Konspirationer.

Nu har jag varit och gymmat, kört ett hyfsat hårt pass, och det behövdes nu när jag vilat i över en vecka!
Körde crosstrainern som uppvärmning först i en dryg kvart, sedan olika övningar med vikter, följt av lite benövningar i maskinerna och lite rygg, lite rumpa och tillsist mage i form av både raka och sneda situps så att man tränar helheten av magen lite mer. Great!
Det var även mycket gr8 igårkväll hos Lotta, Felix och Alexandra. Med hamburgare, morotskaka, filmen Super 8 och sedan dans i köket. Haha. :)

Jag låg och läste i senaste VR när jag vaknade, och där fanns det uppslag med några olika konspirationsteorier. Mycket spännande, men en del är rätt så sjukt ju. Som att Harry Potter ska vara en homosexuell satanist. Bara för att hans släktingar skäms över att han är annorlunda och att han då han får reda på att han är trollkarl och annorlunda från mugglarna så ska det innebära att han är homo, för att mugglare då ska vara de heterosexuella.. Och böckerna är satanistiska enligt katolska präster, för att de använder sig av svart magi som är djävulens verk. Dessutom säger denna konspirationsteori att J.K. Rowling som skrivit böckerna, inte ska ha gjort det. Utan att hon ska vara någon ledare för en mäktig organisation som skapat böckerna för att kunna kontrollera och hjärntvätta miljontals barn och ungdomar.
Tokigt, haha.

En annan konspirationsteori säger att bl.a fågelinfluensan och svininfluensan har skapats i laboratorier. De sägs vara vapen för att döda civila medborgare.
Det är vaccinet som har gett farliga biverkningar. En del människor har blivit förlamade eller till och med dött. Och det är vad det ska gå ut på enligt denna teori- alltså att döda civila medborgare med hjälp av vaccinet.
Anhängare till denna teori säger också att AIDS- viruset även det ska ha skapats i laboratorie för att mäktiga ledare ville utrota alla homosexuella. Dessa virus skulle aldrig kunna uppstå av sig själva i naturen.
Crazy, man!

Och varför skulle man vilja döda massvis med människor i en tsunami som man skapar genom att spränga kärnvapen ute på havet? Även det är en konspirationsteori som det verkar talas om. Att det var vad tsunamin i Thailand berodde på.
Växthuseffekten ska tydligen även det vara ett påhitt, att man bara gör en stor grej av det för att tjäna pengar på miljöbilar t.ex och för att vänsterpolitiker ska kunna ta makten över rika privata företag.

Ja, gud i himlen, vad ska man tro? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0