Sket i promenad och väntar nu på att Johan...

dsc04701 (MMS)

Sket i promenad och väntar nu på att Johannes ska komma till stan. :)


God dag! Så gött det var att sova lite. Va...

dsc04700 (MMS)

God dag! Så gött det var att sova lite. Vaknade runt tjugo i elva, woop! Nu har jag käkat frulle, och sitter med en kopp kaffe och ett korsord kvar vid bordet. Det är helg med andra ord! Jag funderar på att gå en lite promenad ute, det ställde jag in mig på igårkväll, men nu när det blåser rätt så rejält så känns det sådär. Men jag går nog ut iallafall. :) Liten senare blir det födelsedagsfest! Ha en finfin lördag, ciao!


Fridayyy.

Har inte pallat skriva nåt i veckan, eller har väl rättare sagt inte ägnat så många tankar åt bloggskrivandet.
Har hängt med vänner i veckan. Igår spelade vi in min reklamfilm om kaffe med Agnes och Amanda som medhjälpare- Agnes agerade "berättare" med en störtskön röst och Amanda fick äran att filma det hela. Nästa steg blir väl att visa upp den för klassen, då. Hehe.. ;)
Vi var och fikade på stan och jag köpte även en liten present till Linda som har födelsedagsfest imorgon. :) Det blir nog trevligt!
Annars då, kan ju berätta att jag bekräftat min gymnasieansökan nu. Och mitt förstaval blev naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap. Känns lite som en utmaning, men det blir nog bra.
Idag ringde jag Agnes när jag var på väg hem från skolan och frågade om hon hade lust att hänga idag och kanske sova över hos mig, men hon kunde tydligen inte sedan.
Så det blev tacomys med papsen, och strax tänkte jag se I, Robot. :)
PEACE

My shows they need to move...





Lite fint, bara.



Byxorna längst till vänster är i haremsmodell med ett lite ballt mönster, så de gillas!
Efter dem följer en söt byxdress, sedan ett fräsigt linne i oversizemodell, ett annat fint svart linne med en dragkedja som detalj där bak, ett par snygga shorts och en munkjacka i en härlig turkos kulör och där kragen är sådär fint omlott. Nice!
Jag vill ha vår och sommar nu! Punkt.

Läkare?

Tjena!

Har nyss varit ute på en liten promenix med mamma och våra doggies. Jag kände mig lite småtjurig och kände att jag behövde lite kaffe och nåt sött innan vi gick, så jag sa till mamma att jag kände mig småtjurig, vilket hon sa att hon märkte på mig (jag började fråga varför hon märkte det, fast jag var rätt medveten om att det märktes så jag gav upp och sa att jag vet). Så nu fikar jag lite, med kaffe och sega pepparkakor, yum! :) Hihi.

Blev på bättre humör då vi snackade om min framtid, vilket yrke jag ska satsa på. Och blev därmed säkrare på mitt gymnasieval.
Det blir nog Naturvetenskapsprogrammet med inriktning natur, eller något sånt. För jag vill nog antingen bli någon sorts läkare (kanske medicinare, rättsläkare/obducent- vad jag specialiserar mig till isåfall får jag se!), biolog eller kanske sexolog? Hehe! Anyway så vill jag ha ett spännande och intressant yrke. :)

Om två timmar kommer morföräldrarna hit på lunch. Vi ska äta hargryta... Läskigt, eller nä, men nytt i alla fall. Det är säkert gott, för viltkött smakar för det mesta väldigt bra.
Och sedan hänkar jag dem till stan igen, och senare hoppas jag på att träffa älsklingen. :)

Puss!

Vampire Weekend äger!

Cheese 'n' biscuits.

Mamma plockade upp mig och vi åkte och handlade lite. Chips och lite annat gött till kvällen och sådär. :)
Sedan drog vi och fikade hemma hos mormor och morfar, och sedan åkte vi hem hit.
Jag läste ut bok nummer 2 i True Blood- serien. De är så bra, alltså!
Och sedan blev det middag följt av chill resten av kvällen med snacks framför datorn/teven och sedan käkade mamsen och jag ost och kex framför en liten del av filmen Changeling. Vi köpte hem den för ett litet tag sedan, men mamma pallade inte se så mycket, och då jag sett den förut så kollade jag inte vidare själv.

Nu sitter jag här vid mammas jobb- laptop i köket (skulle sitta fint med en egen sånhär manick snart..) och chattar med schyssta Linda på fejan och lyssnar på härlig musik. Dock är det ingen jättehärlig stol jag placerat häcken på, min rygg blir galet trött av dessa stolar har jag märkt, så snart blir det sängen! Gött mos.

Natti natti.


Disco on a friday evening.

Igår kväll skakade jag och Jozzan rumpa på ett disco som var väldigt folkglest. Vi dansade i princip konstant under 3 h till låtarna som dunkade ur högtalarna, i discobelysningen och band röken som pumpades ut ibland. Jättekul att dansa ju! Typ bara vi två på dansgolvet för det mesta då, men ändå. :)
Vi stannade tills 24, knallade hem till mig och drack te och chillade tills vi blev trötta inatt vid 3- tiden, och då kröp vi till sängs.
Vaknade upp runt 10 idag, gjorde helgfrukost med ägg och kaffe och nu har vi chillat vidare.
Jag blir strax hämtad av mamsen för att sedan dra ut till vårat place på vischan och umgås med henne resten av helgen. Finemang! :)
Älskling är i Skåne just nu, så helgen kan inte bli bäst, inte fulländad liksom.
Måste bara tillägga att Josefine (aka Jozzan) Fagerlund är en underbar vän som lyssnar, är rolig och bara är allmänt söt överhuvudtaget! Tack för att du finns min vän. <3



Tomorrow (is it christmas, hehe).

God kväll :)
Träffade min älskade Johannes en liten stund bara, vi pratade lite och sådär innan han stack på ett möte som det tydligen inte blev något av, hehe.
Sedan har jag käkat blodpudding med pappa och packat inför morgondagens oönskade intresseval. Jag har fått mitt andraval som var kondition och styrka, men jag ska försöka byta till mig något annat innan vi börjar imorgon, så jag drar till skolan i god tid imorgon bitti.
Imorgon hänger Amanda och Agnes med hem till mig. Vi ska nog försöka fixa ihop en reklamfilm som är en svenska- uppgift till skolan och ha det trevligt som vanligt. :)

Tuesday it is.

Goddagens goddagens!
Åter en skoldag är avklarad, en skoldag bestående av en mattelektion med procenträknande på morgonen, lite svenska då vi fixade lite med klasströjorna, sedan en kreativ bildlektion följt av idrott då killarna och tjejerna var för sig och vi tjejer körde några roliga "stationer", lunch på det och sedan en timmes språk sist av allt. Körde ett spel i slutet, jag var med tre killar och hade rätt kul, för vi kunde inte mycket då det var svåra meningar att översätta, "borde vi kunna det här, eller?", sade Jesper. Haha.
Sedan köpte jag en kaffe i kaféet, och en liten grabb råkade krocka in i mig så att det skvätte kaffe över honom. Jag stod bara där och såg hur det skvätt på honom, och sedan vrålskriker han. "Oh, shit... Stackarn", tänkte jag. Så kan det gå, ja.
Uh, min mage är fucked up nu. Kaffe är inte bra, nä. :p
Nu blir det att ta en dusch, och sedan hoppas jag att Johannes kommer förbi, eller att vi träffas nånstans i alla fall. :)

God natt och sov gott!

Säger jag med en nytagen bild på mig.

Oh Sookie.

Bara för att den handlar om TB, och för att låten var, eh... ja- LOL!


Guetta.


16e januari.

Goder kväll!
Jag har legat med älskling i hans säng större delen av dagen. Varvat mys med Family Guy och ätit frukost bestående av chips, choklad och panpizza. Får passa på när det är helg, leva lite såhär osunt och göttigt! ;)
Vi tittade på Avatar igårkväll, vilken jag tycker är en väldigt fin film. Den är bra gjord med grymma effekter o.s.v. :)
Sitter nu och chattar med Elin i min klass, som har bra argument om hur "tråkiga" vi västerlänningar är. Att vi är så instängda av oss, att det är individen som står i centrum- till skillnad från områden som Afrika och Asien, "där de har det så trasigt men ändå ser det vackra i det och vill dela glädjen med andra"- typ så skrev Elin. Grymt bra tycker jag!
Jag skrev att det är sant, att vi har det för bra och knappt bryr oss om omgivningen för vi vet att alla har det så bra och nästan undviker att se till så att andra har det bra också, inte bara en själv.
Har nu tittat färdigt på båda mina säsongs- boxar av True Blood och ser fram emot att se säsong 3 och att läsa alla böcker som står i min hylla! :) True Blood är grymt! Jag är ett riktigt freak, må jag säga. Ett stolt sådant. ;)
Peace out.

Lördag. Sábado. Saturday. Samstag.

Ljuva lördag!
Chillat här hemma med älskling idag, spelat frågespel som Johannes vann (när är det dags att sluta vara bäst hela tiden? Kan du inte bara vara lite lagom bäst ibland bara, coola ner lite?)- ifall han läser det här då ;)
Annars.. hungrig är jag nu, men jag känner mig inte sådär dämpad som jag kan bli av lagom grov hunger, men det är inte så konstigt när jag varit med mitt panter- hjärta <3 Och mer mys ska det bli när jag ätit middag, då drar jag till hans revir och så ska vi se film- überfint :)
.
~Onödig information~
På tal om inget så är jag inne på sista säsongen av den andra True Blood- säsongen, och nu när pappa (som ska vara värst nu för tiden) skaffat en HD- box, och då hängde tydligen Canal+ med. Och på Canal+ Series går TB säsong 3! Hihi, blev ju lite glad som det True Blood- freak jag är ;) Fast jag ska nog dessvärre försöka hålla mig tills den kommer till Svt, för jag måste läsa lite mer TB och sedan har säkert ett gäng avsnitt redan gått på Canal+ Series.


Fredagen den 14e januari.

Tjena!
Då var denna skolvecka avklarad, och det är dags för en fin helg! :)
Jag har nu mina söta tjejkompisar här för att äta tacomiddag och titta på film sedan. En chillkväll blir det! Gött.
Vi var och hyrde filmen The Runaways och köpte lite snacks. För min del blev det en burk dyr glass (med andra ord: Ben & Jerry's) och sådär.
Morgondagen består av kärlek- ska träffa min älskade tysk ♥ Hihi :)
En helfin helg väntar. Ohja!
Nu blire ett gäng nytagna pics på tjejgänget här ;)

12th january 2011

Idag är det onsdag. Redan. Ja.
Det går fort, veckan bara svischar förbi. Som vanligt då.
Och snart har vi gymnasieval, och gah- jag är så osäker! Önskar att någon bara kunde säga till mig vad jag borde välja. Det står mellan naturvetenskapsprogrammet och vård- och omsorgsprogrammet för mig. Och de är ju rätt olika varandra liksom- det ena är yrkesförberedande och det andra högskoleförberedande. Svårt!
I alla fall, så hängde jag med Amanda efter skolan. :)
Vi gjorde "ärenden" innan vi gick hem till mig för att chilla framför datorn, med lite kortspelande och sedan True Blood. Fint!
Annars har jag duschat och fixat lite ikväll, druckit glögg med pappa och typ vinkat av julen då pappa rensade ut allt julpynt ur lägenheten. Skönt med nystart nu- ett nytt år och en massa nya möjligheter, liksom. Jättefint!
Jag skulle vilja lära mig spela ett instrument- gitarr eller fiol kanske, skulle vilja börja träna regelbundet igen (att hitta någon aktivitet vore ju trevligt- typ boxning som jag varit sugen på eller något sådant) och ja, hitta på en massa skoj, skapa härliga minnen o.s.v... :)
Puss

11/1 '11

Tjena :)

Skolan är igång, vilket känns ok och läget är bara bra, om jag bortser från att jag är förkyld och hostar rätt mycket... Ibland uppkommer hostattacker vilket skedde inatt då jag tydligen väckte brorsan och det kändes inte bra alls, nästan som att jag skulle spy, och sedan lite i skolan idag och i bussen på väg hem. J*vla hosta! Inte kul alls :(

Jag åkte, som skrivet var, med bussen hem till mamma idag. Gick en sväng med hundarna, duschade och pluggade, och nu kollar jag lite på datorn här innan vi drar till stan och firar morfar som fyller år. Det blir med smörgåstårta och ett överrasknings-besök för mormor och morfar- morfars systers son Gunnar kommer hit från Stockholm. Har nog aldrig träffat honom eller så, men det blir nog trevligt! :)

Btw, jag är med i en tävling på min kompis Agnes blogg. Man ska länka till den om man är med, så här har ni tävlingen!





Nionde januari.

Sho!
Det är den nionde januari idag, vilket innebär att det återigen är dags för skola imorgon. Skola= plugg= mindre fritid= kul! Not... Eller ibland, faktiskt.
Men jag hade mycket hellre varit ledig jämt så jag kan vara med min älskling!
Vi tittade på Sagan om ringen igår kväll, dock kollade jag inte så intensivt, fast det gjorde ingen av oss sedan.. ;) När man har varandra så är det bättre än något annat, hihi. Älskade Johannes min ♥
Vi vaknade upp och sedan har vi varit ute och ätit idag, på Keskins. Vi åt det dyraste de hade i pasta- och pizzaväg, tydligen, och orkade typ knappt hälften av maten... Inte bra, men thank god for the doggybags! Haha :)
Jag ska äta min pizza framför True Blood snart, och duscha, innan det är dags för sängen. Tidig morgon och skola imorgon, alltså..
Det här jullovet har varit väldigt fint!
Kan ju inte bli annat när det blev en fin jul, ett roligt nyår och när jag har min älskling och fina vänner!
Puss


Jag och Johannes på nyår.

Att dygna eller inte? Det är frågan.

God morgon, blir det ju såhär dags..
Igårkväll kom Jozzan till mig och vi såg film och bara chillade- vilket innebär kortspelande och snack liksom.
Johannes kom hit inatt, och då spelade vi mer kort och snackade. Nu sover han i soffan och vi två funderar på att dygna, faktiskt. Lite kul sådär! ;)
Man piggnar liksom till nu framåt morgonen så vi får se hur länge vi orkar hålla ögonen öppna.
Nej, nu ska vi nog ut en sväng.

PEACE!

Jag och Jozzan- bilden är redigerad av självaste Jozzan. :)


Dag 18– Mina drömmar.

Mina drömmar... De är att mitt liv blir fyllt med roliga, spännande, intressant, fartfyllda och fantastiska upplevelser!
Typ. Men lite djupare kanske...
Att jag skaffar ett intressant jobb, är lycklig och mår bra i framtiden och uppfyller mål som jag sätter upp.
Yrken som vore sådär extraordinärt intressanta vore ju att bli författare, läkare eller kanske lärare.
Att bo i ett annat land vore häftigt! Isåfall skulle jag nog vilja bo i Berlin eller kanske i någon vacker fransk stad?
Jag har faktiskt inte direkt några speciella drömmar, egentligen. Men det där var väl lite om hur jag skulle vilja att min framtid ser ut.
Kände bara för att lägga upp detta kollage.
Vi hade i uppgift på hemkunskapen att inreda en lägenhet.
Och detta är mitt kök då.

Just because.

Har du pojkvän/flickvän? - yes ♥
Har du haft pojkvän/flickvän 2010? - ja
Har du hånglat med någon 2010? - japp 
Har du kramat någon 2010? - ja
Har du hatat någon 2010? - hatkänslor har jag säkerligen haft. 
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? - ja
Är du kär nu? - ja
I vem? - Johannes
Kan du vissla? - ja, hyfsat bra.
Har du en dildo? - nope :(
Äger du mer än 5 par string? - no
Äger du mer än 10 par string? - nä
Äger du mer än 15 par string? - nej
Äger du en mascara? - yeah
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - ja jo, det gör jag nog. 
Är du en fjortis? - nesch
Är du emo? - hell no
Är du brat? - what?!
Gillar du vältränade killar? - muskler har jag inget emot. 
Gillar du tjocka/överviktiga killar? - insidan räknas väl ändå mest, så det beror ju på hurdana de är. 
Gillar du nörd-killar som pluggar? - de är fina. 
Gillar du tjejer? - det är klart. 
Är du bisexuell? - ja, jag är ett litet bi jag. 
Har du över 10 bhar? - nja, så pass är det nog inte. 
Har du någon gång tyckt om någon i din ålder? - jo, det kan man väl säga. Men jag gillar mogna bananer jag ;) 
Kan du köra skoter? - aldrig testat, men det kan jag säkert, hihi.  
Kan du leka apa? - OFC!
Är du brunett? - jajjamän!  
Är du blond? - no no. 
Har du haft svart hår/har du just nu? - nej
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - asså, nä... (testade nyss) och för det första kan jag inte få bak foten, för det andra- borde jag spy om jag hade klarat det?
Senaste..
Vem fick du sms av senast? - Josefine/Jozzan. 
Vem skickade du sms till senast? - Julia. 
Vem ringde dig senast? - Mi padre. 
Vem hånglade du med senast ? -  Johannes. 
Vem pussade du senast? - Johannes.
Vem kramade du senast? - Josefine eller Amanda. 
Vad drack du senast? - cola
När däckade du sist? - har aldrig däckat ;)
Är du allergisk mot någoting? - hästar, kaniner och vissa nötter. 

Namn: Ester
- Smeknamn: Frallan (har så länge jag kan minnas blivit kallad det av mamsen) 
- Födelseplats: Eksjö.
- Ögonfärg: brungröna.
- Hårfärg: kastanjebrun. 
- Längd: ca 165 cm.
- Skostorlek: 39
- Vikt: mellan 50-60 kg, på ett ungefär.  
- Höger- eller vänsterhänt: höger
- Skor som du bar idag: boots. 
- Rädsla: ingen speciell. 
- Målsättning: no idea, actually. Men att leva livet? 
- Din första tanke när du vaknade imorse: typ, "undrar om jag fått något fint sms från älskling nu?". 
- Svär du: rätt mycket, antar jag. 
- Sjunger du: det händer.
- Duschar du varje dag: nej
- Tycker du att du är hälsosam: lagom.
- Spelar du något instrument: nope, men skulle vilja spela antingen fiol eller gitarr!
Har du under den senaste månaden..
- Gått på dejt: no
- Shoppat: japp 
- Ätit en hel ask müsli: nä 
- Ätit sushi: nope
- Stått på scen: nej
- Blivit dumpad: nej
- Skejtat: no
- Färgat håret: nej
- Stulit något: typ ja, haha.
I framtiden..
- Hur gammal vill du vara när du gifter dig: vet inte om jag vill gifta mig, faktiskt. Men isåfall 25+
- Namn på barn: tjej- Nova eller Stella, och kille- Leo, kanske? 
- Ditt drömbröllop: bohemiskt. Crazy. Fantastiskt. Oförglömligt. Eller vill jag gifta mig ens? 
- Vad vill du bli när du blir vuxen: jag vill bli något bra. Kanske läkare, lärare (jo, jag har faktiskt börjat fundera på ifall ett läraryrke kanske är något) eller något annat intressant. 
- Antal människor du skulle ge ditt liv för: kanske 10 eller något. 
- Antal CD skivor du äger: typ 2 som jag kommer på just nu. 
- Antal piercings: öronen- 2. 
- Antal tatueringar: no one. 
- Antal gånger har du varit med i tidningen: det har väl hänt, men max 5 ggr kanske.
Brukar du..
- Titta dej själv i spegeln? ja
- Gnälla: hehe, det händer..
- Skrika: nej då, eller okej.. hände fakitskt senast igår (tisdag), så det händer väl.
- Sova: det händer det med.
- Ha ångest: jo, det inträffar. 
- Skada dej själv med flit: nej då, varför göra något sådant dumt?
- Vilja dö: nej nej!
- Drömma mardrömmar: händer inte ofta.
- Drömma sexdrömmar: det borde vara sådana drömmar jag drömmer varje natt. 
- Ta droger: det är klart, varje dag. 
- Försöka vara annorlunda: ja, det är fint. 
- Klä dig i svart: inte speciellt ofta, egentligen. Det är nog mer grönt än svart asså. Go green!
- Gå till kyrkan: nej. 
- Gå i skolan: ja.
- Ljuga: sällan. 
- Hata folk: no.
- Lita på folk: oftast
Vem..
- Saknar du: my love och sommaren. 
- Vill du döda: baciller och virus, sådana otäckingar som bildar cancer och skit. 
- Rörde dej sist: Angie, my bf.  
- Vill du slå: jag vill slå hela världen i någon tävling, det vore awesome! Haha. 
- Vill du kittla: de som är kittliga och börjar gapskratta- kul!!
- Vill du prata med: min älskling. 
- Skrek du till sist: en bil som nääästan körde på mig. Asså, den var ju typ kanske 10 meter ifrån, men ändå.  
- Vill du vara som: min Johannes.
Har du..
- För många vänner: nej då.
- Förföljesemani: lite så, ja. 
- Tvångstankar: de inträffar. 
- Någon annan psysik sjukdom: säkerligen. 
- Skadat någon: det har jag nog tyvärr, ja. 
- Färgat håret: ett x antal ggr, japp.
- Brutit några ben: nej, som tur är. 
- Egen dator: inte riktigt. 
- Gjort bort dig rejält: det har hänt, ja. 
- Bra självförtroende: egentligen inte, eller så inbillar jag mig bara att det inte är så bra. Fast jo, det är nog rätt bra egentligen.

Dag 17– Min önskelista.

Eftersom att jag fyller år om en månad ungefär, så blir det väl min födelsedags-önskelista jag radar upp här.
Eftersom jag fyller 16 så får ju jag ta körkort, men jag är inte säker på att jag får det då.
Annars önskar jag mig Scrubs- dvdboxar, böcker, presentkort/pengar (pengar så att jag kan ta fler hål i öronen och köpa kläder, typ), en laptop och kanske tillåtelse till en näspiercing.
Bild tagen av Josefine med hennes systemkamera i söndags.

Dag 16– Min favoritplats.

Det är hemma, på ett bibliotek eller på sjukhus.
Hemma känns det tryggt och man har typ allt på plats. På bibliotek är det lugnt och skönt och fyllt med böcker. Och på sjukhus är det också tryggt och fint. Jag tycker om sjukhus.
Då var denna punkt också gjord. Snart är dessutom hela denna "dag- lista" gjord. Bara för att, liksom.
Får bli en bild på mig. Hemma hos Agnes på filmkväll i november någon gång, var det nog.
Tagen med Agnes systemkamera :)

Bruno Mars.


Dag 15- Mina rädslor.

Jag är nog lite rädd för att göra fel, faktiskt. Inte alltid, men det händer att jag är rädd för det. Att osäkerheten tar över liksom, och jag inte vågar göra saker fullt ut, om man säger så.

Annars är jag inte så rädd som person, egentligen. Jag vågar testa nya saker bara jag tar till med en smula mod och anstränger mig lite.
Men jag har stunder då jag tvekar för länge och blir nervös, och kanske till och med skräckslagen. Ett riktigt nervvrak kan jag komma att bli inför t.ex redovisningar i skolan. 

Rädsla handlar nog om osäkerhet. Om det är något nytt som man aldrig testat förut, så har man ju ingen erfarenhet av det och tankegångarna går runt om hur det kommer kännas, vad som kommer hända o.s.v...





Dag 14– Något jag önskar att jag gjorde mer.

Att jag träffade mer folk. Folk från alla världens hörn, typ.
Då kanske det är en idé att resa runt lite, men det kanske jag får vänta lite med. Men det kommer!
Så att jag träffade mer folk är något jag önskar jag gjorde mer. Lära känna nytt folk, och eftersom det blir vad man gör det till så ska jag träffa en massa nytt folk i år!


1 januari 2011.

Detta år kommer bli helt fucking fantastiskt!
Jag kommer lära mig en massa nytt, vara med om minst en fin resa (en skön Greklandsresa är beställd till sommaren), ha det otroligt kul, älska järnet och, helt enkelt, leva livet!
Det är inte mycket som tynger mig i mitt liv just nu, det är snarare tvärtom- jag har en underbar pojkvän som jag älskar över väldigt mycket annat! Han är grymt bra, nej det är han inte förresten- för han är bäst! ♥
Denna nyårsafton var grymt kul! Jag var med min älskling och en massa annat härligt folk och firade det nya året med buller och brak. Bäst på länge! :D
Idag är jag då rätt trött, rätt borta, rätt fräsch o.s.v... Men det var det värt!

Ha en fantastisk fortsättning på det nya året!

Plockar fram några webcam-bilder från år 2010;

April;

Augusti;

Lite random sådär från april och augusti bara.

Dag 13 – Mina favoritskor.

De är mina svarta boots från DinSko och mina marinblå Converse ifrån Berlin! Såhär ser dem ut;


RSS 2.0