November 30th.

Sitter i skolan och jobbar på historiaredovisningen. Har nog hittat all den fakta jag behöver nu, om Spanien under renässans- tiden. Fakta om Filip II och religionen under den tiden. Kul.. !

Igår var det lite gött, för vi hade simning så man kunde basta efteråt. Sweet!
Och sedan drog jag med Bella, Jessica och Moa till nya Dollar Store för att shoppa loss lite. Det fanns supermycket superbilliga grejor! Så jag shoppade julklappar och sånt för hela slanten, yeah. ;)

Peace out, folks! Det lackar mot jul nu. Hur mysigt!? :)



Bad Teacher.

It's sunday, and it have been a freaking storm outside. Yeah. Wheres the snow?

Har myst med älskling hela förmiddagen innan han skulle iväg mot sin familj, för att fira sin lillebror Levi imorgon.
Men igår kväll så blev jag ensam då han skulle träffa sin teatergrupp. Så jag skrev lite sådär halvt desperat en status på Facebook. Tyckte att någon kunde joina mig här hemma, kolla på nån film med mig eller så. Bekant eller främling- doesn't matter, typ. ;) Sedan skrev Jessica till mig och frågade om jag ville titta på film med henne och Anna. Så vi drog hem till Anna och tittade på Bad Teacher så småningom. :) Lagade lite pannkakor hos Jessica först, med sirap på. Har nog inte testat det förut, himla gott var det!


Weheartit

True Story ...

Weheartit.com

25 november.

Idag var jag och fick lära mig cellons delar och hur jag ska handskas med instrumentet. Fick även med mig en ljuvlig cello hem! Lite stor och klumpig att bära med sig dock, men äh, den är superfin ju.
Jag har suttit och försökt spela lite utan att kunna en enda not eller något sånt. Men nästa fredag ska jag börja lära mig på riktigt! Känns fantastiskt.

Ikväll var jag och tittade på dansuppvisningen med Ridd. Vill bara dansa själv när jag tittar på alla dansare. Dans är också något fantastiskt. Att röra på kroppen till rytmerna och shakea loss är sååå härligt!

Ska hämta lite mera glögg nu, julkänslan börjar krypa fram. Farsan har julpyntat här hemma med adventsstjärnor och sånt och nu börjar julbak och sånt mys dra igång. Fin högtid, den där julen.


Cello- bilder, weheartit.com.

Cello.

Tog mig en svängom till Kulturskolan igår, jag vill ju spela nåt instrument ju! Så jag tog ett snack med chefen där, och på fiol så var det lång kö. Synd synd. Så istället frågade jag hur det låg till på cello, och där var det ingen kö alls! Så, jag kör på det nu. Har faktiskt funderat lite på det instrumentet också, det är ganska ballt! Båda är i alla fall stråkinstrument, hehe. Well, det blir spännande, på fredag ska jag testa på!
Sitter hemma och är uttråkad just nu.Vill ha mat och närhet och sånt. Ni vet, reptilhjärne- behoven, japp!
Plugget är för hårt det. Nä, men det är ju mycket, matten är helt klart tuffast. Dessutom har vi matteprov på fredag. Och det kommer ju gå som det går, haha nähä? ;) Och när jag hela tiden fastnar och behöver uppgifter förklarade för mig, så har jag inget smart ass i närheten. Damn it.

Jag skaffade mig en näsring igår.


Source; google.


Fin musik.

Flogging Molly- Float
Taio Cruz ft. Flo Rida- Hangover
Avril Lavigne- Wish You Were Here
David Guetta ft. Sia- Titanium


Breaking Dawn.

Mmm, fikar med kaffe och After Eight- choklad hos mamma. Och idag ska jag äntligen gå på del ett av den sista Twilight- filmen! Hade helst velat gå på nattpremiären, men det blev inte så. Min babe skulle tydligen jobba på den idag, så jag går med honom. :) Väntar på att han ska skriva mig ett SMS när han vaknat, han har jobbat natt så han slumrar lite nu.
Breaking Dawn verkar ganska bra. Har läst om vad folk skrivit på Fejjan och så skrev Kenza att den var nära att nå upp till bokens nivå. Det är ju typ möjligt att den gör det, det är liksom sååå mycket mer detaljer som inte kommer med i filmerna. Men nu är ju filmen indelad i två delar, så då kanske man får med lite mer än i de andra! Det här blir i alla fall spännande. Det händer ju en del i boken!


November 19th.

Befnner mig hos mamsen. Är stört förkyld/allergisk just nu, jag dör så jobbigt det är när näsan rinner hela tiden och mina nysningar får kraft ändå från tårna. GAH! Får värsta allergichocken på grund av hundarna när jag kommer hit nu för tiden bara för att jag inte är här så ofta längre, typ.
Annars så är det himla mysigt här ute hos mami med mysiga tevekvällar och så. :) Och idag var vi i stan för att handla. Jag köpte mig ett par blåa fräna fjäderörhängen, och så mötte jag min älskling på Konsum! Vi brukar stöta på varandra på stan då vi inte är med varandra. Undrar om det finns nån mening med det hela?? ;) Of course it does! Hihi. <3

Sitter just nu och lyssnar på en skiva från 1999 med skönsköna låtar. Som Boom Boom Boom! med Aqua, och Tarzan & Jane med nåt band vid namn Toy- Box. Haha;

Tarzan is handsome, Tarzan is strong
He's really cute and his hair is long
Tarzan is handsome, Tarzan is strong
So listen to the jungle song
Oo-ee-oo-ee..
I am Tarzan from jungle, you can be my friend
Oo-ee-oo-ee..
I am Jane and I love to ride an elephant

Ser fram emot att se Breaking Dawn imorgon!! Den verkar bra, vad jag läst om. Woop!
Here we go with some pics;

Nya profilbilden, hehe.
Ball hatt ju!





Ah but don't, no don't sink the boat.

Det är redan onsdag kväll nu ju. På tal om att tiden går ruskigt snabbt bara. Woah! ;)
Dagens sovmorgon gick till att göra färdigt engelska- redovisningen med Bella. We're going to talk about the father of genetics- Gregor Mendel. Oooohjaa! Blir en liten utmaning att redovisa på engelska...

Var hos tandläkaren en sväng idag, gick så fort nu när jag inte har räls och de bara kollade lite. Fick skjuts av mormor och morfar dit, och efter det blev det en go'fika på najsiga Elsies. :)
Förut så var jag och far min på gymmet för att bygga på våra muskler. Hell yeah!
Random pics från senaste tiden;
På första bilden bär jag Bellas glasögon, i förra veckan tror jag. Och på andra så har jag pappas på mig.
Borde jag skaffa ett par, kanske? Bara för att det är så sofistikerat, liksom.
Hittade en kul bild då vi jobbade på engelskan. Homer got a biiig brain! Och så har vi mig på gymmet. Jag har kört två tuffa pass denna veckan! Woop!
Vaaarm choklaaad.
Kul att rita ansikten.
Lite sådär oproportionerligt och charmigt, haha.



Söndag, 13 november.

Tiden går så ruskigt fort. Denna veckan har gått snabbare är någonsin, känns det som. Jag blev faktiskt rädd. Tiden är ett förskräckande fenomen. Tiden borde inte existera, man borde bara leva utan tidsgränser och sån shit. Haha, eller inte ...
NV- festen i fredagskväll var i alla fall ett skoj partaj! :) Det började med en naturvetenskaplig tipsrunda, och sedan blev det smått galet.
Efter det mötte jag älskling. Vi har bara slappat hela lördagen, typ. Hihi. Men det behövs ju ibland. :)

Några bilder från vackra Tyskland;



 




Nice november.

Det blev visst lite sovmorgon idag, va! Historialäraren är sjuk så vi får jobba hemma istället.
Fast jag har dock inte sovit så länge, jag ställde alarmet tidigt för jag visste inte om detta förrän jag vaknat idag.
Vaknade upp med älskling vid min sida, ville inte sova ensam hemma inatt, så jag kallade på mitt hjärta igår. :)

November ser ut att bli en fin månad; med naturfest på fredag, med naturklasserna alltså. Och sedan Breaking Dawn på bio snart! Finfint.
Och denna vecka har ju börjat bra. Jag hängde med Agnes hemma hos mig i måndags. Kände att det var tid att catcha upp lite. :) Så det var kul!
Igår var jag på gymmet med farsanbaloo för att utföra lite välbehövlig träning. Awesome! Dags att återigen ta tag i träningen, får ju gymma på det gymmet nu då jag går på skolan, det var därför jag inte gymmade nåt på ett tag.
Och sedan har jag ju piercat mig och även tagit ut mina örhängen som jag fick i först när jag tog mina nya hål. Dessvärre så gör öronen himla ont. :( Tror inte att de läkt ordentligt än, så det är surt.

Ny tröja från New Yorker.  Enkel men snygg, mer roströdsfärgad IRL.
Rött är så snyggt!


Näspiercing igen.

Idag högg jag näsan igen! Hihi. Hade ju i näsvingen i början av året, men det gick ju inte så bra. Får hoppas att det går bättre denna gången. :)
Var hemma hos Miranda tillsammans med Chaima, piercaren Pontus och sedan så skulle en i Mirandas familj pierca sig med, Hailey. Så det blev några piercingar gjorda idag alltså. ;)
Det bara rann blod när jag blev piercad, värre än förra gången. Men det gick ju över rätt så fort.
Jag vill egentligen ha en ring i näsan helst, men det är bäst att börja med en liten stav för säkerhetsskull.


Tyskland- Thüringen.

Sicket fint höstlov jag haft! :)
Hängde med pojkvännens familj till deras hemstad, eller vad man säger. Till staden de kommer ifrån i alla fall.
Vi var i två olika städer/byar. Först hos hans morföräldrar i Steinheid under några dagar. En trevlig liten by med fina omgivningar. Thüringen är typ ett av Tyskland grönaste områden, tror jag älskling sade.
Vi var ute och promenerade en del och åt myycket mat! ;) Träffade även lite mer av hans släkt, en kusin och så. Jobbigt bara att jag kan inte kan så mycket tyska än och mest fick sitta och lyssna när alla konverserade. ;p

Sedan åkte vi vidare till hans farföräldrar i Suhl. De bor i ett ganska stort och spännande hus som förr varit nåt stall eller så. Väldans mysigt! :)
De bor utanför stan i en by, och där var så himla fina omgivningar där med! Naturen var underbar. Massor av fina bokträd överallt. Vi vandrade en hel mil en dag, och det var först en sträcka uppför berg, nästan 1 km över havet! Så det var rätt så jobbigt det. ;)
Åkte in till stan några gånger. Gick på vapenmuseum en dag och tittade på olika gevär och annat vapen- grejs. Lite ballt ju. Suhl är en vapenstad, kan man säga.
Och sedan blev det dessutom en del shopping, det fanns New Yorker där, och det gillar Ester. ;) Fick med mig några tröjor och världens finaste mössa! Hihi.

Nu ska jag bädda ner mig och titta på lite Vampire Diaries. Efter att jag gjort en del matteuppgifter, är tvungen då jag ligger efter lite då jag inte pluggat på lovet, hehe.
Natti natti!

Min nya fina mössa, tihi.
Den är från New Yorker.


Det händer inte varje dag att man köper CD- skivor!
Men det gjorde jag nu i Tyskland-
The Killers Day & Age och Coldplays nya Mylo Xyloto.


RSS 2.0