg, lite idrott på Ränneborg och sedan blir det skolavslutning! Känns bra. :D Mobilbloggar nu vilket det säkerligen blir mer av nu i Halmstad. Bilden togs dock inte nu, ligger på sängen hos mamma där. ;)


RSS 2.0