100621

Hej där!

Nu har det redan gått drygt en vecka på sommarlovet, och jag har hunnit med att åka till Halmstad. Vi åkte till en riktigt mysig stuga där i fredags och var där tills igår, söndag. Stugan var verkligen mini, såg nästan ut som en lekstuga framifrån. Så söt! Men vi var 5 pers och kunde samsas rätt bra därinne under en helg. Men om vi hade bott där under en vecka i i regnväder så hade det nog blivit en del fejder och diskussioner, mån tro. Haha. ;)

Vädret var rätt så fint under helgen där. Bättre än förväntat i alla fall. Inte mycket regn alls.
Vi gjorde inte speciellt mycket mer än att chilla och grilla vid stugan och promenera ner till havet och den långa stranden. Jag badade faktiskt igår, jag trotsade de kanske 15-16 graderna i vattnet och doppade mig ett par gånger. Bara för att det är havet liksom, det är ju inte varje dag man får känna doften och bruset av hav och känna smaken av salt när man doppat sig. Det fick vi ju då göra, vilket var underbart!

I sommar blir det att läsa väldigt mycket. Runt ca 2000 sidor kanske. För jag ska försöka att läsa 8 stycken skönlitterära kapitelböcker under sommarn'. När man gjort det och recenserat varje bok tills den 20 augusti, så får man en bok av stadsbibblan. :D
Just nu har jag böckerna "Bortom världen utanför" och "Fallen flicka" hemlånade. Det gäller att låna max 2 böcker åt gången dessutom.
Kanske kan recensera dem i bloggen sedan också. =)

Idag ska vi till mamma.
Men innan hon hämtar oss runt 17 så ska jag nog gymma. Pappa drog iväg och skulle hämta gymnycklar vilka är utlånade till någon grabb. Men han skulle ringa mig sedan så cyklar jag upp till gymmet och tränar med papsen.

Jag skulle gärna vilja tjäna lite pengar i sommar, så något arbete att sätta mig i mot pengar skulle jag inte tacka nej till! Men jag är ju inte den som tar mig i kragen flera månader innan sommaren för att söka upp något jobb. Jag är lite bohem av mig som sagt. Jag tar det chill! Men ack, det vore ju något om jag haft ett sommarjobb nu...

Peace and love!
(P.s På tal om Peace and love, så är jag rätt så sugen på att gå på den festivalen den 28:e juni. Det kommer ganska bra arister dit i år. Som Lily Allen, Mando Diao, Vampire Weekend, Kent och Jay- Z! :D)

Peace & Love- festivalen- Borlänge 28 juni- 3 juli.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0