100904

Jag ville sova ut idag, men vaknade av mig självt (antar jag) några minuter före kl. 09. Jag kände att jag inte kunde somna om sådär direkt, och dessutom har jag ju två hundar här som behövde sin morgonpromenad och sedan behövde de få sitt morogonkäk också efter det!
Jag åt frukost efter promenaden, gick den havlånga rundan. Riktigt härligt väder idag! Sådär skönt kyligt och vackert soligt. Bätte kan det inte bli, älskar sånt här kylsoligt väder! :)

Förberedde hundarnas mat och gjorde ordning min frulle, god müsli i fil, morots-, äpple- och apelsinjuice och sedan en polarmacka med ost och kaffe till det. :) Löste korsord i nya FRIDA då jag drack mitt kaffe, vilket var trevligt.

Idag blir jag hämtad runt 15- tiden av mormor och morfar för att träna i stan och sedan lite senare äter jag middag hos dem. Det blir trevligt, för nu var det ett tag sedan jag träffade mina fina morföräldrar. :)
Ikväll kommer både brorsan och mamsen hem. Mamma kommer ganska sent, men Isak och jag blir väl hemskjutsade hit av pappa kanske (?) på kvällskvisten. Då blir det mys med chips o.s.v. GÖTT! :D

Jag känner mig lite som en bohem, but I like bohemhelgar.
Jag chillar runt, runt och känner mig lite halvmatt, eller något. Nej då, men lite seg känner jag mig väl när jag bara glider runt såhär.
Jag kände verkligen starkt för att börja skriva nu i helgen. Påbörja någon novell eller liknande. Men den inspiration jag sökte då jag promenerade infann sig inte direkt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i för changer. Jag har ju en novell jag har skrivit typ 11- 12 A4 på, på datan hemma hos pappa. En vampyrnovell. Den är jag nog ganska nöjd med, men jag bara skriver på och vet inte hur den ska sluta riktigt. Rätt spontant liksom...
Men i oktober, då... ska jag börja på skrivarkurs! Hoppas verkligen jag får ut något av den, för jag känner verkligen att skrivandet är något jag vill hålla på med, det gör jag.
Nu kan jag också få respons av andra genom den kursen, känns både lite läskigt men också väldigt kul!

Nu ska jag fixa lite här, jag brukar känna på mig då det finns saker är att fixa även om jag inte alltid kan sätta fingret på vad. Men eftersom jag ska träna om 3 timmar så behöver jag packa ner lite till det.

... Och lite avis är man väl på systrarna, Amanda och Jozzan, som befinner sig i Mallorca just nu! Härligt med resa!

PEACE OUT!


En bild på mig och morfar, från min födelsedag den 4e februari i år.


Kommentarer
Postat av: hedda

haha niix. googlebild;)

okej !

2010-09-04 @ 12:50:11
URL: http://heddajosefsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0