Love is all from what I've heard, but my heart's learned to kill.

Howdy!
 
Är ledig två dagar från jobbet nu, idag och imorgon. Tillbringat denna dag ute hos mamma, grillat med älskling, David och Isak. Fint. 
Är tillbaka i stan nu, bara vi ungdomar i lägenheten, far är iväg på ännu ett hockeyläger nu i veckan. 
 
Vi var på Batman- premiären natten till onsdagen. Jag slumrade till ibland, fan, men inte så farligt. Filmen var helt okej, kunde varit lite mer action igenom hela och inte bara mot slutet liksom. Lite långdragen. Men catladyn var ju ball. :) 
 
Peace.
 
 
 
Kreta
 
 

23 juli.

I förrgår var en trevlig kväll. Var först med Ludwig på hans klassträff, hehe. Var där en stund bara, för det blev visst dubbelbokat. Skulle även hänga med bror, och hans och Ludwigs vänner, ha en grillkväll. Så vi fick skjuts ut till Simon, där hans tjej Denise och annat folk redan var. Sedan kom bror och hans Karin lite senare.
Grillchill, gitarrspel och sång. Kul att ha med dig syrran, sa bror. Vad livet är fullt av överraskningar, egentligen.
 
I helgen fick jag inte jobba nåt, lite surt. Var ju kasst väder så att jordgubbarna minskade i mängd, därför. Men idag ska jag jobba så det är bra. Yep. 
Och nu är äntligen min hals återställd, ont jag haft. Borde träna lite igen nu snart när jag mår bättre, ska jogga massa, det förbränner himla mycket läste jag, i jämförelse med styrketräning förbränner man mer genom att jogga. Styrka bygger väl mer liksom. 
 
Inte så långt kvar tills jag börjar jobba nu, behöver föda snart och sedan drar jag mig mot försäljningsståndet på ICA.
PEACE
 
Kan berätta att alla mina piercingar är borta.
Och även töjningarna, de stinker så pass, haha. 
Läppen tog jag ur, pallade inte, ville ha cleant i ansiktet kom jag på.
Sedan köpte jag en fin drake till naveln på Kreta, men den skavde.
Beslutade mig för att strunta helt och hållet i naveln också sedan. 

I höst.

 
Tröjor från Gina Tricot.
 
Jeans från H&M. 
Slitet och stentvättat, mm-hm!
Och skor från H&M.
De röda kängorna i "sammet", ååååh! De ska jag ha.
 

Shorter.

 
Kapade av längderna i förrgår. Kortaste frillan jag haft, typ. För det är kortare än förra gången jag klippte det kort, hehe. Lite svårt att se hur kort det är på bilden kanske, men lite kortare än till axlarna är det. 
 

Crete accessories.

  picasion gif maker

Mina smycken från Kreta. 
Skalbaggen är ju för fiiiin, fanns lite olika kryp att välja bland där, va! Haha.
Me gusta. 

18 juli.

Så säljer jag jordgubbar igen, i fem veckor framöver nurå. Valde att jobba lite denna sommar, ja, är bara ledig en hel vecka i sommar vilken var förra veckan på Kreta.
Nästa sommar är jag 18 och då blir det väl bättre, känner nu att mina två jobb knappt är löna. Bara lite.
 
Lever livet med min älskling och det är bäst. Vi hyrde filmer i förrgår; först The Grey och när vi lämnade den blev det This must be the place.
The grey som handlar om vargar och lite så, var väl helt okej. Dock hemsk och gripande så det smällde om det. Se den för spänning. 
Den andra filmen handlar om en f.d rocksångare som glider runt och ska fortsätta sin avlidne fars mission om att spåra en nazi. Ganska skön film ändå, speciell, något utöver det vanliga ändå. 
 
Idag blev det buffé på Sunrise med Ludwig och far. Göttans. Fast inte den stunden då jag fick i mig chili .. Jag är förkyld och har himla ont i halsen och dog en stund därpå, gaahhh!
 
Btw, jag lurade älskling och de andra här hemma att jag tatuerat in Che Guevara på min arm när jag var på Kreta. Gick de på det? Nä, inte riktigt va. Den såg inte så real ut om man tittade. 
 

The Best.

Gud, vad grym han är!!! 
Finns inga tvivel, för en gångs skull. Min kärlek till denna människa är så stark. Vackra varelse, underbara kille. Jag älskar min Ludwig och är lyckligast. 
 
 

Crete.

Hemma! Från en chill vecka med mor och lillebror på den grekiska ön Kreta.
 
Massa sol och bad, riktigt varmt var det. Låg på den fina stranden mest, en dag blev det utflykt ut på havet med en stor, stor båt. En kunglig dag på havet som utflykten kallades, var en båttripp till två olika fina ställen på Kreta. Först ett ställe där det fanns ett tempel om man pallade vandra upp i berget i hettan, vilket vi skippade och badade vid stranden där istället. Sedan ett annat, det var ett naturreservat med en lagun. Låg där och solade också. Så det var fint!
 
Åkte även in till den större staden Chania som erbjuder lite bättre shopping. Gick in i Old Town, gick längs lädergatan, mamma blev lyrisk. Fanns fina smycken, det var det köpte på Kreta- smycken. Och en finfin hatt!
 
Men fan vad jobbigt det var på samma gång, att vara ifrån min älskade. Fyfan. Legendariskt att komma hem och träffa honom igen.
 
Bilder, va!? Yes.
 
Härlig beach!
 
Första dagen på stranden.
 
Hotellets egen restaurang. En kväll var det One Man Show där, en man som sjöng sådär och klädde ut sig hela tiden. Elvis, en hippie, en ryss.. Hah.
 
Flumbilder med lillebror på hotellrummet.
 
Dafuq.
 
 
Lädergatan i Chania. 
 
Lilla mamma. 
 
Hatten! Och så köpte jag även halsbandet och armbandet där. Armbandet innehåller en riktigt skalbagge, heh.
 
Hotellområdet. Ideal Beach hette det hotell vi bodde på.
 
Båtutflykt! 
Första stoppet. Med templet uppe på berget. Gramvousa hette det här. 
 

JULY.

Dear diary.
Nu är jag inne på sista jobbveckan på äldreboendet. Lite segt att gå runt där, men jag brukar hitta på saker för det mesta; göra gamlingarna fina, torka poop, snacka skit osv. Hehe. :p 
 
Something new .. Mitt hjärta tillhör nu en annan guy. En underbar kille vid namn Ludwig. Trodde aldrig att jag skulle bli tillsammans med en av brorsans bästa kompisar, men fuck the norms! Ludwig är awesome, this is love. Har enbart spenderat en dag utan varandra på vårat 10-dagarsförhållande, true love.
Kände efter och bara, "ja, han vill jag vara med". Har liksom träffats några gånger innan vi blev tillsammans. Så det här är bra, lovar. Ingen player story här. Man måste låta hjärtat tala bara. ♥
 
Så jag har haft fullt upp med att vara nyförälskad. Annars så var vi och såg Snow White and the Huntsman på bio, Ludwig, hans syster Ewelina och jag. Tyckte om den! Den var himla bra gjord med najs effekter osv. Så himla sagolik natur och dvärgarna var ju även de med!! Kristen Stewart passar bra som Snövit. Så ballt att de gör filmer av gamla hederliga sagor, som Rödluvan- Red Riding Hood. Den är också bra! Vad kommer härnäst? Törnrosa kanske?
 
Och nu på lördag blir det CRETE! So sweet! Men känns dock mindre sweet numera då jag måste vara utan Ludwig en hel vecka. Men ska bli fint att softa i hettan med mor och lillebror ju. :)
 
PEACE OUT!
 
MY BF!
 
 
 
 

RSS 2.0