Helg med älskling.

Bara han och jag, det är fint. Tog buss till Ludwig efter skolan, köpte först två paket B&J, Pringles och en scarf (jag kände att jag var tvungen att ha en reptilmönstrad och stor scarf!), sedan åkte jag hit. Han är ensam hemma i helgen för att ta hand om alla deras vovvar, så jag ville göra honom sällskap, naturligtvis. 
 
Har gått en hel vecka i skolan nu, och det känns bra! Tycker att i princip alla ämnen vi har är intressanta, matten är minst intressant haha! Hade inte behövt välja matte nu i tvåan som humanist egentligen, men det kan nog vara bra att ha med sig tänkte jag.
 
Nu ska älskling och jag se lite film, det blir nog The Dictator
 
Bara för att låten är så episk.. Men såg videon nyss och bara "dafuq?".
 
 

Väskan.

Det är denna väska jag tjatar om att jag måste ha. Vill ha den till skolan osv. Den är så jäkla fin!!
Borde beställt den så fort jag fick syn på den, åh. 

Sketching.

När jag var på stan igår så köpte jag ett skissblock, tänkte att jag ska ju börja bild och form nu och måste börja öva upp mina färdigheter i att rita. När jag kom ut till mamma ritade jag en flörtande tjej, tittade mig i spegeln samtidigt som jag bet mig i läppen och blinkade med ena ögat så att jag kunde se alla rynkor som bildades och få med alla detaljer så att det blir verklighetstroget, haha. Riktigt kul att rita, låta kreativiteten flöda fritt. 
 
Gick en promenad med hundarna i skogen (förresten är det nåt av det skönaste som finns! Rensa tankarna och få massa inspiration, skogen är finast), och så ringer jag mamma och frågar om hon kan kolla efter väskan jag vill ha inne på nåt H&M i Stockholm där hon nu befinner sig på möte. Hon tror sig inte ha möjligheten, men sedan ringer hon igen och säger "vet du var jag är nu?!", och så är hon på H&M och kollar efter min väska, bästa mamma! 
Den fanns dessvärre inte där heller. Jag skulle förresten beställa den här om dagen, men då tar den slut framför mina ögon på hemsidan! Dog lite. 
Men istället frågar jag om hon ser de skor jag är ute efter, och hon får med sig två par. Iiiih! :) 
 
Jag har egentligen sovmorgon till tjugo i tio, men var ändå tvungen att gå upp tidigt imorse för att ta den enda bussen till stan. Så sitter hos pappa nu och har käkat lite frulle. Snart ska jag alltså dra mig mot skolan. 
Efter skolan ska jag träffa älskling, kanske käka nåt på stan innan vi drar ut med bussen till mamma igen.
 
Peace out!
 
Frukost- rostad med leverpastej, avokado (med örtkrydda givetvis) och så en stor kopp grönt te. 
 
Kör på döskalle-tema på smyckena; grönt armband från Kreta, skeletthand-ring från JC och svart skalle från Gina.

New in.

Åkte till Nässjö igår för att shoppa med Agnes. Jag ville framför allt kolla det ganska nyöppnade H&M där, letade efter den väskan jag vill ha. Fanns inte där heller, varken där eller i Vetlanda där jag kollade för ett tag sen, och inte heller fanns det några av de skor jag vill ha. Så kom hem med lite tröjor och annat smått istället- en bllig men fin parfym från H&M, Have Fun heter den och är nog någon kopia av nån Escada-parfym, sedan blev det lite fina underkläder och en kajalvässare därifrån med. Och så svart cracked effect-nagellack, nit-armband och strumpor på Lindex. 
Sedan käkade vi goooda pizzor på Steak House, riktigt fin salamipizza med färska tomater. :) 
 
Idag var världens kortaste skoldag. Bara spanska följt av lite mentorstid. Har egentligen bild och form senare på dagen, men det börjar nästa vecka. 
Så nu är jag hemma och chillar, ska ut på stan efter en svart poncho, bestämt att jag vill ha den nu. Passar ju till mina bohembyxor, Ester-style så jag borde ha den. Sedan blir det lunch innan jag tar skolbussen till mamma, ska ta hand om hundarna lite. 
 
PEACE
 
Enkel, snygg i supersoft material.
Finfin mörkröd stickad. 
 
Jag gjorde min trummis-pojkvän glad :D 
 
Lindex.
 
 
 

Canon.

Freakin AWESOME! 
Första delen av låten, vilket är Canaon- Primo, är
 så grymt jäkla bra, bästa soundet jag hört.
Avgudar elektroniskt och Justice gör magisk elektronisk musik.
 
 

Stadsfest.

Jag gick både fredag och lördag på stadsfesten tillslut. Visste först inte om jag skulle gå, men Loreen och Den Svenska Björnstammen lockade ju lite. Älskling ville se Graveyard så han fick en lördagsbiljett av mig. 
Jag gick med hans syster Ewelina på fredagen, träffade lite vänner här och där också. Så det var ju skoj. 
Loreen var bra, så himla fint att de hade med fiol och cello på scenen, le me happy.
 
Igår spelade Björnstammen då, men vi kom precis då de började och då var det fullt där inne så vi kunde inte se dem alls och knappt höra dem. Det sög. De var ju på Hultsfred, men vi kom dit då de spelade och vi ville sätta upp tält och fixa sånt då, så det var surt att jag inte kunde se dem nu heller.
Men Ludwig och jag tittade på Thomas Di Leva. Så flummig! Haha. Han sjöng låten Vi får vingar när vi älskar, och efter det så ville han höra hur Eksjö låter när vi älskar, haha. Och så skulle vi inte frukta, han höll frukt i händerna och sa det "frukta inte!" och sedan att frukt är frihet. Sedan kastade han ut bananen och de andra frukterna. 
På Vaxblekaregården spelade Trummor och orgel, så bra kombo, riktigt chill att sitta och lyssna på. Älskling och jag diggade det i alla fall. 
 
Imorgon börjar skolallvaret. Schemat var inte så proppat som jag hade trott, allt blir i trean verkar det som. 
 
PEACE
 
Flummiga Di Leva var på Eksjö Stadsfest.

Creep.

Radioheads låt Creep i tre olika versioner. 
 
Originalsången (med en video från någon film med Johnny Depp)
 
 
Ludwig visade mig denna sjukt fina version, med en riktigt grym sångerska. Blev nyss tårögd av denna, yep. 
 
Denna version är inte heller så dum! Med Homeless Mustard. 
En kille som som varit vaken en hel natt efter att ha varit i både fängelse och på sjukuset, och så berättar han sedan att han är musiker. Jo men grym ju!
 
 
 

Saturday.

Tittat på bio ikväll. Tveksam på om jag ville hänga med pappa och Lotta, men jag gjorde det ändå. Snabba Cash är väl inte riktigt min grej. Mådde dåligt. Gillar ju spänning, visst. Men så jobbigt när alla skjuter alla. Det var inte mycket kärlek i den alls, no me gusta.  
 
Jobbade ett pass idag på morgonen, och sedan blev det lunch hos morföräldrarna, med mamma och Ludwig. Blev bjudna på paj med tillbehör och sedan kaffe och en god kaka. Najs. :)
Imorgon börjar jag tidigt, och jag har två pass imorgon, mina allra sista pass. Yeah, känns skönt!
 
PEACE
 
Godaste munken EVER! Täckt med vit choklad och dessutom fylld med "mormors hosta", you know- den där gula, underbara krämen. Köpte den när jag jobbade på ICA innan. EAT IT!
 
 
 

17 augusti.

Spelat lite cello nu, körde bland annat låten Månaderna. Tittar hela tiden på noterna, men borde väl lära mig köra på gehör. För i höst ska vi typ enbart köra på gehöret. Woah! Måste öva mer cello, varje dag. Blir inte mycket alls, har bara spelat några få få gånger i sommar. Ska ju bli pro, måste ge allt! ;) 
 
Igår var jag faktiskt med Jozzan, det var inte igår. Trevlig stund. :)
Sedan var jag hemma hela kvällen, tittade på American Pie Reunion med lillebror. Den var skön, som vanligt med de filmerna då. :D Blev himla orolig när Isak visade sitt huvud, han hade fått en tand i huvudet och sedan åkt och limmat såret på sjukhuset. Ouch! Han är ledare på hockeyskolan här nu, pappa är tränare osv. Isak hade då badat med småttingarna och därmed skedde incidenten. 
 
Well, idag är jag ledig igen. Ludwig kommer snart hit så det blir myyys. 
Skolan börjar om inte ens en vecka nu, det här lovet gick lite väl snabbt. Lär bli en tuff höst då jag har dubbelt så många ämnen nu i tvåan.
Som humanist så kommer jag läsa både spanska, tyska och latin. Måste läsa latin, hjälp. Och så blir det även psykologi, sociologi, filosofi, religion, kulturhistoria tror jag (stod inte med på ämneslappen jag fick hem, blev förundrad), människans språk, naturkunskap och så valde jag till matte och även bild och form (vill vara lite kreativ nu). Sedan blir det givetvis svenska, engelska och idrott.  
 
PEACE
 
Shorts Gina Tricot, tischa H&M och smycken från Kreta. 
 
En stjärna i ena örat (har bara en sådan, den andra råkade jag spola ner i toan en gång, heh).
Köpte dem på Glitter en gång.
Och en svart fjäder i andra. Från Lindex.
 

Stairway to heaven.

Har varit hos älskling från igår kväll nu. Kunde inte låta bli valparna, så blev riktigt jäkla allergisk med röda ögon och en rinnande näsa. Fuck vad jag hatar det. Så mådde inte så bra där ett tag. 
Såg lite på OS- avslutningen, Russel Brand var ju galen, diggade kostymen och cirkustemat där!
Hörde Electric Light Orchestra inifrån rummet, men pallade inte dra ut till teven. Asså, coolt. Visste inte att det skulle bli så maffigt. Har ju inte direkt kollat in OS sådär, men ändå.
 
Blev inskjutsad av Ludwigs far Peder, i deras öppna cab, soft! Ska jobba vid tre igen. Igår hade jag två pass, så fick både öppna och stänga ståndet igår. Tog en annans pass, därför. 
Drar till Hult ikväll igen, för imorgon är jag helt ledig. Chiiiill va! :) 
 
 Lyssnade på denna fina innan. Gissa varför jag gillar dem? Jo men de spelar ju cello va.

Wella Pro Series- Tips!

Skrev om att jag gillade det här schampot i ett annat inlägg. 
Håret känns så skönt, mjukt och fräscht efter att man tvättat det med det här, och så luktar det ljuvligt. 
Denna hårvårdsserie är framtagen av professionella hårexperter och stylister så det känns ju som ett genomtänkt schampo som är riktigt bra för håret dessutom. 
Det är lite dyrare än t.ex Vo5 eller Fructis, då en flaska kostar över 50 spänn i vanliga mataffärer. Men de finns ju billigare på lågpriskedjor, som Dollar Store. Me gusta!
 
Ville uppdatera min tips- kategori, var på tiden.
 
Jag kör helst på colour eller volume. 
 
Finns även andra produkter ur den serien, de är säkert finfina allihop!
 
 

What you want, babe, and why you want it.

 

Mom's birthday.

Igår på dan så kom Amanda hit i ett par timmar, kul att hänga med den tjejen lite! Snackade och hade lite catch up i ett par timmar. :)
 
Sedan blev det till att dra ut till mor för att fira henne. Hon fyllde jämnt, så det blev kalas med morföräldrar, bröder, Johannes tjej Karin, min Ludwig och så även farsan! 
Blev bjudna på varmrökt lax, fanns även kräftor som inte jag kan äta och så till efterrätt mammas superfina tårta med maräng, vanlijkräm och choklad strilad på, sedan var den toppad med hallon. Himla fint, mammas tal får även det inte förglömmas! Hihi, underbart. Mamma var nöjd med den väggklocka hon fick av David, Ludwig och mig. 
 
Gick upp redan halv sju idag, hade morgonpass. Så idag var jag trött. 
Älskling väntade hemma, när jag kom hem vilade jag att sedan efter en stund dra och fika med Ludwig och hans mor på stan. 
Annars idag var vi en sväng till Dollar Store, jag ville kolla ett schampo- Wella Pro Series. De kostar runt 50 spänn, vilket är lite dyrt för en flaska, och på DS kostade de 30, så köpte dem. Luktar så gott och det märks att det är bra schampo på håret efter en tvätt. Rekommenderar jag!
 
Nu blir det film med alla ungdomar i huset- Total Recall. 
Och imorgon blir det Skara Sommarland med far, Lotta och vi syskon plus älskling och Karin. Yayy!
 
Drog igång camen, och kvällssolen sken in på mig och gav ett riktigt häftigt ljus!
 
Har på mig en långärmad, randig tröja jag köpte på Gina. 
 

Cannabis.

Såg på Facebook att det ska föreläsas om Cannabis i Göteborg, om man ska legalisera drogen. 
Gick in på evenemangssidan och fann en länk till DN.se där det fanns en artikel om att danskar vill legalisera drogen, eller åtminstone 50% av dem. 
Sedan fanns det en fråga om vad man själv tyckte, och jag som är ärlig och öppen säger att jag svarade ja. Vilket även typ över 60% av svenskarna tyckte. 
 
Cannabis är en naturlig drog, framställd ur en planta. Kan det vara så farligt liksom? Jo visst, i en skadlig mängd, så som det är med allt annat i princip. Alkohol, tobak osv.. 
Vem är inte nyfiken liksom? Drogen har blivit mer socialt accepterad och därför mer utbredd, säger Jakob Demant som forskar på berusningsmedel vid Århus universitet (DN.se). 
 
Jag har forskat om rastafari-religionen. Och de använder marijuana som ett meditativt hjälpmedel, för att finna lugn och ro, få intensivare känslor liksom. Det hör till där.
Så varför ska det inte vara lagligt att få det lite extra chill i vardagen? Inte alltid så lätt att finna det där lugnet.
I Portugal är det ju faktiskt lagligt med cannabis nu, det är okej i en viss mängd liksom. Och det verkar som att konsumtionen inte har ökat ändå, vad jag kan läsa på Internet. 
Inte lika spännande som det var då det är olagligt liksom, hehe.
 
Yeah.
 
 


Here.

 
 Älskar deras hippiemusik! Dessa låtar är från deras senaste album Here. 
 

Hope there's someone.

En låt jag lyssnar på i repeatläge, typ. Så jäkla fin, rösten är ju så ball.
Antony and the Johnsons är ifrån New York men här är de på spelning i Malmö.
Sångaren har en androgyn image och hans texter handlar ofta om sköra relationer, utsatthet och existentiella funderingar. Först spelade de mest på queer-klubbar, men nu är de kända även utanför USA.
-Wikipedia
 

7th august.

Känslan av att lika och hålla om sin sovande älskling på morgonkvisten, åh.
Låg uppe inatt runt ett och tittade på True Blood avsnitt sex av säsong fem, måste spara resten av avsnitten nu tror jag, ett litet tag i alla fall! 
 
Tänkte visa mina nya brallor, har nu ännu ett par sköna bohembyxor, iiiiiih!
 
 
 
Tischan är också ny, skön och sådär som jag tycker om det!
 
 

Been shopping.

Drog en spontantripp till Vetlanda idag med älskling för att titta lite. Hittade inte allt jag ville ha; en handväska och skor från H&M jag velat beställa men låtit det vara, de ville jag ju kolla efter. Så surt att de inte fanns nu när jag var inne där, men hittade en hel del annat. :D Tröjor och byxor från Gina och så en riktigt fin kofta från H&M.  
Det roliga var att Ludwigs mor ringer och säger att hon och Lina också är på väg till Vetlanda, så det blev till att hänga med Lina i affärerna då Mi fixade sina naglar. Fint med skjuts hem sedan ju! Och så käkade vi på Donken innan vi drog, hihi. 
 
Beställde jeans och kängor från H&M för nån vecka sedan, och de kom idag precis när vi skulle dra och shoppa. Haha, shopoholic- yeah! Beställde de röda kängorna i sammetsliknande tyg. Har redan invigt dem också, tillsammans med nya kläder (svarta jeans, Batman-tischa och kofta) då vi var ute och handlade lite innan och jag lämnade in paket med mina jeans jag beställde för att nu byte dem, på tok för trånga tyvärr.
 
Var tydligen ledig idag då va, kom som en överraskning när jag tittade på schemat och insåg. Kvällspass imorgon och sedan ledig onsdag igen, då fyller mamsen jämnt så då ska det fiiiiiraaaas! Fina mamma.
 
Peace out!
 
Batman! Fick syn på den enda Batman-tröjan på hela Gina och bara den ska jag ha!
Shortsen är även de nya, de är kornblå i spets. Var en del rea så hittade bl.a dem för 29 spänn.
 
 Graffitti-naglar.
 

H&M shoes.

 
 NAJS.
 
 
 
 

Gamer.

Movie night @ Jessicas igårkväll som sagt, de som kom dit var Bella, Julia och Anna, trodde några fler skulle komma men alla kunde tydligen inte. Först dans till Maskinen och sedan såg vi Project X, helt vrickad! Den var skön, fyfan vilken hemmafest!
Jessica är så jävla skön hon med! Showade som sjutton, haha. :D
 
Igår en stund innan jag slutade runt 12 ringer Ludwig mig och bara "du ser snygg ut". Så jag ser mig om över stan, men ser inget. Han lägger på för han såg att jag och Emma som jag jobbade med hade massa kunder. Sedan kollar jag ut i sidan av ståndet och där står han min älskling. Hade inte planerat att ses igår direkt, så jag fick en överraskning. Bästa!
Myste, tittade True Blood, åt B&J och sedan kom Albin hit och tittade när älskling och jag lirade Kirby, vi klarade hela spelet!! Kort spel? Tog en kvart, typ. Fast det var typ flera spel i det spelet, fattar inte riktigt. Kul var det i alla fall, jag gillar spel. Ska börja spela Guild Wars 2 sedan, måste bara skaffa mig en bättre dator. Ni anar inte hur kass min stationära jag har nu verkligen är. Säkert massvis av virus, trojanska hästar och allt vad det heter, haha. Den är sjuk i alla fall!
 
Nu börjar jag jobba om en dryg halvtimma. 
PEACE
 
 
Guild wars 2. 
Dessa figurer är Sylvari- ett trädfolk.
Så himla fina! Jag har redan skapat en sådan karaktär, på Ludwigs account, hihi.
Sjukt najs spel!
 

Free friday.

En helt ledig dag igen. Denna fredag tillbringade jag hemma hos min älskling och hans familj. Tog en buss dit igår kväll efter jag jobbat färdigt mitt pass, mys. 
Idag har vi tittat på några avsnitt från senaste True Blood- säsongen (hell yeah, dock börjar det kanske bli lite för mycket av det goda, can't really say) och fikat ute i solen med hans mor Maria och hans syster Ewelina. Jag fick skjuts hem förut, måste upp tidigt imorgon och jobba morgonpass nämligen, uhh.
 
Tog mig en calzone, läste bloggar och sedan mumsade jag en Callippo framför Grey's. Pratade sedan lite med Ludwig. Tungt att vara helt ensam hemma, känns ovant. Och när jag kom in här i lägenheten kände jag nästan ångest. Har inte problem med att vara ensam såhär, men ovanan atm alltså. Sova ensam snart då, åh.
Imorgon är det lördag, blir till att träffa massa vänner på kvällen och se film. Dudes! 
 
PEACE
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0