Byter blogg.

Nu har jag en ny bloggadress: estran.blogg.se
Denna adress, ehzswie, är lite för komplicerad för att komma ihåg tror jag. Har haft denna blogg i fem år snart.
Börjar om på ny kula alltså! 
 


Edward Scissorhands.

Köpte denna film på Willys i fredags för den var inte så dyr och jag hade ju inte sett den.
Trodde först att Edward Scissorhands var en thriller, men det är ju en dramafilm. Har liksom inte läst på eller hört vilken genre det är, knappt vad den handlar om heller.
 
Det är ju en Tim Burton-film, bästa regissören. Tycker mycket om hans mystiska, udda filmer. Johnny Depp är ju med i alla filmer dessutom, bästa skådisen. 
Himla speciell film det här. Jag tyckte synd om Edward hela tiden, med hans saxhänder blir det så knasigt, han blir ju utnyttjad. 
Så genomtänkt och genialiskt. 
 

 
 

Come on skinny love, just last the year.

Så fett fin bara. 

Henna.

Jag beställde ett naturligt hennapulver från sidan Grön Gåva. Man kan både färga håret och göra tatueringar med detta. Det är en röd henna, och det är det bästa att göra tatueringar med. Den svarta hennan är inte bra för huden och kan ge allergiska reaktioner. 
Det står på sidan hur man ska gå tillväga med att göra tatueringarna. Blanda ihop kryddnejlika och citronsaft med pulvret osv. 
 
Vi målade med folie-spetsar. Det står på sidan att man kan använda tandpetare eller också en plaststrut. Men det går ju bra med lite allt möjligt. Vi använde en pensel till större ytor till exempel. 
 
Det står att man gärna kan använda hårtork för att torka färgen då man har gjort tatueringarna. Det gjorde inte vi, men sedan läste Varja på nån sida att man ska värma i intervaller typ. 
Men vi satt bara plast över våra och lät det torka några timmar. Sedan blir det liksom en bräcklig yta av färgen, som  man sedan torkar av efter kanske 6 timmar (det står att färgen ska sitta mellan 3-8 timmar på den hemsidan. 
Det blir intensivare färg ju längre den får sitta. Färgen blir orangeaktig tillslut. Först är färgblandningen typ grönbrun men den blir helt annorlunda på huden sedan efter några timmar då. Det är ju röd henna, och den blir alltså röd/orangeaktig efter ett tag. 
 
Hennapulvret vi köpte. Naturligt med örter. Kostar 49 kr för en påse med 100 g på Grön Gåva.
 
Först blir färgen såhär intensivt grönbrun, vilket blir bräckligt och smular sönder. 
Varja gjorde denna fina på mig, min blivande tatuering!
 
Och så har vi mina små stjärnor på handleden som Varja också har gjort så fint.

Helgen v. 36.

Var på elevhemmet hos Varja i fredags och gjorde våra hennatatueringar. Alla där ville vara med och kleta färg på sina kroppar. :D Johanna målade med sina fjäderpennor på folk och Varja gjorde jättefina på mig - små stjärnor på min handled och mina f-hål på ryggen, som jag bestämt ska bli riktiga tatueringar sedan, så fint.
Vi borde egentligen förberett oss mer, läst på lite. Jag kan ägna ett inlägg åt hennatatueringarna sedan.
 
Igår kväll blev det Star Wars- marathon hos esteterna. Vi såg knappt en film Ludwig och jag, började i ordning, med episod ett som inte är den allra första filmen, och det tyckte vi inte var så bra men det blev röstning. Blev att vi drog igång den lite sent, umgicks mest. :) 
 
PEACE
 

Testade Ludwigs systers fina mask för ett litet tag sedan.
Fin.
 
 
 
 
 

Classical cover.


Ordered accessories- H&M.

 
Had to have!
Det var fri frakt + 10% rabatt, passade på nu.


Torgvantar är snygga.

Library.

Fredag, skönt!
Har inställd engelska idag, så nu sitter jag med Jessica och Bella i bibblan. Snart blir det käk och sedan tyska utan lärare och kulturhistoria sist idag.
Sedan ska Varja och jag göra våra hennatatueringar, tillslut. :) Får se hur det blir, jag blandade ihop hennapulvret med kryddnejlika och citronsaft som det stod i receptet. Luktar inte så gott och dessutom ser det grönaktigt ut, men färgen skulle väl vara röd. Haha, spännande ...
 
I tisdags kom mina tre vänner Agnes, Amanda och Josefine hem till mig på en fika. Trevligt att catcha up lite. 
Skulle gått på bio och sett filmen Modig med Ludwig och hans syster, men vi ville se med engelskt tal och den var inställd då de inte hade rättighet till att visa just den. Men träffade älskling en stund ändå, tittade på filmen Love and other drugs, ganska fin.
I förrgår hängde jag med Miranda. Även vi catchade up och så tittade vi på Saw II. Åh så obehagliga filmer.
 
Åh, vad jag saknar älskling. Svårt att fatta hur fin han är. Han är mitt levebröd!
 
I biblioteket. Sitter vid min laptop, har fått en skoldator nu äntligen. Den är bättre än vad jag tänkt mig. 
Suveränt.
 

@ home.

Är hemma nu, känns inte bra. Nä, inte kul att lämna Ludwig. Men det är skola imorgon så. Har varit en riktigt fin helg, så jäkla bra. Älskar min Ludwig så!
 
Förnyade min blogg lite imorse förresten, tog en ljusare bakgrund så att man kan se texten om mig och klockan där på sidan i menyn. Passade även på att göra en ny header. 
Yeah!
 
 
Min nya scarf från Lindex. Stor och reptilmönstrad, me gusta.
 

Så god! Kiviks päron dryck, smakar Piggelinglass. Nomnom. 
 

Lyckligare nu.


Ordered.

Beställde dessa grejer igår, äntligen en snygg väska och så de där skorna jag suktat efter. Kände att en vit t-shirt var behövligt och även en mössa nu när vi går mot kyligare tider. Fint!
 
 
 
 

Marley.

Tittade på en dokumentär om Bob Marley igår. Den var bra! Massor av människor från hans släkt, nära vänner, bandmedlemmar m.m som är med och berättar. Man får verkligen veta allt om den legendariske reggaesångaren!
Ska inte berätta allt om nu någon tänkt se den, men att hans pappa var en vit engelsman visste inte jag om innan till exempel. 
 

Damn.

The Dictator är en sjuk, sjuk film. Haha ... Brutal och helt vrickad bara. 
 
Chillar så hårt här. Ludwig spelar sitt kära GW2 och själv nördar jag i cyberspace. Vill beställa grejer ... Ringde till de två olika H&M-affärerna som finns i Jönköping, men den där väskan jag vill ha finns inte där heller. Okej, den finns inte längre nånstans, skiter i den. Funderar på den svarta som jag la upp i förra inlägget istället! 
 
Jag mådde lite dåligt över att jag inte var och såg Coldplay igår. Funderade på det ett tag, vill se Muse också som spelar i november. Kanske drar dit istället. 
Coldplay är ju ändå ett av favoritbanden, och nu var de i Sverige. Damn. 
 
Bra band. Som någon kommenterat på Youtube "most mainstream hipster band". 
Har lyssnat en hel del på dem innan, tycker bl.a om låten What You Know också.

Animalistic.Hatt H&M / Sjalar- reptilmönstrad Lindex & zebran från H&M / Handväska H&M / T-shirt H&M / Byxor H&M / Ringar H&M / Sko Bik Bok.

RSS 2.0