100906

Nu borde jag lägga mig, alldeles strax ska jag det.
Men nu kände jag mig pressad till att skriva lite iallafall. Typiskt ju!

Denna måndag har varit helt okej, rullat på som vanligt liksom. Dock var jag rätt seg i skolan.
Hemma idag har jag tittat på Scrubs, tittat på mammas nya jeep, en fin silvermetallic RAV 4, då hon lämnade min grejor, pluggat matte (jag fick göra om lite på förra veckans matteläxa, då jag glömde de obligatoriska uträkningarna på ett gäng uppgifter) och nu ikväll blev det träning! Egentligen hade jag tänkt gymma, men pallade inte då jag upptäckte att det var grabbar där inne och gymmade. Ringde pappa, vad han nu skulle göra.. peppa mig kanske- vilket han gjorde, dock vågade jag inte ändå, haha- och sedan messade jag Agnes och berättade min situation. Då kom hon med förslaget att vi kunde jogga/gå runt sjön tillsammans istället. Så blev det, och det var riktigt skönt, speciellt efteråt då som det brukar vara. Vi hade kul, as usual! :)

Imorgon blir det klippning för min del, yay! Och Agnes och jag ska hänga imorgon, plugga på bibblan hade vi tänkt och äta pizza kom jag med som förslag.. Men det blir nog inget med det, beror på.
Pappa sa att vi skulle gå till resebyrån imorgon och kolla på resa, så får väl försöka organisera upp dagen på bästa sätt!
Imorgonkväll börjar ju IDOL dra igång. KUL! :D

God natt sweethearts!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0