Tröst- shopping.

Jag fick lust att ta en fika på stan, messade älskling och frågade om han hade lust att ta en fika, men nä.. Han mådde inte bra.
Agnes mådde inte bra igår kväll, Amanda och Jozzan är i Jönköping och mamma är på jaktprov. Ingen är hemma här för pappa är hos Elisabeth. Buhu! Stackars mig.. ;)
När jag varit på bibblan och lämnat en bok så gick jag en sväng på stan, kikade lite och fick med mig ett halsband och ett nagellack från Lindex. Jag köpte ett halsband bara för att jag kände att min halsbands- garderob var lite för gles. Och nä, inte bokstavligt talat- jag har ingen garderob för mina halsband. Haha! :) På halsbandet hänger ett fett peace- märke, hihi. Och nagellacket var så fränt, det är mörkgrönt och är ett sånt där graffiti- lack som liksom spricker upp.
Sedan gick jag till Lennarts och köpte en bakelse som verkade ljuvlig med massa choklad och mousse av vit choklad. Mmmm... Så det blir till att lyssna på Ke$ha hela dagen, kanske plugga lite och ikväll hoppas jag att det händer nåt kul! :D

Kommentarer
Postat av: A

fin blogg :)

2011-02-19 @ 15:49:02
URL: http://telovskaaa.blogg.se/
Postat av: ♥ESSEY♥

♥Söt blogg :D♥

Kommentera gärna min blogg också =)♥

2011-02-19 @ 16:39:00
URL: http://esseys.blogg.se/
Postat av: ♥ESSEY♥

SV: Hehe tack ;)

2011-02-19 @ 19:30:07
URL: http://esseys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0