Läkare?

Tjena!

Har nyss varit ute på en liten promenix med mamma och våra doggies. Jag kände mig lite småtjurig och kände att jag behövde lite kaffe och nåt sött innan vi gick, så jag sa till mamma att jag kände mig småtjurig, vilket hon sa att hon märkte på mig (jag började fråga varför hon märkte det, fast jag var rätt medveten om att det märktes så jag gav upp och sa att jag vet). Så nu fikar jag lite, med kaffe och sega pepparkakor, yum! :) Hihi.

Blev på bättre humör då vi snackade om min framtid, vilket yrke jag ska satsa på. Och blev därmed säkrare på mitt gymnasieval.
Det blir nog Naturvetenskapsprogrammet med inriktning natur, eller något sånt. För jag vill nog antingen bli någon sorts läkare (kanske medicinare, rättsläkare/obducent- vad jag specialiserar mig till isåfall får jag se!), biolog eller kanske sexolog? Hehe! Anyway så vill jag ha ett spännande och intressant yrke. :)

Om två timmar kommer morföräldrarna hit på lunch. Vi ska äta hargryta... Läskigt, eller nä, men nytt i alla fall. Det är säkert gott, för viltkött smakar för det mesta väldigt bra.
Och sedan hänkar jag dem till stan igen, och senare hoppas jag på att träffa älsklingen. :)

Puss!

Vampire Weekend äger!

Kommentarer
Postat av: Agnes

Hargryta.. ;o

Det lät inte så lockande..

stackars hare :/

R.I.pxD

2011-01-23 @ 15:35:45
URL: http://agneesekedahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0