Prime Time.

Efter en skoldag med bland annat ett nationellt prov i kemi- laboration och en idrottslektion då jag fick stå målis med full innebandymålvakts- utrustning. Det var varmt och jobbigt med en stor hjälm och jag var inte speciellt bra där, nä. Men jag var schysst och tog rollen som målvakt bara för att ingen annan ville.
NP- kemilabben gick dock ganska bra, kändes det som. Kul att laborera ju! :)
Efter skolan knallade jag med luren mot örat, pratandes med mamma, mot Prime Time där jag piercade mig för cirkus tre månader sedan (eller den 7e april blir det 3 månader, men ändå). Jag kollade upp om det var infekterat vid piercingen, vilket jag tror det är, och en av de fyra killarna där nere i källaren sade att jag bara ska tvätta. Han hade dreads, så jag utbrast; "åh, du har dreads!", och frågade lite om dem. Jag frågade om han kunde göra dreads, och han sade att han kunde men att han typ aldrig har gjort det på någon tror jag. Hehe :p Han skulle typ ta cirka 1000 spänn för det, vilket är rätt hyfsat då det kostar typ 3000 att göra det på salonger där de göra dreads. Så när jag fått ihop till det så kanske jag drar dit och fixar DREADS! Men han varnade mig för att jag kommer få genomgå smärta under de ungefär sex timmar det tar att göra dem. Men det är det säkerligen värt isåfall. :D
Sedan drog jag till älsklingen för att bara möta honom utanför hans dörr typ och sedan drog vi och käkade pizza. :)
Han fixade lite och sedan tänkte vi dra hem till honom men då ringde hans kompis Shqiprim och ville ses, så då drog vi till Spelverket. Vi gjorde inte så mycket väl där, typ snackade lite, låg och latade oss i en soffa och tittade på när folket dansade till ett dans- tvspel. Lite trevligt!
Sedan har jag redan gjort en updatering via mobilen om vad jag gjorde efter att jag lämnat Spelverket- jo, jag gymmade. :)
Det där var min fina tisdag, alltså.

Nu ska jag duscha. Adíos.


Utanför mitt fönster. Såg en luftballong i helgen, hihi.

På gymmet :-) nyss kört ett rejält pass. H...

mms_img50059 (MMS)

På gymmet :-) nyss kört ett rejält pass. Helgött!


Sista helgen i mars.

Det har varit en fin helg, må jag säga.
Den har bestått av en del shopping, och nya kläder gillas!
Under lördagsmorgonen så hade jag nog en aning PMS (grrr), och störde mig på pappa. Vi tjaffsade lite, men sedan blev det en fin dag tillsammans med far min. Började med en promenad runt sjön i solen, och sedan blev det fika och shopping. Jag fick med mig ett par till gröna byxor och en svart topp hem. Snel pappa! ;)
Jag har hängt med min underbara vän Josefine, sov över hos henne natten till idag, traskade dit igårkväll.
Och det var väldigt mysigt, även att det inte funkade att se film som vi ville på deras laptop. Så vi spelade TP (kan tilläga att det var Trivial Pursuit för barn, hehe) och sov istället. :)
Vaknade runt 9, men då vi ställt om klockorna nu så sov vi ju inte särskilt länge egentligen.
Vi åt en god frulle och sedan spelade vi spel, gick ut och tog kort och åt plättar i flera omgångar. Fin chey jag har till vän!
Tänkte åka till mamma först, så hon hämtade mig utanför Jozzan då hon ändå var i stan, men sedan ångrade jag mig, kändes lite struligt.
Så istället drog jag hem hit, till lägenheten, lämnade i stort sett bara av min lilla packning innan jag drog till min Johannes. Han var dock trött, min älskade, men det var ju fint ändå. Hihi. :)
Vet inte om jag pallar middag idag, så ska nog hämta mig en kopp te och en macka kanske.
Och sedan fixa lite nödvändigt. Leta fram, eller kolla om jag har rättare sagt, ett USB- minne till våran Power Point redovisning till SO:n. Annars blir det sängen schnaart!
PEACE.


Lakritz- och chokladbiten.
En busig natt, 6 januari. ;)

I'm addicted and I just can't get enough.


New trousers.

Jag vet att bilderna inte visar dem så bra, men ändå.
Tycker om pressvecken framtill, eller vad de där vecken nu må kallas.
Jo, ni får se lite mage också. :p


Jag fick för mig att det var dessa som jag lagt upp på bloggen förut..
Men de ser inte exakt likadana ut, för de har inte de där vacken där fram.
Men annars är de ganska identiska.



Godmorgon.

Åh, svårt det ska vara att somna om då. Vaknade med en molande värk i magen och mina ben som kändes rastlösa på något skumt vis. Låg och läste lite innan jag försökte somna om, men nä det gick inget vidare. Så jag gick upp och värmde min lilla pizzabit jag hade kvar från igår. Det var gött!
Nu har jag dragit på mig min varma mjukisoverall, som är våra "klassplagg" med våra balla tryck- "Töntvarning". :) Och sitter och lyssnar på lite ny musik. Kan ju hoppas att jag kan få sova lite mer sedan.
Kan meddela att min piercing är fucked up just nu. Det har typ växt igen skinn inne i näsan så att jag inte får i piercingen helt. Det är nog infekterat också, för utanpå runt om piercingen så är det rött och fult, som en stor finne/äcklig mini- böld. Det suger! Jag har för mig att jag sett att piercingen varit helt igenom liksom, jag förstår inte... ---> Update 27 mars. Piercingen är igenom nu, jag pillade bort lite jox som satt framför hålet i näsan och vips så kom den igenom. *Lättnad*
Ska uppdatera med lite musik i bloggen något senare. Good.
Två på mig från julafton 2010.

Kvällsbilder.

Fullt normal...
Oh my GAAAAAD! Hehe, jag skäms.
"Här ser ni min nya tröja. Det är en räv på den, en räv med hatt, en räv som säger; Hi I am foxy!". Den är från JC.

Ett litet halvdant kollage; but me like.


Stan med mor min.

Jag brukar vanligtvis ha en skön känsla på fredagar, men under denna fredagen har jag mått sådär bra faktiskt...
Har haft ont i magen i princip hela dagen, jo men hej på dig Mr. Mensvärk! :p Har dessutom haft ont i huvudet hela eftermiddagen också. Inte kul, inte kul! Tror dock huvudvärken uppkommit p.g av koffein/tein- brist. Haha, är jag beroende eller vad? Dricker ju typ bara en till två koppar om dagen vanligtivs. Hmm...
Men då mamma ringde och erbjöd lite shopping på stan tidigare idag, så blev jag glad!
Gick hem och duschade efter skolan och sedan hämtade hon mig. Åkte till Intersport där de renoverat om ganska rejält, och fräscht var det. Men det var tråkigt där och jag ville bara därifrån (jag kan bli väldigt rastlös i affärer), ville ju ha Easytone- dojjor, but fuck the price of them!
Sedan fortsatte vi med att kolla läget på Lindex, där jag hittade lite fint. Bl.a ett par gröna chinos, som jag sedan kom på att jag lagt ut på bloggen för ett litet tag sedan för att jag tyckte de var så snygga och ville ha dem till mina svarta kängor. Awesome! :D
Jag mötte sedan min älskade på stan. Skulle möta honom utanför en bank, började traska dit, vände mig om och såg honom bakom mig. Så jag gick mot honom och blev glad. Sedan drog han iväg med tåg för att vara borta hela helgen på konferens. Inte kul, men jag kommer nog överleva.. Jag hoppas det iallafall. ;) Fick ju sova hos honom inatt, hihi. <3
Mamma och jag fortsatte med att hämta Isak här hemma hos pappa för att åka och käka pizza. Gött!

Det var trevligt att träffa mamma och shoppa, hihi. :)
Men nu sitter jag här med en aning huvudvärk och dricker Cola och har lite mindre liv, jo. Laddar upp, eller något. Nä, jag vet inte! :p

PEACE.

Mamsen och jag på Liseberg 1 augusti förra året.


The Ark. Sia. The Moniker. Cee Lo Green.


Wednesday it is.

En ganska effektiv dag i skolan, jo jag har jobbat rätt duktigt. ;) Fortsatte med det energiarbete vi håller på med. Rätt segt, men det funkar då vi får jobba självständigt i datasalen- bättre än att sitta och typ somna under fysikgenomgångarna och så, haha ja!
Sedan drog jag med Amanda och Agnes till ICA, köpte en Cola bara för att jag varit sugen hela veckan. Och sedan följde de med mig till ungdomsmottagningen där det blev till att hämta ett recept, ta blodtryck och sedan fick jag även sitta i gynstolen en sväng, woop.. :p
Sedan drog jag hem, Amanda hängde med mig en stund. Hade det allmänt trevligt framför datorn med snack och sedan drog vi ut i väntan på hennes far. Tyckte att det var fint ute på något sätt, det var mystiskt, lagom kyligt och jag blev glad och ville ta kort och så gjorde vi det. Hehe, vad kul det där lät.. Sedan kom hennes farsa.
Pappa tillagade hamburgare som vi åt pappas födelsedag till ära, för att sedan gå ner till Lennart's för att ta en fika, stängningsdags till ära, typ. Så det blev att nästan slänga i sig en gullig grod- bakelse. Uuh, det kändes inte så jättegött efter det kan jag meddela. Nä.
Men någon dryg timme efteråt så blev jag glad, för då kom nämligen min älskade Johannes hit. Vi låg i min soffa. Han halvsov, och jag satt i gränsle över honom och gjorde miner och pillade på hans överkänsliga, heta kropp. ;) Nä, men jag fick känna hans underbara närhet och blev sååå glad! Varm och lycklig. Meine Herz 

PEACE



Random.
Bak på Spelverket med Amanda den 17e februari.

22 mars.

Hey!
En sådan här tisdagskväll beslöt jag mig för att knåpa ihop ett litet inlägg här. Skriva lite om dagen, om livet. Japp!
Denna tisdag i skolan har varit bra. Var på en utställning på muséet på bilden, och tavlorna där var målade av två bildlärare. Väldigt fina må jag säga. :) Vi fick välja varsin tavla som vi tyckte mest om av dem, och sedan skulle vi berätta varför vi tyckte om den o.s.v. Och sedan fick vi i läxa att skriva om den, så för att inte glömma hur den såg åt fick vi ta kort på dem. Och jag förde ju över mina mobilbilder innan kom jag på, så jag kan ju visa den. ;)
Annars idag har jag tagit reda på vilka svampar man kan få hallucinationer av, haha! Toppslätskivning heter den svampen. Den innehåller en hög halt av den hallucinogena substansen psilocybin som ger ett LSD- liknande rus. Intresssant.. ;)
Det var så att jag och Johannes tittade på filmen Tenacious D, och Jack Black som spelar huvudrollen är ute i skogen och blir nämligen hög på svamp. Så då var ju jag tvungen att forska lite i det.
Och sedan har jag också gymmat med farsgubben. Jo, men det var ju fint! Han fyller för övrigt år imorgon, far min. Grattis grattis! :)
Annars leker livet lugnt och fint. Det kanske blir till att testa på lite teater imorgon för mig. Men då pappa fyller år så vet jag inte riktigt om jag drar dit. Men vore nog kul, får ju se älsklingen då han går på teatern. :) Och jag skulle nog växa i mig själv liksom, det tror jag. Men som skrivet var, så får jag se om det blir just imorgon som jag testar på. Yeah!
Tavla målad av Emma Larsson.
Hon är bildlärare på estetprogrammet i Nässjö.

Boots.

Good morning!
Tittade i senaste FRIDA och såg ett par snygga kängor jag inte skulle tacka nej till att ha i vår. Det står dock att de kostar 599 i tidningen, och nu när jag kollar på internet så kostar de 799! Lite surt... Men snygga är de;

Annars såg jag denna från Skopunkten på en reklamsida i tidningen.
De kostar 249 spänn, vilket är ett ganska najsprajs!
Kängor i textil är ju rätt fint ändå, lite vårigt.

You can feel it all over.

Stevie Wonder- Sir Duke - grymt härlig gammal låt, älskar den!

Enjoy it.

HELG.

Har än så länge tillbringat helgen med underbara människor, min pojkvän och mina tre vänner. Hade myspys med älskling igårkväll, tjockade oss med chips och choklad och tittade på Astrid Lindgren- filmer, Ronja Rövardotter, Rasmus på luffen och Kalle Blomqvist. Hihi :) Gick hem i eftermiddags från honom för att fräscha till mig lite och äta lite innan Agnes, Amanda och Josefine kom hit förberedda med godis och filmer inför filmkvällen vi haft denna kväll :D Vi såg enbart skräckisar. Typ en och en halv film. De var dock sådär enligt mitt tycke.
Sedan blev det till att lyssna på musik, köra igenom ett bildspel med mina bilder på datorn och snacka innan de for hem till sig. Heltrevlig kväll med tre fina vänner!
Dessvärre blir det väl mindre trevligt att sova ensam hemma inatt... Innan var jag väl ganska så skeptiskt till det då jag var en aning skärrad efter filmen och frågade desperat om ingen av vännerna ville slagga hos mig, men nä. Nu känns det ju bättre så det blir nog inte så farligt ändå ;)
Kanske ska bädda ned mig snart så att jag får energi till en söndag med träning och kanske ett besök hos mina morföräldrar, får ringa och fråga om de har lust att bli våldgästade av mig! Nä, men de har nog inget emot om jag kommer dit och tjötar lite :)
PEACE!

Ikväll;





Haha..


17e mars.

I skolan denna torsdag har jag utfört det muntliga nationella provet i svenska. Jag var den enda i klassen som inte hade gjort det, och då vi gjorde det två och två men är ett udda antal i klassen så blev jag ensam. Men Agnes räddade mig och körde med mig. :) Fina, fina vän!
Det gick ut på att först lyssna på en text tillsammans med hela klassen, anteckna och sedan gå in i grupprummet och kanske återberätta lite om texten, reflektera och ta fram argument.
Den text vi fick handlade om en gammal gubbe på 99 år vid namn Allan som bodde på en gård med höns och en katt vid namn Molatow (stavning?). Katten blev uppäten av räven och gubben ville hämnas. Så han gick till sitt dynamitförråd för att spränga räven. Men explosionen blev dock inte så lyckad. Hela gården började brinna. Texten var inte särskilt svår att diskutera om och sådär. Och de argument vi kom fram till var väldigt bra, tycker vi iallafall! Och det verkade Lasse (läraren) också tycka. :)
Annars idag har jag tränat på gymmet, vilket känns mycket bra! Träning ger liksom ny energi, så jag ska börja hålla igång på nytt nu igen. Så gott jag kan. Kanske lite tråkigt i längden att hålla på att träna själv på gymmet. Har ju funderat på att träna boxercise eller nåt liknande tillsammans med andra, men det har inte blivit av. De gånger jag tänkt börja så har det inte gått vägen. Kom till ett pass som vi trodde var boxercise en gång, vilket var ett CORE- pass som vi sedan körde fullt ut, Josefine och jag. Haha!
Pratade nyss med älskling i telefon. Och så varm och glad jag blev.
Jag ska väl snart bädda mig ned med denna kärleksfulla värme och sova, för att sedan vakna upp till en av veckans bästa dagar- fredag. Det är känslan som gör fredagar så fina. Jag har en bra känsla liksom, för det mesta iallafall. :)
Godnatt!


En bild jag tog på Agnes i september förra året.
Vi var ute på en promenad för att ta lite kort.


Sitter och försöker komma på en kreativ rubrik. Men nä.

Jag vaknade upp bredvid världens bästa pojkvän imorse. Vi tittade lite på en tecknad serie; "En cell- sam historia" som handlar om människokroppen. Den är väldigt gullig och faktiskt väldigt lärorik, hihi. :)
Sedan drog jag mig hemåt för att dra till gymmet med pappa och träna. Jo, jag har tränat idag! Det var inte igår om man säger så, inte gymträning iallafall... Det gick bra och det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara. ;)
Jag blev färdig innan pappa, drog hem och duschade för att sedan ta en fika på stan tillsammans med pappa och bröderna. :) Drack latte för en gångs skull, bara för att passa på liksom, men den var sådär. Druckit godare.
Men trevligt att fika med 3/4 av männen i min familj, yes! :)
Så kul att broder David är på besök! Men synd att han redan åker tillbaks till Växjö imorgon igen. Har ju trevligt med honom ju. :)
Sedan skjutsade papsen ut oss till mamsen. Så vi har chillat här ute på vischan ikväll. Tittat på melodifestivalen, vilken var sådär. Finalisten var inte helt rätt enligt mitt tyckte- Eric Saade med låten Popular.
När jag hör låten vill jag bara dansa loss, jo det är ju trevligt, men texten är b och Saade är skum...
Jag röstade på The Moniker med Oh My God!, vilken faktiskt kom trea. Och Brolle kom sist, vilket var en aning förvånansvärt. Så, det var sådär som sagt.
Peace out!


Haha! Hittade en "fin" bild från 9 januari på mig och Isak.

10 mars.

Det är torsdag och gött att vara lite ledig, som sagt. :)
Jag gick hem till älskling sent igårkväll och sov hos honom inatt. Det blev inte så mycket sömn dock.. Jag vaknade upp varje timme mellan 01-03 typ, och mina ben var rastlösa på något konstigt sätt så jag kunde inte vara stilla. Sedan vaknade vi runt 8 imorse. Så idag har jag varit ganska trött. :p Men det var det värt, att få vara nära min Johannes är ju värt så mycket. Det är finast!
Vi knallade in mot stan i förmiddags för att älskling skulle fixa en grej på arbetsförmedlingen och sådär. Tog en kölapp, väntade och gick sedan till bibblan i väntan för att han skulle skriva ut ett papper. Vi tänkte att vi skulle hinna tillbaka då det var typ sju på tur innan honom. Men när vi kom tillbaka dit sedan så hade Johannes tur precis varit. Osis!
När det blev hans tur så gick jag hem. Men sedan kom han hem hit efter en stund igen, överraskade mig med sitt besök, hihi.
Sedan åt jag lunch, pluggade lite kemi och sedan drog jag hem till morföräldrarna för en fika och lite umgänge. Stannade tills det blev middag då mamma kom dit för att äta med oss, tydligen. Så det blev ju jättefint när jag fick träffa henne också! :)
Imorgon kommer broder David till stan för att hälsa på. Kul att träffa min kära gamle bror! :) Haha, jo men 23 år är ju gammalt, woop! ;)
Ikväll chillar jag hemma hos papsen i mjukiskläder och sedan blir det nog en film innan jag somnar. Paranormal Activity skulle nog rulla på TVn ikväll. Kanske är den jag sett, det får visa sig.

Peace.
Någon tysk tjej jag fann bland google- bilder.
Hon har näspiercing, som jag.
Och dreads, som jag.. inte har ÄN.
Såå fint!

Nu - Långhelg.

Hey!
Torsdag och fredag denna skolvecka är studiedagar, vilket innebär att det blir en extra lång helg nu. :) Gött gött!
Denna onsdag började med ett möte då vi planerade inför den vecka i maj då tyskarna från Schneverdingen kommer hit. Det är ett utbyte mellan ett gäng elever från en skola i Schneverdingen och från Prästängsskolan här i Eksjö som vi utför. Vi var ju i Schneverdingen i höstas och bodde hos olika tyska ungdomar. Och nu är det deras tur att besöka oss i maj! :) Trevlans.
Sedan följdes mötet av matte och sedan SO på det och NO i slutet.
Jag hängde med Jozzan och Amanda hem för att chilla lite där. Fikade med de kärleksmums som blev över av vårat bak till personalrummet, och sedan hade vi det trevligt med lite dans- Jozzan lärde mig en line- dance som hon lärde sig på idrotten idag. Lite festligt ju, hihi. :) Och sedan körde vi en lek då en ska sitta med ögonen täckta och få smaka på tre olika smaker från köket och gissa vad det är. Hur fan skulle jag kunna känna att det var solrosolja? Haha! Det är rätt läskigt det där, man har ju ingen aning om vad man får för något i munnen... :p Men kul! :D
Ikväll har jag smakat på en halv minisemla, hehe. Var tvungen att smaka lite, testa om det verkligen är så att jag tycker illa om dem. Och slutsatsen blev att semlor faktiskt inte är så dumma ändå, faktiskt rätt fina! ;) Hihi..
Lite bilder från resan till Schneverdingen;
Nöjesparken Heide Park.




Hamburg.










DREADS.

Jag suktar efter dreads nu. Det är så snyggt! Vill skaffa NU. Vilket jag gör, jag sitter och fixar på egen hand här.. Eller inte. Skulle bli jätteglad och det fanns någon privatperson som kunde fixa, och att det inte kostade allt för mycket. Det går väl på typ minst 2000 kr att göra det på salong nånstans vad jag har uppfattat när jag kollat runt på internet. Annars får det bli en sväng till Göteborg när jag har lite mer pengar och så. :)
Idag har det varit en ganska vanlig tisdag i skolan. Och när jag kom hem så satte jag igång med plugget direkt. Pluggade inför nationella i kemi (gjorde det jag förstod i häftet, jag ska gå hem till älskling sedan som är kemist, typ.. Nä, men det är lite utav hans grej det där med joner och så, hihi) och sedan körde jag igenom ett engelskahäfte vi fått att träna lite på inför NP i engelska. Finemang!
Nu blir det snart käk innan jag ska spatsera genom staden för att hälsa på min älskade.
Peace.
Dreads!
Mariette Hansson från Idol 2009, som jag för övrigt höll på. Så cool!


Måndag.

Skolan idag gick helt okey med spanska, biologi, SO, matematik och engelska, och jag har återigen varit hos tandläkaren. Fick lila gummiband på rälsen på min beställning. Kände att jag ville köra på färg igen, men allra helst hade jag beställt en skrotrensning i min mun... Efter typ fyra år med den i munnen så vore det inte fel att slippa den. Det blir nog till sommaren sade hon, tandsköterskan. :) Det blir säkert finemang!

Sedan följde vännerna med mig ut till vischan för att baka lite. Vi blev tillfrågade att baka nåt gött till personalrummet för att tjäna lite stålar till klasskassan, vilket vi ställde upp på gulliga som vi är. ;)
Vi bakade kärleksmums, vilka blev delikata! Vi skrev också ett rimm som vi ska ställa bredvid kakorna, det lyder såhär; "Dessa kakor du framför dig ser, där du står och ler, vi dig smaka ber. Ta dig nu en bit, för vi lovar dig- de smakar inte skit!!"
Haha, bra vi är! :D Så kreativt.

Annars då... Jag är sååå sugen på att skaffa dreads nu!
Vännerna är väldigt positiva till det när jag frågar vad de tycker om det. Jag behöver pengar! $.$
Ska nog få en månadspengs-liknande summa av mamsen nu i veckan, vilket jag bockar och bugar för! Ska hålla hårt i dem nu, vilket är en utmaning.. Mmm-hmm.. ;)

När vännerna åkt hem till sitt kände jag mig lite dämpad. En typisk känsla för mig då jag inte ätit mat på ett tag. Och allt kändes så surt, och jag kände mig dum som lät det gå ut över omgivningen. Men det är bättre nu, det brukar ju gå över efter en stund..

Ikväll.




I'm So Happy.

Dagens låt.
Bara för att jag upptäckte att det är ifrån denna låt som Solsidans signaturmelodi är tagen. Och för att Solsidan går på TV ikväll.
Och bara för att mamma tyckte om den för att den var så glad och ville höra den om och om igen. :D Det tycker ju jag med då.
Och för att Salem är rätt gullig!


Sunny day.

Hallo!

Det är söndag och jag befinner mig ute hos mamsen. Solen skiner och det är en härlig dag. :)
Har haft en go helg med min älskade. Legat i hans säng och myst, sett filmer och serier och sedan gjorde vi lite vettigt som att städa och tvätta igår. :) Fint som vanligt med den bästa!

I fredags när jag var med papsen och Elisabeth och åt lite på hotellet så såg jag ett par som båda hade dreads i håret. Och då jag funderat på det för över ett år sedan så blev jag sugen på det igen. Det är snyggt!
Ska nog låta håret växa till sig lite tills typ sommaren och sedan antingen sluta borsta det eller fixa fejkade hos frisören. Det är två sätt man kan fixa det på.
Jo, när jag vill fixa något så vill jag verkligen det. Som med piercingen- ville skaffa en näspiercing för typ tre år sedan men fick inte, och nu när jag fick så blev det en. Hihi.. Woop! ;)

Nä, nu ska jag duscha.
Peace.

Sommar- så efterlängtat!
Bilden togs den 25 juni 2010 ute i trädgården med webkameran.






Carl Norén.

Inspo från tidiningen FRIDA: Carl var tidigare medlem i bandet Sugarplum Fairy, men försöker nu satsa på en solokarriär. Här har ni hans fina låt The Anger;

o

Fredagen den fjärde mars.

Ännu en skolvecka är avklarad denna termin. Det går ju fort det här!
Veckan har bland annat bestått av fint umgänge med älskling, utvecklingsamtal, lite plugg och sånt. Och nu är det helg igen. :)
Hängde med vännerna här hemma hos mig idag, spelade spel och drack kaffe. Typ det vanliga då. ;) Men trevligt, ja. :)
Denna fredagskväll ska jag börja på hotellet för att äta något middags-liknande. Lite spännande då jag aldrig ätit där förut, så vitt jag minns iallafall. Det är after work där nu, och jag drar dit med pappa och Elisabeth bara för käket då :p Sedan drar jag till älskling :*



Bläddrade bland mina mobilbilder bara för att göra inlägget icke- bildlöst. ;)
1 december 2010.


RSS 2.0