tueesdayy

Hallå!

Ännu en skoldag avklarad.
Började dagen med världens segaste lektion, musik, som egentligen borde vara frivilligt att gå på enligt mig. Jag fattar ärligt talat nada om alla noter och toner och allt vad det är, och fick typ alla fel på ett litet "test" som Patrik gav oss bara sådär. Musik är inte min grej, det är bara så! 
Efter musiken hade vi svenska, då tittade vi på ett avsnitt av Nalle Puh, och vi skulle skriva ner alla karaktärers egenskaper. Vi ska också bestämma oss vem vi är mest lik och jag är nog mest lik Ior och Nasse, tror jag. Fast jag har några egenskaper från varje karaktär, egentligen. 
Sedan hade vi SO, och Jonas pratade heeela lektionen om andra världskriget och sådär, höll på att somna- bokstavligt talat- över bänken. Och efter SO:n tänkte man liksom "åh, vad gott med lunch nu..." och så har man en lekton till, språk. Luncherna är så jäkla sena på schemat det här läsåret..
Efter lunch hade vi bara en lekton till- bild- innan vi slutade vid 13:50. 
Peter och hämtade upp mig efter skolan och så åkte vi till gymmet och tränade. Körde ungefär halva mitt pass, och tog istället en skön relaxing i massagefåtöljen, himla skönt!  

Doftar gott från köket nu, det blir nog köttfärslimpa tror jag, med kantareller som mamma hittade i skogen igår. Yum!
See U.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0