Animal.


27e februari.

Jag vet att jag suger på att blogga just nu, ja. Men jag pallar helt enkelt inte, och har för mycket annat fint för mig. Som att hänga med älskling så mycket jag kan såklart, spela The Sims (är inne i en The Sims- period nu igen. Men jag tycker att Sims 3 är mycket bättre än Sims 2, och jag har just nu bara Sims 2. Ska nog ladda ned Sims 3, men om jag inte fixar det så får älskling hjälpa mig, eller? Gör du det, hjärtat? Hihi) och sedan är det ju en del plugg som måste göras i veckorna. Fast egentligen har ju tid för jag sitter ju vid datorn för att kolla fejan och läsa andras bloggar ibland, haha.. Jo, men det är väl så att jag inte har lust eller bara inte tänker på min digitala dagbok. Så är det! ;)
Idag har jag hängt med systrarna hemma hos Amanda och Josefine (förlåt Jozzan, haha). Och vi har fikat (såklart!), pluggat, spelat olika trevliga sällskapsspel, pratat om vårat möjligtivs blivande band vid namn Chemical Anatomy- det vore iallafall väldigt kul att bilda ett band- och haft det allmänt trevligt. :) När systrarna åt middag så dansade jag till Boom, Boom, Boom, Boom!! med Vengaboys och ställde frågor ur ett sexquiz- häfte till Agnes. Sedan blev vi ganska flummiga och ja, det var kul, kul, kul, kul!! :D
Imorgon har vi biologiprov på området genetik. Jag känner mig ganska påläst nu och hoppas det går vägen!
En ny vecka väntar, och det känns bara bra. :)
Haha, nu började "En gång är ingen gång" spelas i Spotify. Johannes introducerade Björn Rosenström för mig. Visst, jag hade ju hört honom förut, men en dag satt vi och lyssnade igenom massor av hans låtar. Och ja, de är rätt sköna! ;) Lättsamma liksom.

Jag och Johannes varit tillsammans i tre månader nu.
Jag älskar dig ♥ Du är bäst!









Det slog mig att en typisk lördagsmorgon f...

mms_img56585 (MMS)

Det slog mig att en typisk lördagsmorgon för mig brukar se ut som såhär att jag först äter frulle och sedan chillar med en kopp te eller kaffe och ett korsord. :-P jag mobilbloggar nu från min nya mobil. :-) ______________________________________________ Detta inlägg skulle publicerats igår, egentligen. Men det blev tydligen nåt fail.


Sunday.

Jag slapp vara ensam hela dagen igår iallafall. Jag ringde Agnes, mötte upp henne, knallade hem till mig, snackade och åt nudlar, traskade mot ICA för att handla åt hennes mamma och sedan gick vi hem till Agnes i kylan. :)
Vi hade det mysigt med middag tillsammans med hennes familj framför melodifestivalen (vilken var rätt kass igår..) och sedan spelade vi Den försvunna diamanten (ett utav de bästa sällskapsspel som finns tycker jag!) och Geni.
Snackade också om sommaren, och om vad vi vill hitta på i sommar. Vi vill åka iväg någonstans!
Lade oss någon timma eller två efter midnatt för att läsa i varsin bok och sedan slumra.
Jättetrevligt! :)
Idag sov vi ut och sedan blev det äggfrukost runt 14 idag, haha. Yum! :)
Nu chillar vi och jag väntar på att mamma ska hämta upp mig här. Sedan åker jag med henne ut för att umgås med henne resten av denna söndag och sedan ska jag ta hand om våra hundar måndag och tisdag då mamsen far till Göteborg.
Och imorgon börjar ju skolan igen ja. Det kommer nog gå fort nu, som vanligt. Alltså, till sommarlovet. :)
Peace.

Tröst- shopping.

Jag fick lust att ta en fika på stan, messade älskling och frågade om han hade lust att ta en fika, men nä.. Han mådde inte bra.
Agnes mådde inte bra igår kväll, Amanda och Jozzan är i Jönköping och mamma är på jaktprov. Ingen är hemma här för pappa är hos Elisabeth. Buhu! Stackars mig.. ;)
När jag varit på bibblan och lämnat en bok så gick jag en sväng på stan, kikade lite och fick med mig ett halsband och ett nagellack från Lindex. Jag köpte ett halsband bara för att jag kände att min halsbands- garderob var lite för gles. Och nä, inte bokstavligt talat- jag har ingen garderob för mina halsband. Haha! :) På halsbandet hänger ett fett peace- märke, hihi. Och nagellacket var så fränt, det är mörkgrönt och är ett sånt där graffiti- lack som liksom spricker upp.
Sedan gick jag till Lennarts och köpte en bakelse som verkade ljuvlig med massa choklad och mousse av vit choklad. Mmmm... Så det blir till att lyssna på Ke$ha hela dagen, kanske plugga lite och ikväll hoppas jag att det händer nåt kul! :D

Christian Walz - melodifestivalen 2011.

Jag tittade inte på första deltävlingen av årets melodifestival, så jag har inte lyssnat på alla bidrag som varit hittils. Men då jag tittade på deltävling 2 så blev Christian Walz en av mina favoriter. Här nedan är hans bidrag;


Crazy Beautiful Life.

Nähä.. Jag mobilbloggade från min nya mobil innan, men det inlägget har tydligen inte publicerats. Skumt..
Mobilen är bra annars. :)
Jag är hemma själv här i lägenheten, varit det sedan i förrgår, fast älskling sov ju över här natten till fredag och jag var med honom hela dagen igår, så jag har ju inte varit ensam iallafall. :)
Igår gick vi hem till honom (det var ingen bra stämning först, ingen bra start på den fredagen...Hmm..), och chillade, jag försökte plugga lite till spanskaprovet och sådär, annars hände inte så mycket under dagen. Senare gick vi ut och åt pizza och sedan spelade vi sällskapsspel hemma hos honom. :) Sedan gick vi tillsammans mot stan runt 23, han gick till hotellet för att ha det lite festligt och jag gick hem och sov.
Idag skiner solen och jag funderar på att gå ut en sväng, gå till bibblan och sådär. Det blir nog fint!
Annars får jag se om det händer något senare. Linda kanske skulle ha någon tjejkväll med melodifestivalstittande och sådär, men det är inte säkert än så får se hur det blir med det. :D
Annars kanske någon vän har lust att hitta på något. :) Igår kväll var det ingen som nappade, ingen pallade... Trist ju!
Jag lyssnar på Ke$ha nu, hon är ball! Läste om henne i senaste Frida och tänkte "vilken brud!", typ. :D
Nä, nu ska jag ut. Ciao! :*
Crazy Beautiful Life.

Mando Diao.

Gloria.
Mr Moon.
Dance With Somebody.
Down In The Past.
Long Before Rock'n'Roll.

16e februari.

Vaknade upp bredvid min älskling hemma hos honom imorse. :) Det var efter en natt med konstiga drömmar och vi vaknade upp båda två innan fyra imorse, somnade om och sedan vaknade vi igen typ fyra timmar senare... Myste och tittade på Scooby Doo. Underbart fint som vanligt.
Sedan bjöd han mig på pizza ute, och där på pizzerian satt vi kvar drygt under två timmar och pratade. :)
Jag älskar min Johannes! <3

Sedan gick jag hem och väntade på Jozzan som kom efter en stund. Vi hängde framför datorn, drack kaffe, snackade, tog lite kort och bara var liksom. Fint att träffa min kära vän lite! :)
Ikväll fick jag en ny leksak, en ny mobil. :D En Sony Ericsson XPERIA X8 blev det, och som tur var så var den inte rosa som pappa nämnde att den skulle vara. Den hette Pink typ, men det var nog för att det var ett rosa skal med den. :p

Peace and nighty!

6e augusti 2010.
Efter att jag överförde drygt 500 mobilbilder nu i veckan så har jag en hel del bilder att bjussa på.
Här får ni en vacker sådan, haha :p

Valentine's Day.

Idag, när jag vaknat upp på bra humör hemma hos mamma, så hängde jag med mina morföräldrar en sväng till Vetlanda. De hade några ärenden där, men jag hängde främst med för att luncha tillsammans med dem. Trevligt trevligt! :)

Nu är jag hemma hos min älskling, och har varit det sedan jag kom hem från Vetlanda typ. Vi har myst, lyssnat på musik, ätit spaghetti och choklad och tittat på Neverending Story. Och det var den bästa Alla hjärtans dag jag haft någonsin, för jag är tillsammans med en helt fantastisk person som jag älskar och mår så himla bra med. Det är helt otroligt underbart hur fint det är att vara med honom! Han finns alltid för mig, och gör så mycket för mig. Tack så himla mycket för att du finns min älskade, du betyder så mycket för mig. ♥

Just nu håller älsklingen på med sitt kastspö som han ska sätta upp på en vägg i sitt rum, över sitt akvarium. Hehe, kul! :)
Och jag sitter här och skriver. Men nu ska jag inte sitta här och kolla in i skärmen längre, utan istället vara med min vackra Johannes, och sova snart förmodligen. :)

PEACE AND LOVE.



Lördagar.

Alltså, jag förstår inte vad det är med mig och lördagar. I synnerhet förmiddagen under lördagar, då känner jag mig bitter, seg, rastlös o.s.v... Det suger! Fredagar är min dag, då känns allt så bra.
Jag surade på mamma, när jag inte träffat henne på en vecka nu, fan vad lågt. Och sedan får jag skuldkänslor och känner mig så dum.
I affären ville mamma köpa något kött till middag, men då äcklade nästan köttet mig, så jag föreslog att vi kunde äta något vegetariskt. Tänkte på någon grytaktig sak med bulgur som vi gjorde på hemkunskapen, så vi köpte bulgur, och på paketet stod ett recept som vi tänkte vi kunde köra på. Med banan och curry blandannat.
Jag ville också ha grönsaker och dipp, så det blir det ikväll också. Kände tydligen för att undvika kött och godis fullt med färgämnen idag. Woop woop.

Gick en promenad i solen med Morris när vi kom hem, bara för att solen sken och sådär. Härligt!
Nu händer det inte mycket alls, men vi ska väl laga mat snart. :)


Sunshine.

Har nu nästan ätit upp ett helt paket vindruvor ;) Gött ju.

SPORTLOV.

Solen skiner utanför fönstret, över gamlastan's hustak- så fint. :)
Det är lördag, jag har dammsugit åt pappa och nu dricker jag kaffe i väntan på att mamma ska komma från skogen efter dagens jakt. Och framförallt- det är sportlov nu! Glömmer typ bort det, så har tänkt att det är skola på måndag ett tag nu tills för en stund sedan då det slog mig, hehe.
Allt är bara förutom att jag saknar min älskling, och andra människor också. Som min brorsa Johannes som bor och jobbar i Norge nu för tiden. Saknar honom grymt mycket, min bästa vän, min älskade bror!
Och min stora släkt som jag träffar alltför sällan... Inte kul ju. ♥
Och sedan har jag ont i de nedre regionerna av revbenen, det känns som att jag fått två slag, ett i varje sida liksom.
Det kallas typ träningsvärk, tror jag.. Otränad som jag är just nu, så var det där "passet - som - Jozzan - och - jag - trodde - var - boxercise - men - som - var- core" i torsdags väldigt ansträngande! Haha, vi körde hela passet utan att veta om att det var core- träning, så vi frågade hon som höll i det bara: "skulle det inte vara boxercise här nu?". Det stod väl fel på internet, eller så är det inte säsong för det nu bara. Well well! Något positivt var att vi slapp betala de 50 spännen som det kostar för ett pass. :D Hehe.
Idag drar jag ut på vischan till mamsen. Jag ska inse att det är sportlov nu, andas djupa andetag, gå en promenad i solen och bara umgås med min fina mamma. :) Härligt!
C ya!

Want: Green chinos.

Finfina!

Tänk till svarta kängor.. Aaah :)

Hittade dem på Lindex hemsida.


Fredagen den 11e februari.

Grymt kallt fu*king snöoväder idag..! Våren, vart är du?! Kom hit så att sommaren kan förbereda sig för att breda ut sina varma uv- strålar över detta land, och så att organismerna tinar upp en aning i kropp och själ. Det vore underbart!
Okej.. Om man tänker efter så har bara drygt en vecka passerat i februari månad, men ändå. När det handlar om känslan liksom. :)
Denna fredag började som vanligt i skolan de första timmarna.
Vi såg färdigt filmen Schindlers list idag, vilken var en väldigt bra film! Gripande- oh ja! Grymt..
Sedan flöt det på som vanligt med spanska och under sista lektionen, som är svenska, så skulle vi ringa och söka sommarjobb om vi ville, annars fick man dra hem typ 30 minuter tidigare. Jag kollar upp det snart, visste inte riktigt vart jag skulle ringa, så vi drog hem till mig. Amanda, Agnes och jag. :)
Vi chillade, och sedan drog vi ut på stan i snön och jag köpte mig en piercing (jo, nu har jag snart gjort mig av med mina födelsedagspengar.. Ester!! Lär dig spara, för fan!) så jag kan byta med den jag har nu om ett tag. Det blev en stjärna. Finemang. :)

(GAAH! Vilken jäkla idiot jag är ibland, fan det här kunde gått riktigt illa.. Jag kokade kaffevatten åt pappa i en kastrull nyss, och jag satte plattan på högsta graden. Och jag går till rummet och sätter mig här och börjar skriva inlägget och sådär, och då slår det mig, som om jag fick en hjärtattack för stunden, att jag glömt bort vattnet! Typ 10 minuter efter att jag satt på plattan eller något. Shit, vad jag blev rädd! Vattnet hade dock inte hunnit koka bort, så det blev ingen torrkokning som det blev en annan gång. Gosh...)

Jozzan kom lite senare sedan, och då hade vi dragit ut på stan, så hon stod och ringde på här hemma för vi hade glömt säga till henne. Haha stackarn! ;)
Vi var på LOKA med smak av vattenmelon och citron- jakt! Vi hade nämligen fått en smakprovs- kod som gav oss en gratis flaska var, så då var vi tvugna att leta reda på LOKA'S nya smak. Hehe..
Gick till Direkten och Konsum först, vilket var två ställen av de olika där kupongen gällde, men där fann vi inga, så vi gick till Willys där vi fick tag på dem. Hihi, jättegod smak iallafall! :)
Sedan spelade vi lite sällskapsspel, det blev Vilda Vikingar och Familje Alias, supertrevligt!
Har varit och kollat på en liten del av en hockeymatch med pappa, mellan Eksjös blandade lag av 95or och 96or som spelade mot HV71. Jag tittade dock inte så intenstivt utan sms:ade fina ord till mina vänner och min älskade Johannes istället. Mycket finare!
PEEEEEACCCE!


Random
Juli 2010.



Piercing.

Bloggen.. juste ja! :)
Kan meddela att vi nu har gjort två nationella prov i skolan. I svenska, läsförståelse i tisdags och idag hade vi en uppsats då man skulle skriva en text baserad på en rubrik. Det fanns fyra olika sorts texter man kunde skriva, och jag valde att skriva en krönika om kärlek, vilket jag tyckte gick väldigt bra! :)
Kan också meddela att jag älskar min Johannes mest!
Köpte fika efter skolan igår och gick hem till honom. Hade det helmysigt! Du är bäst, min panter. ♥ Hihi.

I måndags var jag ju och piercade mig, och det blev fint! Blev helnöjd med den. Det går fint för den att läka också, så det är toppenbra med den. :D

Idag hänger jag med min söta vän Mannie. :)
Vi gick och fikade efter skolan och sedan gick vi på stan en sväng. Kollade lite och köpte en foundation. Sedan traskade vi hem till mig och har nu chillat här.
Klockan sju blir det träning! Grymt gött! Det blir boxercise med Jozzan, och vi får ju hoppas att det verkligen är något där ikväll, har ingen aning om ifall det är säsong för det nu liksom.


Vi fick våra klasströjor i veckan också. "Töntvarning",
och på baksidan är alla i klassen målade som grisar,
och jag har huggtänder, som en vampyr ;)




Mannie and Estie.

Sweet 16.

Det blev ett trevligt litet födelsedagsfirande igårkväll! :)
Tjejerna anlände efter 18 nångång, och de hade med sig presenter söta som de är och en kreativ skapelse i form av en kruka fylld med gräddkola och sedan en gurka spetsad med tandpetare och godisbitar på dem mitt i krukan. När det frågade mig vad jag önskade mig så sa jag "blommor är fint". Så denna skapelse skulle föreställa en växt, typ. Så roliga dem är! Hehe. :)
Jag fick också ett snyggt linne av Agnes och av systrarna Amanda och Jozzan fick jag örhängen och en ring. Gulligt!
Älskling hade fixat en kanon, så vi tittade på storbild på väggen. Vi såg skräckfilmer, Paranormal Activity och två Saw- filmer, och så spelade vi Den försvunna diamanten.
Det var mysigt!
Dock tyckte jag att kompisarna lämnade oss liiite väl tidigt.
Idag vaknade jag upp bredvid mitt hjärta och tittade på film. :)
Sedan blev lite firande för mormor som fyllde igår, hemma hos dem med mat och tårta.
Nu har jag pluggat ett bra tag (gjort färdigt hemtentan om världskrigens tid som ska vara inne imorgon) och nu tänkte jag ta en dusch, fixa lite te och sedan blir det antingen till att se en film eller läsa innan jag somnar.
Imorgon ska jag både till tandläkaren och gå och pierca mig. Det ska bli en näspiercing! Woop.
PEACE


23 januari.



Birthday.

Då var jag 16 år- woop! Vad tiden går.. Känns ju rätt fint! :)
Firade hemma hos mamma med pappa och Elisabeth och lillebror Isak var ju också med på ett hörn, för det mesta i sitt eget lilla hörn på rummet, för att vara exakt. Mormor pallade inte trycket, nä men hon hade det surt med sitt knä idag. Trist! Så morföräldrarna kom inte hit.
Mamma gjorde en jättefin tårta med hemmagjord marängbotten och sedan en ljuvlig gul smet på innehållande bland annat citron och sedan grädde och choklad ringlat ovanpå. Mums! :)
Jag fick fina presenter- en fet datorskärm av pappa så jag kan kolla på film, ett linne och en FRIDA- prenumeration av Elisabeth, 300 spänn och en fin halsduk som mormor stickat av mormor och morfar och av mamma fick jag en klippning, 300 kronor och en näspiercing som jag ska ta på måndag. :D Inte så pjåkigt!
Dessutom har jag fått en massa gratulationshälsningar på fejan som också var glädjande att läsa. :)

Nu är min födelsedag snart slut.. Och jag sitter här och funderar på om jag ska plugga lite på hemtentan, men vet inte om jag pallar det. Är rätt trött nu, speciellt i ryggen. Dessa köksstolar alltså, jag pallar inte att sitta alltför länge på dem innan min rygg blir grymt borta liksom, gah.
Sängen är nog skönare ändå... ;)

Imorgon blir det kalas! :D Och jag får träffa älsklingen igen, vilket känns fantastiskt fint! <3
Och mina vänner, såklart. Blir nog trevligt! :)

Godnatt!

 






2nd february 2011.

Nu är jag här igen och tänkte bara skriva några rader. :)
Idag slutade vi redan vid 12, gött! Och då knallade jag till bibblan med Agnes, Amanda och Jozzan för att låna ett gäng böcker om världskrigen, som vi har i en hemtenta att skriva om.
Sedan gick jag hem och pluggade.
Igår gick vi alla tjejer hem till Amanda och Jozzans nya lägenhet, som är väldigt fin, för att chilla lite och sedan gick vi på bio igår kväll. På filmen "Till det som är vackert". Den var rätt så bra, men har sett bättre svenska filmer.
Och på fredag är det min födelsedag, så det är ju lite trevligt! :) Firar med familjen på fredag och på lördag blir det nog förhoppningsvis lite fest. Hihi :)
En present jag får blir en klippning jag beställde innan, imorgon blir det. Finemang!
Ska träffa älskling snart :) <3



RSS 2.0