mamma & dotter- dag.

Hej alla trogna läsare!

Är hemma nu efter en aktiv dag på cyklen, i skogen på jakt efter kantareller (hittade ett par stycken små), en runda på stan där jag köpte den tredje boken ur Twilight- serien, "ljudet av ditt hjärta" och så fick jag ett bra hårmousse av mamma och vi köpte nya badminton- "bollar". Mamma hittade så mycket fina kläder på stan, och allt sitter bra på mamma, enligt mig. Men grejen är att hon aldrig köper något. Hehe. Hon säger att hon kommer lägga mycket pengar på jaktkläder till hösten istället. Jaja, det är hennes val. Min älskade mamma!
Åhjuste! I skogen innan såg jag en söt liten boll hänga på en grangren. Jag tänkte att det kunde vara ett getingbo, som det var. Men mamma trodde att det inte bodde någonting där inne, så hon sparkade väldigt lätt på den med skon, och då flyger det ut en massa ilskna getingar ur boet, och en sticker mamma på vaden. Och så sprang vi, och jag skrek.
Mamma: "Du behöver inte skrika så högt Ester!".
Jag: "Åh! Typiskt mig.."

Eftersom vi skjutsade hem Isak till Samuel där han ska sova över innan och Peter jobbar dygn, så blir det en mamma+ dotter- kväll här hemma. Vi har hyrt Twilight the movie. AGAIN! Hahaha! Men mamma har lovat mig att börja läsa böckerna, så det gör inget. Filmen är så bra! Jag berättade för mamma hur lik jag är Bella i Twilight, alltså personligheten. Och det är jag verkligen!
Nu ska jag göra sallad till kycklingen och sedan blir det mys vid teven.

Pussar på er!


Kommentarer
Postat av: elin

sv: jag har också tänkt att göra det!

ikea alltså :D

2009-07-26 @ 10:55:12
URL: http://elinbengtssonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0