Dop

Hej på er!

Vi är hemma nu efter en heldag i Grödinge, Stockholm och dop för lilla Felicia. Jag kände mig inte sådär MEGAsocial, men efter att gått upp 6 imorse och åkt en lång bilresa, blir man lite seg och mosig. 70 mil blev resan fram och tillbaka totalt under en dag, men jag sov såklart i bilen. 
Det var två dop samtidigt i kyrkan, vilket vi inte visste om, alltså VI, men det visste väl säkert DE. Pappas syster & Felicias mamma- Anna och en syster eller vad det nu var till det andra barnets mamma, hade exakt likadana klänningar på sig under dopet. Bruna med broderade blommor på bröstet. De kände inte ens varandra och hade ju då inte heller liksom planerat någon. Det var av ren slump, coolt! Haha.

Efter dopet åkte vi och fikade i en lokal med fina tårtor och Felicia fick öppna sina presenter. De flesta var smycken, men sedan fick hon ett fårskinn att ha i sin vagn i vinter, en liten rosa gåvagn med en prinsesskrona på sidan, en gosig nalle och lite annat fint. Av oss fick hon ett halsband med en liten rosa ängel som berlock på.

Finaste tårtorna!
      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0