One month left..

.. Till sommarlov! Fint som snus.

Hade tyskaprov idag som kändes fint. Men senare under dagen fick klassen ta del av information om betygsättningen. Den verkar ha ändrats nu igen, och det är heltskumt. Klassen drog igång värsta diskussionen, men det är väl klart då det sägs att om man någon gång fått F inom något ämne, så förblir betyget F. Alltså man får F i slutbetyg. Det kan fan i mig inte stämma, haha. Låter som ett dåligt skämt bara. :) Fattade dock inte riktigt om det var så, men vännerna började snacka som att det verkade så. Blir jobbigt annars. Riktigt jobbigt.

Idag blev det gymmet med Josefine. Och sedan chillidill i biblioteket innan jag gick hem och åt gulasch. Älskar gulasch med gräddfil. :D Matglad, huhu. Och på tal om mat, igår blev det schnitzel med pommes och fet bearnaisesås på värdshuset då vi käkade ute. Kommer aldrig sluta äta mat. Punkt.

Det är en kort vecka denna skolvecka. Går bara imorgon och på onsdag med, för på torsdag är det väl en röd dag osv. Nationella läs- och hörförståelsen i engelska väntar på onsdag bara.
Blir party på onsdag, drar med Hannah till Vetlanda, yay!

PEACE!

Små ljuva, oskuldsfulla vitsippor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0