dags att steka

hellu bloggen!

Vaknade vid halv tio och åt frukost, sedan blev det en låång promenad med Peter & hundarna. Promenaden tog typ 2 timmar, så när vi kom hem stretchade vi och gjorde situps & armhävningar sedan åkte vi in till stan och storhandlade.

Sitter här med min överkropp insmord med Hawaiian tropics kokos-doftande kräm som gör att man får fin bränna. Ska nämligen ut i solen och steka strax med ett glas Fanta Jamaican pineapple och en bok. Niice! Måste ju få bränna nu till skolavslutningen. Men liiite avundsjuk är jag väl på Johannes som just nu befinner sig på Cypern. Lyx!

Måste bara berätta något underligt.. 
Våra hundar brukar skälla ibland på natten, eller de brukar de inte göra, men de har börjat med det på senaste tiden. De brukar skälla om det t.ex går förbi någon. Peter kikade ut en natt och kollade efter vad det kunde bero på. Vet ni vad det visade sig vara? En räv! Den brukar liksom stå famför hundgården och reta upp våra hundar. Haha! Inatt började de skälla sådär, så jag vaknade och var påväg in till mamma coh Peter för att tala om det, men då slutade de, så antagligen hade räven sprungit sin väg.

Hörs senare. Ha det fint!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0