A Cross.

Har haft fina dagar med min älskade. Sett lite film och serier och haft det awesome. Vi såg filmen Trollhunter, den är handfilmad och sådär. Den var helt okej, ganska cool ändå.
Hans lillebror Levi kom till stan igår, så då hängde vi med honom, käkade pizza och sådär.
Och idag ska jag träffa min vän Agnes. Hon kommer snart hit och sedan ska vi ta en fika på stan och fota lite kanske. :)
Snart nyår, ja. Får se hur det blir. Det blir i alla fall med vänner, men vad vi gör får visa sig.
Nya linnet jag fick av pappa i julklapp.
Och nåt jag inte skrivit än, är att jag färgat håret svart! Det ser man iofs på bilderna i förra inlägget.
Det var lite spontant, pappa färgade sitt skägg och jag tog resten av färgen.
Nu har jag testat det med. Men jag gillade det röda.

Sherlock Holmes II & mellandagsrea.

Var igår på bio och såg Sherlock Holmes- A Game of Shadows. Och den var riktigt, riktigt snyggt gjord! Har dock hört från pojkvännen och från andra håll att den inte stämmer överens med den originella storyn, men själva filmerna är ju fortfarande bra liksom, hehe. :)
Men innan bion så hängde jag med älskling och hans familj till Jönköping. Vi gick på Ikea först och sedan blev det A6 där vi käkade på Donken och kollade lite. Men det var stört mycket folk!
Har idag kollat mellandagsrean och jag hittade en tröja och ett par byxor på Lindex. Har dessvärre inte fått studiebidraget än, annars hade jag säkert passat på att köpa fler billiga, fina plagg och grejer. ;)
Stötte på Ridd, Bella och Hanna som går i min klass och gick runt lite med dem. Trevlans.
Nya tröjan, hej piercingen.
Och byxorna.
Älskar dessa modeller, så sköna brallor.
Gick runt och dunkade musik med mina nya Skullcandy- hörlurar, så najs.

Worlds fastest violinist, David Garrett.

Fantastiskt.


Christmas Time.

Sicken finfin jul jag har haft! :)
Började med att spela bowling på dan före dopparedan, med far och hans Lotta, Lottas söner Max och Felix och lillebror Isak. Det gick inte så bra för mig, haha.
Sedan åkte vi hem till Lotta och dem i Nässjö för att äta med lite annat folk och sedan köra julklappsleken. Alla vill ha den hederliga trisslotten! Kul det där. Jag fick i alla fall en skiva med Rix Fm- hits 2011 och ljuslyktor.
Sedan lirade man Guitar Hero ett tag, jag sjöng halsen av mig typ. Jag satt nästan alla toner i Taylor Swift's Love Story! ;)

Självaste julafton firade vi hos morföräldrarna. Farsan hängde även med dit och så var vi där, nästan hela den ursprungliga familjen.. Fast nej, inte riktigt. Det känns ju tomt utan mina två big bros!
Vi tittade på Kalle medan mormor fixade julmaten. Jag har då inte tröttnat på Kalle, jag! Man upptäcker ju nya detaljer varje år. Man blir äldre och observerar mer. :)
Isak och jag delade ut alla julklappar. Så fint att göra varandra glada med inslagna ting, hihi.

Jag fick riktigt najsiga klappar; en Ziperall, en Fjällräven- rygga och prydnadskuddar av mamma, hörlurar, ett linne och en ring av pappsen, pengar och ett armband av Lotta och så fick jag strumpor av mormor och morfar, men de bidrog till mina julklappar som mamma köpte, så. 

PEACE! Jag hoppas att julefriden har legat som en förtrollning över världen, och att ingen behövt vara ensam i jul.




 


Jullov!

Yeees, gött med lov! Välbehövande är det minsann.
Jag gick hem från avslutningen i kyrkan och tittade på ett avsnitt True Blood, jag hittade säsong 4 häromdan! Awesome!
Och nu har jag städat lägenheten för att vara snel hest mot farsan. ;) Och nu när jag ätit lite, så ska jag snart dra och träffa vännerna för att julmysa lite. :)

Årets jullåt.


Hunting.

Jag är just nu i full färd med att göra en sats knäck! Vilket jag även gjorde igår, MEN de stelnade aldrig. Blev så knäckt!! Haha, åh så kul man kan vara.. Och jag kom på att det berodde på att det stod i receptet att smeten skulle värmas under 8 minuter, och man kunde välja hur många knäck man ville göra och så anpassades ingredienserna efter det, men icke beskrivningen på hur man gör och därför inte hur länge de skulle värmas. Jag gjorde 100 fucking stycken och 8 minuter skulle det vara för 40 st- receptet. GAH! Men nu köttar jag igen som den strong girl jag är. ;) Typ.

Under förmiddagen var jag med mor min i skogen och jagade. Mysigt att strosa runt i vinterlandet, följa våran hund som jagar små harar, och gjorde oss vettskrämda då hon sprang ut på stora bilvägen, och så är det ju mysigt att dricka varm choklad under en gran och snacka om livet. :)

Fina hunden vår.




Lördagen den sjuttonde.

Hai. :)

Drog till älskling så fort det var möjligt efter skola och cellospel igår. Efter en vecka utan hans närhet så var det fiiinfint. Vi tittade på massa film, In Time som var rätt så cool! Människorna har där en nedräkningsklocka ingraverad i armen, och man handlar med den tiden. Inget kostar pengar, utan tid. Och när tiden tar slut hos en människa- så är dess liv slut. Den var himla spännande och så. Det blev även Mupparnas Jul med. :D
Min älskling är den finaste

Idag är det lördagen den  17e december, och det snöar lätt utanför fönstret mitt. En vecka kvar till julafton idag. Att vakna upp på julaftons morgon, det är nåt av det mysigaste som finns. Ska ta vara på sällskapet, bara njuta av julen. Jag längtar.
Drar nog ut till mamsen lite senare, för att göra massa julgodis! Kan bli spännande det. Jag vill göra snöbollar, knäck och mintkyssar. Mmm.. :)

Julefrid!







City Boy.


Chillin n' just feeling good- music.

Otis Redding


Boney M.


Rod Stewart



Från naturvetare till samhällsvetare.

Sitter med en kopp choklad och en rostad macka som avslut på min lagom ambitiösa idag.
Började givetvis dagen i skolan då jag hade spanska på morgonen på en onsdag, då jag annars hade sovmorgon som naturvetare.. Jo, nu går jag istället samhäll! Lite mer chill, faktiskt, i alla fall på mattefronten. Haha. ;) Gick igenom ideologierna på historian idag och så. Nu blir det ju mera SO- ämnen, men jag börjar tycka att det är mer intressant nu känner jag. Förr var inte SO mitt favoritämne direkt.

Drog ut till mamma idag igen för att ta hand om vovvarna, efter att jag träffat meine Liebe över en John Blund.  Har städat hela huset och fixat här och pluggat lite matte då vi har prov på fredag (på procent, som jag redan arbetat med på natur. Har ju bearbetat en hel mattebok på den linjen redan! Och de på samhäll har bara gjort hälften i sin bok, heh). ;)

Igår träffade jag förresten mina gulliga vänner- systrarna Amanda och Josefine, och sedan kom även Agnes förbi. Det var på tiden att vi hängde lite. :)
Vi hängde på Spelverket. Spelade Mario Kart som är superkul med värsta rattarna man styr med, och air hockey som gav mig träningsvärk i armen idag och så spelade jag även biljard med ett skönt grabbgäng som typ spelar det varje dag där, hehe. :) Skojigt.

Mina updates här, alltså. Värsta novellerna. Tihi.
Åh, jullov snart ju! Göttigt värre, jao.

Denna kofta. Åh.
Denna kofta. Den vill jag ha.
Men denna kofta, den är slutsåld på H&M.
Depp. För den är så fin.



Tredje advent.

Har tillbringat största delen av dagen ensam här hemma hos mamma. Spelat på cellon, käkat Billy's och bara glidit runt allmänt och inte gjort något särskilt alls. Söndagstråk.
Sitter med tre adventsljus tända vid bordet och känner mig forever alone. Haha, nej men nästan. Inte ofta man är helt ensam. Fast okej, jag är ju inte helt utan andra levande organismer omkring mig- jag har ju vovvarna här! ;)
Och min Johannes ringde nyligen då han var på väg hem från kursen nu. Fint.


The Girl With The Dragon Tattoo- Collection for H&M.


Christmas Wishes.

En kväll hos mamsen. Vi tittade på näst sista avsnittet för denna säsongen av Så mycket bättre. Rätt så härligt program det! Laleh sjunger så vackert, så att sentimentala jag får några tårar i ögonvrån. Men meees! ;)

Jag ska nu vara här ute hos mamma tills på torsdag nästa vecka och ta hand om hundarna. Behöver dock inte vara här hemma varje dag då hon kommer hem en sväng innan hon drar iväg på något annat, så då ska jag nog passa på att träffa några saknade kompisar. :)

Här nedan har ni mina julönskningar ihopplockade i ett kollage;

 


The Lion's Roar.


Fredagen den tionde december, jao.

Har idag vandrat runt med värsta träningsvärken i rygg och lår sedan gymmet igår. Träning är inte kul, det är bara farligt och ansträngande ju! Fast det är rätt najs ändå, det ger ju något. ;)
Åt sedan en Calzone med älskling efter gymträningen, hah perfekt! Sedan fick jag mysa med honom lite, för nu är han iväg hela helgen på någon utbildning.

Och på måndag byter jag till samhällsprogrammet. Jag pallar inte natur längre, trist men det var rätt så tufft ändå. Matten går liksom hälften så fort på samhäll och det är ju ett steg enklare matte där, känns bra det. Samhäll är ju också ett brett, högskoleförberedande program så jag kan ju satsa lite ändå!

Har varit på Lucia cup denna kväll. Men först så var jag ju hos Jessica för att göra våfflor (hade inga ägg till pannkakor, och nöden har ju ingen lag som man säger) och titta på Idolfinalen. Yay, Amanda vann! :)
Lucia cup innebär innebandymatcher och rockband som spelar, typ. Det var även lucia vid midnatt.

Weheartit


Rosett.

Nytt armband från Dollar Store.
Ser lite ut som brunt läder, så fint!

Cellon.
På lektionen i fredags så gjorde jag övningar med stråken,
den och jag ska bli ett nu!
Och så lärde jag mig vad strängarna heter och spelade en liten trudelutt.


Snowy monday.

Tacos, Ben & Jerry's, Anden i glaset och film hos Jessica med klasskompisarna Elin, Julia och Moa i fredags. Det var mys! Men vafasen, Anden i glaset fungerar ju inte.. Besvikelse! Fast det kanske inte fanns några andar just där. Hehe. ;)
Mådde så bra efter all mat och glass sedan.. Naaat, jag ville köra ner två fingrar i halsen, uuh.

Sov hos Jessica och för att fixa hennes hår dagen efter, då hon skulle på lucialottning. Det var julmarknad i helgen, men efter lottningen så var jag frusen och drog hem. Sedan träffade jag älskling. Vi sov bort typ hela dagen, haha soooft! :)
Drog ut till mamma igår. Fixade lite då vi fått nya fönster överallt, satt upp andra gardiner med texten "Amor vincit omnia" och fick lust att inreda om mitt rum lite. Sätta upp en fet tavla över min säng och fylla min säng med fina prydnadskuddar och så. Älskar mammas place! Men det är mer chill att vara i stan då jag kan röra mig mer fritt, om man säger så, jag har ju ingen moppe och det är ju jobbigt att cykla flera kilometer in till stan liksom. :p 


PEACE!




Linnea Henriksson.

Fin låt med Idol- Linnea.
Bara för att jag tyckte om henne och hejade på henne i Idol förra Idol- säsongen.


RSS 2.0